شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من به عنوان معدود موجودات جادويي با شعور حمايت كامل خودم از حقوق كليه موجودات جادويي كه به وسيله بعضي جادوگران بد نهاد شكنجه ميشن اعلام مي كنم... به اميد روزي كه جادوگران و موجودات جادويي دنياي خوب و بدون دردسر ي رو با رعايت حقوق متقابل ايجاد كنند.
من یه سوسک رو تو ماشین لباس شویی تیکه تیکه کردم البته عمدی نبود لا لباسام بود ندیدمش حالا عذاب وجدان دارم باید چیکار کنم در ضمن اجل سوسکه فرصت نداد ازش درباره اسمش و اقوام نزدیکو این چیزا بپرسم یه چیز دیگه هم هست من طرفدار پرو پا قرص حیواناتم و به نظر من مارمولک نه تنها ترسناک و چندش اور نیست بلکه خیلی هم جیگره
منم هستم.از حیوانات حمایت می کنم.من براشون یه لایحه می نویسم و تو لایحه چیزی می نویسم که در مجازات هاشون تخفیف زیادی داده بشه.مثلا برای یه مدت از یه چیزی محروم بشن یا یه همچین چیزی.
بيانيه ي شماره ي 1 سوسك بسم الله الرحمن الرحيم دوستان! براي حمايت از حيوانات شما شرايطي لازم است كه بنده بر خود واجب ديدم تا يادآوري كنم: الف:حتما بايد نام و نام خانوادگي حيوان، شماره ي شناسنامه و نام خواهر حيوان ذكر شود. ب: بهتر است كه عكسي از حيوان گذاشته شود. ج: حتما بايد يك تست هوش چهار گزينه اي از حيوان خود بگيريد. در اين تست بايد يك سوال هوش، يك سوال رياضي، يك سوال ورزشي، يك سوال ديني از حيوان خود بپرسيد و گزينه اي را كه حيوان انتخاب كرده با حرف «س» مشخص كنيد. («س» مخفف سوسك مي باشد!) د:از پذيرش حيوانات معتاد به انواع و اقسام مواد مخدر معذوريم. ه:به دلايل رعايت بهتر مسائل ناموسي حيوان مذكر بايد خواهر و مادر و حيوان مونث بايد برادر و پدر داشته باشد.
پايان بيانيه ي شماره ي 1 را اعلام مي دارم. با تشكر حاج آقا شيخ سوسك الـــــعــــــظـــــــمــــــا
ببين سوسك من اضلا پشيمون شدم ايجا كميته انهدام نيست كه منو به خاطر اون كوچولوها زنداني كني اصلا نخواستم من كه خودم پول دارم يه جايي رو بخرم فقط مي خواستم تو سود كني مي خواستم اون اتفاقي كه سر چوب دستي ها افتاد رو برات جبران كنم به هر حال هر جور راحتي من رفتم اما اگه نظرت برگشت برمي گردم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
بابا جونه من اين اژدها مثل بچه هام ميمونن من نميتونم دوري كنم ازشون من خودم تو وزارت خونم به وزير بگو من اژدها هام رو دوست دارم هر چقدر پول بخواي مي دم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
كوييرل من خيلي وقت نيست كارم رو شروع كردم! خب اولا بايد بدونم باسيليكت رو از كجا آوردي. دوما بايد بدونم چقدر پول داري. اگر باسيليكت از جمله ي 100 باسيليكي كه بايد بكشيم شون نباشه با 100 گاليون ماهانه يك خونه بزرگ و ويلايي كه درش رو به فاضلاب باز ميشه در اطراف فاضلاب هاي سن پترزبورگ بهت ميدم.
جونم برات بگه که : این باسیلیک رو از وقتی کوچیک بود به قیمت یه پول سیاه از....خریدم.کلی خرجش کردم تا اینقدر شده.شناسنانم تازه داره ایتم عکس زمان بچگیم با باسیلیک