بلاتریکس نوشت
من به طور رسمی از آموس شکایت دارم
این بچه با پیغام های تهدید امیز سعی در جو سازی و مسموم ساختن فضای تاپیک ها داره..اگر قراره بی جنبه بازی و مسخره بازی ادامه داشته باشه بگید تا ما هم وارد عمل بشیم.
نمونه پیام ها
دیگوری نوشت
انگار می خواید جدی جدی داداش جونمو صدا کنم بیاد یه حالی به کامیو تر هاتون بده
دیگوری بازم نوشت
اخطار به تمام مخالفان:ای دی شما در نزد من محفوظ هست پس مراقب خود و خانواده و کامپیوتر خود باشید
دیروز طبق جلسه ای که میان هیئت مدیره ی انجمن برگزار شد تصمیماتی مبنی بر گرفتن حال 2 نفر از اعضا ی اسلایترین گرفته شد که اجرا کننده ی این تصمیمات هیچ کدام از اعضای سایت نیستند.برای کسب اطلاعات بیشتر منتظر بدبخت شدن خود باشید
درسته دفعه پیش هم شکایت من در مورد فش ها به جایی نرسید...ولی من بازم شکایت می کنم..
اگر قراره یارو آموس تا کم میاره چرت و پرت بگه..بعد آخرشم من متهم شم که منو جو گرفته..منم می دونم چه جوری پیام بدم...و جوگرفتنی نشون بدم که..(عصبانیم...هیچی نمی گم)
![]()
(اگر سخنرانی های دکتر شریعتی را گوش کرده اید این متن را با لحن دکتر بخوانید)
چگونه در چنین مکانی میتوان زندگی کرد
ما برای اشاعه ی ازادی انقلاب کردیم و شهیدانی دادیم
اگر ازادی بیان وجود ندارد پس چرا خودتان را مدافع ازادی میدانید
از هر کلامی که از زبان من رانده میشود اشکالی گرفته میشود که بر صحبت های دیگران وارد نیست
چگونه است که جادوگران سیاه ما را با کلمات خود به بازی میگیرند و هنگامی که کلامی برای دفاع... تکرار میکنم فقط برای دفاع... میزنیم محکوم به ایجاد بی ثباتی و تشنج میشویم
چگونه است که صحبت های ما ایجاد ناامنی میکند
زمانی که ما به استهزاء گرفته میشویم و با القابی زشت و ناپسند مورد خطاب قرار میگیریم از درون میسوزیم و شمع عدالت در وجودمان رو به خاموشی میرود و اتش نفاق در انتهای افکارمان فزونی میابد .حال که هرگز این کارها از نظر شخص محترم دادگاه جرم تلقی نمیشود ولی احساسات ما از این ناعدالتیها که بر زبان جاری میشود محکوم و قابل سرزنش هست
من از بلاتریکس شکایت میکنم و از مهظر محترم دادگاه میخواهم که به شکایت من رسیدگی کنند که در غیر این صورت من نزد دیوان عالی کشور از دادگاه نیز شکایت خواهم کرد
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج