جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  228 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  227 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  220 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر خانه ریدل(ارتباط با ناظر)
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 خرداد 1390 18:02
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب!

من میگم یه تاپیک خوب هست که قابل زدن در محضر شما باشه.
اهم... میگم بد نیست یه تاپیک به نام ورزشگاه ریدل داشته باشیم؟ یا ایروبیک ریدل؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: دوشنبه 16 خرداد 1390 13:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر شما کوچکترین اهمیتی نداره...حذف کردم...راحت شدی الان؟شب راحت خوابت میبره؟وقتی تاپیکو میزدی حواست کجا بود؟

برو دیگه...به اندازه کافی دعوات کردم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 16 خرداد 1390 12:07
نمایش جزئیات
آفلاین
درود !

يا لرد !

به نظرم اگه "خانه" از عبارت " فرهنگستان خانه ريدل " حذف بشه ،‌ خيلي بهتر ميتونه باشه و بشه " فرهنگستان ريدل " !

با تشكر ! يا لرد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: جمعه 23 اردیبهشت 1390 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

بله لرد سیاه عزیز. من فکر می کردم قصد گودریک بی احترامی بوده و اینطور که شما و خود ایشون اشاره فرمودید، چنین قصدی نبوده.

منم وکیل یاکسلی نیستم. کما اینکه همین یکی دو باری که اومدم به سایت و چت باکس رو خوندم، به نظرم رسید که ایشون رفتار مناسبی درکل نداشتن که البته:

1- به من ربطی نداره.
2- می تونه ناشی از تازه وارد بودن ایشون و آشنا نبودنشون با جو سایت و بچه هاش باشه.

من یک صحبت کلی رو خواستم مطرح کنم و اونم دلسرد نکردن بچه هایی هست که تازه توی سایت عضو میشن و دلشون می خواد فعالیت و تفریح سالمی داشته باشن.

خوب... گودریک عزیزمون هم قلب پاکی دارن و هم (فکر کنم) سن و سال چندانی ندارن و مطمئنم (البته الان) که هیچ قصد و نیت بدی نداشتن و قصد ایشون هم تفریح سالم و بالا بردن کیفیت تاپیک بوده. به همین دلیل هم تحسینشون می کنم.

ممنون از رسیدگی و دقت نظر هردوی شما.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 18:34
نمایش جزئیات
آفلاین
گودی...بالاخره سر از اینجا هم در آوردی؟

راستش فکر میکنم مشکل اساسی اینجا بوده که خیلیا فکر کردن قصد شما بی احترامی به یاکسلی یا بقیه بوده.درحالیکه من مطمئن بودم اینطور نیست.
خودتون هم با حرفایی که الان زدین اینو دوباره ثابت کردین که قصد و منظور بدی نداشتین.
هم یاکسلی و هم شما و هم مورگانا و همه اعضایی که وقت و انرژیشونو اینجا میذارن برای من و بقیه ناظرا محترمن.سعی میکنیم تا جایی که بشه حقوقشون حفظ بشه.ولی گاهی هم مثل این مورد ناچار میشیم انتخاب کنیم و البته اینجور مواقع هم سعی میکنیم بهترین و مفیدترین راه ممکن رو انتخاب کنیم.

ممنون که سعی کردین سوء تفاهما رو برطرف کنین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 16:53
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

اول بگم که واقعا نمی دونستم این پست من اینقدر ماجرا دار بشه اما خودم هم می دونم که کار اشتباهی کردم و قبل از اینکه داستان قبلی تموم بشه ، داستان جدید رو شروع کردم که هر چند هم خوب نیست و اگر ناظر عزیز خواست می تونه پست منو حذف کنه.

از همینجا هم به خاطر اشتباهی که کردم معذرت می خوام.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 14:00
نمایش جزئیات
آفلاین
مورگانای عزیز

شما حق دارین درباره هر چیزی که دربارش شک و شبهه ای دارین بپرسین.

در اون مورد به هیچ عنوان تازه وارد و قدیمی بودن مطرح نیست.یعنی اگه اولی قدیمی و دومی تازه وارد بود هم برخورد عوض نمیشد.منم که همیشه هوای تازه واردا رو بیشتر از قدیمیا داشتم.چون قدیمیا به کمک احتیاج ندارن.البته بجز موارد استثنائی که طرف تازه وارده ولی قصدش فقط اذیت کردنه!راستش من الان اونقدر قدیمی هستم که همه برام تازه وارد محسوب میشن.چه سال 85 عضو شده باشن و چه90!

به نظر من طرف مقابل پست گودریک یاکسلی نیست.همه کسایی هستن که قبل از یاکسلی پست زدن و اون سوژه رو ادامه دادن.فقط اون قسمت بی حوصلگیش و نخوندن پست یاکسلی مربوط به یاکسلی بود و البته به هیچ عنوان خوب نبود.
من برای هر دو نفرشون توضیح دادم.یه بارم اینجا توضیح میدم که همه ببینن.

در اون تاپیک ما یه سوژه داشتیم که عمر خودشو کرده بود.تقریبا مطمئن بودم که دیگه ادامه داده نمیشه.فقط باید با یه پست سوژه تموم میشد.ولی قبل از اینکه این کار انجام بگیره گودریک پست زد و سوژه جدید داد.گودریک هم زیاد با تجربه محسوب نمیشه و من فکر میکنم دلیل پست زدنش این بود که نمیدونست سوژه یا باید تموم بشه یا مدتی پست نخوره که بشه سوژه جدید داد.منم اینجا براشون توضیح دادم.اون جمله "حوصله نداشتم پست یاکسلی رو بخونم" اصلا جالب نبود...ولی اگه با شخصیت گودریک آشنایی داشته باشین متوجه میشین که این لحن حرف زدن جزئی از ایفای نقششه...مثلا درخواستهای نقدی که تو خانه ریدل میده هم همین حالت و لحن رو دارن(که البته به نظر منم باید بین ایفای نقش و غیر ایفای نقش تفاوتی قائل بشه.)

به هر حال بر حسب تجربه خودم مجبور بودم انتخاب کنم.منم سوژه جدید رو به سوژه ای که به نظرخودم تموم شده بود ترجیح دادم.حالا ممکن بود اگه شخص دیگه ای (مثلا خود شما)به جای من ناظر بودین دومی رو ترجیح میدادین و میگفتین سوژه حتما باید تموم میشد.من انتخابی رو که به نظر خودم درستتر بود انجام دادم بدون در نظر گرفتن تاریخ عضویت اعضا...

البته یاد آوری میکنم که این یه مورد استثنایی بود.چون میشه گفت سوژه تموم شده بود.همیشه اینجوری برخورد نمیشه و معمولا سوژه رو به پست ترجیح میدیم.

امیدوارم همه حداقل در این مورد قانع شده باشن که دو طرف ماجرا و مخصوصا تاریخ عضویتشون تاثیری در این تصمیم نداشته.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 00:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر لرد سیاه و گرانقدر

دوست ندارم بعد صد سال و اندی که برگشتم، توی کار کسی دخالت بکنم یا بدجنسی راه بندازم یا خـــــــــــــــــــیلی سیاه بشم که ملت دوده بخورن! ولی یه نگاهی داشتم (به یاد جوونی ها) به تاپیک های خانه ریدل مینداختم که متوجه شدم مث اینکه رسم زمونه عوض شده!

تاپیک در بحبوحه سیاهی رو خاطرتون هست؟

دیدم یکی از بچه های تازه وارد یه پست زده و یکی از نسبتا قدیمی های عزیز که ناظر انجمن هم هست، صرفا چون حوصله نداشته پست نویسنده قبلی رو بخونه، اونو کاملا نادیده گرفته و بدون اینکه سوژۀ قبلی رو تموم کنه، سوژه جدید داده!!!

رسم سایت تا این حد تغییر کرده؟ هرچقدرم یه تازه وارد، ناشی باشه و بد پست بزنه باید یه قدیمی اینطوری رفتار کنه؟ حالا فرض کنیم اون تازه وارد، خیلیم رو اعصاب باشه! خوب که چی؟ همه ماها یه زمانی تازه وارد و رو اعصاب بودیم. اگه قرار بود با ما هم اینطور رفتار بشه، اونقدری توی سایت نمی موندیم که اسم "قدیمی" رومون بذارن!!!

لطفا یا من، و یا اون عزیز سوژه زننده رو از اشتباه در بیارین. ممنون میشم. (قرار نیس واسه لرد سیاه شکلک قلب بذاریم وگرنه میذاشتم تا اغفال بشین. )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی‌فای در 1390/2/21 0:02:59
ارسال شده در: شنبه 7 اسفند 1389 08:33
نمایش جزئیات
آفلاین
فروتنی هرگز!!ارباب یک موجود برتره و فراتنی داره.

شما واقعا داری حیف میشی.یه مرگخوار هرگز نباید همه قابلیتهاشو یه جا رو کنه.براتون خطرناکه.ارباب الان مجبوره نجینی رو مامور محافظت از شما و ایده های نابتون کنه.

بفرمایید تاپیک زمان برگردانتونو بزنین.اربابم مایله به گذشته پربار و پر افتخار و درخشان خودش سفر کنه.

نگران سازمان اسرار نباشین...جرقه های حسادت رو در وجود ایوان دارم حس میکنم.اینطور که ارباب میبینه قبل از سازمان اسرار، ایوان حساب شما رو میرسه.

در مورد سلام هم مشکلی نیست...یه کروشیو همراهش میخورین که از این به بعد یادتون نره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 اسفند 1389 23:36
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب من دارم بین مرگخوارا حیف میشم، میترسم سازمان اسرار وزارتخونه بیاد بدزدتم. من آخر فرار مغزها میشم از بس طرح و ایده دارم. خواهش میکنم ... نفرمایید ... استدعا دارم ... فروتنی از خودتونه.

اهم، اوهوم، ارباب مجوز یه تاپیک میخواستم با عنوان "زمان برگردان" که ماجراهاش پیرامون رفتن مرگخوارا به زمان های آینده و قدیم و ماجراهاییه که براشون پیش میاد بوسیله همین زمان برگردان.

سلاممو خوردم.
پیشاپیش ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!