1- اول از همه اینکه رولینگ در این مورد چرت نگفته . واقعا برام جالبه شما یه قسمت از کتاب رو نقل قول میکنید بدون اینکه توضیح بیشتری در مورد متنتون بدید خیلی عجیبه ! در کتاب کاملا به این موضوع اشاره شده که مجله طفره زن یه مجله یه که سردبیرش ایده های الکی داره و به قول خود شخصیت های هری پاتر مطالبش مزخرفه !
شما باید از دیگر مطالب اون مجله ، حرفها و خیال پردازی های لونا ، نظر دیگران بتونید تشخیص بدید که اون مجله مجله ای نیست که بشه به حرفاش استناد کرد .
2- استابی بورد من هر کسی که هست یه شخصیت جداست . اگر دقت کنی میبینی در اون مجله گفته شده این اقائه سیریوسه با یه سری دلیل . در صورتی که این موضوع مثل روز روشنه که استابی بوردمن یه خوانندست و در حال دادن کنسرت و غیره هست در صورتی که سیریوس ماه هاست که در خانه اب و اجدادیش زندانیه ! در نتیجه سیریوس هیچ ارتباطی با اون شخصی نداره و تمام اینا ساخته و پرداخته ذهن سردبیر اون مجله بوده . پس وقتی سیریوس با اون یارو ارتباط نداره ریگلوس که دیگه اصلا نمیتونه ارتباط داشته باشه .
ضمنا تا جایی که من یادمه در روز جلسه دادرسی کینگزلی مجله رو به اقای ویزلی داد تا برای سیریوس ببره یکم بخنده من واقعا موندم شما چطور اون مطالب رو جدی گرفتین !
واقعا برام جالبه خوبه شما از تمام جریانات محفل اطلاع دارید بازم چنین ارتباطاتی رو مثال میزنید .
3- ریگلوس همونجور که همه جای کتاب میگه سال ها پیش مرده ، ر.آ.ب هم همونجور که خودش اعتراف میکنه میدونه میمیره ولی اون اقای استابی بردمن نمرده و زندست و در حال انجام شغلشه !
4- خوبه خودتون میدونید که خانواده بلک ها یکی از اصیل ترین خانواده های جادوگران هستند و ناسلامتی ما بعد از خانوداه ویزلی ها ما بیشتر از همه در مورد خانواده بلک ها میدونیم و میدونیم که اونا چه تعصبی رو اصالت دارن .
وقتی در فرشینه خانواده بلک ها که این همه آدمای متعصبی هستند . اسم ریگلوس و سیریوس با نام بلکه ها نوشته شده یعنی اینکه شما نباید اصلا در مورد این موضوع که فامیل بلک ها چیزی جزء اینه شک بکنی ! وقتی در فرشینه اسمشون نوشته شده بود یعنی اینکه فرضیه شما به طور کامل منتفیه !
5- در آخر واقعا برام عجیبه که برادر ریگلوس ، دامبلدور ، پدر مادر ریگلوس و خیلی های دیگه ندونن سرنوشت ریگلوس چی بوده اونوقت سردبیر یه مجله بدونه !
6- نمیدونستم مسئول تغییر لیست شخصیت های جادوگران با رولینگ در ارتباطه !
امیدوارم متوجه اشتباهاتت شده باشی !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج