این کتابم عالیه.
چهار ميثاق
دون ميگوئل روئيز
برگردان دلآرا قهرمان
چاپ اول 1380
نشر پيكان
130 صفحه، 1000 تومان
Oما فرزندانمان را به همان شيوهاي تربيت ميكنيم كه حيوانات اهلي را؛ با نظام تنبيه و پاداش. وقتي كه مطابق ميل مادر و پدرمان رفتار ميكنيم به ما گفته ميشود: تو دختر يا پسر خوبي هستي! دريافت پاداش احساس خوبي به انسان ميدهد، پس كوشيديم آن چه را ديگران از ما انتظار دارند انجام دهيم تا بتوانيم پاداش بگيريم. در آغاز خشنود كردن پدر و مادر مد نظرمان بود و بعد خشنود كردن آموزگاران مدرسه و سپس كليسا. تا اين كه به نقش بازي كردن عادت كرديم. ما از ترس طرد شدن مدعي شديم كسي هستيم كه نبوديم. ترس از طرد شدن تبديل به ترس از مطلوب نبودن شد. سرانجام ما به كسي تبديل شديم كه در حقيقت نيستيم. تبديل به رونوشتي شديم از باورهاي مادر، پدر، جامعه و مذهب.
در اين سالها كه تعداد عناوين كتابهاي منتشرشده در هر هفته گاهي به بيش از هزار عنوان ميرسد، در ميان انبوه كتابها گم ميشويم. اما بالاخره راهي پيدا ميكنيم. برنامهاي تدارك ميبينيم كه بينصيب نمانيم. فاجعه وقتي است كه در اين شلوغي، كتاب خوبي گم شود. كتابي كه ارزشش را دارد كه همه بخوانندش؛ هرچه زودتر بهتر، كتابي كه گروه سني نميشناسد.
چهار ميثاق از اين گونه كتابها است. زير عنوان كتاب اين است: كتاب خرد سرخپوستان تولتك فرقهاي كهن از سرخپوستان امريكايي كه ديگر فراموش شدهاند و يكي از آنها كه امروزي است و در دنياي ما زندگي ميكند و پزشك است و به اندازهي كافي نيازها و گمگشتههاي انسان روزگار ما را ميشناسد، كوشش كرده كه نگاه انسان به دنيايش را تازه كند. به انسان كمك كند همهي چيزهايي را كه همچون قوانين لايتغيري در ذهنش رسوب كرده، دور بريزد و با خودش عهد و پيمان جديدي ببندد كه به كار زندگي در روزگار ما بيايد؛ يك زندگي كامل و ناب و پربار كه ميتواند روِياي سيارهي زمين را عوض كند.
نميتوانم جلوي خودم را بگيرم و اين جملهي بازاري را ننويسم! اين كتاب را حتما بخوانيد!
بايد از ترجمهي روان و زيباي خانم دلآرا قهرمان هم يادي كنيم كه كتاب را خواندني و خواستني كرده است.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
42 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
اطلاعات در مورد کتاب
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

امیلی جان؛ کتاب حادثه ای عجیب برای سگی در شب تو انتشارات کاروان به چاپ رسیده است. تا اون جایی که من می دونم
البته درسته به نظر می رسه تو دو انتشارات چاپ شده!
یکی دیگه هم تو انتشارات کاروان با ترجمه ی گیتا گرگانی است!
البته درسته به نظر می رسه تو دو انتشارات چاپ شده!
یکی دیگه هم تو انتشارات کاروان با ترجمه ی گیتا گرگانی است!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ورانیکا ادونکور در 1385/4/6 21:12:46
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
[b][s
جزئیات کاربر

یه کتاب دیگه:
ماجرای عجیب سگی در شب
نویسنده: مارک هادون
مترجم: شیلا ساسانی نیا
انتشارات افق
* اینو داشته باش:
O برنده ی 17 جایزه
O ترجمه به 15 زبان
O فروش در 32 کشور
O از پرفروش ترین های دنیا
* برنده ی این جایزه ها:
O جایزه ی بهترین کتاب داستانی سال ویت برد
O جایزه ی گاردین
O جایزه ی ساوت بانک شو
** تا کنون بیش از یک و نیم میلیون نسخه از این کتاب تنها در بریتانیا به فروش رسیده است.
----------
کریستوفر نوجوانی مبتلا به سندرم اوتیسم است.
او به علت این بیماری خاص از درک مسایل
عادی زندگی عاجز است، اما هوش فوق العاده ای
دارد و دنیا را دیگر گونه می بیند. ماجرا با کشته شدن سگی در همسایگی آنها آغاز میشود و کریستوفر سعی می کند
قاتل سگ را با ابتکارات منحصر به فرد خویش بیابد.
از این جهت ماجرای عجیب سگی در شب روایتی خواندنی و ویژه است.
داستانی همان قدر شادی آور...
که غم انگیز...(هست یا نیستش رو با خوندنش می فهمید)
-----------
عوارض جانبی: با خوندنش یه جورایی خنگ میشید!
مثل خودم!
-----------
اگه نخوندید حتما بخونید!
عالیه!
ماجرای عجیب سگی در شب
نویسنده: مارک هادون
مترجم: شیلا ساسانی نیا
انتشارات افق
* اینو داشته باش:
O برنده ی 17 جایزه
O ترجمه به 15 زبان
O فروش در 32 کشور
O از پرفروش ترین های دنیا
* برنده ی این جایزه ها:
O جایزه ی بهترین کتاب داستانی سال ویت برد
O جایزه ی گاردین
O جایزه ی ساوت بانک شو
** تا کنون بیش از یک و نیم میلیون نسخه از این کتاب تنها در بریتانیا به فروش رسیده است.
----------
کریستوفر نوجوانی مبتلا به سندرم اوتیسم است.
او به علت این بیماری خاص از درک مسایل
عادی زندگی عاجز است، اما هوش فوق العاده ای
دارد و دنیا را دیگر گونه می بیند. ماجرا با کشته شدن سگی در همسایگی آنها آغاز میشود و کریستوفر سعی می کند
قاتل سگ را با ابتکارات منحصر به فرد خویش بیابد.
از این جهت ماجرای عجیب سگی در شب روایتی خواندنی و ویژه است.
داستانی همان قدر شادی آور...
که غم انگیز...(هست یا نیستش رو با خوندنش می فهمید)
-----------
عوارض جانبی: با خوندنش یه جورایی خنگ میشید!
مثل خودم!
-----------
اگه نخوندید حتما بخونید!
عالیه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امیلی تانکس در 1385/4/6 21:09:06
جزئیات کاربر

نام کتاب: شیر، جادوگر و گنجه
نویسنده: سی اس لوئیس (دوست صمیمی پروفسور تالکین)
نام انتشارات: نشر کاروان
قیمت: 2000 تومان
خلاصه ی کتاب: چهار خواهر و برادر به دلیل بروز جنگ به خارج از شهر پناه می آورند؛ به خانه ی پروفسور پیری که در خانه ای بزرگ و عجیب زندگی می کند. آن خانه پر از مکان های عجیب و اسرار آمیز است. که در یکی از اتاق ها گنجه ای وجود دارد که آن گنجه راهی به سوی سرزمین نارنیا به حساب می آید. سرانجام این چهار نفر به این سرزمین سفر می کنند و...
این کتاب دومین سری از مجموعه ی نارنیا است که البته فیلم اون هم ساخته شده است.
با تشکر
نویسنده: سی اس لوئیس (دوست صمیمی پروفسور تالکین)
نام انتشارات: نشر کاروان
قیمت: 2000 تومان
خلاصه ی کتاب: چهار خواهر و برادر به دلیل بروز جنگ به خارج از شهر پناه می آورند؛ به خانه ی پروفسور پیری که در خانه ای بزرگ و عجیب زندگی می کند. آن خانه پر از مکان های عجیب و اسرار آمیز است. که در یکی از اتاق ها گنجه ای وجود دارد که آن گنجه راهی به سوی سرزمین نارنیا به حساب می آید. سرانجام این چهار نفر به این سرزمین سفر می کنند و...
این کتاب دومین سری از مجموعه ی نارنیا است که البته فیلم اون هم ساخته شده است.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][s
[b][s
جزئیات کاربر
پستها:
3113

با تشکر از ورنیکا ی عزیز.
امروز یک کتاب میخوام بهتون معرفی کنم.عالیییی.
11 سپتامبر
از زبان نوام چامسكي
گردآوردنده: گرك راجريو
چاپ اول 1381
انتشارات سروش
116 صفحه، 700 تومان
Oاين كتاب مجموعهاي از مصاحبههاي خبرنگاران با نوام چامسكي است كه پس از حملات يازده سپتامبر انجام شده است. چامسكي زبانشناس برجستهي امريكايي و يكي از چهرههايي است كه به انتقاد از سياستهاي سلطهگرانهي دولت امريكا (از زمان جنگ ويتنام تاكنون) شهرت يافته است. او خودش دربارهي اين كتاب گفته است: اين حقايق از تاريخ حذف شدهاند. يك نفر بايد روي بلندي بايستد و آنها را فرياد بزند.
امروز یک کتاب میخوام بهتون معرفی کنم.عالیییی.
11 سپتامبر
از زبان نوام چامسكي
گردآوردنده: گرك راجريو
چاپ اول 1381
انتشارات سروش
116 صفحه، 700 تومان
Oاين كتاب مجموعهاي از مصاحبههاي خبرنگاران با نوام چامسكي است كه پس از حملات يازده سپتامبر انجام شده است. چامسكي زبانشناس برجستهي امريكايي و يكي از چهرههايي است كه به انتقاد از سياستهاي سلطهگرانهي دولت امريكا (از زمان جنگ ويتنام تاكنون) شهرت يافته است. او خودش دربارهي اين كتاب گفته است: اين حقايق از تاريخ حذف شدهاند. يك نفر بايد روي بلندي بايستد و آنها را فرياد بزند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
3113

من یک سوال دارم.ببخشید ادامه لرد لاس چاپ نشده؟اخه یکی به من گفته بود چند جلد ادامه داره.میخوام بدونم کسی میدونه چاپ شده اگر شده به فارسی ترجه شده یا نه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

اول سلام!
این یکی از کتاب هایی که واقعا بهتون پیشنهاد میکنم!
البته اگه نخوندید:
صلیب سربی
برنده ی نشان نیوبری در سال 2003
*(کتاب برگزیده ی سال 2003 انجمن کتاب داران آمریکا)
نویسنده: ادوارد ورتیس معروف به آوی
مترجم:حسین ابراهیمی(الوند)
انتشارات افق
-------------
پسری نوجوان و فقیر، در جنگ و گریز با قاتلانی است که او راتعقیب می کنند. در همین حال، پسرک پی می برد که پدرش یک لرد انگلیسی است و اگر این حقیقت فاش شود او جانشین پدر خواهد شد. این همان اتفاقی است که قاتلان می خواهند از آن جلوگیری کنند.
-------------
اگه نخوندید حتما بخونید.
فوق العاده س!!!
این یکی از کتاب هایی که واقعا بهتون پیشنهاد میکنم!
البته اگه نخوندید:
صلیب سربی
برنده ی نشان نیوبری در سال 2003
*(کتاب برگزیده ی سال 2003 انجمن کتاب داران آمریکا)
نویسنده: ادوارد ورتیس معروف به آوی
مترجم:حسین ابراهیمی(الوند)
انتشارات افق
-------------
پسری نوجوان و فقیر، در جنگ و گریز با قاتلانی است که او راتعقیب می کنند. در همین حال، پسرک پی می برد که پدرش یک لرد انگلیسی است و اگر این حقیقت فاش شود او جانشین پدر خواهد شد. این همان اتفاقی است که قاتلان می خواهند از آن جلوگیری کنند.
-------------
اگه نخوندید حتما بخونید.
فوق العاده س!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
3113

این کتابایی که من براتون دربارشون مینوسیم.نگیرید نخونید واقعا اشتباه کرده ای.
فرهنگ اصطلاحات عاميانه جوانان
دكتر مهشيد مشيري
چاپ اول 1381
انتشارات آگاهان ايده
128 صفحه، 1250 تومان
O زبان عاميانهي شما جوانان، به نظر من شهر لوطي هاي سرزمين فارسي است. شهري كه من بارها به آن جا سفر كردهام و با هر قماشي از آن شهر آشنا شدهام: مرد و نامرد ، باكلاس و بيكلاس ، كس و ناكس ، اسكن اورت و قرهمايه ، صافصادق و ركبيزن ، دودره باز و بنداز در رو ، قرصي و لاشي و خلافسنگين من در شهر لوطيها رد پهلوان اكبر ها و بابا شمل ها را پيدا كردهام. رد داش آكل ها و قيصر ها و فرمون ها. رد پهلوانهاي بامروت، كه مولاشان شاه مردان، علي بود و مرشدشان پورياي ولي...
خانم مشيري اين فرهنگ كوچك را از دويست هزار برگهي مادر مربوط به فرهنگ بزرگ فارسي استخراج كرده؛ فرهنگي كه خود ايشان در دست تدوين و انتشار دارند. هر يك از مدخلهاي اين فرهنگ، شامل بخشهاي مختلفي چون: مدخل اصلي، تلفظ، مقولهي معنايي، مقولهي دستوري، زبان منبع، تعريف، مترادف، متضادها، مثال و توضيحات است. چند تا از نمونههاي اصطلاحات جوانان بدون تلفظ و ارجاعات دستوري را در زير ميبينيد:
آشغال گوشت: به طنز و براي اظهار ارادتمندي و به نشانهي تواضع و خضوع و خشوع بيش از حد بيان ميشود. يعني در مقابل تو كسي نيستيم و اصلا آدم حساب نميشويم. مگر لطفي بكني و ما را در حد آشغال گوشتي كه دور ميريزي قبول كني. آتش سيگارتيم؛ آفتابهتيم؛ بند كفشتيم؛ تف كن توش شنا كنيم؛ جيرجيركتيم؛ رعد و برقتيم؛ زير سيگارتيم؛ سوسكتيم؛ قالپاقتيم؛ نمرهي كفشتيم.
چسي فون: منظور موبايل يا تلفن همراه است كه گاهي با آن (ميبخشيد) چسي ميآيند.
قر و قميش: ناز و ادا و اطواري كه معمولا به دل نمينشيند.
كولر گازي: چفيهي خيس.
گوگوري مگوري: خوشگل و بانمك و تودل برو و ماماني.
لعبت: زن يا دختر خوشگل؛ مامان؛ جيگر.
فرهنگ اصطلاحات عاميانه جوانان
دكتر مهشيد مشيري
چاپ اول 1381
انتشارات آگاهان ايده
128 صفحه، 1250 تومان
O زبان عاميانهي شما جوانان، به نظر من شهر لوطي هاي سرزمين فارسي است. شهري كه من بارها به آن جا سفر كردهام و با هر قماشي از آن شهر آشنا شدهام: مرد و نامرد ، باكلاس و بيكلاس ، كس و ناكس ، اسكن اورت و قرهمايه ، صافصادق و ركبيزن ، دودره باز و بنداز در رو ، قرصي و لاشي و خلافسنگين من در شهر لوطيها رد پهلوان اكبر ها و بابا شمل ها را پيدا كردهام. رد داش آكل ها و قيصر ها و فرمون ها. رد پهلوانهاي بامروت، كه مولاشان شاه مردان، علي بود و مرشدشان پورياي ولي...
خانم مشيري اين فرهنگ كوچك را از دويست هزار برگهي مادر مربوط به فرهنگ بزرگ فارسي استخراج كرده؛ فرهنگي كه خود ايشان در دست تدوين و انتشار دارند. هر يك از مدخلهاي اين فرهنگ، شامل بخشهاي مختلفي چون: مدخل اصلي، تلفظ، مقولهي معنايي، مقولهي دستوري، زبان منبع، تعريف، مترادف، متضادها، مثال و توضيحات است. چند تا از نمونههاي اصطلاحات جوانان بدون تلفظ و ارجاعات دستوري را در زير ميبينيد:
آشغال گوشت: به طنز و براي اظهار ارادتمندي و به نشانهي تواضع و خضوع و خشوع بيش از حد بيان ميشود. يعني در مقابل تو كسي نيستيم و اصلا آدم حساب نميشويم. مگر لطفي بكني و ما را در حد آشغال گوشتي كه دور ميريزي قبول كني. آتش سيگارتيم؛ آفتابهتيم؛ بند كفشتيم؛ تف كن توش شنا كنيم؛ جيرجيركتيم؛ رعد و برقتيم؛ زير سيگارتيم؛ سوسكتيم؛ قالپاقتيم؛ نمرهي كفشتيم.
چسي فون: منظور موبايل يا تلفن همراه است كه گاهي با آن (ميبخشيد) چسي ميآيند.
قر و قميش: ناز و ادا و اطواري كه معمولا به دل نمينشيند.
كولر گازي: چفيهي خيس.
گوگوري مگوري: خوشگل و بانمك و تودل برو و ماماني.
لعبت: زن يا دختر خوشگل؛ مامان؛ جيگر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

مونتاگ جان؛ در مورد خلاصه ی لرد لاس خواسته بودی:
نام کتاب: لرد لاس
نام نویسنده: دارن شان
انتشارات: قدیانی
خلاصه ی داستان: گروبز عضو یکی خانواده های گریدی هاست. خانواده ای که روی شطرنج تعصب خاصی دارند. ( کتاب رو بخونین متوجه می شین برای چه) یکی از شب ها گروبز شاهد یک صحنه ی خیلی وحشتناکی می شود که بعد از آن به طور موقت افسرده می شود. حرفش را کسی باور نمی کند تا زمانی که درویش عموی او از راه می رسد. او حرف گروبز رو باور می کنه. او از موجوداتی که گروبز صحبت می کرد، خبر داشت. درویش گروبز رو به خونه ی عجیب خودش می بره. در آن جا گروبز با بیل- ای آشنا می شود. درویش رفتار بسیار عجیبی داشت؛ به همین خاطر گروبز و بیل- ای تصمیم می گیرند سر از راز پنهان او در بیاورند و در این راه است که اتفاقات اصلی داستان رخ می دهد...
-----------------------------------
مونتاگ جان من کلی گفتم و وارد جزئیات نشدم؛ بهتر دیدم خودتون کتاب رو بخونین!
ارباب حلقه ها هم دارای دو ترجمه است: یکی از نشر روزنه آقای علیزاده و دیگری از نشر دنیای نو با ترجمه ی آقای پرویز امینی... اما کتاب ارباب حلقه ها از نشر دنیای نو ناقص است. من کتاب رو خریدم و مجبور شدم دوباره کتاب 1 رو بخرم. پیشنهاد می کنم از نشر روزنه بگیرین. ترجمه اش هم روانه و قابل فهم.
نام کتاب: لرد لاس
نام نویسنده: دارن شان
انتشارات: قدیانی
خلاصه ی داستان: گروبز عضو یکی خانواده های گریدی هاست. خانواده ای که روی شطرنج تعصب خاصی دارند. ( کتاب رو بخونین متوجه می شین برای چه) یکی از شب ها گروبز شاهد یک صحنه ی خیلی وحشتناکی می شود که بعد از آن به طور موقت افسرده می شود. حرفش را کسی باور نمی کند تا زمانی که درویش عموی او از راه می رسد. او حرف گروبز رو باور می کنه. او از موجوداتی که گروبز صحبت می کرد، خبر داشت. درویش گروبز رو به خونه ی عجیب خودش می بره. در آن جا گروبز با بیل- ای آشنا می شود. درویش رفتار بسیار عجیبی داشت؛ به همین خاطر گروبز و بیل- ای تصمیم می گیرند سر از راز پنهان او در بیاورند و در این راه است که اتفاقات اصلی داستان رخ می دهد...
-----------------------------------
مونتاگ جان من کلی گفتم و وارد جزئیات نشدم؛ بهتر دیدم خودتون کتاب رو بخونین!
ارباب حلقه ها هم دارای دو ترجمه است: یکی از نشر روزنه آقای علیزاده و دیگری از نشر دنیای نو با ترجمه ی آقای پرویز امینی... اما کتاب ارباب حلقه ها از نشر دنیای نو ناقص است. من کتاب رو خریدم و مجبور شدم دوباره کتاب 1 رو بخرم. پیشنهاد می کنم از نشر روزنه بگیرین. ترجمه اش هم روانه و قابل فهم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][s
[b][s
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج