شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ربکا نوشته: سلام کلاه من یه آدمی هستم با روحیه بالا و درس خون اما نه خیلی در حدی که امتحانام رو خوب بدم. یکم رقابتی هستم البته توی همه چیز رقابتی هستم.گروه مورد علاقه من گریفیندوره و انتخاب دومم اسلیترینه و راستش رو بخواید بقیه گروها رو دوست ندارم یعنی دوست دارم فقط توی گریفیندور یا اسلیترین باشم. انتخاب اولم هم گریفیندوره ممنون.
درود بر تو.
روحیه بالا.
درس خون.
رقابتی.
با همه اینها، گروه مورد علاقت گریفیندوره. ولی من یه گروه دیگه برات در نظر دارم. گروهی که مطمئن باش انقدر خوب هست که خیلی زود ازش خوشت بیاد. میتونی حتی برای اطلاعات بیشتر از هر چهار گروه هاگوارتز، اینجا رو بخونی. با اینحال گروه انتخابی من برای تو،ریونکلاو هست!
سلام کلاه من یه آدمی هستم با روحیه بالا و درس خون اما نه خیلی در حدی که امتحانام رو خوب بدم. یکم رقابتی هستم البته توی همه چیز رقابتی هستم.گروه مورد علاقه من گریفیندوره و انتخاب دومم اسلیترینه و راستش رو بخواید بقیه گروها رو دوست ندارم یعنی دوست دارم فقط توی گریفیندور یا اسلیترین باشم. انتخاب اولم هم گریفیندوره ممنون.
Mhap نوشته: سلام کلاهی من خیلی خیلی شرم دیگه همین دیگه اول هم گریفندور انتخابمه(البته اسلیترین رو هم دوست دارم ولی چون پر شده اصراری ندارم) همین دیگه
درود بر تو.
عجب مشخصات دقیقی گفتی به این کلاه پیر تا گروهبندیت کنه. سخت هستش گروهبندی تو... ولی گروهبندیت میکنم و امیدوارم که در گروه گریفیندور پیشرفت کنی و شکوفا بشی.
سلام کلاهی من خیلی خیلی شرم دیگه همین دیگه اول هم گریفندور انتخابمه(البته اسلیترین رو هم دوست دارم ولی چون پر شده اصراری ندارم) همین دیگه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر ! میجنگیم تا آخرین نفس !! میجنگیم برای پیروزی !!! برای عـشـــق !!!! برای گـریـفـیندور !!!!!
سلسیا نوشته: سلام کلاه اومدم که من رو توی گروه مناسبم قرار بدی از نظر خودم روحیه خیلی بالایی دارم.عاشق کارهای گروهی هستم.همفکری گروهی رو هم دوست دارم.ضریب هوشی من 205 هستش و علاقه زیادی به کوییدچ دارم.گروه مورد علاقه من هم گریفیندوره و خواهش میکنم من رو توی گروه دلخواهم قرار بدین تا بدرخشم ممنون میشم که گروهم رو بهم بگی متشکرم
درود بر تو.
با وجود این ضریب هوشی و قدرت ذهنت، به نظر من گریفیندور برات جای مناسبی نیست. میدونم که شاید فکر کنی که گریفیندور بهتره، اما گروه های سایت خیلی با کتاب تفاوت دارن. میتونی از اینجا متوجه بشی حتی. در نتیجه، به نظر من گروه مناسب تو ریونکلاو هست.
سلام کلاه اومدم که من رو توی گروه مناسبم قرار بدی از نظر خودم روحیه خیلی بالایی دارم.عاشق کارهای گروهی هستم.همفکری گروهی رو هم دوست دارم.ضریب هوشی من 205 هستش و علاقه زیادی به کوییدچ دارم.گروه مورد علاقه من هم گریفیندوره و خواهش میکنم من رو توی گروه دلخواهم قرار بدین تا بدرخشم ممنون میشم که گروهم رو بهم بگی متشکرم
به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروه گریفیندور، هافلپاف و ریونکلاو باشد.
نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروه اسلیترین را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.
Umbra نوشته: ای کلاه! خوب الان نمیدونم چی بگم:| حالا... تام ریدل فقط بخاطر اینکه تنها بود شد لرد ولدمورت.بنظرم اون چون هیچکس دوستش نداشت میخواست کل دنیا رو فتح کنه.آدمای تنها بد نیستن بلکه آدمای اطرافشون بدن.کی گفته یه آدم آروم نیازی به دوست داشتن نداره؟آدمای آروم به کشف شدن نیاز دارن.تام ریدل،سیروس بلک و حتی دراکو!تام اگه دوست داشته میشد اینکارها رو نمیکرد.من خودم تنهام.یعنی تنها نیستم!خانوادمو دارم.ولی کسی رو جز خانوادم ندارم.منم بعضی وقتا که خیلی تنهام فکرای احمقانه به سرم میزنه.اسلیترین گروه آدمای تنهاست.اونایی کا تنهان اما آرزوهای خیلی خیلی بزرگی دارند و اگه کسی دوستشون داشته باشه میتونه اونا رو به عاشق ترین فرد بکنه!اگه بخوام از بین آدم خیلی بد و خوب بی نقش انتخاب کنم خیلی بد رو انتخاب میکنم.هیچکس خوب بی نقص نیست و اگر هم باشه من حالم بهم میخوره!از آدمایی که همه فقط به اونا اهمیت میدن متنفرم!از اینکه تو همه کارا عالی باشن و همه تحسینشون کنن متنفرم!دلم میخواد خفشون کنم:| من دلم میخواد اسلیترین بیوفتم چون جای آدمای تنهاست همینو بست:|پس باید منو تو اون بندازی همینکه گفتم:| ای خدااااااا از آدمای خوب متنفرم اینیاثخییاقاثحثنستث
درود بر تو فرزند.
چه ذهن شلوغ و در هم ریختهای داری. البته گروه اسلیترین فقط مختص آدمهای تنها نیست. لااقل گروه اسلیترین داخل سایت نیست. حتی کلی تفاوت داره با گروه اسلیترینِ داخل کتاب. با اینحال امیدوارم که در اسلیترینحسابی شکوفا بشی و به موفقیت برسی.
ای کلاه! خوب الان نمیدونم چی بگم:| حالا... تام ریدل فقط بخاطر اینکه تنها بود شد لرد ولدمورت.بنظرم اون چون هیچکس دوستش نداشت میخواست کل دنیا رو فتح کنه.آدمای تنها بد نیستن بلکه آدمای اطرافشون بدن.کی گفته یه آدم آروم نیازی به دوست داشتن نداره؟آدمای آروم به کشف شدن نیاز دارن.تام ریدل،سیروس بلک و حتی دراکو!تام اگه دوست داشته میشد اینکارها رو نمیکرد.من خودم تنهام.یعنی تنها نیستم!خانوادمو دارم.ولی کسی رو جز خانوادم ندارم.منم بعضی وقتا که خیلی تنهام فکرای احمقانه به سرم میزنه.اسلیترین گروه آدمای تنهاست.اونایی کا تنهان اما آرزوهای خیلی خیلی بزرگی دارند و اگه کسی دوستشون داشته باشه میتونه اونا رو به عاشق ترین فرد بکنه!اگه بخوام از بین آدم خیلی بد و خوب بی نقش انتخاب کنم خیلی بد رو انتخاب میکنم.هیچکس خوب بی نقص نیست و اگر هم باشه من حالم بهم میخوره!از آدمایی که همه فقط به اونا اهمیت میدن متنفرم!از اینکه تو همه کارا عالی باشن و همه تحسینشون کنن متنفرم!دلم میخواد خفشون کنم:| من دلم میخواد اسلیترین بیوفتم چون جای آدمای تنهاست همینو بست:|پس باید منو تو اون بندازی همینکه گفتم:| ای خدااااااا از آدمای خوب متنفرم اینیاثخییاقاثحثنستث
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Lora:you had a nightmare Logan:do you have nightmares? Lora:People hurt me Logan:mine are different.I hurt people... LOGAN MOVIE 2017 (XMEN)
erfan_potter نوشته: سلام کلاه گروه بندی من آدمی هستم ک جز خودم و قدرت خودم هیچ چیزی رو در اولویت قرار نمیدم . برای رسیدن به خاستم هر چیزی رو فدا میکنم و از سد همه چیز میگذرم . علاقه ی شدید قلبی من اسلیترینه و امیدوارم تو این گروه من رو قرار بدی
درود بر تو فرزند.
یعنی الان برای رسیدن به قدرت حاضری من رو هم نصف... اوه... حاضری ظاهراً... بنابراین برو به اسلیترین!