شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
طی مشورتی که انجام دادیم، در نهایت با درخواست شما موافقت نکردیم.
فعلا گروه های زیادی داریم که بهتره تمرکز فعالیت رو روی اون ها ببریم. و اینکه این گروه بتونه باعث فعالیت بیشتر دو گروه دیگه بشه... نه! با توجه به شناخت و تجربه ای که دارم بعید می دونم.
سلامی دوباره! همونطور که خودتون اشاره کردید این یک چیز خنثی هست اما باید بگم که من نمیخوام رقابتو از بین ببرم. من در واقع میخوام که اونهایی که به این بخش علاقه دارن بیانو ثبت نام کنن از اون طرف یک چیز به رقابت اضافه میشه! مثلا شما تصور کنید الان ساحره ها با جادوگرا مبارزه میکنن؟ خوب اگه اینم اضافه بشه باعث رقابت بیشتری میشه یا به عبارتی هر کدوم دوست دارن خودشونو بیشتر گسترش بدن و این سازمانم میخواد خودشو گسترش بده! یه لحظه ذهن خودتونو متمرکز کنید... به این فکر کنید که مثلا الان این گروه داره خودشو گسترش میده اون دوتا گروه دیگه ضعیفن! اونا تمام سعیشونو میکنن تا خودشونو بکشن بالا و فعالیت توی ایفای نقش به چندینو چند درصد میرسه! امیدوارم کافی بوده باشه!
با سلام خذمت ناظر به ما گفتن بیا اینجا ماهم اومدیم!
ما در واقع میخوایم یه تایپیکی بزنیم به نام او برای او (مرد برای زن) در واقع این برای حمایت از فقط جادوگران یا فقط ساحره ها نیست! این حمایت از برابریه! ما این تایپیک رو میخوایم بزنیم تا انجمن آنتی ساحریال یا سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها بفهمند که همه چیز فقط به یک جنس اختصاص نداره! در واقع ما باید در این وضعیت دست در دست هم دهیم! تا باشد که هیچ کس نگوید من بالاترم!
مدیران یا مدیر محترم. اینجا قراره چه خبر بشه؟ رأی گیری میشه؟ نمیشه؟ چه خبره؟ والا تا اونجایی که ما یادمون میاد شورش کردیم و بر منصب امور نشستیم. ولی الان منصبی نیست ظاهراً!
با توصیفاتی که ازت شنیدم بهترین جایی که می تونستی بیای همین جا بوده! همونطوری گفته میشه چند صباحیه وزارت افتاده دست ما و رفقامون! تو هم که ظاهراً رفیقی!
تاپیک ـت خوبه، ولی اسم خودت رو روش نذار. یه اسم درست درمون و عام بذار که مشخص بشه توی این تاپیک به چه شیوه هایی(!) مشکلات حل میشه!
توضیحات: تراورز شخصیتی قاتل و عشق کشتاره ( نیاز نیست توی ایفا کشتار راه بندازه البته) برای همین سازمانی برای حل اختلافات میان سازمان ها، مؤسسات و افراد مختلف راه انداخته. سوژه ها درباره درگیری های بین افراد و سازمان ها، درخواست های عجیبی که به تراورز داده میشه و ... است. سوژه ها میتونن جدی یا طنز باشن. اگه اطلاعات دیگه ای هم نیاز دارین بگین تا یه جغد سیاه و خون خوار براتون بفرستم...
من خواستم توی دیاگون بزنم گفتن بیام این جا اعلام کنم...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
every fairytale needs a good old-fashioned villain