شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
24312531 نوشته: سلام کلاه عزیز. من آدم همیشه صادق و راستگویی هستم. به شدت وفادارم و بی نظم. شجاعتم متعادله و با اینکه می ترسم ولی هیچ وقت در برابر آدمای ظالم سکوت نمی کنم. بچه ی آروم و تو داری هستم. همیشه دوست دارم متفاوت از بقیه و خاص باشم و خیلی بلند پروازم. دوست دارم یک شخصیت تاثیر گذار و بزرگ باشم. آدم رویا پردازی ام و درس خونم و نمی زارم نمره هام هیچ وقت پایین بیاد. در ضمن خیلی هم ماجراجو هستم. خودم شخصا خیلی دوست دارم برم ریونکلا. هافلپاف هم خوبه. از گریفیندور هم بدم نمیاد. گروه باحال و خوبیه. ولی اسلیترین نه. زیادی خشک و با نظمه. خوشم نمیاد. خوب ، نظرتون چیه؟ کدوم گروه برم بهتره؟
درود فرزندم
که این طور...کمی سخته، خصوصیات تو شبیه افراد گروه ریونکلاو هست؛ ولی بیشتر از اون به نظرم بههافلپاف تعلق داری.
سلام کلاه عزیز. من آدم همیشه صادق و راستگویی هستم. به شدت وفادارم و بی نظم. شجاعتم متعادله و با اینکه می ترسم ولی هیچ وقت در برابر آدمای ظالم سکوت نمی کنم. بچه ی آروم و تو داری هستم. همیشه دوست دارم متفاوت از بقیه و خاص باشم و خیلی بلند پروازم. دوست دارم یک شخصیت تاثیر گذار و بزرگ باشم. آدم رویا پردازی ام و درس خونم و نمی زارم نمره هام هیچ وقت پایین بیاد. در ضمن خیلی هم ماجراجو هستم. خودم شخصا خیلی دوست دارم برم ریونکلا. هافلپاف هم خوبه. از گریفیندور هم بدم نمیاد. گروه باحال و خوبیه. ولی اسلیترین نه. زیادی خشک و با نظمه. خوشم نمیاد. خوب ، نظرتون چیه؟ کدوم گروه برم بهتره؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من رو از روی طرز فکر و گفتار و رفتارم بشناس ، نه از روی ظاهرم.
به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه های گریفیندور ریونکلاو و اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروههای هافلپاف باشد.
نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را گریفیندوری، ریونکلاوی و یا اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروهشان را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.
Mariiiw نوشته: هیچ راهی وجود نداره که من یک گریفیندوری بشم؟ وجود من گریفیندور رو می طلبه.
درود دوباره فرزندم
تو به من اعتماد نداری؟ راه که هست. اما قبل از این که بازم به گریفندور اصرار کنی اول بیوگرافی گروه هافلپاف رو بخون و اگه باز هم به تصمیم این کلاه پیر اعتماد نداشتی پیشم بیا.
نقل قول:
sarina_poter نوشته: سلام من از هیچ چیز نمی ترسم حتی از اون اسمشو نبر چون به خیال خودش خیلی قدرت داره...اره ارواح عمه اش از ماگل ها خوشم میاد دو رگه ام مادرم ماگله و پدرم جادوگر دوست دارم ادم خوب و مفیدی باشم مثه اسطوره ی زندگیم یعنی هری پاتر خیلی به هدفم فکر میکنم و تمام تلاشم رو میکنم که بهش برسم...البته بعضی وقت ها تنبل میشم که درستش میکنم تو رو خدا بزار برم گریفیندور
درود بر تو فرزندم
به نظر من مهربونی و پشتکاری که من توی ذهن تو میبینم فقط تو رو به سمت یک گروه هدایت میکنه.... برای تو بهترین گروه برای تو هافلپافـه.
سلام من از هیچ چیز نمی ترسم حتی از اون اسمشو نبر چون به خیال خودش خیلی قدرت داره...اره ارواح عمه اش از ماگل ها خوشم میاد دو رگه ام مادرم ماگله و پدرم جادوگر دوست دارم ادم خوب و مفیدی باشم مثه اسطوره ی زندگیم یعنی هری پاتر خیلی به هدفم فکر میکنم و تمام تلاشم رو میکنم که بهش برسم...البته بعضی وقت ها تنبل میشم که درستش میکنم تو رو خدا بزار برم گریفیندور
Mariiiw نوشته: سلام کلاه عزیز. رولم تائید شد. برای توصیف خودم باید بگم شدیدا احساساتی و مهربون هستم. اگه عصبانی بشم چیزی جلو دارم نیست. شجاعتم مثال زدنیه از هیچی هراسی ندارم. طالب صلح هستم و همه ی تلاشمو برای برقراری صلح میکنم. اگه گریفیندوری بشم که عالیه ولی خیب هافلپافم بد نیست..
درود فرزندم.
شجاع... اول که تو رو دیدم فکر کردم متعلق به گریفیندوری، اما وقتی مهربونی و صلح طلبی رو در وجودت دیدم به نظرم رسید که تنها گروهی که مناسب تو عه هافلپاف ـه.
سلام کلاه عزیز. رولم تائید شد. برای توصیف خودم باید بگم شدیدا احساساتی و مهربون هستم. اگه عصبانی بشم چیزی جلو دارم نیست. شجاعتم مثال زدنیه از هیچی هراسی ندارم. طالب صلح هستم و همه ی تلاشمو برای برقراری صلح میکنم. اگه گریفیندوری بشم که عالیه ولی خب هافلپافم بد نیست..
احساساتی نیستم ، باهوشم(بقیه به من میگن)،پشتکار خیلی خوبی دارم،شجاعتم متعادله،از بیشتر اصیل زاده ها بدم میاد،با مشنگ زاده ها و نیمه مشنگ ها و اصیل زاده با این اخلاق خیلی خوب کنار میام.
این انواع خلق من بود. فقط از گروه هافلپاف خوشم نمیاد.
درود فرزندم
به نظرم برای هافلپاف مناسب بودیا... ولی خب چون دوست نداری، پس برو به اسلیترین!
james.2.potter نوشته: سلام کلاه عزیز! من خیلی شجاع و خوش قلب و شیطونم. اصلا درسخون یا مهربون نیستم. اما ظالم هم نیستم! میدونم ظرفیت گریفیندور پر شده، اما میتونم اول معرفی شخصیت بزنم و بعدا که ظرفیتش آزاد شد برم گریفیندور؟ من هیچ گروهی رو جز گریفیندور دوست ندارم. بیوگرافی همه ی گروه های سایت رو هم خوندم و نظرم عوض نشد.
درود بر تو فرزندم
پس به گریفیندور اصرار داری و میگی بیوگرافی گروه های سایت رو هم خوندی؟ حالا که انقدر دوست داری که به گریفیندور بری، چارهای ندارم... پس فعلا باید بدون گروه بمونی تا وقتی که ظرفیت های جدید داده بشه.
سلام کلاه عزیز! من خیلی شجاع و خوش قلب و شیطونم. اصلا درسخون یا مهربون نیستم. اما ظالم هم نیستم! میدونم ظرفیت گریفیندور پر شده، اما میتونم اول معرفی شخصیت بزنم و بعدا که ظرفیتش آزاد شد برم گریفیندور؟ من هیچ گروهی رو جز گریفیندور دوست ندارم. بیوگرافی همه ی گروه های سایت رو هم خوندم و نظرم عوض نشد.