شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
به استرجس : امتیازات کریچر همون بیست و هشته . من قبلا هر کسی که توی کلاسم پست میزد یه جا مینوشتم امتیازاتشو که بعدا مجبور نشم همه رو یه جا بنویسم الان که رفتم نگاه کنم دیدم که امتیاز آخر کریچر رو درست دادم و همون بیست و هشته ایرادشم توی دو تا سوال آخر بوده که هر کدومو چهار نمره گرفته بوده . ولی چون من موقع امتیاز دادن داشتم با دو نفر دیگم چت میکردم حواسم پرت شده . وگرنه کریچر همون بیست و هشته .
ریونکلا : 58
لطف کنید اون دو تا پنج رو کنین چهار درست میشه
-----------------
قطعا هر کسی ممکنه در کارش مرتکب اشتباه بشه . لطفا اشتباهات فردی رو ( که ناشی از بی دقتیه ) فدای گروه نکنید . شما کدوم معلمی رو میشناسید که هیچ وقت در نحوه صحیح کردن مرتکب اشتباه نشه ؟
استرجس جان. با كويئرل صحبت كن، پيشنهاد ايگور خيلي خوب بود. يه تاپپيك بزنين، كم كردن امتياز از اسلي... قفل هم نمي شه هيچ وقت چون هميشه فعاله ديگه. حالا نمي دونم چرا به اعتراض قبليم جواب ندادين، ولي مثل اين كه خيلي چسبيده اين امتياز كم كردن... يه بار هم گفتم، احتمالا اون 3 امتياز بوده، كه مجموعا مي شده 28... به هر حال، اين دفعه بهتر از قبل از بود، حد اقل سه امتياز بود، نه 5... خودشم به خاطر يه شوخي كه گفته بود ارزشي(من اصلا فكر نكي كنم كلمه ارزشي حرف بدي باشه) 15 امتياز كم شده بود.. خلاصه خواستم بگم اين جزو وظايف بازرسيت نيست كه هر بار كه تو يه كلاس مي زنن از اسيلي حد اقل يه امتياز هم كه شده كم كني ها... فكر نكن مجبوري
فکر کنم اونقدر سواد داشته باشی که فرق تاپیک شرح امتیازات رو با دفتر اساتید و مدیریت تشخیص بدی. اینجا جای اعتراض کردن نیست.اگه خوشتون از این طریق بازرسی نمیاد میتونید در مدرسه شرکت نکنید. دفعه دیگه ببینم بجز اساتید عضو دیگه ای تو این تاپیک پست زده بدون جواب دادن پاک میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/6 17:30:57
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
آخه اين جمعش ميشه 28...برادر بليز به خدا من به هم گروهيتون هم گفتن شما دقت ندارين...حالا من نميدونم خبريه...اتفاقي افتاده....فقط گروه اسلاترين اين اشتباهاتو ميكنه....
اجبارا:
3- >>>>>>>> اسلاترين
ارادتمند استرجس پادمور
پ.ن:در ضمن جمع امتيازات راونكلاو 60 ميشه...
با تشكر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
به نام آنکه عشق را آفرید و در دل ها نهاد ! پستها در کمالبه دقت خونده شده و فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! گریفیندور : استرجس پادمور : 9 جسیکا پاتر 9 ( فوق العاده بود ) تدی اسنیپ : 8 سوژت خوب بود ولی کامل نپختیش مریدانوس 9 امتیاز برای طنز زیبات اندرومیا بلک : (کوتاه بود 8 امتیاز ) پرفسور کوییرل : 9 امتیاز ( طنز بود ولی طنزش کم بود)
کسر 2 امتیاز برای عدم بازی یکی از بازیکنان
مجموع : 50 امتیاز
هافلپاف هپزيبا اسميت : 8 امتیاز اوتو بگمن : 8 امتیاز ( توجه نکردن به اسامی درست تیم ها و گر نه موضوت جالب بود ) ورونیکا ادونکور : 10 امتیاز عالی بود واقعآ خلاقی اگه اجازه داشته باشم یک امتیاز هم اضافه میدم 11 امتیاز پرفسور اپراوات : ( به خاطر دوگانگی نوشتت 10 نگرفتی در کل زیبا بود ) 9 امتیاز
کسر 6 امتیاز به خاطر عدم حضور 3 بازیکن کسر یک امتیاز برای اینکه هیپزیا اسمیت بالای پستش ننوشته به جای چه کسی بازی میکنه !
مجموع : 39 امتیاز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه قبلیم اگه میخواین سوابقمو بدونید حتما یه سر به اطلاعات اضافی من بزنید !
اکتاویوس پیر در گروه راونكلاو قرار دارد و شما امتيازات ايشون رو به گروه گريفيندور داده ايد...اين عدم دقت شما رو در نحوه ي امتياز دهي ميرساند بنابراين
5- >>>>>>>> اسلاترين
در ضمن امتيازات درس ايشون به اين نحو ميشود
گريفيندور:66 راونكلاو:157
يك مورد ديگه هم وجود داره...به دليل اينكه نبايد در مدرسه به گروه ها توهيني انجام بشه.... توسط ايگور عزيز توهيني به گروه گريفيندور انجام شده... من 15 امتياز از ايشون كم ميكنم ... لازم به ذكر است اگر گروه ديگري هم بود حتي خود اسلاترين اين امتياز كم ميشد.... توهين:(گروه ارزشي)
15- >>>>>>>> اسلاترين
در كل:
20- >>>>>>>> اسلاترين
ارادتمند استرجس پادمور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1385/5/5 15:39:02
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!