شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آسپ، اگه روی لینک درباره ما زیر هیدر سایت کلیک کنی، توضیح داده که سایت در تاریخ 11م دی ماه 1382 تأسیس شده، البته یکی دو سال بخاطر مطابقتش با مناسبت های هجری زودتر یا دیرتر برگزار شد، اما امسال سعی میکنیم تو همون تاریخ برگزار کنیم .. امیدوارم!
آقا من اعتراض دارم! مگان من اعتراض دارم! ینی چی آخه؟!
این چه وضعشه! یکی دیگه استیضاح میشه من باید جواب پس بدم! عجب وضعیه ها! نقل قول:
آیا تصمیماتی که مجمع میگیره رو اجرا می کنین؟ آیا در صورت استیضاح شخصی از ایفا با اون فرد برخورد می کنین
یکی دیگه استیضاح میشه و اون وقت « فرد » بیچاره باید باهاش برخورد بشه؟ خیلی نامردین ...
من قهرم اصلن!
______
پ.ن: شوخی بود! خواستیم بعد مدت ها بپستیم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[هعی]
... می ترسم از یاد ببرم اسمت را به سان شاعران که می ترسند از یاد ببرند آن کلمه را که زاده شد از شکنجه ی شب آن کلمه را که می نماید همتراز خدا اما همیشه به یاد خواهم داشت جسمت را اما همیشه دوست خواهم داشت جسمت را اما همیشه پاس خوهم داشت جسمت را بدان سان که سربازی جنگش درهم شکسته بی کس و بی مصرف پاس می دارد تنها پای برجای مانده اش را ...
من که از خدامه دوباره بچه های جادوگران ( مخصوصا قدیما از حاجی گرفته تا مسّوت!! ) دور هم جمع شن.
از نظر من همون رستوران بوف تو صادقیه بهتره ( هم بعد از چند سال میشناسنمون، هم اینکه مسیرش سرراسته! ) به جون خودم پارسال واسه پیدا کردن مسیر رستوران جام جم، مجبور شدم کتاب اول شهرداری رو باز کنم!!
بله، تهرانم.. در صورت لزوم، دستور بفرمائید کانکشن تولزمو پخ خواهم کرد.
این مساله رو در انجمن مدیرا مطرح کردم ولی هنوز به جمعبندی نرسیدیم. هنوز هم زمان داریم تا جشن تولد و نیاز نیست عجله کنیم.
در مورد پارسال: من که اصلا در جریان نبودم و نیامدم و رسمی هم نبود پس مسئولیتش با خود بچه هایی بوده که برگزار کردن.
اما امسال تلاشمو میکنم برگزار بشه. اینکه شما هم حاضری کمک کنی خیلی خوبه. بعد اینکه با مدیرای دیگه به جمعبندی رسیدیم و احیانا اگه موافق بودن امسال رسمی برگزار بشه تاپیکشو میزنم. فکر میکنم مساله اصلی پیدا کردن مکان مناسب برگزاری جشن و هماهنگی هاش باشه که اگه تهران باشی میتونیم با هم بگردیم و پیدا کنیم و هماهنگ کنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما
آسپ عزیز، آلبوس این همه حرف زد شما فقط چِسبیدی به پیشگویی نامعلوم نوستراداموس بدبخت؟!!
اصن بحث این چیزا نیس..
آلبوس جان، اگه قراره برنامه بریزین واسه جشن، منم هستم.. فقط خواهشا یه برنامه میریزین زیرش نزنین!!
همین پارسالم که قرار نبود رسمی برگزارشه تو ف.ی.س.ب.و.ک به همه اعلام شد اما نصف اون آماری که گفتن میان اومدن! ماروهم تا جام جم کشوندن، عکسم گرفتن ، عکساشم نذاشتن.. منم وقتی رسیدم که مهمونی تموم شده بود و بچه ها جلو در رستوران قرار سال آینده رو میذاشتن!!!
جدی اگه قراره کاری کنیم بهتره از همین الان دست بکار شیم؛ آلبوس عزیز واسه شروع تاپیک مربوطه شو بزن که ثایت شه مهمونی رسمیه..
پارسال هم به علی گفتم هرجور کمکی نیاز داشتین بنده چهارپایه م!!! امسالم ایزن!