شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
Hasti1081 نوشته: سلام علیکم کلاه گروهبندی چوب جادو رگ قلب اژدها پاترونوم اسب تک شاخ سال ششم هاگوارتز هستم عاشق دراکو ورد مورد علاقه لوموس و حتما الان باید بگی اسلایترین و اسلایترین و اسلایترین ولی اگه اسلایترین جا نداشت گریفیندور رو به بقیه ترجیح میدم ولی لطفا سعیت رو بکن
ممنون امیدوارم بگی اسلایتریننننننننننننننننننننننننن راستی پارسلمات هم هستم
درود بر تو فرزندم.
شش سال در هاگوارتز بدون گروه بودی یعنی؟ چه غیرممکن و ترسناک. امیدوارم لوموس راهت را به سوی گریفیندور روشن کند فرزندم.
سلام علیکم کلاه گروهبندی چوب جادو رگ قلب اژدها پاترونوم اسب تک شاخ سال ششم هاگوارتز هستم عاشق دراکو ورد مورد علاقه لوموس و حتما الان باید بگی اسلایترین و اسلایترین و اسلایترین ولی اگه اسلایترین جا نداشت گریفیندور رو به بقیه ترجیح میدم ولی لطفا سعیت رو بکن
ممنون امیدوارم بگی اسلایتریننننننننننننننننننننننننن راستی پارسلمات هم هستم راستی یه چیز دیگه من میخوام نقش دراکو رو داشته باشم و توی قوانین گفتین باید گروه شخصیت انتخابی بر اساس کتاب باشه پس من منتظر میمونم تا اسلایترین خالی بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Hasti1081 در 1396/9/21 14:34:22 ویرایش شده توسط Hasti1081 در 1396/9/21 16:04:53
به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروه گریفیندور، هافلپاف و ریونکلاو باشد.
نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروهشان را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.
آبرفورثدامبلدور نوشته: سلام بر کلاه گروه بندی عزیز نام:آبرفورثدامبلدور رنگ مو:نقرهای رنگ چشم:آبی محل اقامت:دفتر مدیریت هاگوارتز نژاد:نیمه اصیل. قدرت های ویژه:قدرت جادویی بالا،آشنایی باطلسم های مدرن،آشنایی با طلسم های باستانی،کنترلگر اژدها،به پرواز دراوردن اشیا با چشم یا تله کینزی،تغیر شکل،جادوگری بدون چوبدستی. عضویت در:رئیس دیوان عالی قضاییجادوگری(ویزنگاموت)،محفل ققنوس،کنفدراسیوم بین المللی جادوگران. شغل:مدیریت هاگوارتز بعد از برادرم،رئیس دیوان عالی قضایی جادوگران. (ویزنگاموت) خصوصیات اخلاقی: شجاعت زیاد از حد، مهربان،بخشنده،خندهرو،باهوش،خوش اخلاق. چوبدستی ام از جنس یاس کبودو ومغز پر ققنوس ۲۸ سانتی متر مرسی.
درود بر تو فرزندم.
اینجا البته برای گروهبندی بود، معرفی شخصیت مرحله بعدی هست. اما به نظرم با این توصیفات، گروه مناسب برای تو، گریفیندور هست.
mr.alone نوشته: نمی دونم چی باید بگم... اسلیترین رو دوست دارم. به نظرم گروه جالبی می آد و با چیزهایی که توی بخش توضیحاتتون داده بودید فکر می کنم اونجا راحت باشم.
با این حال هرچیزی که کلاه بگه.
درود بر تو فرزندم.
در حال حاضر متاسفانه ظرفیت گروه اسلیترین پر هستش. میتونی بین سه گروه دیگه انتخاب کنی تا من گروهبندیت کنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
سلام بر کلاه گروه بندی عزیز نام:آبرفورثدامبلدور رنگ مو:نقرهای رنگ چشم:آبی محل اقامت:دفتر مدیریت هاگوارتز نژاد:نیمه اصیل. قدرت های ویژه:قدرت جادویی بالا،آشنایی باطلسم های مدرن،آشنایی با طلسم های باستانی،کنترلگر اژدها،به پرواز دراوردن اشیا با چشم یا تله کینزی،تغیر شکل،جادوگری بدون چوبدستی. عضویت در:رئیس دیوان عالی قضاییجادوگری(ویزنگاموت)،محفل ققنوس،کنفدراسیوم بین المللی جادوگران. شغل:مدیریت هاگوارتز بعد از برادرم،رئیس دیوان عالی قضایی جادوگران. (ویزنگاموت) خصوصیات اخلاقی: شجاعت زیاد از حد، مهربان،بخشنده،خندهرو،باهوش،خوش اخلاق. چوبدستی ام از جنس یاس کبودو ومغز پر ققنوس ۲۸ سانتی متر مرسی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورثدامبلدور در 1396/9/6 17:21:23 ویرایش شده توسط آبرفورثدامبلدور در 1396/9/6 20:43:44 ویرایش شده توسط آبرفورثدامبلدور در 1396/9/6 20:44:30
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!!