شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اما رابینسون:10 امتیاز (3 امتیاز سوال اول چهار امتیاز سوال دوم 3 امتیاز مقاله) هوکی:8 امتیاز (3 امتیاز برای سوال اول و 5 امتیاز برای سوالل دوم مقاله نداشتین)
از مرلين كبير! يعني گريفندور به خاطر به موقع درس ندادنشون 10 امتياز كسر ميشه! ---------------------------------------------------------------------- جلسه چهارم ماگل شناسي:
كريچر از راونكلاو 4 امتياز!!(كريچر جان واقعا غلط بود همه سوالات!ولي حالا يه چيزي دادم رفت!!)
4 امتياز ديگه به رونان از گريفندور به خاطر مثال هاي جديد كه زد!
در كل: ----------- راونكلاو 4 امتياز گريفندور -6 امتياز
کریچر: آلبوس عزیز خواهش میکنم امتیاز الکی ندین اگر غلط بوده لایق 4 امتیازی که دادین هم نیستم ولی لطف کنین جواب درست رو خودتون بگین چون من تفاوت چندانی بین جوابام با جوابهای رونان ندیدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/7 0:37:35 ویرایش شده توسط کریچر در 1384/9/7 14:32:11
۱۰ برای جواب دقيق به سوالات و ۱۰ امتياز برای مقاله خوب به پروفسور دامبلدور از هافلپاف!
۱۵ امتياز برای بهترين و کاملترين جواب و ۹ امتياز برای مقاله به دراکو مالفوی عزيز از اسلايترين! ( مقاله رو خيلی روش کار کرده بودی ولی يک اشکال داشت : من تاکيد کردم که ميدلوز فقط برای تغيير شکل کاربرد داره نه در وردهای فراموشی و غيره...بهرحال آفرين)
۱۰ امتياز به لارا استرنج از اسلايترين بخاطر جواب کامل به سوالات ۱ و ۲!
۱۰ امتياز به کريچر جن عزيز از ريونکلا به خاطر پاسخ صحيح به سوالهای ۱ و ۲!
۸ امتياز به گريفندور به خاطر تمرينات پروفسور کويريل و جواب خوبش به سوال ۱ که استفاده برديم!
۵ امتياز به دوشيزه گرنجر از گريفندور بخاطر جواب صحيح به سوالهای ۱ و ۲! (۵ امتياز چون بهتر هم ميشد بنويسی!) _________________________ گريفندور : ۱۳ سلايترين : ۳۴ هافلپاف : ۲۰ ريونکلا : ۱۰
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...
لارا لسترانج:15 امتیاز هلگا هافلپاف:9 امتیاز(5 امتیاز به سوال اول و 4 امتیاز به سوال دوم مقالم که نداشتی) لیلی اوانز:14 امتیاز (سگ نشان دهنده علامت شومه هم هست که اینو ننوشته بودی) دراکو مالفوی:13 امتیاز (10 امتیاز بخاطر سوال اول و سوم و 3 امتیاز بخاطر سوال دوم)