شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ببین به نظر من خانم معاون شما بچسب به صندلیت ولشم نکن! حتی اگه تونستی بشین روی کلاه وزارت که کج و کوله و از کار افتاده و له و لورده و آش و لاش و غیره بشه! خو؟!
حالا بگو چرا؟!
آفرین ساحره ی خوب!.. ببین خواهر! اممم .. نه این دیالوگ وزرای خاورمیانه بود .. ببینید لیدی! مدیرا هم خواستن وزیر بذارن اجازه نده..بگو مگه خودم چمه؟! بگو من این مقام و منصب و میز رو ول نمی کنم!
بگو اصن چقد جمعیت هس که هم می خواید سیاه باشه هم سفید باشه هم حکومت و دولت و تازه هم چهارتا مدیر!
من میگم یه برنامه ای بذار خزونه ی وزارت خونه رو خالی کنیم! یه قسمتشم می زنیم یه فستیوال راه میندازیم ملت سرگرم شن نفهمن ما جیبشونو زدیم!
مرگخواران محترمی که تا دیروز شاگردان من و پسرم آلبوس بودند سلام علیکم برنامه ریزی کنید همزمان یا با فاصله ی کم از آغاز ترم هاگوارتز رای عدم کفایت به منیره داده بشه و انتخابات جدید برگزار بشه و وزارتخانه ای جدید راه بیفته.
خیلی وقته از فعالیت های وزارتخونه ای ها خبری نیست
البته صرفا نظر بنده است
بجای قفل کردن بی دلیل این تاپیک ها یا وزیر تعیین کنید یا مسابقه ی رول نویسی یا سوژه پردازی جدید راه بندازید و رنک و رتبه جایزه بدید
با تشکر پدربزرگ فعلی همه ی شما سر پرسیوال دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیرم و گاهی دلم یاد جوانی می کند.... تو روح هرکی بد برداشت کنه
دامبلدور یک دامبلدور یک دامبلدور دیگر من یک دامبلدور دیگر هستم پیر آزرده دلی در انتظار بوسه ای از اعماق ته قلب
مي خواستم دوباره كارم رو در دفتر فرماندهي شروع كنم! چون شما ديگه فكر نكنم تا پايان وزارتت بياي كه حكم وزير جديد رو امضا كني، من خودم با اجازه خودم كارمو شروع مي كنم!
با تشكر، سيريوس بلك، كاراگاه ارشد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Re: باجه ی تلفن وزارت سحر و جادو ( ارتباط با وزیر )
اينجانب به دليل مشكلات پيش آمده و سر رفتن حوصله ام، از فرماندهي دفتر فرماندهي كاراگاهان استعفا مي دهم و از همين الان، ديگر هيچ مسئوليتي در برابر فعاليت اين تاپيك را متقبل نمي شوم. باشد كه افراد لايق تري مديريت اين اداره را بر عهده بگيرند.
با تشكر، سيريوس بلك، كاراگاه اسبق دفتر فرماندهي كاراگاهان
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Re: باجه ی تلفن وزارت سحر و جادو ( ارتباط با وزیر )
سلام خدمت وزير ... وزير جان ... اگه ميشه لطفا اين تاپيك سازمان شوراي امنيت رو برامون بازكن تا بچه هاي سازمان ملل محدوده ي عملكرد بيشتري داشته باشن و اگه خواستيم ماموريتي بديم ، ماموريت رو اونجا برگزار كنيم . سازمان شوراي امنيت