شجاعم،شیطونم،درسم چندان خوب نیست اما از پسش بر میام
ببینم حالا دیگه ویزلی رو به کجا میفرستی من عاشق گریفیندورم فقط خواهشا من رو به اسلیترین نفرست قربونت دوستدار تو فرد
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
تنظیمات نمایش
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

شجاعم،شیطونم،درسم چندان خوب نیست اما از پسش بر میام
ببینم حالا دیگه ویزلی رو به کجا میفرستی من عاشق گریفیندورم فقط خواهشا من رو به اسلیترین نفرست قربونت دوستدار تو فرد

پاتریست نوشته:
سلام کلاه جون من البوس سوروس پاتر هستم پسر هری پاتر من کمی شجاعم کمی هم ترسو کمی هم عصبی من خیلی دوست دارم به گریفیندور پدرم هم بهم میگفت کلاه حرفتو گوش میده آیا واقعا همینطوریه؟ به هر حال عاشق مبارزه با جادوی سیاهم 14 سالمه من قدرت خاصی ندارماما تو کوییدیچ عالیم به هر حال اگه منو به گریفیندور بفرستی ممنون میشم آه فقط بگم لطفا منو به اسلیترین نفرست چون برادرم خیلی اذیتم میکنه
دوستدارتو :آلبوس سوروس پاتر

اما تو کوییدیچ عالیم به هر حال اگه منو به گریفیندور بفرستی ممنون میشم آه فقط بگم لطفا منو به اسلیترین نفرست چون برادرم خیلی اذیتم میکنه

sarabelieve100@gmail.com نوشته:
سلام کلاه عزیز،خسته نباشی، زیاد وقت با ارزشتو نمی گیرم،درباره ام بدون که:باهوشم،بسیار اصیلم،شرورم،اهل درس و کتابم،زرنگم،از گریفیندور زیاد خوشم نمیاد،عاشق اسلایترینم،اگه لطف کنی و منو تو گروهی بندازی که دلم می خواد خیلی سپاسگزار می شم.....

sarapotter نوشته:
سلام کلاه جونم.فکر کنم شناختیم!؟من قبلا هم باهات حرف زده بودم ولی اون موقع هنوز نمایشنامه ننوشته بودم.ممنون از راهنماییت !!حالا نمایشنامم رو نوشتم ...البته خیلی مشکل داش ولی تایید شد :zogh: خب من قبلا هم گفته بودم که استعداد به خصوص و فوق العاده ای ندارم ولی از پس کارای زیادی بر میام!!!همه ی گروه ها رو دوس دارم ولی به خاطر اینکه دوستام تو گریفندورن منم ترجیح میدم که اونجا باشم...ولی هافلپاف و راونکلاو رو هم خیلی دوس دارم ولی اسلیتیرین رو کمتر!!با این حال انتخاب رو به خودت واگذار میکنم!!

Fatemehbn نوشته:
پس دوست دارم الیشیا اسپینت یا تانکس باشم
اوم یه شخصیت خارج از کتاب هم هست به اسم کورالین میتونم اون باشم؟
گروهمم اگگه قبول کنی ریونکلاو

Fatemehbn نوشته:
یعنی اصلا نمیشه لونا لاوگود باشم؟