please pay attention to me... نام:Aidy نام خانوادگی:Malfoy(خواهر دراکو...) عضو گروه:اسلایترین جنس:دختر سن:16 چوب جارو:نیمبوس2008 مشخصات:موهای بلوند,چشمان سبز,قد بلند,مغرور و متعصب,شیطون , مودب,درسخوان وبسیار شبیه دراکو... توانمندیها:تغییر شکل و جسم یابی علاقه مندیها:غرور,قدرت,توانایی انجام هر کاری و برتری(وتاحدی اذیت کردن هری!) مایه نفرت:خوار شدن,باختن(بویژه در برابر گریفندور),نمره کم و احساس عجز... معرفی:خواهر دراکو که تا حالا از قدرتش با خبر نبوده ...باهوش,سرزنده و مغرور که مانند برادرش احساس میکنه کسی جز او وجود ندارد..در عین حال مودب ,ریزبین و تا حدی زیرک و موذیه و در مواردی چاپلوسی هم مجازه...در ضمن خیلی هم ناز و خوشگله...! قبلا از توجه شما کمال تشکر را دارم...! A.M Thank you MR dambeldore,MR Snape &All of Hagvartz personals...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 22:29:00
"صبحدم مرغ چمن با گل نو خاسته گفت...ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت"
1- نام:آماندا رابینسون 2-سن:13 3-تاریخ تولد:6/6/1993 4-رنگ چشم:آبی تیره 5 -مو:سیاه رنگ و بلند 6-ظاهر کلی:قد بلند و دارای صورتی بسیار زیبا(اگه منو با اما پیش هم ببینید نمیتونید تشخیصمون بدید) 7-چوب جادو:23 اینچ از تنه ی درخت بائوباب از تار موی سر کامرون آتش اژدها 8-علاقه: اذیت کردن خواهرم اما رابینسون
9-افتخارات:شاگرد اول مدرسه جادوگری سوئد 10-گروه: گریفیندور
معرفی کوتاه: خواهر دو قلوی اما رابینسون هستم.پدر و مادرم در 4 سالگیم طلاق گرفتند و من و مادر به سوئد رفته و من در مدرسه ی آن جا درس می خواندم.تو دنیا از دو نفر بدم میاد یکی خواهرم اما و هنا دوست دختر دیگه ی کامرون!از امسال به خاطر این که مادر و پدر آشتی کردن اومدم مدرسه هاگوارتز و مجبورم با اما باشم.و البته از طرف خانواده ی پدری خانواده ی ما پزشک پاتر ها بودند .از اولین پاتر تا آخرین پاتر خواهند بود...(منظور از اما ،اما رابینسون توی سایت هست)آخر خرخونم مثل اما!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/3 22:29:38
حتما قبل از این که تخم مرغ آسمونی رو نیمرو کنم به کامرون میرسم فقط کامرون کارتیو "عشق من"
توی قسمت قوانین رول پلینگ خونده بودم که می شه گروه نداشت! و نوشته بودم که ندارم! ولی خوب اگه لازمه فکرکنم که "گریفیندور" مناسب باشه! البته کلاه اسرار داشت(!!!!) / و یه سوئال! برای گرفتن نقش لرد سیاه هنوز همون نمایش نامه ی حمله به مالفوی ها که نوشتی کار سازه؟! این رو برای این می پرسم که شاید این " بووبو" ی خوب ما تایید نشه! بیچاره بووبو ی نگه بان!!!! بووبو ی باستانی!
سلام، من همون د نیس کریوی هستم آقا می خوام شناسه دنیس کریوی رو روی این ای دیم بندازید حسش نیست با اون کار کنم بخاطر اینکه این شماره ی عضویت 4000 اون 12500 اگر عوض می کنید که می کنید اگر نمی کنید که نمی کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office Emperor's Spokesman
1- نام:آنتونین دالاهوف 2-سن:45 3-تاریخ تولد:12/10/1955 4-رنگ چشم:سیاه 5 -مو:سیاه رنگ و بلند 6-ظاهر کلی:قد بلند و دارای صورتی وحشتناک 7-چوب جادو:14 فوت از تنه ی درخت بیدو از پوست تک شاخ 8-علاقه: مبارزه با اعضای محفل و نابودی کامل آنان
9-افتخارات:جزو پنج مرگ خواری بودم که گیدون و فبیان پریوت را به قتل رساند.شکنجه دادن ماگل ها و دشمنان لرد سیاه.فرار از آزکابان شرکت در نبرد سازمان اسرار و چند تن را به شدت مجروح کردم.
10-گروه: اسلایترین
معرفی کوتاه: آنتونین دالاهوف یک اسلایترینی و یک مرگ خوار وفادار است که بسیاری را کشته-شکنجهو مجروح کرده است او بعد از سقوط لرد سیاه با اعتراف ایگور کارکاروف به آزکابان رفت و در سال 1996 به همراه دیکر مرگ خواران از ازکابان گریخت و در نبرد سازمان اسرار هم حضور داشت و هرمیون گرنجر را به شدت مجروح کرد.
نام: رونا راونکلاو گروه : راونکلاو معرفی کوتاه: بنیانگذار گروهخ راونکلاو به همراه گودریک و سالازار و هلگا فوقالعاده باهوش دارای موهای بلند و زیبا دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه
معرفی کوتاه: مرگخواری که در اين روز باشکوه از آزکابان فرار کرده و به ولدمورت پيوسته. علاقه مند به جادوی سياه شجاعت و شبهای بدون ستاره! موفق به از بين بردن چند عضو مهم محفل شده و قدرت زيادی در جادوگری داره...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مردم از تاريکی هراسانند زيرا ممکن است دو قدم جلوتر اتفاقی هولناک در شرف وقوع باشد.