با سلام خدمت دوستان پاتریست. من عضو جدیدم و یه سوال در مورد این بازی داشتم اول اینکه این بازی در چه سالی ساخته شده؟؟ دوم اینکه از لحاظ گرافیکی در چه سطحیه؟؟؟ و و سوم اینکه آیا ارزش بازی کردن رو داره یا خیر. خیلی ممنون.
سلام دوست عزیز...به پیام شخصی هات یه نگاه بندازی،یه پیام من فرستادم برات ها!
وسایل لوونا: 1_حیاط ورودی (entrance courtyard)سمت چپ فک کنم یه جارو هس...اونا با وینگاردیوم بردار ببر سمت راس که برگ رو زمنه،تمیز کن،کیفش فک کنم بازم پیدا میشه...بری بالا سرش اینتر باس بزنی یحتمل!
2_سرسرای عمومی (great hall)روی یکی از میزا،سمت چپی فک کنم،لباس لوناست
3_ورودی پله ی روی دره(viaduct entrance)روی قفسه کتابی که بغل میونبر سخن گو هس،یه روزنامه اس
4_حیاط برج ساعت(clock Tower courtyard)جلوی فواره یه چیزی از لوناست،یادم نیس چیه...یکی از وسایلشه ولی!
5_کتابخانه(library) اینم یادم نمیاد چی،ولی یکی از وسیله هاش روی میز هست!
سلام دوست عزیز من هم همین مشکل را داشتم تنها علت این است که سی دی بازی شما خراب است من هم سی دی را پس دادم یه دی وی دی گرفتم بعد دیگه صفحه سیاه نشد و ادامه بازی انجام شد.
پروفسور می خواستم بدونم با توجه به اینکه منم دقیقا همین مشکلو دارم و تا به حال نتونستم حلش کنم آیا شما این راه حل رو تائید می کنید ؟ آخه من از چند نفر پرسیدم گفتن مشکل از گرافیک و رم و سی پی یو و خلاصه از این جور سخت افزاراس .
لطفا یه توضیح کلی بدین . ممنون پروفسور.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
»»» ارزشـی متفکــر ««« . . .
باید که شیوه ی سخنم را عوض کنم! شد..شد! اگر نشد دهنم را عوض کنم!!
I have updated a new yahoo account, plz add the last one!