جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

87 کاربر(ها) آنلاین هستند (58 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
86 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری

بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شدهٔ وزارت سحر و جادو

مهلت ثبت‌نام به پایان رسیده است و نامزدها می‌توانند در بازهٔ قانونی برنامه‌های خود را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارند.

ثبت‌نام نامزدها پایان یافت
مهلت تبلیغات: ۷ تا ۱۰ مهر

نامزدهای تأییدصلاحیت‌شده

مکان‌های مجاز فعالیت

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1397 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

امیرعباس نوشته:
با سلام بر کلاه گروهبندی پیر و دانا من بسیار کتاب می خوانم من بسیار زود با دیگران دوست و صمیمی میشوم کسی هستم که برای گروهک تلاش می کنم و بسیار هم شجاع هستم به اعضای بزرگتر و ترم بالایی ها احترام می گذارم دوست دارم به همه کمک کنم و بسیار به گروهک وفادارم و آرام و خون گرم هستم بسیار ایده های خوبی دارم من اولویتم گریفیندور است وبسیار علاقه دارم در گریفیندور باشم ولی بعد گریفیندور هافلپاف رو می گم

درود بر تو فرزندم.

سخت کوشی و خون نوادگان هلگا رو در تو میبینم و به نظرم میتونی با رفتن به هافلپاف، قله های موفقیت رو فتح کنی.

نقل قول:

nadiasdt نوشته:
درود ای کلاه گروه بندی من دوست دارم به گریفیندور ملحق بشوم اما اگر جا نشد فقط اسلایدرین بفرست منو ممنون

درود بر تو فرزندم.

به اعتقاد من، گروهی که میتونه باعث پیشرفت تو بشه، اسلیترین هست...

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1397 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
درود ای کلاه گروه بندی من دوست دارم به گریفیندور ملحق بشوم اما اگر جا نشد فقط اسلایدرین بفرست منو ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 تیر 1397 04:41
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام بر کلاه گروهبندی پیر و دانا من بسیار کتاب می خوانم من بسیار زود با دیگران دوست و صمیمی میشوم کسی هستم که برای گروهک تلاش می کنم و بسیار هم شجاع هستم به اعضای بزرگتر و ترم بالایی ها احترام می گذارم دوست دارم به همه کمک کنم و بسیار به گروهک وفادارم و آرام و خون گرم هستم بسیار ایده های خوبی دارم من اولویتم گریفیندور است وبسیار علاقه دارم در گریفیندور باشم ولی بعد گریفیندور هافلپاف رو می گم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امیرعباس در 1397/4/26 13:15:19
ویرایش شده توسط امیرعباس در 1397/4/26 14:21:51
من معتقد بودم و هستم که ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »

ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1397 10:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Evighasem نوشته:
سلام کلاه گروهبندی

نوجوان هستم و شور و امید بسیاری به زندگی دارم. دست به نوشتن خوبی دارم و گه گداری یه نیمچه مقالاتی هم می نویسم تو مباحث مختلف سیاسی و اجتماعی. خیلی هیجانی و زود عصبانی میشم . فیلم زیاد می بینم و نقد هم می کنم. عاشق کتاب هستم و هر وقت به کتابفروشی مراجعه می کنم مطمئناً بین کتاب های تاریخی، داستان و رمان رو می گردم. خیلی خیلی کتاب می خونم به همین خاطر عینکی هستم. و همچنین علاقه وافری به داستان تخیلی و سورئال دارم.
و در خدمتم.

درود فرزندم.

هوووم آدم خلاقی هستی... به نظر میاد ادم باهوشی هم باشی و ذهن آماده‌ای هم داشته باشی، پس برو به ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1397 20:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه گروهبندی

نوجوان هستم و شور و امید بسیاری به زندگی دارم. دست به نوشتن خوبی دارم و گه گداری یه نیمچه مقالاتی هم می نویسم تو مباحث مختلف سیاسی و اجتماعی. خیلی هیجانی و زود عصبانی میشم . فیلم زیاد می بینم و نقد هم می کنم. عاشق کتاب هستم و هر وقت به کتابفروشی مراجعه می کنم مطمئناً بین کتاب های تاریخی، داستان و رمان رو می گردم. خیلی خیلی کتاب می خونم به همین خاطر عینکی هستم. و همچنین علاقه وافری به داستان تخیلی و سورئال دارم.
و در خدمتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جالب است ثبت احوال
همه چیز را در شناسنامه ام نوشته؛
جز احوالم
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1397 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

darkshadow1 نوشته:
خب من معرفی گروه ها رو خوندم و بازم نظرم گریفندوره کلاه عزیز شخصیتم هم انتخاب کردم که گریفندوریه پس لطفا خواهش می کنم ازت منو به گریف ببر

درود دوباره بر تو فرزندم.

هرچند که به شدت قلبم رو شکستی و همچنان به نظرم داری اشتباه بزرگی میکنی؛ اما با اینحال برو به گریفیندور...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1397 12:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من معرفی گروه ها رو خوندم و بازم نظرم گریفندوره کلاه عزیز شخصیتم هم انتخاب کردم که گریفندوریه پس لطفا خواهش می کنم ازت منو به گریف ببر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 تیر 1397 04:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

darkshadow1 نوشته:
درود کلاه گروهبندی

آدم خوبی نیستم بد هم نیستم میشه گفت تا حد زیادی خنثی ام مثل بیشتر کسایی که میان اینجا علاقه زیادی به کتاب دارم موزیک و سینما هم که جای خود
خانواده خیلی برام مهمه و اولویت داره برام نسبت به همه چیز تا حدودی هم زود عصبی میشم انتخابمگروه گریفندوره
همون طور که انتخاب خود هری رو هم در نظر گرفتی انتخاب منم در نظر بگیر

درود فرزندم.

من برای اینکه تو رو گروهبندی کنم نیاز دارم که بیشتر ازت بدونم.
همین طور به دوتا اولویتت نیاز دارم و فراموش نکن که گروه‌های سایت با گروه‌های کتاب فرق دارن و هرکدوم ویژگی‌های مثبت خودشونو دارن. برای این که درباره‌ی گروه‌های سایت بیشتر بدونی، معرفی‌ چهارگروه رو بخون و بعدش برگرد پیشم و دوتا اولویتت رو بهم بگو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1397 14:42
نمایش جزئیات
آفلاین
درود کلاه گروهبندی

آدم خوبی نیستم بد هم نیستم میشه گفت تا حد زیادی خنثی ام مثل بیشتر کسایی که میان اینجا علاقه زیادی به کتاب دارم موزیک و سینما هم که جای خود
خانواده خیلی برام مهمه و اولویت داره برام نسبت به همه چیز تا حدودی هم زود عصبی میشم انتخابمگروه گریفندوره
همون طور که انتخاب خود هری رو هم در نظر گرفتی انتخاب منم در نظر بگیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1397 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

eliw نوشته:
سلام کلاه گروهبندی
من فردی مهربون و خوش قلبم مرموز و شیطون و خیلی کنجکاو دوست دارم دوستایی مهربون و خیلی خیلی صمیمی داشته باشم و اگه کسی اذیتم کنه برای یکبار ناراحت نمیشم ولی اگه ادامه بده بدجوری انتقام میگیرم خیلی شجاعم و اگر جایی باشه دوستام و خانوادم در خطر باشن از جونم هم میگذرم

درود بر تو فرزندم.

ویژگی های فرزندان روونا رو در تو میبینم، قطعا برو به ریونکلاو.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.