جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  126 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  252 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  167 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: خبرگذاري سياه : VDNS
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 خرداد 1386 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
جد لرد ولدمورت ، بلاک شد!!
گویا دو روز پیش ، جد بزرگ وار لرد ولدمورت ، " ولدی قدیمی " توسط حرف هایی که در تاپیک " نحوره بر خورد زد بلاک شد!
او به کسانی که به رول سایت ضربه می زدند متاسفانه چند عدد فحش چیز دار و آب دار داد که دهن شیش تا دمبول و اطرافیانش سرویس شد! ( شفاف سازی )
کمی بعد پروفسور کوئیریل به تاپیک مذکور مشرف شدند که متوجه شدند الفاظ بی ناموسی ای در آنجا به کار رفته است و سریع کسانی که این فحش ها را به عمل آورده بودند بلاک کرد و در این رابطه گفت :
" متاسفانه ما از چند تن از کاربرانی که ادعای خدای رول ( ) را میکردند فحاشی هایی را دیدیم و متوجه شدیم که بهتر است این گونه افراد بلاک شوند ولی محتوای پستشان باقی بماند تا برای همگان عبرت شود!"
ناگهان اونطرف پرسی با دو تا پا پرید وسط و گفت : کوئیریل ، حق کپی رایت رو اعلام کن! باشد برای همگان عبرت شود مال منه! باید رعایت کنی حقوق من رو!! .
کوئیریل : شما نیز بلاک شدید!
گفته می شود لرد ولدمورت کبیر بعد از شنیدن این خبر آنقدر حرص خوردند که دیگر موهای ابرو مبارکشان نیز ریخت !

برانگیخته شدن لرد ولدمورت توسط محفلیان!
دیروز اطلاع پیدا کردیم که محفلیان ، آن اراذل دو رو ، برای لرد ولدمورت کبیر یک ماشین اصلاح سر برای روز تولدشان هدیه فرستاده اند.
این عمل گستاخانه آنان موجب بر انگیخته شدن خشم لرد ولدمورت شد و وی ، به مرگ خوارانش دستور مانوری دیگر بر روی محفل را داد که آن پیری آلبوس دامبلدور و آن کارتن خواب ( )ریموس لوپین بعد از آگاهی از این خبر به پای لرد افتادند.
ریموس در حالی که داش پای لرد رو می بوسید : ای لرد تاریکی ! ا محفلیان را بیامرز و ببخش ! ولی خواهش می کنم بر روی محفل من مانور نرو ، زیرا که رول های قوی مرگ خواران باعث می شود که محفلیان به سطح پستهایشان ( غول غارنشین با پسوند بوق!) پی ببرند!
لرد ولدمورت کمی در حرف لوپین تامل و اندیشه کرد و سپس خطاب به وی گفت : برو بابا جوون! برو بگو بزرگترت بیاد !
کمی بعد آلبوس دمبلی به حضور مقدس و تقدیس یافته لرد آمد و همان حرف های ریموس را به لرد زد.
لرد که دید آن دور است می گویند ، قبول کرد و بدین گونه به آلبوس دامبلدور پند داد : همانا بار گر بار دگر از تو خطایی بینم ، ریشت را پاره پوره کنم که من اینم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 خرداد 1386 10:29
نمایش جزئیات
آفلاین
معاون چینی دامبلدور خود کشی کرد!

پليس و رسانه‌هاي محفل امروز اعلام كردند، معاون اين گروه كه به دليل يكسري رسوايي‌هاي مالي در زمينه‌ي تامين بودجه سياسي تحت فشار بوده است، دست به خودكشي زده است؛ بطوريكه شش‌ها و قلبش‌ از كار افتاده است.

به گزارش خبرگذاری سیاه ، به نقل از خبرگزاري محفل، خودكشي توشيكاتسو ماتسواوكا، معاون ، در حالي انجام گرفته است كه كمتر از دو ماه ديگر تا برگزاري انتخابات مجلس محف زمان باقي مانده است.

گفته مي‌شود اين انتخابات آزمايش مهمي براي ماندانگاس سخنگوی محفل محسوب مي‌شود.

سارا اوانز ، دبير آشپزخانه محفل ، گفت: ماتسواوكا در محل اقامتش در مركز لندن در نزديكي وزارت بيهوش پيدا شده و پس از آن به بيمارستان انتقال يافت.

شبكه‌ي خبرگذاری سفید نيز اعلام كرد كه ماتسواوكا تلاش كرده بود خود را در اتاقش دار بزند.

براساس اخبار منتشر شده، معاون با شماري از رسوايي‌هاي مالي در زمينه‌ي بودجه رساني سياسي ارتباط داشته است.
هفته‌ گذشته رسانه‌هاي محفل اعلام كردند كه معاون هدايايي از طرف تجاري كه در يك رسوايي مالي حضور داشته‌اند، دريافت كرده است.

اين در حالي است كه ماتسواوكا بارها اين اتهام‌ها را رد كرده بود.

سارا همچنين اعلام كرد كه محفلن درحال بررسي موضوع تعيين معاون جدیدی است.

وي افزود: اميدوارم كه وضعيت جسماني ماتسواوكا به زودي بهبود يابد.

این خبر این موضوع را میرساند که دامبلدور مردی بی کفایت در امور محفل است که نمیتواند اطرفیانش را کنترل کند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 28 اردیبهشت 1386 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
فعالیت ها و پیشروی شدید مرگخواران

بعد از روی کار آمدن هشتمین لرد جادوگران ، فعالیت های جدیدی توسط مرگخواران آغاز شده . از جمله چهار ماموریت جالب ، جذاب و سراسر سیاه که در به ترتیب در چهار مکان : خانه های هاگزمید ، گورستان ریدل ها ، دژ مرگ و محفل ققنوس به وقوع پیوسته است .

مرگخوارانی از جمله : تئودور نات ، بلیز زابینی ، آنتونین دالاهوف ، مورگان الکتو ، پیوز ، اش ویندر ، بورگین و پرسی ویزلی افرادی هستند که تا بدین جا رد پایشان در انجام ماموریت های مرگخواران رویت میشود .

بارها در اماکن متفاوت درباره ماموریت مرگخواران بحث شده و تعداد زیادی از محفل ققنوس اعلام داشته اند که هیچ وقت تعداد اندک مرگخواران نمیتواند آنان را شکست دهد و فعالیت مرگخواران برای مقابله با محفل
بیهوده است .

فراموش نکنید که تمام این ماموریت ها از نظر لرد سیاه جزو تفریح و سرگرمی ، خود نمایی و مانور مرگخواران در بخش های متفاوت میباشد ، چرا که هنوز اعضای محفل ققنوس ارزش برنامه ریزی های لرد سیاه را ندارند و بر عقیده لرد سیاه تا به حال فعالیتی از سوی آنان صورت نگرفته که ارزش بهره جویی از قدرت بی کران لرد سیاه جهت سرکوب داشته باشد !

و نکته آخر اینکه اعضای محفل ققنوس به طور دائم زیر نظر آلبوس دامبلدور پیر ( فقید ) و ریموس لوپین گرگینه در حال فعالیت هستند ولی هنوز نتیجه ای بدست نیاورده اند ولی مرگخواران با دو روز فعالیت اندک محبوبیت و ارزش بی نهایتی زیر سایه لرد سیاه بدست آورده اند .

باشد تا برای همگان عبرت شود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اردیبهشت 1386 15:04
نمایش جزئیات
آفلاین
قدرت/وحشت/ابهت/سیاهی...در یک کلام (لرد) بازگشت!
سلام عرض میکنم خدمت شما بینندگان عزیز.من سامانتا از بخش خیری نیم روزی خبرگذاری سیاه در خدمت شما هستم تا پوشش خبری ای داشته باشیم بر داغ ترین خبر این روزای اخیر یعنی بازگشت لرد!بدین منظور و بعلت اینکه ما قصد داریم برناممون تفاوتی با همچین برنامه هائی که این روزا تهیه میشود داشته باشد به میان جمعی از مریدان یا مرگخواران لرد.....
مرگخواران:شیره!
بله به میان جمعی از مرگخواران و البته جمعی از محفلیان و یا مریدان آلبوس دامبلدور فقید.....
محفلیها:شیره!
مرگخواران:پاکتی!
....بله در انجا شاهد بودیم که به قول معروف داداش ضیا ببخشید محفل ضایع شد!...آره داشتم میگفتیم به میان این دو گروه رقیب آمده ایم تا نظراتشون در این باره را جویا شویم/بعد از دیدن آگهیهای بازرگانی با ما باشید:
..........مای بیبی....مای بیبی.......پوشک بچه مای بیبی....هر روز ضخیم تر از دیروز.....بینندگان عزیز سلام من مسئول فروش شرکت پوشک مای بیبی هستم.همانطور که در جریان هستید بعد از بازگشت لرد سیاه فروش پوشک ما بشدت افزایش داشته است/گویا بعضیا شلوارشانو خیس کردند/و از اونجائی که این افراد اغلب بزرگسال بوده اند ما تصمیم گرفتیم برای رضایت این افراد و جلوگیری از نشت****به داخل****یک لایه چرم به پوشکمان اضافه کنیم/امید که مورد رضایت شما قرار گیرد!
.......مای بیبی....مای فادر.....مای مادر....مای گرند مادر....مای گرند فادر....مای بیبی برای همه.....با هر سلیقه ای!
خب ما در اینجا قصد داریم ابتدا به ساکن با تنها عضو موجود محفل در اینجا صحبت کنیم/شرشو بکنیم بره بعد بریم سراغ مگخواران جیگر....
_سلام
_بق بق بقو
_جانم؟
_گفتم سلام/البته با زبان جغدها
_ولی اونکه صدای کبوتر بود
_تهاجم فرهنگی گرفته بیدتم!
_خب بگذریم/هدی جون اول یه سوال:این جمع کثیری که دنبالت راه انداختی کین؟
_اینا بر و بچ جغد دونی بغل خونمونن!
_یعنی اینارو با خودت آوردی که سه نشه!نفهمیم فقط خودت در اینجا از محفل حضور داری؟
_نه بابا!همیجوری آوردمشون!
_نظرت درباره بازگشت لرد ولدمورت....
_
_چرا میلرزی؟
_اگه میشه بگید اسمشو نبر!
_باشه/نظرت درباره بازگشت اسمشون نبر چیه؟
_نظری ندارم!
_پس برای چی امروز اومدی که توی مصاحبه شرکت کنی؟
_همینجوری میخواستم دور هم باشیم!
_تو غلط کردی....بر و بچ مرگخوار بگیرید این رعیت****را
_.ایسو وایسو فرار نکن کارت ندارم میخوام یه سوال دیگه ازت بپرسم...
_دروغ میگی
_نه به نام همایونی لرد قسم میخورم...
_خب بگو
_ما آخر نفهمیدیم تو قارچ کچلی گرفتی پرات ریخته یا نه؟
_اگه پرام ریخته پس اینا چیه روی بدنم؟
_میگن پر مصنوعی گذاشتی
_نه دروغ میگن نامردا!
_اوکی...حالا دوباره بگیرید این جغد ورپریده را....
خب بعد از اینکه یه ته چین جغد در کنار بچه های مرگخوار میل کردیم میریم سراغ صحبت با آنها/اول ایگور
_ایگور جان سلام/خوبی؟
_مرسی
_نظت درباره لرد جدید چیه؟
_راستش من بعنوان مشاور ایشون انتخاب شدم و افتخار داشتم که تا 100 قدمیشان پیش بروم...هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نخواهم کرد.....
.....حالا میریم سراغ بلیز زابینی...
_شما چطوری بلیز جان؟
_ممنون
_نظرتو میگی؟
_البته/منم به لرد عزیز اعلام وفاداری کرده ام منتها الان سرم یه کم شلوغه ممکنه نتونم زیاد فعالیت کنم/ولی حتما بعدا جبران خواهم کرد.
......و اما تئودور گرامی...
_شما هم خوب هستید دیگه؟
_بله به لطف شما
_نظرتون؟
_من مراتب وفاداریم را علنا اعلام کرده ام و از هیچ کاری در جهت انجام فرامین لرد مضایقه نخواهم داشت
....رودولف دوست داشتنی و خشانت انگیز!...
_شما چطورید؟
_ممنون
_میشه لطفا نظرتونو بگید؟
_بله منم مراتب وفاداریم را اعلام کرده ام و مثل دوستان دیگر در راه سیاهی و خشانت طلبی قدمهایم استوار خواهد بود.
.....و بورگین جیگر...
_خوبی عزیز؟
_خیلی ممنون
_میدونیم که شما از محفل نقل مکان کردی به جمع مرگخوارا ضمن خوشامدگوئی خواهش میکنم نظرتونو درباره لرد جدید بگید.
_من از بچگی هم یه ته مایه ای از سیاهی و علاقه به قدرت و ابهت در خودم احساس میکردم...که در بازگشت لرد حس کردم این صفات در ایشون جمع شده و به ایشان ملحق شدم...
....و در آخر دالاهوف....
_راستش من میخواستم به دور از چاپلوسی یا پاچه خواری چند کلامی رو به دوستان مرگخوار بگم:
دوستان عزیزم چه اونائی که تا حالا اعلام وفاداری کرده اید چه اونائی که نکرده اید باید بگم خدائی از زمانی که لرد جدید بر اریکه قدرت تکیه زده اند از هیچ تلاشی روی گردن نبوده اند و سعی کرده اند که جمع مارو دوباره دور هم جمع کنند تا به دوران اوجمون بازگردیم...و الحق والنصاف خیلی خوب در ایفای نقششون فرو رفته اند و خیلی جالب و با دقت مشغول سازماندهی سازمانی ما هستند و کارشون تا حالا خیلی خوب بوده...من یکی شوکه اصلا باورم نمیشد دوباره بتونیم لردی در این سطح داشته باشیم حتی الان هم که پستشون را در همینجا قبل از پست خودم خوندم واقعا خوشم اومد یعنی انگار همه صفات در ایشون جمع شده هم خوب رول میزنن/هم خوب سازماندهی میکنن/هم ایده های جالبی دارند و از صمیم قلب دوست دارند ما پیشرفت کنیم...پس ما هم دستی را که از جانب ایشون دراز شده به گرمی بفشاریم باشد که با یه تیر دونشون بزنیم:هم سیاهی را جان دوباره ای ببخشیم/هم از مرگخوار بودنمون لذت ببریم...
خوش باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اردیبهشت 1386 14:46
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد بازگشت ، مرگ خوارن شتافتند و نیز و عده ای محفلی هم به ارتش قدرتمند جبهه تاریکی پیوستند.

لرد ولدمورت ، بعد از ماهیان دراز که در سکوت و پشت پرده مشغول فکر کردن و نیز تصمیم گیری بود ، دوباره در مقابل دیده ی همگان سر بلند کرد و باعث شد که دهن محفلی ها از تعجب باز بماند( در راستای شفاف سازی : )
همچنین مرگ خواران که در سکوت ، انتظار لرد را میکردند ، با آمدن لرد تاریکی پا پیش گذاشتند و وفاداری خود را نسبت به رهبرشان نشان دادند.
و نیز چند تن از اعضای سایت نیز به این جرگه این جبهه متوصل شدند که دو تن از آنها ، در اسلام عضو بودند و یکی از آنها ، یکی از اعضای با امتیاز محفل ققنوس بود.
همین امر نشانگر قدرت و هیبت لرد سیاه می باشد که جنمش اینگونه بر جادوگران و ساحره ها نشسته و باعث شده که آنها نزد ایشان شرف یاب شوند.

و السلام ، نامه تمام!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 24 فروردین 1386 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ققنوس یا ققنوش؟ مشئله!!! این است!

در راستای افشاگریهائی که در مورد اعتیاد هری پاتر در این خبرگذاری انجام شد خبرهائی تکمیلی در مورد الودگی محفل ققنوس هم به مواد مخدر مشنگی از طرف دالاهوف بدست ما رسید که در ادامه مصاحبه ما با ایشان به سمع و نظرتان خواهد رسید:
_سلام.میشود ادعاهائی را که برای ما بیان کردید باطلاع شنوندگان هم برسانید؟
_سلام.راستش من بهمراه دوست مرگخوارم اش ویندر چند وقته تو نخ این سفیدائیم تا پته متشونو بریزیم رو دایره!خلاصه اش رفت تو نخ هری و منم رفتم تو نخ یکی از بچه های محفل با نام:د.ا.ف
_ای باب چرا مخفف نوشتید من میخوام افشاگری کنم...ای ملت من میخوام افشاگری کنم اینا نمیذارن...
_دلمون خواست مخفف کنیم خیلی حرف بزنی اصلا شطرنجیش میکنیم ها!
_خوب باشه بابا /اره داشتم میگفتم من رفتم تو نخ این د.ا.ف و کلیه کاراشو در نظر داشتم و بالخره تونستم پرده از اعمال ننگینش بردارم و در یک حرکت ضربتی برای این که ضربه فنیش کرده باشم خودمو با معجون مرکب پیچیده به شکل سامانتا دراوردم و رفتم اغفالش کردم گفتم:من به خاطر معروفیت و مشهوریت بیش از حد شما امده ام تا با شما مصاحبه کنم/بعدم اون وسط مصاحبه اونجائی که بهش گفتم اطلاعات اضافی خودتون را بیان کنید سوتی داد گفت:عضو همیشه سفید:محفل ققنوش!
منم مچشو گرفتم و اون قسمت مصاحبه را توی چتر باکس گذاشتم! خلاصه به قول یارو گفتنی:هیشکی نمیتونه مث من افشاگری کنه!
_ببند اون نیشتو میکروبای دهنت سینوزیت میگیرن!
_ببخشید شما؟
_من د.ا.ف هستم!غمگین هستم!
_میشه شما هم در مصاحبه ما شرکت کنید و از خودتون دفاع کنید؟
_بابا این اصلا داره دروغ میگه من یه کم مواد زده ب....یعنی منظورم اینه قاط زده بودم حالم خوش نبود توی اون مصاحبه این جوری گفتم اینم از اب گل الود ماهی گرفت!
_نیازی به ماهی گرفتن نیست از شکل ظاهریتون همه چیز روشنه!
_مگه شکل ظاهریم چه جوریه؟!
_هیچی بگذریم خب به اخر مصاحبمون نزدیک میشیم اقای دالاهوف شما حرف دیگری ندارید؟
_نه من فقط در اینجا لازم میدونم که از خبرگذاری شما به خاطر وقتی که در اختیار من گذاشتید شمیمانه تشکر کنم!
د.ا.ف: وای وای خداجون از خنده مردم:شمیمانه مرتیکه تو هم که خودت اهل حالی اونوقت اومدی به ما گیر دادی؟
دالاهوف:کمال همنشین در من اثر کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 فروردین 1386 18:54
نمایش جزئیات
آفلاین
فعالیت های جدید مرگخواران

لرد ولدمورت ، لرد و ارباب سیاهی بعد از مدت ها سکوت و استراحت روز گذشته طی صحبتهایی روشنگرانه با خادمان خود ، مرگخواران ، ماموریت های جدیدی را به ثبت رسانیده و از مرگخواران خواستند به بهترین نحو ماموریت خود را به پایان برسانند ؛ دلیل این ماموریت های تازه تنها و تنها ، نشان دادن قدرت های بیشمار لرد و مرگخواران بوده و دلیل دیگری ندارد .
ارباب سیاهی صبح امروز با خبرنگار مرگخواران مصاحبه ای داشتند ، ایشان در بخشی از مصاحبه خود درباره اینکه ماموریت های جدید چه دلیلی داشته اند از لرد سوال کردند ، لرد در جواب خبرنگار اعزامی فرمود : تنها دلیلی که از ماموریت دادن به خادمانم در نظر داشتم ، این بود که بار دیگر حضور همیشه در صحنه سیاهی را به اثبات برسانیم ، این ماموریت پاسخ گویی به ماموریت های سبکسرانه جرگه محفل ققنوس نبوده ، چرا که نیازی به این کار نیست ، محفل مثل همیشه حضور بی ارزشش رو به ثبت میرسونه و شاهدیم که هر چند وقت یکبار ماموریتی بر دوش پیروانش میگذارد ، ما تنها یک بار حمله میکنیم و آن زمان یقینا روز نابودی خواهد بود ! و من نمیخوام با گذاشتن اسم اینکه ماموریت های ما جوابی برای محفل بوده ، اقدامات مرگخواران رو بی ارزش جلوه بدم .

در ادامه خواندند که اولین ماموریت در حال حاضر دادگاه شماره 10 واقع در وزارت سحر و جادو بوده و در آنجا نیز انجام گرفته است .

در نهایت اینکه باشد تا برای همگان عبرت شود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/1/20 18:58:15
ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
پس از چند قرن،شبکه ی خبری سیاهان در حال پخش کردن موزیک و نشان دادن تصاویر گل و سنبل و اسکول(نوعی پرنده) است.
در گوشه ی بالایی صفحه های تلویزیون و در سمت راست ،نشان جمجمه و مار دیده میشه و درست در زیر نشان جمله ای نمایان است:
عیدتان مبارک

زیر نویس ها هر لحظه پیام های تبریک خود را نثار بینندگانی میکنند که پس از n سال،در حال دیدن آهنگ شاد از تلویزیون هستند و در پوست خود نمیگنجند.

یه دفعه آهنگ قطع میشه و ساعت اخبار دیده میشه.
عقربه ی ثانیه شمار اخبار با آرامشی خاص میچرخه و برای خودش فحش میخره.پنج ثانیه ی پایانی را با صدای دینگ دینگ ....دینگ(5 بار) طی میکنه و بعدش چهره ی آرامینتا ملی فلوا در تصویر دیده میشه.

آرامینتا:با درود و سلام خدمت ارباب لرد ولدمورت کبیر،این بخش خبری را آغاز میکنیم.

همان طور که در بخش های خبری گذشته به اطلاع شما رساندیم،عکس هایی از یک آلبوم خانوادگی محفل به دستمان رسیده که حاکی از افزایش فساد در این گروه است.

در همین راستا پسری که زنده ماند،معتاد شده است.
منابع خبری اعلام کرده اند که مصرف سیگار وی از روزی سه پاکت گذشته است و کل پولی که برای بازیگری گرفته است را دود کرده.

با انتشار عکسی که همینک میبینید؛موج شادی جامعه ی سیاهان را فرا گرفته و ارباب لرد ولدی کچل...ببخشید لرد ولدی کبیر،یک هفته تعطیل عمومی به همراه جشن و پایکوبی اعلام کرده است.
ارباب گفت:«شکست دادن یک فرد معتاد بسیار راحت است.»

همیچنین در آلبوم کذایی ،عکس های خانوادگی دیگر هم وجود داشت که از روابط نامشروع پسری که زنده ماند؛حکایت میکند.دیدن این تصاویر برای افرادی زیر چهارده سال و در کل جماعت فنچ ممنوع است.
بله همین الان در نامه ای به من گفتند که از ترس مرلین،نمیشه این عکس ها را نشان داد*.خواهشا به ادرس های زیر برید و تصاویر رو ببینید.
تصویر اول

تصویر دوم

تصویر سوم

همچنین هری پاتر قصد دارد برای تهیه ی مخارج خود ،سایت را در یک مناقصه واگذار کند.....
-----------------------------------------------------------------
*شفاف سازی:مدیر کیلو چنده؟...از مرلین میترسیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اش ویندر در 1385/12/6 19:48:47
[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 دی 1385 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
از الف تا ی خانه ریدل و مرگخواران

معرفی انجمن های سیاهی

به احتمال زیاد نام خانه ریدل و یا مرگخواران را در سایت جادوگران شنیده اید !
خانه ریدل فرومی ( انجمنی ) است که طرفداران تاریکی و مهمتر از همه لرد ولدمورت در آن گرد هم می آیند ، طرفداران در این انجمن به زدن نمایشنامه و رول که در رابطه با لرد و کارهای اوست می پردازند !
برای وارد شدن به انجمن خانه ریدل ها میتوان از طریق این لینک اقدام نمود .

همچنین انجمن دیگری مربوط به خانه ریدل وجود دارد با نام " زیر سایه علامت شوم " که در آن مرگخواران تائید شده در محیطی خصوصی نمایشنامه مینویسند ، در واقع فقط مرگخواران و مدیران سایت به این انجمن دسترسی دارند .
برای وارد شدن به انجمن زیر سایه علامت شوم از طریق این لینک اقدام نمود .

نحوه عضویت در جرگه مرگخواران

اکنون به این میپردازیم که چطور میتوان به عنوان مرگخوار تائید شویم .
ابتدا باید به تاپیک خادمان لرد سیاه به هم میپیوندند ( درخواست برای عضویت در گروه مرگخواران ) مراجعه کنیم ، طبق قوانینی که هر چند وقت بروز میشود باید نمایشنامه ای در تاپیک اعلام شده بزنید و در صورتی که خوب باشد تائید خواهید شد !
در حال حاضر قانون جدید عضویت در گروه مرگخواران ساختن یک فیلم بصورت نمایشنامه در تاپیک هالی ویزارد است و همچنین نوشتن یک نمایشنامه در تاپیک عضویت در مرگخواران !
در ضمن یکی از ملاک های اصلی فعالیت خوب در رول پلینگ و در سایت است یعنی قبل از درخواست دادن برای انتخاب شدن !

فعالیت های بعد از مرگخوار شدن

بعد از اینکه شما به عنوان مرگخوار انتخاب شدید ، نباید فعالیت رول و نمایشنامه نویسی را کم کنید . در واقع عضویت در گروه مرگخواران برای نمایشنامه نویسی است نه برای وجود یک گروه اضافی در پروفایل !
وقتی شما به عنوان مرگخوار انتخاب شدید در مرحله اول گزینه دیگری در پروفایل شما و بالای تعداد پست های شما نشان داده میشود با عنوان " مرگخوار " .
این گزینه در سیستم زوپس یعنی دسترسی شما به انجمن خصوصی مرگخواران یا همان سایه شوم .
وقتی که انتخاب شدید علاوه بر فعالیت در فروم اصلی خانه ریدل ها میتونید در انجمن خصوصی و تاپیک های اون جا فعالیت کنید و نمایشنامه بنویسید .
همچنین هر چند وقت یکبار مرگخواران و محفلی ها ( سفید ها ) با هم میجنگند ، البته جنگ با نمایشنامه نویسی !

" هنوز هم دیر نشده شما میتونید یکی از برترین نویسنده های سیاه باشید "

تاپیک های موجود در خانه ریدل ها و کاربرد آنها

در این بخش به معرفی تک تک تاپیک های موجود در خانه ریدل و کاربرد و نحوه استفاده از آنها میپردازیم :

خادمان لرد سیاه به هم میپیوندند
توضیح : در این تاپیک کسانی که مایل هستند مرگخوار شوند پستی در قالب نمایشنامه به عنوان درخواست ارائه میکنند .

دفتر خانه ریدل
توضیح : در صورتی که تاپیک و موضوعی جدید برای نمایشنامه نویسی در نظر دارید و نظیر آن را در تاپیکهای موجود مشاهده نکردید میتوانید با نوشتن نام و توضیح تاپیکی که در نظر دارید ، درخواست بدهید و هنگامی که درخواست شما توسط ناظران بخش تائید شد ، میتوانید با کلیک بر روی گزینه موضوع جدید اقدام به زدن تاپیک خود کنید !

انتخاب برترین نویسنده خانه ریدل ها
توضیح : ناظران بخش هر هفته یکبار بهترین نویسنده خانه ریدل ها را با ذکر لینکی از نمایشنامه منتخب ایشان معرفی و تقدیر میکنند .

نقد پستهای خانه ریدل ها
توضیح : اگر چه نقد پستها در انجمن خانه ریدل ها با ویرایش پست فرد و در زیر پست انجام میشود ولی در برخی موارد هنگامی که ناظر احساس کند این نقد باید همگانی شود و برای همه توضیح داده شود ، نقد را در این تاپیک انجام میدهد .

نقشه خانه ریدل ها
توضیح : در این بخش ، تاپیک های خانه ریدل ها با توضیح درباره آنان گذاشته میشود .

اعلامیه های سیاه
توضیح : در صورتی که خبری ضروری و مهم باشد توسط لرد سیاه و یا یکی از معاونین وی در این تاپیک گذاشته میشود ، البته بیشتر خبر در مورد جنگها در این تاپیک قرار میگیرد .

برج وحشت
توضیح : یکی از تاپیکهایی که اعضای رول پلیینگ و مرگخواران میتوانند در آن نمایشنامه بنویسند .

مرگخواران دریایی
توضیح : یکی دیگر از تاپیک های فعال نمایشنامه نویسی در تاپیک خانه ریدل ها که در آن وقوع جریانات بیشتر درون دریا و ساحل است .

خبرگذاری سیاه
توضیح : در اینجا خبر های سیاه در قالب نمایشنامه گذاشته میشوند و اغلب توسط اعضای رول و مرگخواران است ، و برای خبر نامه های رسمی از اینجا استفاده نخواهد شد .

کافه تفریحات سیاه
توضیح : یکی دیگر از تاپیک های نمایشنامه نویسی خانه ریدل هاست که اعضای رول پلیینگ و مرگخواران میتوانند درون آن نمایشنامه بنویسند ، بیشترین فضای نمایشنامه درون کافه است .

انجمن تفرقه بین دو جبه ی سیاه و سفید
توضیح : در این جا بیشتر جنگهای بین سیاه ها ( مرگخواران ) و سفید ها ( محفلی ها ) در میگیرد ، هنگام جنگ فقط پستهایی مورد قبول واقع میشود که یکی از اعضای یکی از این دو گروه زده باشد .

خاطرات مرگخواران
توضیح : در این تاپیک مرگخواران خاطرات خود را چه واقعی و چه ساخته و پرداخته ذهن خود در قالب یک نمایشنامه مینویسند .

دژ مرگ ( شکنجه گاه جادوگران سفید سابق )
توضیح : این هم یکی دیگر از تاپیک های نمایشنامه نویسی است که بیشتر توسط سفید ها و سیاه ها درون آن نمایشنامه میخورد .

گورستان ریدل ( محل ماموریت مرگخواران )
توضیح : یکی دیگر از تاپیک های نمایشنامه نویسی که در آن مرگخواران با استفاده از نمایشنامه ماموریت داده شده به آنان توسط لرد را انجام میدهند .

تاپیک های نمایشنامه نویسی قفل خانه ریدل

طرح رول پلیینگ خانه ریدل ها
توضیح: تاپیکی که در آن درباره رول نویسی در خانه ریدل ها نظر سنجی برقرار بوده و در حال حاضر قفل میباشد .

دره سکوت

نیروگاه اتمی سیاهان

تقاضای عضویت در ارتش سیاهان
توضیح: در گذشته اعضا برای عضویت در ارتش سیاه در این تاپیک درخواست میدادند.

دفتر لرد ولدمورت و معاونانش

باشگاه دوئل

* این پست برای بروز شدن توسط ناظران بخش ویرایش خواهد شد .

( سعی کردم حتی الامکان کامل باشه ، بابت نقص ها ببخشید )

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 18 دی 1385 19:31
نمایش جزئیات
آفلاین
× تبلیغات مرگخواران برای عضو گیری ×

با عضویت در گروه مخوف مرگخواران :

1. هیجان را تجربه کنید .... دوربین مرگخوارها نشون میده که مشقول نوشتن و بررسی چیزی هستن ... کمی آنطرف تر دوربین یک گوسفند رو نشون میده که داره علف می خوره .... در نهایت گوسفنده یک باد گلو میزنه و بلیز قش می کنه !

2. زندگی راحت و سلطنتی در خانه ریدل ها :
راوی : منظره ای فوق العاده زیبا ..... دوربین یک قبرستان را نشان می دهد
راوی : انواع و اقسام استخرهای رو باز و سر بسته .... دوربین یک استخر لجن بسته رو نشون میده
راوی : بهترین وسایل موجود روز برای استراحت ....دوربین دوربین یک صندلی پاره پوره رو نشون میده که از یک جاش یک فنر زده بیرون
راوی : غذاهای لذیذ و خوش طعم .... دوربین آرمینیتا و بلا رو مشقول آشپزی نشون میده در هین خالی کردن دو کیسه نمک در دیگ و ایگور رو که دستاش رو توی دماغش شست و شو میده و سپس کباب را به سیخ می کشد !

3. در آوردن پول با تلاش کم را تجربه کنید :
دوربین ولدی رو نشون میده که یک صندوق صدقات رو از جا کنده و رو دوشش داره حمل می کنه !

در نهایت در خانه ریدل ها منتظر شما هستیم .... بوق بیق .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1385/10/19 18:01:03

[b][size=med