جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

36 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
36 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در جریان دعواها نبودم ، ولی به نظرم جاشون هنوز که هنوزه خیلی خالیه ...

من هم فکر می کنم که جای ارمینا و کمیل هنوز که هنوزه خالیه و هیچ وقت هم پر نمیشه.دمشون گرم

نقل قول:
خب من دوست دارم نشون بدم که هنوز هم که هنوزه از اسلیترین افرادی هسن که فعالیت کنن .
خب می خواستم مسائل خارج از جادوگری رو بیارم یکم تو سایت و این بهترین راه بود .
این ترم هم خوب داره پیش می ره ... تا جایی که من دیدم .

الان تو وضعیت کیفی رو بررسی کردی؟

اسلیترین همیشه کسانی رو داره که توی هاگوارتز شرکت کنند حتی اگر یک نفر باشه!

حالا یک چیزی بگم خارج از همه چیز "

من یک دور در گروه هافل بودم باور کنید گروه بدی نیست.فعالیت واقعا منظم است .نظارت دنیس روی اون تالار و هماهنگیش با ناظر دوم واقعا تحسین برانگیزه.تالار خوبیه ...من هم فقط چون بیناموسی داشت از اونحا اومدم بیرون. و البته یک چیز دیگه هم عرض می کنم خدمت شما که من مخالفم که هافلیا دعوت نامه بفرستن برای اعضا :

و اما درمورد قلم پر :

پرسی این که سوالات رو جدا کردی واقعا خوبه.این طوری سوالات بیشتر میشه و واقعا باید بگم که سوالاتی که از بارتی پرسیدی کمی جواب دادن بهش سخت بود. به هرحال ممنون!

بارتی :

جواب هات واقعا بد بود.معلومه سرسری دادی.می دونم توی کافی نت بودی باید می رفتی ولی بچه جان یکمی بیشتر وقت میزاشتی برای این سوالات جالب تر می شد

روبیوس هاگرید :

من به شحصه زیاد نمی شناسمت...کمی از سوابقت بگو

2- چرا تغییر شناسه دادی؟ دلیل اصلی تغییر شناست چی بود؟ من خودم4 بار تغییر شناسه دادم دملزا و هرمیون و هپزیبا و بلاتریکس .و حالا هم سلسیتنا...هردفعه دلیل محکم و منطقی داشتم...بفرمایید دلیل شما چی بوده؟دلزدگی از شناسه قبلی یا ...؟

با تشکر و تقدیم احترام فراوان به مسئول مرتبط پرسی ویزلی

سلسیتنا واربک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
قسمت سوالای اعضا مثل اوایل صندلی دوباره اضافه شده بود خیلی مسخره بود. آخریا عادت کرده بودی سوالای بچه ها ،خوباشون ، رو قاطی سوالای خودت میکردی.

بنظرم مشکلی نداره ، سوالات زیادی طرح میشه از طرف اعضا که بنا به شناختشون از مهمان هست و ممکنه برای مهمان جالب باشه جواب دادن به اون سوالاتی که از نظر من و تو مسخرست ! در نتیجه همه سوالات قرار میگیرن ، سوالات خوبم توی سوالات اصلی با سوالات خودم ادغام میشن

نقل قول:
در انتخاب سوالات دقت نکرده بودی ، همونطور که طرح شده بود ، در مصاحبه قرار داده بودی. سوالا نباید آیا و ... دشته باشه ، میخوای اصلاً مثل کنکور بله و خیر و نمیدونم و هیچکدام رو بزار و 4گزینه ای کن مصاحبه رو.

لازم نیست همه سوالات یه جور باشن ، نیاز به آیا و چطور و این کلمات پرسشی هم داریم !

نقل قول:
در ضمن یکسری سوالات اگر توسط مصاحبه گر مطرح نمیشه حتماً دلیلی داره ، لازم نبود خودت دست به کار شی.

بنظرم مشکلی نداره ، مهمان سالاریه دیگه !

نقل قول:
هممم ... حرفات برام جالب نبودن. همین!

استثنا" با این حرفت موافقم ! در نتیجه بارتی میتونی یه بار دیگه سر فرصت سوالاتو جواب بدی و بفرستی تا من اطلاع بدم که کوییرل جایگزین این پستت کنه ، حرفاتم همونجا بررسی میکنم !

مهمان برنامه بعدی قلم پر : روبیوس هاگرید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
مي خوام برم آلمان

سلام مارو به اينيگو هم برسون

نقل قول:
راستش الان هر چی مقام و منصب (؟!) توی وزارت داشتم آلبوس سوروس پاتر ازم گرفت چون کلا باهام مشکل داره ... به نظرم این وزارت آینده ای نداره .

واقعا اين طور فكر مي كني كه با تو لجه؟ گرفتن مال و منصب از شما نشانه لج بودن با شما هست؟ يا اينكه مي خواد يه كادر جديد رو وارد وزارت كنه؟

نقل قول:
چرا خودمو دختر معرفی کردم ؟ راستش اول من خودمو پسر معرفی کردم ، ولی بعد گندش از روی آی پیم در اومد و گفتم که خواهر نیوتم .

بوقي!

نقل قول:
هووم ... آلبوس سوروس پاتر نباشه فقط ... هر کیو می خواین بیارین

چه دلسوز!چه دوستاي صميمي!

نقل قول:
بابا به خدا من نظارتم خوبه ... مدیرا یه بار امتحان کنین (یه تاپیک با این نام توی گریف بودا)

اگه اينو با جديت گفته باشي، منم مثل تو هستم و عشق نظارت در سر مي پرورانم. در واقع نه تنها من بلكه همه دوست دارن ناظر بشن و كمتر كسي هست كه دوست نداره اين شغل رو داشته باشه. منتاها رسيدن بهش يه خورده تلاش مي خواد. اميدوارم يه روز ناظر بشي!

و در آخر من از اين جا ازت تشكر مي كنم به خاطر كمك هايي كه به من كردي تا الان!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیتر پتی گرو در 1387/4/6 12:53:48
[b]تن�
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1387 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سه تا چیز بگم راجغ به مصاحبه شونده و مصاحبه گر.

1.قسمت سوالای اعضا مثل اوایل صندلی دوباره اضافه شده بود خیلی مسخره بود.
آخریا عادت کرده بودی سوالای بچه ها ،خوباشون ، رو قاطی سوالای خودت میکردی.

2.در انتخاب سوالات دقت نکرده بودی ، همونطور که طرح شده بود ، در مصاحبه قرار داده بودی.
سوالا نباید آیا و ... دشته باشه ، میخوای اصلاً مثل کنکور بله و خیر و نمیدونم و هیچکدام رو بزار و 4گزینه ای کن مصاحبه رو.

3. بارتی جان اصلاً به سوالات خوب پاسخ نداده بودی.لازم نیست در لحظه به سوالی پاسخ داده بشه ، برای همین مصاحبه در مسنجر رد شد ، سوالات رو برمیداشتی میبردی خونه فردا جواب میدادی.
خیلی از جوابات تک کلمه ای، تک جمله ای،نمیدونم بود.
در ضمن یکسری سوالات اگر توسط مصاحبه گر مطرح نمیشه حتماً دلیلی داره ، لازم نبود خودت دست به کار شی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیکلاس فلامل در 1387/4/6 0:54:07
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
هممم ... حرفات برام جالب نبودن.
همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟
پوریا ، 16 ، 28/6/72 ، مشهد ، گنبد کاووس در استان گلستان - البته دارم می رم آلمان . اول دبیرستان رو تموم کردم - می خوام برم تجربی ...

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟
من اوایل بازی هری پاتر رو انجام می دادم که بعدا باب آگدن کتاب دو رو به من داد و از اونجا من علاقه مند شدم ...
راستشو بگم زندگیمو یکم سخت کرده ولی واقعا خوشاینده .

3- هر کتابی ویژگی ای داره که باعث میشه دیگران جذبش بشن ، مطمئنا تو هم خصوصیتی دیدی توی هری پاتر که به سمتش اومدی ، مقاله ی جاذبه های هری پاتر رو بخون و ببین چقدر از اونها دلیل جذبت به سمت هری پاتر بوده و خودت هم مواردی رو که نیاز هست اضافه کن .
خب من می تونم بگم مقاله خون نیستم ... ولی وجود چیزی به عنوان لرد ولدمورت منو جذب کرد .

4- چقدر روزانه وقت برای جادوگران میزاری و چقدر براش هزینه میکنی و اینکه هدفت از حضور در جادوگران و فعالیت هایی که میکنی چی هست و فکر میکنی تا الان چقدر به خواستت نزدیک شدی ؟
اگه ای دی اس ال داشته باشم ، ماهی 20 هزار تومن با سرعت 256 غیر پول برق . وقتم هم اگه مسافرت نباشم ، از وقتی که صبح بیدار می شم تا شب ساعتای 2 -3 یا 3- 4 تو سایتم .

5- شخصیتی که انتخاب کردی توی ایفای نقش برای اولین بار فرگوس فینیگان بود ، شخصیتی که حاشیه های زیادی همراه خودش داشت و یه مدت همه بحث های چت باکس و گفتگو با مدیران و مسنجر و پیام شخصی های جادوگرانی ها رو به خودش اختصاص داده بود ؛ چرا اون شخصیت رو شخصیت مناسبی خلق نکرده بودی ؟ دلیل انتخابش چی بود و برای ورودت به ایفای نقش چقدر معطل شدی و چه کسی تائیدت کرد ؟
فرگوش اولین شخصیتم نبود ... من اولین شناسم LORD VOLDEMORTE با همون اِ آخرش بود و باب آگدن هم TOM RIDDLE 2 بود ... اول من عضو شدم بعد اون ... اصل فعالیتم در ابتدا با فرگوس بود که خب من با پروفسور کوییرل یکم مشکل داشتم و کلا با سایت آشنا نبودم ... شخصیت بعدیم که نیوت بود سعی کردم باهاش بهتر باشم ، ولی خب به خاطر قدیم نشد ... راستی من با فرگوس توی کارگاه نمایشنامه نویسی هم تأیید شدم ، ولی فرداش کوییرل منو بلاک کرد .
در هر صورت سعی کردم با شخصیت گمنام سورنا ، 17 ساله ، از قائمشهر بیام که گندش از آی پیم در اومد و مجبور شدم بگم خواهر نیوتم .

6- شخصیتی که در حال حاضر باهاش فعالیت میکنی بارتی کراوچ هست ، یکی از مسئولین مسابقه سه جادوگر هاگوارتز که در نهایت توسط پسرش کشته شد ! اول اینکه من فکر میکنم قرار بود این شخصیت پسره بارتی باشه ، چرا خودش پدر شد ؟ و اینکه برای چی با وجود این همه شخصیت اصلی این شخصیت رو انتخاب کردی و چه کسی برای ایفای نقش تائیدت کرد ؟
خب اول بگم که من بارتی کراوچ پسر هستم ... به خاطر مرگخوار بودنش ، وفاداریش به لرد و مرگ در راه جان گرفتن لرد انتخابش کردم .

7- بهترین و بدترین اتفاقی که در جادوگران تجربه کردی چی بود ؟
مخالفت با نظارتم بر اسلیترین البته در اولین بار ناراحت شدم ... ولی بقیش نه !

8- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟
بهترین انجمن ، اسلیترین ... چون با اینکه ناظرش نیستم و نبودم ... ولی همیشه تو دستم بوده ، بهترین تاپیک هم جام آرزوها در اسلیترینه که من اولین پستم توی اسلی رو اونجا زدم (رول) .

9- اگر قرار باشه به عنوان یکی از مدیران و یا ناظران سایت اضافه بشی ، کدوم بخش رو انتخاب میکنی و به چه دلیل ؟
نمی دونم . ولی ایفای نقش و انجمن هارو ترجیح می دم .

10- ما در این جا هفت مدیر داریم ، میخوام که یه انتقاد مفید و در عین حال سازنده بهشون وارد کنی ، چه به صورت گروهی و چه تک تک ! و اینکه ویژگی هایی که به نظرت مدیر سایت باید داشته باشه رو بگو . بهترین مدیر سایت ؟
راستشو بگم من فقط با کوییرل و کریچر که قدیما مدیر بود در مورد سایت برخورد داشتم .
پروفسور کوییرل : خشن ، کمی کینه ای در مورد من ولی اینطور که شنیدم ایده های خوبی داره .
کریچر : نامرد منو از ایفای نقش با شناسه ی نیوت به خاطر چرت و پرت گفتن تو مسنجر سه روز و اولین روزهای شروع لیگ دوم کوئیدیچ انداخت بیرون . غیر از این چیزی ازش نمی دونم ...
راستش فقط کوییرل رو به نسبت می شناسم .

11- اگر اشتباه نکنم ما 22 ناظر داریم در کل سایت و انجمن ها ، این ناظر ها از اقشار مختلف اعضا از نظر فعالیت و گروه تشکیل شدند ، میخوام که این گروه ناظرین رو بررسی کنی چه از نظر فعالیت و چه از نظر توانایی و کارایی و ... و اینکه به نظرت ناظر انجمن چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟ بهترین ناظر انجمن ؟
تا حالا نشستم ببینم ناظرا چیکار می کنن ... اصلا با ناظر انجمن کاری ندارم
به نظرم پرسی ویزلی توی کوئیدیچ خوب کار کرد . اینیگو ایماگو توی اسلیترین هم خوبه ، لرد ولدمورت توی زیر سایه و خانه ریدل هم خوبه .

12- زمانی که اولین بار وارد جادوگران شدی وضعیت کلی چطور بود و چه برداشتی ازش کردی و الان با گذشت مدت زیادی از فعالیتت جادوگران رو چطور ارزیابی میکنی و در قیاس با نظر اولیت فکر میکنی چطور هست ؟
راستش من هیچی از سایت نفهمیدم ... تنها چیزایی که از سایت فهمیدم تو همین یه سال عضویتم بود که از نظر من فرق زیادی نکرده ... فقط جای آرشام ، گراوپ ، ماندانگاس و ... خالیه .

13- سبکی که در نویسندگی در ایفای نقش انتخاب کردی برای خودت طنز هست ، چه دلیلی داره این انتخابت ؟ و اینکه از نویسندگان سبک های موجود ( جدی ، طنز ، بیناموسی و تلفیق این ها ) چه افرادی فکر میکنی بهتر هستند ؟ و نوشتن کدوم یکی از این چند سبک به هنر و قدرت بیشتر نویسندگی نیاز داره ؟
من یه زمانی تلفیق جدی و طنز به صورت مسخره می نوشتم که یکی دو نفر قدیما گفتن بدرد نمی خوره و ما هم ول کردیم ... ولی مثل اینکه جدیدنا مده
از نظر من تو جدی نویسی آلبوس دامبلدور (ایگور) خوبه . بی ناموسی که پرسی ویزلی و خودم ... یادش بخیر یه تاپیک رو به خاطر بی ناموسی نوشتن من و گابریل قفل و سپس حذف کردن
بقیشو نمی دونم .

14- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟
راستش تاریخ تولد ملت یادم نمی مونه
آلبوس دامبلدور ، پرسی ویزلی ، باب آگدن ، گابریل دلاکور ، ماندانگاس فلچر ، گراوپ ، کالین کریوی ، سلسی واربک (بلاتریکس) ، لرد ولدمورت (دراکو) ، لرد ولدمورت (بلاتریکس) ، گلگومات و ... اینیگو ایماگو ، برادر حمید ، آوریل ، بارون خون آلود ، راجر دیویس و ...

15- چه کسانی در پیشرفتت در سایت نقش داشتند ؟ نقش خودت برای رسیدن به جایی که الان هستی چقدر بوده ؟ دو نفر از اعضایی که برای اولین بار در سایت باهاشون آشنا شدی؟
آلبوس دامبلدور (ایگور) ، پرسی ویزلی ... 50% ... آلبوس دامبلدور (ایگور) ، پرسی ویزلی ... البته کسان دیگه ای هم بودن .

16- میخوام یه نگاهی به انتخابات جادوگران داشته باشیم ، نظرت در مورد کیفیت انتخابات برگزار شده و نحوه انتخاب بهترین ها چی هست ؟ پیشنهاد و انتقادی که در مورد انتخابات داری رو مطرح کن . برای هر یک از عناوین موجود در انتخابات یک نفر رو که فکر میکنی برتر هست با ذکر دلیل معرفی کن .
راستش زیاد خوب نیست ... تقلب راحت صورت می گیره .
بهترین نویسنده ی ایفای نقش : آلبوس دامبلی
بهترین بحث کننده : بلیز زابینی
بهترین عضو تازه وارد : تد ریموس لوپین
بقیه ی موارد یادم نیست .

17- یکی از افرادی هستی که در زمان وزارت کالین کریوی فعالیت خوبی داشتی در وزارت سحر و جادو ، در حال حاضر توی وزارت چه نقشی داری ؟ فکر میکنی وزارت این دوره تا چه حدی موفق خواهد بود ، یه انتقاد و پیشنهاد قوی به وزارت فعلی ارائه کن ؟ وزیر بعدی چه کسی خواهد بود ؟
راستش الان هر چی مقام و منصب (؟!) توی وزارت داشتم آلبوس سوروس پاتر ازم گرفت چون کلا باهام مشکل داره ... به نظرم این وزارت آینده ای نداره .
وزیر بعدی ؟ آلبوس دامبلدور ، پرسی ویزلی ، گلگومات و ...

18- در مورد افرادی که چند ماه گذشته بابت تخلفاتی که انجام دادند و شناسشون بسته شد ، چه نظری داری و فکر میکنی کار این گروه اشتباه بود یا مدیران ؟ نظرت در این مورد چی هست که این گروه بعد از تخلفشون حاضر به عذرخواهی نشدند و خواستار بودند شناسشون خود به خود باز بشه ؟
در جریان دعواها نبودم ، ولی به نظرم جاشون هنوز که هنوزه خیلی خالیه ...

19- فشار های زیادی در سایت وجود داره ، هم از طرف مدیران ، هم اعضای قدیمی ، همینطور بحث های گروه هایی مثل مرگخواران و محفل ققنوس هم از این قاعده مستثنی نیست ! فکر میکنی چه چیزی باعث به وجود اومدن این فشار ها میشه و چطور میشه ازشون جلوگیری کرد چرا که باعث افت کیفیت انجمن میشن ؟
جلوشونو نمی شه گرفت ... ولی کمش می شه کرد ... اگه محفلیا الکی گیر ندن
خب همه می خوان خودشونو سر جلوه بدن و خودشونو بالا بکشن .

20- یکی از افرادی هستی که فعالیت زیادی در سایت داره و بار ها برای نظارت از طرف ناظران مختلف معرفی شده و همینطور کاندید نظارت شده ولی از طرف مدیران انجمن باهاش موافقت نشده ! شاید برای سایرین جالب باشه دلیل مخالفت مدیران با نظارتت .
ترجیح می دم زیاد صحبت نکنم . البته جسته گریخته در سؤالای بالا توضیح دادم
ولی فقط بگم مدیرا با کسایی که یه زمانی ضدشون بودن یا خوب نبود مخالفن .

21- بحث های زیادی بین گروه های هاگوارتز وجود داره ، فکر میکنی چه امری باعث به وجود اومدن این بحث ها و دشمنی ها شده و چه چیز و یا افرادی باعث پراکنده شدنش در بخش های متفاوت انجمن شدند ؟ چطور میشه این مشکلات رو حل کرد ؟
یکی از اون افراد خودم بودم ... مشکلات حل نشه بهتره ، فقط کمی کمتر بشه ... هاگوارتز خوشیش به همینه

22- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟
آلبوس سوروس پاتر ...

23- به نظرت مدیریت یک بخش چقدر تاثیر گذار هست در زمینه فعالیت و رفتار اون بخش ؟! به طور مثال به نظرت حرکات زننده گروه هافلپاف در بعضی از امور منشأش مدیریت و نظارت غلط بر این گروه هست یا ... ؟
صد در صد ... اگر مدیریت خوب نباشه ، افراد اون گروه خوب یاد نمی گیرن فلان کار رو چطور انجام بدن ... مثلا همین هافلپافیها همیشه با دعوا و بحث توی هاگوارتز پیروز شدن ...
اون ترم که فقط ایگور از اسلی فعالیت کرد و اسلی اول شد انقدر حاشیه در آوردن که با اسلی شدن قهرمان و ما اون قهرمانی رو نخواستیم

24- قصد ما از بودن در این سایت واقعا فعالیت و تفریح هست ؟ فکر میکنی چرا یه عده جوش میزنن برای اینکه به یه جایی برسن برای خودشون حالا با جمع کردن طرفدار یا تقلب یا ... ؟
بله تفریحه ، البته بعضی جاها از جادمون خارج می شیم ... حسد

25- بچه بازی یکی از مواردی هست که واقعا به چشم میخوره ، طوری که با اعضا که خارج از سایت صحبت میکنی متوجه میشی واقعا اونطوری که در سایت نشون میدن نیستن ! نظرت در این مورد چیه ؟ کر نمیکنی یه عده که تو همین تاپیکم پست زدن،علاقه زیادی به پرورش کودک درونشون دارن ؟
نمی دونم

25- جدیدا بحث هایی در مورد پرسی ویزلی میشه توی مسنجر و سایت و ... ! در مورد پرسی ویزلی دو ! من در مورد افراد زیادی شنیدم که فلان شخص پرسی ویزلی دو هست ، چرا انقدر ورژن دو ؟ چرا شماره سه و چهار و ... هم در نمیاد ؟ پرسی ویزلی چه خصوصیتی داره که سایرین تمایل دارن یا به هر دلیلی خودشون رو ورژن های مختلفش معرفی میکنند ؟!
یکسری از خصوصیاتی که من واقعا خوشم میاد ... ثابت قدمی ، یکیش اینه ...
خب همه فکر می کنن اولین نفری هستن که مثل اونن

26- این ترم هم در هاگوارتز به عنوان یکی از اساتید و دانش آموزان حضور داری ، دلیل اینکه این بار هم دست به تدریس و فعالیت در هاگوارتز میزنی چی هست ؟ چرا تدریس ماگل شناسی رو بدست گرفتی این ترم ؟ وضعیت فعلی این ترم رو از لحاظ کمی و کیفی ارزیابی کن !
خب من دوست دارم نشون بدم که هنوز هم که هنوزه از اسلیترین افرادی هسن که فعالیت کنن .
خب می خواستم مسائل خارج از جادوگری رو بیارم یکم تو سایت و این بهترین راه بود .
این ترم هم خوب داره پیش می ره ... تا جایی که من دیدم .

27- ارزش پست رو میخوام برام توضیح بدی ! بحث های زیادی شد در مورد اینکه چرا بارتی کراوچ در گالری زیاد نظر داده ، دلیل این اقدامت چی بوده ؟ و اینکه فکر میکنی اگر کسی تعداد پست هاش بیشتر باشه خیلی عضو بهتری هست ؟
راستش من خودم دوست دارم پستام زیاد باشه ... ولی اینو در عضو خوب بودن نمی بینم ... من فقط فکر کنم یک دوره یا دو سه دوره رفتم تو گالری نظرات زیادی دادم ... اونم وقتی بود که عکسای تولدت پنج رو زدن .

28- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!
مرگخواران ، اسلیترین ، اعضای سایت (مثل آلبوس و پرسی و ...) ، گالری ، خود سایت .

29- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟
به نظر من بهترین و جالب ترین فعالیت ایفای قنشه .

30- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، دنیس ، اینیگو ایماگو ، گلگومات ، گابریل دلاکور ، پیوز ، پرسی ویزلی ؟
آلبوس دامبلدور : بهترین مشوق من
دنیس : نظری ندارم .
اینیگو ایماگو : جدی و مهربان ، ساده
گلگومات : کمی تا قسمتی جدی ... نه نامرد
گابریل دلاکور : اولین دختری که تو سایت باهاش آشنا شدم ... رول نویسیش عالیه .
پیوز : نظری ندارم .
پرسی ویزلی : اسوه ی من

مسائل خارج از سایت

31- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟
هری پاتر ، درن شان (شیاطین) و ...
گریز از بیکاری ، هیجان ...

32- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟
اینو همه می دونن ... :دی یا همون :وای گرین: خودمون -->

33- میتینگ های جادوگران رو دوست داری توشون شرکت کنی ؟ چرا ؟
دوس دارم ، نمی تونم شرکت کنم ... چون تهران نیستم .

34- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟
خوب بود ... نظر خاصی ندارم ... همینجور خوب تموم شد ... ولی لرد باید زنده میموند

35- متوجه میشی که تا شش ماه دیگه زنده هستی ! در این مدت دوست داری چه کارهایی بیشتر انجام بدی ؟
یه سر بیام تهران تا بتونم پرسی و آلبوس رو ببینم . بابام رو بعد از دو سال از نزدیک ببینم همین ... بابام رو در الویت بذارین .

36- جمله بساز : حیاط هاگوارتز ، هافلپاف ، مشاجره ، رئیس شورا
دنیس ، یک هافلپافی در حیاط هاگوارتز به مشاجره پرداخت تا من رئیس شورا رو پرسی معرفی نکنم یکم دو جمله ای شد ...

37- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟
برای نظارت فعالیت نکن .

38- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟
دیوانگی بدترین خصوصیتمه ... بهترین هم میشه گفت ثابت قدمی .

39- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟
ورزش : بسکتبال
کتاب : دیوید کاپرفیلد نوشته ی چارلز دیکنز ... دکتر ژیواگو نوشته ی بوریس پاستر ناک
درس : زیست شناسی
جادوگران : اسلیترین
اعضای سایت : پرسی ویزلی

40- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟
بهترین فیلم : فیلم چهار
بهترین کتاب : شاهزاده دورگه
بهترین بازیگر : بارتی کراوچ پسر
بهترین شخصیت : دراکو مالفوی ، لرد ولدمورت
بهترین کارگردان : کارگردانای فیلم کیان ؟؟
آخریشم نظری ندارم ...

41- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : پرسی ویزلی 2 - بیناموسی - ارزشی بازی - کلاس پیشگویی - کافی نت - هاگوارتز
پرسی ویزلی 2 : بارتی کراوچ پسر
بی ناموسی : پرسی ویزلی
ارزشی بازی : فرگوس فینیگان و هافلیا
کلاس پیشگویی : مزخرف
کافی نت : کمر درد ... صندلیاشون بدرد نمی خوره
هاگوارتز : ... نظر ندارم .

42- بهترین سرگرمیت در زندگی ؟
کتاب خوندن ... معمولا ... و کامپیوتر که همیشه پیشمه !

43- داستانی مینویسم ، بخون و نظرت رو در موردش بگو :

روزي سنگ تراشي كه از كار خود ناراضي بود و احساس حقارت مي كرد، از نزديكي خانه بازرگاني رد مي شد در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوكران بازرگان را ديد و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت : اين بازرگان چقدر قدرتمند است و آرزو كرد مانند بازرگان باشد.
در يك لحظه، او تبديل به بازرگاني با جاه و جلال شد. تا مدت ها فكر مي كرد كه از همه قدرتمند تر است. تا اين كه يك روز حاكم شهر ازآنجا عبور كرد، او ديد كه همه مردم به حاكم احترام مي گذارند حتي بازرگان، مرد با خودش فكر كرد: كاش من هم يك حاكم بودم، آن وقت از همه قوي تر مي شدم.
در همان لحظه او تبديل به حاكم مقتدر شهر شد. در حالي كه روي تخت رواني نشسته بود همه مردم به او تعظيم مي كردند. احساس كرد كه نور خورشيد او را مي آزارد و با خودش فكر كرد كه خورشيد چقدر قدرتمند است. او آرزو كرد كه خورشيد باشد و تبديل به خورشيد شد و با تمام نيرو سعي كرد كه به زمين بتابد و آن را گرم كند.
پس از مدتي ابري بزرگ و سياه آمد و جلوي تابش او را گرفت. پس با خود انديشيد كه نيروي ابر از خورشيد بيشتر است، و تبديل به ابري بزرگ شد.
كمي نگذشته بود كه بادي آمد و او را به اين طرف و ان طرف هل داد.
اين بار آرزو كرد كه باد شود و تبديل به باد شد ولي وقتي به نزديكي صخره سنگي رسيد ديگر قدرت تكان دادن صخره را نداشت با خود گفت كه قوي ترين چيز در دنيا، صخره سنگ است و تبديل به سنگي بزرگ و عظيم شد.
همان طور كه با غرور ايستاده بود. ناگهان صدايي شنيد و احساس كرد كه دارد خرد مي شود. نگاهي به پايين انداخت و سنگتراشي را ديد كه با چكش و قلم به جان او افتاده است.

یاد یه برنامه کودک افتادم داستان جالبی بود ... چی بگم ؟

44- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...
بابا به خدا من نظارتم خوبه ... مدیرا یه بار امتحان کنین (یه تاپیک با این نام توی گریف بودا)

45- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟
چرا خودمو دختر معرفی کردم ؟ راستش اول من خودمو پسر معرفی کردم ، ولی بعد گندش از روی آی پیم در اومد و گفتم که خواهر نیوتم .

46- بهترین سوال مصاحبه ؟
بدترینش همون متنه داستانه آخر سر می خوام جوابشو بدم ...

47- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟
پیشنهادم همونی بود که چندین پست پیش نوشتم ...

48- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟
هووم ... آلبوس سوروس پاتر نباشه فقط ... هر کیو می خواین بیارین

سوالات اعضا

49- چه جوری از پس هزینه های اینترنت بر میای؟
می رم گدایی ... مادرم هزینه ها رو پرداخت میکنه .

50- نظرت در مورد ارزشي ها چيه؟
بهشون بها بدین .

51- تا حالا دلت خواسته جاي مديران يا ناظرها باشي؟
دوس ندارم جاشون باشم می خواستم ناظر باشم .

52- هدف بارتي از ويرايش شعر تو امضاي دامبل چيه؟ تقليد؟ یا ... ؟
نخیر ... آلبوس خودش گفت اینکارو بکن .

53- ايا اين درسته كه به بارتي ميگن پرسي شماره دو!؟
بله !

54- آيا اين درسته كه بارتي يه شناسه ساخته پا شده اومده هافل جاسوسي?
نه ...

55- مهمترین فعالیتی که در سایت انجام دادی، چی بوده؟
ایفای نقش اسلیترین !

56- خنده دار ترین پست طنزی رو که فرستادی کی بوده، در چه تاپیکی بوده و لینکش رو هم بدی بد نیست!
من ؟ پست بخصوصی نداشتم . ولی پست برادر حمید توی لیگ کوئیدیچ کشورها توی انجمن کوئیدیچ باحاله ... سرعتم کمه ... لینک نمی تونم بدم .

57- دیرترین ساعتی که تا به حال توی سایت آن شدی کی بوده؟( 2 بعد از نصفه شب؟؟، 12 شب؟؟) ( و برای چه کاری؟)
یه دفعه تا چهار و نیم صبح تو نت و سایت بودم ... یه دفعه هم 5 و خورده ای بود که تازه از مسافرت رسیده بودم خونه دیرترینش چهار و نیم بود ... زود ترینش پنج و نیم .

58- آیا این درسته که شما در عرض 1 سال که حدود 900پست زدید نصف بیشتر اینا نظرات گالریه؟ و این درسته که سعی داری تعداد پستات رو به پرسی ویزلی برسونی ؟
بالا توضیح دادم ... نه بابا ... همش توی گالری بوده .

59- -آیا این همون پرسی ویزلی نیست که انقدر دوسش داری زمانی تو مدرسه باهاش جنگ و دعوا سر 2 امتیاز داشتی؟
چرا ... معمولا سعی می کنم مسائل داخل سایت رو در دوستیام داخل نکنم ... معمولا !

60 -آیا این درسته که خیلی از جروبحث های بین هافل و گریف لذت می بری و معمولا مستقیم یا غیر مستقیم باعث ایجاد این دعواها شمایی؟
کمی تا قسمتی بله !

61- آيا اين شايعه كه بارتي عاشق پرسيه درسته؟
بله ، طبع آلبوس دامبلدوری هم نشین در من اثر کرده

62- چرا در پستات زیاد نام از گابریل همسر عزیزت نمی بری ؟ برعکس اون ! بعد از اون همه فعالیت برای حقوق ساحره ها ؟
توی کلاسای هاگوارتز ترم زمستانی 90% تکالیفم اسم اون توش بود
ولی نمی دونم چرا جدیدا نمی برم .

63- هافلپاف تالار است یا کمد؟چرا هر کسی میره اون تو کمدی میشه؟ !
نمی دونم .... نمی دونم !

64- نظر کلیت در مورد اعضای هافپاف چیه؟واقعا چرا بعضی هاشون راه مسخره کرده اعضا رو پیش گرفتن؟
نظرم اینه که هافلپاف مشکل داره و باید درست بشه ، افرادی که می رن توش اغفال می شن ... خب تالار مشکل داره که اینجوری می شن .

65- چرا نظرات بعضی از اعضای گروه ها(خصوصا هافل)متغیره؟یا شاید بهتر باشه بگم سر حرفشون نمیمون؟به نظر منشا این مشکل کجاست؟
چون با پرسی ویزلی که نظرش یکیه مخالفن ... و می خوان از باطن نشون بدن که باهاش مخالفن (شوخی)
نمی دونم !

66- به نظر تو عامل تفرقه بين اعضاي سايت چيه ؟ آيا اين نيست که هيچکس حاضر نيست ديگري رو بپذيره ؟
نمی دونم !

*ببخشید اگه خوب جواب ندادم ، راستش کافی نتم و زیاد وقت ندارم*

در هر صورت من در مورد اتفاقت سایت هیچ وقت چیزی ندونستم و نظری ندادم ... مخصوصا صحبت های تاپیک نحوه ...
اگه پرسی ویزلی بعدا اجازه داد میام درست تر جوابا رو می دم

پی نوشت :

1- بارتی کراوچ چیه ؟ آیا این شایعه درسته که اون قبلا یک مانتیکور بوده ؟
فکر کنم پیوز قبل از مردن مانتیکور بوده !

2- آخرین باری که بارتی کراوچ به پرسی تنفس مصنوعی داد آیا دامبلدور هم حاضر بود یا نه ؟
اول آلبوس شروع کرد .

3- ارتباط بارتی کراوچ با بوجود آمدن دعوا بین هافل و گریف و جدا شدن خیلی دوست های قدیمی چیه ؟
ارتباط مستقیم داره !

4- آیا بارتی مدیر آینده سایت خواهد بود ؟
از زمانی که فرگوس بودم به این فکر بودم

2- چرا هافل ؟ اين همه گروه هست که اعضاي سايت تحقيرش کنند ! چرا از مظلوميت و شکيبايي هافلي ها سوء استفاده ميشه ؟
شاید چون در پشت این مظلومیت چیزی هست .

3- کودک درون رو تعريف کن ! به نظرت به سخره گرفتن ديگران بچه بازي نيست ؟
کودک درون یه بوقی ای هست که در هافلیا اصلا رشد نکرده ...

4- نظرت در مورد گريفندور چيه ؟ چرا رفتارت مثل يک گريفندوري خزه اما خودت تو اسلي هستي ! بهتر نيست بري به اونجا که بهش تعلق داري ؟
نمی دونم ! اسلیترین رو بیشتر دوست دارم !

1- باب، بارتی تو ما رو کشتی !! در بسیاری از اوقات، پست هایی رزروی که می زنید رو پاک نمی کنید! چرا؟
خب راستش ، من توی تاپیک قدح اندیشه ی اسلیترین حدودا 5 -6 تا رزرومو پاک نکردم

1- ربط بارتي و پاچه خواري در چيه؟
بارتی ربطی به پاچه خواری نداره ... پاچه خواری به بارتی ربط داره .

*اینم از سؤالاتی که نیومد ، فکر کنم این سؤالا پرسیده نشده بود*

*پرسی جان ببخشید که به این سؤالات اضافه پاسخ دادم *

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/4/5 21:33:24
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برنامه پنجم قلم پر تندنویس
مهمان برنامه : بارتی کراوچ

سلام ، بارتی عزیز به برنامه خودت خوش اومدی و امیدوارم که این برنامه سبب آشنایی بیشتر من و سایر اعضای سایت با تو بشه .

1- اسم ، سن ، روز و ماه و سال تولد ، و شهر تولد و محل زندگیت ؟ مقطع و رشته تحصیلی ؟

مسائل مربوط به سایت جادوگران

2- کی و توسط چه کسی با این شاهکار جی کی رولینگ آشنا شدی ، و اینکه الان چه احساسی داری نسبت به هری پاتری که تو رو با جادوگران هم آشنا کرد ؟

3- هر کتابی ویژگی ای داره که باعث میشه دیگران جذبش بشن ، مطمئنا تو هم خصوصیتی دیدی توی هری پاتر که به سمتش اومدی ، مقاله ی جاذبه های هری پاتر رو بخون و ببین چقدر از اونها دلیل جذبت به سمت هری پاتر بوده و خودت هم مواردی رو که نیاز هست اضافه کن .

4- چقدر روزانه وقت برای جادوگران میزاری و چقدر براش هزینه میکنی و اینکه هدفت از حضور در جادوگران و فعالیت هایی که میکنی چی هست و فکر میکنی تا الان چقدر به خواستت نزدیک شدی ؟

5- شخصیتی که انتخاب کردی توی ایفای نقش برای اولین بار فرگوس فینیگان بود ، شخصیتی که حاشیه های زیادی همراه خودش داشت و یه مدت همه بحث های چت باکس و گفتگو با مدیران و مسنجر و پیام شخصی های جادوگرانی ها رو به خودش اختصاص داده بود ؛ چرا اون شخصیت رو شخصیت مناسبی خلق نکرده بودی ؟ دلیل انتخابش چی بود و برای ورودت به ایفای نقش چقدر معطل شدی و چه کسی تائیدت کرد ؟

6- شخصیتی که در حال حاضر باهاش فعالیت میکنی بارتی کراوچ هست ، یکی از مسئولین مسابقه سه جادوگر هاگوارتز که در نهایت توسط پسرش کشته شد ! اول اینکه من فکر میکنم قرار بود این شخصیت پسره بارتی باشه ، چرا خودش پدر شد ؟ و اینکه برای چی با وجود این همه شخصیت اصلی این شخصیت رو انتخاب کردی و چه کسی برای ایفای نقش تائیدت کرد ؟

7- بهترین و بدترین اتفاقی که در جادوگران تجربه کردی چی بود ؟

8- سایت جادوگران انجمن ها و تاپیک های بسیار زیادی داره ، بهترین انجمن و بهترین تاپیک سایت از نظرت کدوم هست و به چه دلیل ؟

9- اگر قرار باشه به عنوان یکی از مدیران و یا ناظران سایت اضافه بشی ، کدوم بخش رو انتخاب میکنی و به چه دلیل ؟

10- ما در این جا هفت مدیر داریم ، میخوام که یه انتقاد مفید و در عین حال سازنده بهشون وارد کنی ، چه به صورت گروهی و چه تک تک ! و اینکه ویژگی هایی که به نظرت مدیر سایت باید داشته باشه رو بگو . بهترین مدیر سایت ؟

11- اگر اشتباه نکنم ما 22 ناظر داریم در کل سایت و انجمن ها ، این ناظر ها از اقشار مختلف اعضا از نظر فعالیت و گروه تشکیل شدند ، میخوام که این گروه ناظرین رو بررسی کنی چه از نظر فعالیت و چه از نظر توانایی و کارایی و ... و اینکه به نظرت ناظر انجمن چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟ بهترین ناظر انجمن ؟

12- زمانی که اولین بار وارد جادوگران شدی وضعیت کلی چطور بود و چه برداشتی ازش کردی و الان با گذشت مدت زیادی از فعالیتت جادوگران رو چطور ارزیابی میکنی و در قیاس با نظر اولیت فکر میکنی چطور هست ؟

13- سبکی که در نویسندگی در ایفای نقش انتخاب کردی برای خودت طنز هست ، چه دلیلی داره این انتخابت ؟ و اینکه از نویسندگان سبک های موجود ( جدی ، طنز ، بیناموسی و تلفیق این ها ) چه افرادی فکر میکنی بهتر هستند ؟ و نوشتن کدوم یکی از این چند سبک به هنر و قدرت بیشتر نویسندگی نیاز داره ؟

14- تاریخ تولد یکی از اعضای سایت ( با ذکر نام عضو ) ؟ بهترین دوستانت در سایت چه کسانی هستند و اینکه دوست داری به چه کسانی آشنا بشی که نیستی ؟

15- چه کسانی در پیشرفتت در سایت نقش داشتند ؟ نقش خودت برای رسیدن به جایی که الان هستی چقدر بوده ؟ دو نفر از اعضایی که برای اولین بار در سایت باهاشون آشنا شدی؟

16- میخوام یه نگاهی به انتخابات جادوگران داشته باشیم ، نظرت در مورد کیفیت انتخابات برگزار شده و نحوه انتخاب بهترین ها چی هست ؟ پیشنهاد و انتقادی که در مورد انتخابات داری رو مطرح کن . برای هر یک از عناوین موجود در انتخابات یک نفر رو که فکر میکنی برتر هست با ذکر دلیل معرفی کن .

17- یکی از افرادی هستی که در زمان وزارت کالین کریوی فعالیت خوبی داشتی در وزارت سحر و جادو ، در حال حاضر توی وزارت چه نقشی داری ؟ فکر میکنی وزارت این دوره تا چه حدی موفق خواهد بود ، یه انتقاد و پیشنهاد قوی به وزارت فعلی ارائه کن ؟ وزیر بعدی چه کسی خواهد بود ؟

18- در مورد افرادی که چند ماه گذشته بابت تخلفاتی که انجام دادند و شناسشون بسته شد ، چه نظری داری و فکر میکنی کار این گروه اشتباه بود یا مدیران ؟ نظرت در این مورد چی هست که این گروه بعد از تخلفشون حاضر به عذرخواهی نشدند و خواستار بودند شناسشون خود به خود باز بشه ؟

19- فشار های زیادی در سایت وجود داره ، هم از طرف مدیران ، هم اعضای قدیمی ، همینطور بحث های گروه هایی مثل مرگخواران و محفل ققنوس هم از این قاعده مستثنی نیست ! فکر میکنی چه چیزی باعث به وجود اومدن این فشار ها میشه و چطور میشه ازشون جلوگیری کرد چرا که باعث افت کیفیت انجمن میشن ؟

20- یکی از افرادی هستی که فعالیت زیادی در سایت داره و بار ها برای نظارت از طرف ناظران مختلف معرفی شده و همینطور کاندید نظارت شده ولی از طرف مدیران انجمن باهاش موافقت نشده ! شاید برای سایرین جالب باشه دلیل مخالفت مدیران با نظارتت .

21- بحث های زیادی بین گروه های هاگوارتز وجود داره ، فکر میکنی چه امری باعث به وجود اومدن این بحث ها و دشمنی ها شده و چه چیز و یا افرادی باعث پراکنده شدنش در بخش های متفاوت انجمن شدند ؟ چطور میشه این مشکلات رو حل کرد ؟

22- اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران... کدوم کاربر رو انتخاب میکنی تا شاخشو بشکونی و در واقع ثابت کنی که ازش برتری ؟

23- به نظرت مدیریت یک بخش چقدر تاثیر گذار هست در زمینه فعالیت و رفتار اون بخش ؟! به طور مثال به نظرت حرکات زننده گروه هافلپاف در بعضی از امور منشأش مدیریت و نظارت غلط بر این گروه هست یا ... ؟

24- قصد ما از بودن در این سایت واقعا فعالیت و تفریح هست ؟ فکر میکنی چرا یه عده جوش میزنن برای اینکه به یه جایی برسن برای خودشون حالا با جمع کردن طرفدار یا تقلب یا ... ؟

25- بچه بازی یکی از مواردی هست که واقعا به چشم میخوره ، طوری که با اعضا که خارج از سایت صحبت میکنی متوجه میشی واقعا اونطوری که در سایت نشون میدن نیستن ! نظرت در این مورد چیه ؟ کر نمیکنی یه عده که تو همین تاپیکم پست زدن،علاقه زیادی به پرورش کودک درونشون دارن ؟

25- جدیدا بحث هایی در مورد پرسی ویزلی میشه توی مسنجر و سایت و ... ! در مورد پرسی ویزلی دو ! من در مورد افراد زیادی شنیدم که فلان شخص پرسی ویزلی دو هست ، چرا انقدر ورژن دو ؟ چرا شماره سه و چهار و ... هم در نمیاد ؟ پرسی ویزلی چه خصوصیتی داره که سایرین تمایل دارن یا به هر دلیلی خودشون رو ورژن های مختلفش معرفی میکنند ؟!

26- این ترم هم در هاگوارتز به عنوان یکی از اساتید و دانش آموزان حضور داری ، دلیل اینکه این بار هم دست به تدریس و فعالیت در هاگوارتز میزنی چی هست ؟ چرا تدریس ماگل شناسی رو بدست گرفتی این ترم ؟ وضعیت فعلی این ترم رو از لحاظ کمی و کیفی ارزیابی کن !

27- ارزش پست رو میخوام برام توضیح بدی ! بحث های زیادی شد در مورد اینکه چرا بارتی کراوچ در گالری زیاد نظر داده ، دلیل این اقدامت چی بوده ؟ و اینکه فکر میکنی اگر کسی تعداد پست هاش بیشتر باشه خیلی عضو بهتری هست ؟

28- پنج مورد از دارایی هات در این سایت رو بگو!

29- توصیت به اعضای قدیمی و جدید در مورد فعالیت مناسب چی هست ؟

30- نظرت در مورد این اعضا چی هست : آلبوس دامبلدور ، دنیس ، اینیگو ایماگو ، گلگومات ، گابریل دلاکور ، پیوز ، پرسی ویزلی ؟

مسائل خارج از سایت

31- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟

32- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

33- میتینگ های جادوگران رو دوست داری توشون شرکت کنی ؟ چرا ؟

34- نظرت در مورد کتاب هفتم هری پاتر و نحوه تموم شدن اون و روند کلی داستانش چی هست ؟ و تو اگر جای نویسنده بودی چطور تموم میکردی کتاب رو ؟

35- متوجه میشی که تا شش ماه دیگه زنده هستی ! در این مدت دوست داری چه کارهایی بیشتر انجام بدی ؟

36- جمله بساز : حیاط هاگوارتز ، هافلپاف ، مشاجره ، رئیس شورا

37- تاثیر گذار ترین حرفی که شنیدی و یادت هست از چه کسی بوده و چی بوده ؟

38- بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟

39- علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

40- یه سوال تمام هری پاتری ! بهترین فیلم ؟ بهترین کتاب ؟ بهترین بازیگر ؟ بهترین شخصیت ؟ بهترین کارگردان ؟ بهترین بخش کتاب و فیلم ؟

41- چند تا کلمه میگم ، میخوام کوتاه اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو : پرسی ویزلی 2 - بیناموسی - ارزشی بازی - کلاس پیشگویی - کافی نت - هاگوارتز

42- بهترین سرگرمیت در زندگی ؟

43- داستانی مینویسم ، بخون و نظرت رو در موردش بگو :

روزي سنگ تراشي كه از كار خود ناراضي بود و احساس حقارت مي كرد، از نزديكي خانه بازرگاني رد مي شد در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوكران بازرگان را ديد و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت : اين بازرگان چقدر قدرتمند است و آرزو كرد مانند بازرگان باشد.
در يك لحظه، او تبديل به بازرگاني با جاه و جلال شد. تا مدت ها فكر مي كرد كه از همه قدرتمند تر است. تا اين كه يك روز حاكم شهر ازآنجا عبور كرد، او ديد كه همه مردم به حاكم احترام مي گذارند حتي بازرگان، مرد با خودش فكر كرد: كاش من هم يك حاكم بودم، آن وقت از همه قوي تر مي شدم.
در همان لحظه او تبديل به حاكم مقتدر شهر شد. در حالي كه روي تخت رواني نشسته بود همه مردم به او تعظيم مي كردند. احساس كرد كه نور خورشيد او را مي آزارد و با خودش فكر كرد كه خورشيد چقدر قدرتمند است. او آرزو كرد كه خورشيد باشد و تبديل به خورشيد شد و با تمام نيرو سعي كرد كه به زمين بتابد و آن را گرم كند.
پس از مدتي ابري بزرگ و سياه آمد و جلوي تابش او را گرفت. پس با خود انديشيد كه نيروي ابر از خورشيد بيشتر است، و تبديل به ابري بزرگ شد.
كمي نگذشته بود كه بادي آمد و او را به اين طرف و ان طرف هل داد.
اين بار آرزو كرد كه باد شود و تبديل به باد شد ولي وقتي به نزديكي صخره سنگي رسيد ديگر قدرت تكان دادن صخره را نداشت با خود گفت كه قوي ترين چيز در دنيا، صخره سنگ است و تبديل به سنگي بزرگ و عظيم شد.
همان طور كه با غرور ايستاده بود. ناگهان صدايي شنيد و احساس كرد كه دارد خرد مي شود. نگاهي به پايين انداخت و سنگتراشي را ديد كه با چكش و قلم به جان او افتاده است.

44- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ...

45- چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

46- بهترین سوال مصاحبه ؟

47- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟

48- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

سوالات اعضا

49- چه جوری از پس هزینه های اینترنت بر میای؟

50- نظرت در مورد ارزشي ها چيه؟

51- تا حالا دلت خواسته جاي مديران يا ناظرها باشي؟

52- هدف بارتي از ويرايش شعر تو امضاي دامبل چيه؟ تقليد؟ یا ... ؟

53- ايا اين درسته كه به بارتي ميگن پرسي شماره دو!؟

54- آيا اين درسته كه بارتي يه شناسه ساخته پا شده اومده هافل جاسوسي?

55- مهمترین فعالیتی که در سایت انجام دادی، چی بوده؟

56- خنده دار ترین پست طنزی رو که فرستادی کی بوده، در چه تاپیکی بوده و لینکش رو هم بدی بد نیست!

57- دیرترین ساعتی که تا به حال توی سایت آن شدی کی بوده؟( 2 بعد از نصفه شب؟؟، 12 شب؟؟) ( و برای چه کاری؟)

58- آیا این درسته که شما در عرض 1 سال که حدود 900پست زدید نصف بیشتر اینا نظرات گالریه؟ و این درسته که سعی داری تعداد پستات رو به پرسی ویزلی برسونی ؟

59- -آیا این همون پرسی ویزلی نیست که انقدر دوسش داری زمانی تو مدرسه باهاش جنگ و دعوا سر 2 امتیاز داشتی؟

60 -آیا این درسته که خیلی از جروبحث های بین هافل و گریف لذت می بری و معمولا مستقیم یا غیر مستقیم باعث ایجاد این دعواها شمایی؟

61- آيا اين شايعه كه بارتي عاشق پرسيه درسته؟

62- چرا در پستات زیاد نام از گابریل همسر عزیزت نمی بری ؟ برعکس اون ! بعد از اون همه فعالیت برای حقوق ساحره ها ؟

63- هافلپاف تالار است یا کمد؟چرا هر کسی میره اون تو کمدی میشه؟ !

64- نظر کلیت در مورد اعضای هافپاف چیه؟واقعا چرا بعضی هاشون راه مسخره کرده اعضا رو پیش گرفتن؟

65- چرا نظرات بعضی از اعضای گروه ها(خصوصا هافل)متغیره؟یا شاید بهتر باشه بگم سر حرفشون نمیمون؟به نظر منشا این مشکل کجاست؟

66- به نظر تو عامل تفرقه بين اعضاي سايت چيه ؟ آيا اين نيست که هيچکس حاضر نيست ديگري رو بپذيره ؟

* مهمان برنامه سوالات رو بصورت بولد کنه و بهشون جواب بده

* شاخه ای با عنوان سوالات اعضا قرار گرفت ، در راستای اینکه نمیخوام سوالات اعضا نادیده گرفته بشه ، این شاخه ایجاد شده و تمام سوالاتی که اعضا بپرسند و من نتونم اونها رو در شاخه های اصلی قرار بدم در شاخه سوالات اعضا پرسیده میشه . لازم به ذکر هست که مهمان برنامه بنا به تمایل خودش میتونه به همه سوالات اعضا پاسخ بده یا نه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
من چند سوال ديگه بپرسم :

1- به نظر تو عامل تفرقه بين اعضاي سايت چيه ؟ آيا اين نيست که هيچکس حاضر نيست ديگري رو بپذيره ؟

2- چرا هافل ؟ اين همه گروه هست که اعضاي سايت تحقيرش کنند ! چرا از مظلوميت و شکيبايي هافلي ها سوء استفاده ميشه ؟

3- کودک درون رو تعريف کن ! به نظرت به سخره گرفتن ديگران بچه بازي نيست ؟

4- نظرت در مورد گريفندور چيه ؟ چرا رفتارت مثل يک گريفندوريه اما خودت تو اسلي هستي ! بهتر نيست بري به اونجا که بهش تعلق داري ؟

با تشکر ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/4/5 23:24:38
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سوالات من:

1)هافلپاف تالار است یا کمد؟چرا هر کسی میره اون تو کمدی میشه؟ !
2)نظر کلیت در مورد اعضای هافپاف چیه؟واقعا چرا بعضی هاشون راه مسخره کرده اعضا رو پیش گرفتن؟
3)آیا قصد ما فعالیته؟پس چرا یه عده بیخود جوش میزنن تا به یه جایی برسن؟
4)نظرت در مورد بچه بازی چیه؟فکر نمیکنی یه عده که تو همین تاپیکم پست زدن،علاقه زیادی به پرورش کودک درونشون دارن؟
5)به نظرت مدیر یه بخش چقدر میتونه تاثیر گذار باشه..برای مثال به نظر تو حرکت های زننده هافلی ها به خاطر مدیریت بده؟
6)اگر قرار باشه مسابقه رولی برگذار بشه بین شما و یکی از کاربران..کدوم کاربر رو انتخاب میکنید تا شاخشو بشکونید؟(کل سوال منظورم اینه که بیشتر از همه دوست داری شاخه چه کسیو تو سایت بشکونی)
7)چرا نظرات بعضی از اعضای گروه ها(خصوصا هافل)متغیره؟یا شاید بهتر باشه بگم سر حرفشون نمیمون؟به نظر منشا این مشکل کجاست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 5 تیر 1387 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
یه خورده از غافله عقبم. نمی دونم قرار شد با صندلی داغ گریف چیکار کنید ولی اون موقع پیشنهاد من این بود که اونجا به عنوان یه خاطره و یه تاپیک خوب قفل شه و کلاً تمرکزت رو بذاری روی این تاپیک. ضمناً مصاحبه با اعضای گریف رو هم حتماً اینجا انجام بدی چون خیلی از بچه های سایت دوست دارن با اونا هم آشنا بشن، الان که یه تاپیک عمومی برای این کار داریم انجام مصاحبه با گریفی ها تو تالار خصوصی اونم با همین سبک غیر منطقی به نظر می رسه.

هووم ، حرف قشنگی زدی ، اطلاع دادم و صندلی داغ بسته شد !

نقل قول:
در مورد مصاحبه هایی که می خواستی منتقل کنی از اونجا، به نظر من اگه زمان زیادی از مصاحبه شون می گذره یه خلاصه از اون مصاحبه رو منتقل کن بعد اینجا یه سری سؤال جدید هم ازشون بپرس و با هم بذار توی تاپیک. یه جورایی مقایسه هم می شه بین حرفاشون.

هووم ، به نظرم خلاصه از کل مصاحبه جالب نمیشه ، سوالاتی رو که جوابشون یکی خواهد بود ، مثلا برای چی این شخصیت رو انتخاب کردی و چطور با هری پاتر آشنا شدی و این مسائل رو میزارم اینجا و بقیه سوالات که ممکنه جوابشون فرق کنه رو مجددا میپرسم .

نقل قول:
اول اینکه به نظرم مدتیه سؤالاتت تکراری و کلیشه ای شده بهتره یه تنوع ایجاد کنی. مسئله ی بعدی هم طول سؤالاتته که البته خودت گفتی چون می خوای کامل باشه سؤال رو طولانی مطرح می کنی اما به کیفیت مصاحبه ت لطمه می زنه.

راستش قبلا در این مورد صحبت شده بود ، به نظرم یه سری سوالات ، پایه هستن و برای همه جالب هست که اون سوال از همه پرسیده بشه ! ولی خوب ، سعی میکنم یه سری تغییرات کلی توش بدم ، اگر ایده ای در مورد نحوه سوالات داری خوشحال میشم ، استاد مایی شما

نقل قول:
نکته ی بعدی که خیلی مهمه و اون دفعه می خواستم روش تأکید کنم در مورد نوع مطرح کردن سؤالاتته. ببین تو بعضی از سؤالات رو جوری مطرح می کنی که در واقع به نظر می رسه داری جواب رو به مصاحبه شونده القا می کنی یا در واقع جوری نشون می دی که ارائه ی جوابی غیر از چیزی که مد نظرته ، غیر عقلانی به نظر می رسه.

درسته ... این اشتباه من هست و سعی میکنم جوابی رو بگیرم که عموما دوست دارن بشنوند ! همونطور که توی ویژگی های یه پرسش نامه اومده ، سوالات باید طوری نباشند که همراهش جواب رو هم در بر داشته باشند . چشم حتما

نقل قول:
البته توی سطح حرفه ای این یه هنره که بتونی جوابی رو که مد نظرت هست از مصاحبه شونده بگیری اما شیوه های خاصی داره و نباید انقدر تابلو باشه.

راستش در این مورد اطلاعاتی ندارم ،میدونی که در این زمینه ها کار نکردم ... خیلی خوشحال میشم از این راهنمایی ها و راهنمایی های بعدیت ، واقعا پست با ارزشی بود

به پیوز :
اینجا میتونید از کاربران سوال بپرسید و منم سوالات رو میزنم ! ولی نه هر سوالی ، قبلا هم گفتم که اینجا نه مصاحبه طنز هست و نه قصد مسخره کردن مهمان برنامه رو داریم !
نقل قول:
1- بارتی کراوچ چیه ؟ آیا این شایعه درسته که اون قبلا یک مانتیکور بوده ؟
2- آخرین باری که بارتی کراوچ به پرسی تنفس مصنوعی داد آیا دامبلدور هم حاضر بود یا نه ؟

* سوالات این مهمان تا بعد از ظهر زده میشن !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!