جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  225 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آينده ي سايت جادوگران(سرانجام روزي هري پاتر به پايان ميرسد)؟؟
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 09:04
نمایش جزئیات
آفلاین
هري پاتر تموم بشه ولي چه كتاب باشه يا نباشه ربطي به رول و دوستي اعضا نداره و اين هميشه ميمونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 08:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من تا حداقل یک سال بعد از انتشار کتاب هفتم این سایت فعاله اونم به خاطر نکات مشکوک در کتاب که به اون اشاره ای نشده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 08:48
نمایش جزئیات
آفلاین
تموم شدن هری پاتر به معنای تمام شدن این سایت نیست
ولی اینکه در اون زمان استقبال از این سایت چقدر بشه هنوز معلوم نیست ... باید صبر کنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 05:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
خوب منم فکر کنم همینطوره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 05:02
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم. بازم همون بحث همیشگی. به عقیده‌ی من هری پاتر تموم می‌شه. ولی این سایت تموم نخواهد شد. مگر اینکه اعضای سایت خودشون تمومش کنن. به نظر من بعد از تموم شدن کتابا اونم تا دو سه سال دیگه، بحث‌های هری پاتری می‌خوابن. ولی رول‌پلینگ سایت پابرجاست!! فعالیت توی اون آزاده و ربطی هم به کتاب نداره. به نظر من بعد از کتابا این بخش از سایت خواهد ماند. در مورد مشکلات سایت هم به تاپیک بررسی مشکلات سایت مراجعه شود لطفاً.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 02:20
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم که همبنو گفتم : روش جدید و جذاب
باید تریپ رول رو عوض کنیم(البته نه طوری که حس وحال هری پاتر از بین بره ) وگرنه سایت چند ما بیشتر عمر نمی کنه.
برای این کارم بهتره هرکی نظر(پیشنهاد) خودشو در مورد روش جدید و جذاب بگه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شاید که این جهان، جهنم جهان دیگری باشد ... آلدوس هاکسلی
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 02:10
نمایش جزئیات
آفلاین
مصلمه كه باقي ميمونه ولي اينجوري نه
چرا نه؟
چون الان تمامه قسمت هايه غير رول همش در مورده اتفاقات كتاب آينده هست.يعني بيشتر بحث ها در مورده 5 كتاب قبلي تموم شده.پس اگر كتاب 7 بياد فوقش 1 سال در موردش بحث ميشه(كه يك سال زياده).
در مورده رول
ميدونيم رول يك قسمتش وابسته به كتابه جديده و يه قسمتش وابسطه نيست
يعني اگر كتاب جديد بياد اون قسمتي كه وابسطه به كتاب جديده رونق ميگيره((منظورم اتفاق هاست.مثلا مرگ يه نفر .و هزار تا چيزه ديگه)).ولي بعد از مدتي ميخوابه
اون قسمتي هم كه زياد وابسطه نيست شايد تا يك سال بتونه دوام بياره.آخه تا كي بچه ها بياد نميد نميد((با اجازه هري )) كنند يا متنفس بشن؟ .اگر منطقي فكر كنين چون سوژه جديد كم ميشه ديگه كسي زياد نمياد رول بنويسه.مگر اينكه بيايم از هري((وب مستر))و گيليدي و چند تا ديگه 10 تا فوتو بگيريم بزاريم تو سايت.منظورم اينه كه بايد اينجور افرادي كه سوژه ميدن زياد بشن كه «اين نشدنيست»
پس اينم((اگر احساسي فكر نكنين)) ميپاشه

پس اين سايت با اين سيستم((با سيستم او ا دون اشتباه نشه )) ديگه اميده فعاليت نداره

اما
و اما
و اما
بايد مديران و بزرگان سايت دوره هم جمع بشن كه كلا سيستم سايت رو عوض كنن.يعني تبديل كنن به سايتي كه هيچ وقت دل نزنه.جذابيتش هميشگي باشه.به قوله يارو« و اين شدنيست».فكر كنم منظوره جذابيت در جمله منو متوجه شدين، نه؟

هميشه فلور جالب ميگه..اينم روش...تا حدودي اين كاره فلور شدنيه.

در مورده اينكه در مورده كتاب هايه ديگه بحث بشه.فكر خوبيه ولي يه مشكلي هست....چه كتابي ميتونه به اندازه هري پاتر برايه ما جذابيت ايجاد كنه؟((لبته منظور كتاب تخيلي..وگر نه هزار تا كتاب جذاب غير تخيلي هست))

بازم ميگيم كه كتابه پيدا شه...يه مشكله ديگه پيش مياد .به قوله توماس جان مگه ما تو اين سن باقي ميمونيم؟مثلا من 18 ،17 ساله مطمئنم اون زمان كمه كم20 يا 21 سالم ميشه.ميرم دانشگاه..ديگه وقته سر زدن به سايت رو ندارم.يا اگه خيلي با معرفت باشم هر چند مدت ميام..پس فعاليتم كمتر ميشه
اعضايه تازه وارد اون زمان هم تا جا بيافتم ديگه ما مرديم.چون الان بازار داغه...اون زمان هم اعضا كمتر ميشه هم ماندگار نيستن

فقط و فقط در يك حالت اين سايت پابرجا ميمونه و اون هم :
بايد جذابيتي هميشگي و خيره كننده توش بوجود آورد كه دي حسن وابستگي به هري پاتر ازش هم جدا باشه.همينو بس.و اين شدنيست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 02:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من با نظر فلور (سایت عمومی) کاملاً مخالفم.چون فکر کنم شما هم با من هم عقیده باشید که اگر هری پاتر نبود این سایت و این رول پلینگ اصلا" باقی نمی موند... پس اگر بعد از صد و بیست سال هری پاتر از این فضا خارج بشه (استغفرواله )رول پلینگ هم از بین میره.
به نظر من بهترین کار اینه که که با یه روش جدید و جذاب هری پاتر رو تو سایت زنده نگه داریم (اووووووووووو).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شاید که این جهان، جهنم جهان دیگری باشد ... آلدوس هاکسلی
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 23:24
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا همه ميگن ما هم بگيم:
با نظر مرلين موافقم ولي يه اشكالي اينجا وجود داره.مگه همه تو اين سن ميمونن؟هان؟ولي نظر فلورم جالبه:البته نه يك سايت عمومي.به جاش به جاي اينكه در باره ي هري پاتر بحث بشه درباره ي تخيلي هاي ديگه يا مثلا داستانهاي ديگه بحث بشه.لگولاس جان.با تمام احترامي كه براي لوتر قائلم و حتي در اون عضوم ولي نسبت به هري پاترم ارادت دارم.من از همين سايت جادوگران كه سر منشا اين سايت هري پاتره به لوتر علاقه مند شدم.پس واقعا....ام راستيشايد هري پاترم مثل لوتر اونقدر ماندگار بمونه(كه تابلوئه ميمونه)كه نزديك چهل و اندي سال بعد از نوشته شدن هنوز جدي ميگرنش. من يه فكر دارم:نتيجه نهايي اين بحثها رو به علي و فرهاد اعلام كنيم.خدار را چه ديدي شايد شد...ولي من فكرم ديگه به هيچ جا نميرسه آخه اگه شمام از ساعت 7 صبح تا الان پشت اين كامپيوتر نشته بودين حال منو داشتين.ديگه مخم.....ه.!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاهنان مصری سه هزار سال قبل از میلاد این کتیبه قدرت و قهرمانی را پیدا کردند و برای آن محافظانی گذاشتند.تا 3 سال پیش کسی آخرین محافظ ر�
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 23:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
اولا که کتاب هری پاتر اینجور که رولینگ پیش میره تا دو سه سال دیگه هستش (یعنی کتاب هفت دو سه سال دیگه میاد) تا اون موقع هم باز داستانای جادویی دیگه نوشته میشه.. و همچنین ما میتونیم بعد از اتمام هری پاتر با کمک اعضا کتاب هشت و نه و ده رو در مورد هری پاتر بنویسیم و چاپ کنیم و خلاصه همه چیز ادامه داره..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!