شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام کلاه گروه بندی من عاشق درس معجون سازی هستم و کوییدیچ هم میپرستم اولویت هام ریونکلا و اسلایدرین هست علاقه ای به گیریفیندور ندارم خیلی خود نما هستم و از تفریح لذت میبرم هر چه در مغزم می اید را به زبان می اورم لطفا به الویت هام توجه کن
Bah.owl نوشته: کلاه عزیز یکم برات از خودم میگم من ادم خیلی شجاعی نیستم انا به شدت اهل ریسک کردن و یاد گرفتن چیزای جدیدم
احساساتی ، اروم و مهربونم اما زیاد تو جمع بودنو دوست ندارم
عاشق نوشتن درباره چیزای مختلفم چه طنز و چه جدی
اونقدرام از جادوی سیاه بدم نمیاد و به نظرم بعضی جاها لازمه
درود بر تو فرزندم.
اول از همه در مورد استفاده از جادوی سیاه بگم که در هاگوارتز سعی کن ازش استفاده نکنی که هیچکس تحملشو نداره... و دوم هم اینکه بسیار دقیق توصیف کردی خصوصیاتت رو و همین باعث میشه که مستقیما بری به هافلپاف!
سیوِنته نوشته: سلام! خب؛این کار از اونی که فکر میکردم سخت تره. نظرم درباره ی خودم اینه که خلاقم و متفکر.گاهاً یه نمه شجاعتم قاطی کارام میشه. به هرحال اولویت های من ریونکلا و گریفندور هستن.این که چه گروهی برام بهتره...خب شما بهتر می دونی که!
درود فرزندم
هووووم... خلاق و متفکر. با این که به نظرم شجاع هستی اما بیشتر هوش تو توجه منو به خودش جلب کرده. خوب میدونم کجا بفرستمت...ریونکلاو!
سلام! خب؛این کار از اونی که فکر میکردم سخت تره. نظرم درباره ی خودم اینه که خلاقم و متفکر.گاهاً یه نمه شجاعتم قاطی کارام میشه. به هرحال اولویت های من ریونکلا و گریفندور هستن.این که چه گروهی برام بهتره...خب شما بهتر می دونی که!
Mfateme20@ymail.com نوشته: سلام کلاه گروهبندی لطفا من رو توی گروه اسلیترین بنداز ، من فردی بلند پرواز هستم ،من فردی هستم که ظلم و بدی رو اصلا نمی پذیره ،فرد منظم و بسیار دقیقی هستم لطفا خواسته من رو بپذیر و من رو به گروه اسلیترین بفرستی .من فقط عاشق اسلیترین هستم
درود فرزندم
علاقهت به اسلیترین رو درک میکنم اما توجه داشته باش که گروه های سایت با گروه های کتاب فرق میکنند و خصوصیات منحصر به فرد و جالب خودشون رو دارن. به نظر من برو یه دور معرفی گروه های سایت رو بخون و بعدش با دوتا اولویت برگرد پیشم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!