شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام من نازنین هستم 15 سالمه عاشق روبات و ازمایش کردن هستم من خیلی اما واتسون را دوست دارم قدم 175 من با مزه هستم هیچ وقت ناراحت نیستم من هری پاتر را به خاطر این دوست دارم که تخیلی و کامل هست و جذاب نمی شه ولش کرد
سلام! نام :athena دانشجو هستم!رشتش بماند! سن من هم كه ميگن خيلي وقت پيش به دنيا اومدم!كلا فسيلي هستم بس كهن!حاوي عناصري از خاك ما قبل تاريخ! كتاب هري پاتر يك هديه بود و شايد بشه گفت اولين داستان بلندي بود كه خوندم كلا از كتاب هاي مورد علاقم عنكبوت "كنگور" بيگانه "البركامو" مسخ "فرانتس كافكا" خدا بود و دگر هيچ نبود "چمران" كتاب هاي سلينجر كتاب هاي پائولو كوئليو به خصوص "ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد" جهان در پوست گردو "هاوكينگ" كلا به كتابهاي فلسفي و فيزيك علاقه دارم از رمان هاي ابكي و رمانتيك متنفرم! به كتاب خوندن +اكسيژن معتادم! از اشنايي با زبان هاي جديد و عقايد جديد لذت ميبرم خواننده مورد علاقم سيما بينا و سياوش قميشيه بسه ديگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط athena_grenger در 1387/2/12 20:31:39
شايدفراسوي زمان و مكان و در درون واقعيتي ژرف تر همگي اعضاي يك بدن باشيم ----- ايا شما كه صورتتان را در
سلام من هم مهرناز هستم 4 سال از خدا کوچیک ترم ساکن این شهر و اون شهر العان تو بهترین جای موجود در بد ترین جا هستم فعالیت هام هم وبمسترینگ و برنامه نویسی و این چیزاست یه دوستی به نام شیرین داشتم چند سال پیش یه جایی شبیه اینجارو بهم معرفی کرد من اون لینک رو گم کردم همینطور دوستم رو العان تو سرچ اینجارو دیدم کفتم شاید دوست گم شده ام رو هم یافتم! با هری پاتر هم فکر کنم از همون 8 سال پیش آشنایی دارم اما تو کتابخونه بودم فکر کنم 6 سال پیش چشم خورد از اولش خوندم و واقعا جذب کرد من رو اون دنیا من که لذت بردم موسیقی و برنامه نویسی رو خیلی دوست دارم عاشق وب سایتمم بیشتر راک و متال گوش میدم و موزیکه خوب کتاب هم که خیلی زیادن آخری هاش آخریاشونبلاگردن از دافنه دوموریه گهواره گربه ای و کتاب کوتاه های هدایت رو برای بار چندم از کل کل هم به هر نحوی بدم میاد اما عاشق بحثم و تبادل عقاید میگن خیلی اخلاقم بده کلا تو هر نژادی به نژاد اصیل اعتقاد خاصی دارم راستی خوش هم اومدم
منم تازه عضو شدم اسمم هم goly است 14 سال دارم سوم راهنمایی و میان بهترین دانش اموزان قرار دارم درس ریاضی و تاریخ رو خیلی دوست دارم دوستام رو خیلی دوست دارم. چگونگی اشنایی با هری پاتر:من اول ها به هری پاتر علاقه ی چندانی نداشتم اما بدم هم نمیومد تا اینکه دیدم بسیاری از اطرافیانم حتی داییم به هری پاتر علاقه ی زیادی دارن کنجکاو شدم .
نام: ملیکا. سن: 13 سال دارم. ویژگی های اخلاقی: خب من جدی هستم اما اگر بخندم دیگه خنده ام را ول نمیکنم. از هر حرفی زود ناراحت می شوم البته انتقاد پذیر هستم مهربان و دلسوز هستم بقیه به من میگن خشن اما خودم چنین چیزی فکر نمیکنم درس هم خوب میخوانم و تا الان نمره های عالی در درسم کسب کردم از دروس درس تاریخ را خیلی خیلی دوست دارم.از دروغگویی هم بیزارم.
کلاس: کلاس دوم راهنمایی هستم. رنگ چشم: قهوه ای پررنگ . رنگ مو: خرمایی و بلند. نفرت: از کسی که زیادی به خودش بباله متنفرم . خصوصیات بد: وقتی به یه چیزی گیر بدم دیگه گیر دادم.
نام:نیما سن:12 قد:167 ویژگی های ظاهری:موهای لخت و قهوه ای.چشمان قهوه ای.لاغر{نه خیلی زیاد} اخلاق:مهربون.شوخ طبع.باهوش علت علاقه به هری پاتر:چون قبلا چند تا از دوستام این کتاب رو می خوندن.
اسم:سارا سن:13 و اندی ویژگی های ظاهری:سبزه،چشم مشکی،جذبه دار ویژگی های اخلاقی:زودرنج،باهوش،علاقه مند به علم،مهربون آشنایی با سایت از طریق مجله طنز بچه ها ... گل آقا توضیح بیشتری نمی تونم بدم.
نام:دانیال نام خانوادگی:اقتصادراد{میدونم یکم تابلو} سن:16 قد:1.76 جنس:مذکر رشته:ریاضی{سال دوم} علاقه:فیزیک نحوهی آشنایی:بهترین دوستم در حالی که جای آبمیومو با معجون عشق عوض کرده بود کتابو به من داد پینوشت:راستش من تاحالا این همه ساحره وجادوگرو یکجا ندیده بودم وباید بگم همتونو از صمیم قلب دوست دارم