جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

34 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
34 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

صحبت درباره نكات مبهم تصویر روی جلد کتاب ششم ((كاور جديد))

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آیا تصویر روی جلد کتاب ششم ( نسخه آمریکایی) قدح اندیشه است؟
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 15:14
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم...من فکر نمی کنم که اون ساحره ناشناس جینی باشه.

به نظر من اون لیلی پاتر هست. رنگ مو های لیلی هم قرمز هست. در ضمن از این عکس هم نمی شه تشخیص داد که این ساحره دختره یا خانم!

اون قضیه شناخته شدن پرینس در 50 روز رو من هم نفهمیدم چیه؟ مگه ممکنه رولینگ در 50 روز بگه این پرینس کیه؟! به نظر من که بعیده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 12:12
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور مك گونگال بابت اين خبر جالب تشكر ميكنم ولي كاش تو صفحه اول مينوشتيد
اون دختري كه سمت راست هري هست ممكنه جيني باشه و اين نشونه اينه كه روابط هري و جيني با اندازه دوستانه شده كه هري اونو باخودش به اون محل مياره اونم چي با دامبلدور و يا شايد هم دامبلدور خواسته كه جيني اونجا باشه.من به شخصه فكر كنم كه هري و دامبلدور تو مخمصه اي افتادن كه ولدمور براشون درست كرده و اين 3 نفر (رون و هرمي و...) براي كمك اومدن اونجا.
================+===============
درست فهميدم ! 50 روز ديگه معلوم ميشه شاهزاده نيمه خالص كيه. زير نوشته اي كه روي اون ستون هست تاريخ 27 مي 2005 رو زده (سمت راست پايين) شايد من بد فهميدم يكي كمك كنه من كه فكر ميكنم جيني باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 11 فروردین 1384 07:41
نمایش جزئیات
آفلاین
و اما از همه این ها که بگذریم ما هنوز داریم در مورد جلد کتاب 6 نسخه آمریکایی بحث می کنیم.

سایت TLC یک عکس بسیار بزرگ و کاملی رو از جلد کتاب شش گذاشته است که می تونید آن را در این لینک ببینید. چون تصویرش خیلی بزرگه ترجیح دادم که لینک بدم.

به همتون توصیه می کنم که ببینید . این طرح یه چیز خیلی جالبی داره. در گوشه راست و پایین، عکس یه ساحره هست که مشخص نیست کیه! خواستم نظر شما رو بدونم. به نظر شما اون کیه؟

بقیه عکس ها تقریبا واضح هستند. عکس رون و هرماینی و علامت شوم هم دیده میشه... که نشانه اینه که کلی کشت و کشتار قراره اتفاق بیوفته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 14:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هری پاتر نوشته:

افکار گودریک هم مربوط به سالازر اسلیترین میشه که رنگ سبز ازش داره میاد بیرون
من هر چی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که تو کتاب ششم رد پای گودریک گریفیندور رو خواهیم دید

منم با این حرفت کلا موافقم فقط یه چیزی رو میخواستم بگو اونم اینه که شماها منظورتون از این حرف اینه که گودریک زندست؟؟
من خودم فکر میکنم شاید بشه از طریق کلاه{هر چند رولینگ عادت نداره از یه طریق دوبار ادمو متعجب کنه}بشه به افکار گودریک دسترسی پیدا کرد مثلا خود گودریک که افکارشو به کلاه داده و اونو مسئول گروه بندی کرده شاید کلاه یه قابلیت های ویژه یی هم داشته باشه بغیر از حرف زدن{{البته به نظرم بعیده ولی رولینگ ثابت کرده همیشه ما رو ذوق زده میکنه}}

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
يك دانه نکته کوچیک بگم قدح رنگش به طور معمول رنگ نقره ای فامه به رنگ گروه خون موی سر و... ربط نداره چون برای اسنیپ هم نقره ای بود حالا هم افکار مرگ خواریش اون تو هستن هم سفید بودنش هم بچه گیش و... ولی باز رنگش یکیه ولی این سبزه حالا شاید منظوری داشته که به ما بفهمونه این رنگ به خاطر افکاره ( طراح) ولی در اصل داستان همون نقره ای باشه رنگش مشکوکه این بود نکته کوچک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من این چیزی که جلوشه قدح هست... به 2 دلیل:
1- شبیه کاسه هست(پایه اش رو در نظر نگیرید)
2- دور لبه اش کنده کاری شده و چیزی نوشته...
بعدش به نظرم این قدح رو هری پیدا می کنه و بعد به دامبلدور می گه... در ضمن اگه دقت کنین جهت دست دامبلدور همون جهتی هست که این پرتو های سبر می چرخن و احتمالا این قدح اسلیترین هست یا ولدمورت چون دامبلدور داره با تعجب نگاه می کنه ولی هری کپ کرده در ضمن به نظر میاد دامبلدور می دونه چی کار داره می کنه ولی هری نه... یه چیز دیگه واسه اینکه دامبلدور می دونه داره چی کار می کنه اینه که دامبلدور وندشو همراهش نداره...و یه چیز دیگه تو نسخه کودکان چرا دامبلدور واندشو تو دست چپش گرفته... اگه چپ دست باشه باید تو نسخه امریکایی دست چپش رو روی قدح می آورد...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
قيافه دامبل اونچنان هم متعجب نيست ! به نظر من كه داره رازي رو به هري نشون ميده (شايد راز اسنيپ باشه) اما هرچي هست قدح هست و صد در صد با ولدمورت ارتباط داره چون فضا سبز هست! هري هم هرچي كه داره ميبينه بايد براش خيلي مهم و تازه باشه كه اونجوري شده و خشكش زده! تازه يك چيز ديگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایلیدان استروم ریج در 1383/12/20 11:47:30
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 09:28
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من حرفم عوض شد
چون دوستان منو مجاب کردن که این قدحه
ولی من هنوز با قدح اندیشه مشکل دارم

در مورد این فرضیه نظرتون چیه؟

فرض کنید دامبلدور از چه چیز ممکنه تعجب کنه؟
جوابش مشخصه از همون چیزی که ممکنه ولدمورتو متعجب کنه....به نظر من اونا دارن به قدحی که داخل اتاق تالار اسرار((دری که باز نمیشد))نگاه میکنن....من فکر کنم در داخل اون قدح پر از اون نیرویی که هری از اون برخورداره
و هری قادر هستش کاری کنه که خودش و دامبلدور تعجب کردن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 08:03
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم اول يكي بگه چرا مطمئنید که این قدحه البته اون معلومه قدحه ولی نه قدح اندیشه دلیل که میگم قدح اندیشه نیست به خاطر پایه زیرشه قدح اندیشه متحرکه نه ثابت و اگر یک قدح اندیشه باشد بیشتر به قیافه هری جدیت میخوره تا تعجب کردن و اون چیزی که زیر دست هریه استین شه نه کتاب یا در یا قفسه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 20 اسفند 1383 05:47
نمایش جزئیات
آفلاین
هیجان رو میشه از چهره ی هری خوند انگار دامبل میخواد چیزی بهش نشون بده که هری به دونستن اون خیلی علاقه داره
در ضمن توی عکی زیر دست هری یک در یا قفسه و یک همچین چیزی تشخیص دادم پس فکر نکنم ربطی به سیریوس داشته باشه و اون پرده ای که رفت زیرش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر