نقل قول:
همون ابله و احمق كه ميگه آنتونين دالاهوف تو اسلايترين بوده! به من صفحهي كتاب رو نشون بده
همه مرگخوارا از اسلیترین بودن ، همیشه استثنا وجود داره و پیتر هم یکی از اونها بوده
نقل قول:
كه اونا رو مديران تشخيص ميدن!
يكيشون همين مسئلهي دالاهوف! كه شما واجد شرايط نشدي
دوست عزیز ، برادر من ... طوری صحبت نکن که وقتی کسی از هری پاتر و سایت سر در نمیاره اینجا رو میخونی دهنش یه متر ! باز بشه !
همچین میگی واجد شرایط نشدی و مدیرا تشخیص ندادن که انگار قراره ریاست جمهوری به من بدن و اعضای مجلس تشخیص بدن !
کلا میخواید یه گروه شناسه رو تغییر بدید و اونایی که تشخیص میدن تویی و کوییرل و بعضی مواقع کریچر !
هوریس گفته :
نقل قول:
ولی با پست پرسی توی معرفی کاملا موافقم.جادوگران برای همه به یک اندازه.این شعارمون بود قبلا
به نظر من باید تو و ایگور و ماندانگاس و سالازار و لرد جدید و منو بقیه کسایی که با این شعار موافق بودن ، اینو بندازن دور ، به نظر من شعاری مثل : جادوگران برای همه یه طور میندازه ! مناسب تر باشه
به نظر من تغییر تشخیص !! میتونه مناسب باشه ، یا اینکه مدیرا لطف کنن !! و منه حقیر رو واجد شرایط بشناسن !! نیازی نیست یه طوری رفتار کنید که حال همه قدیمی و جدید رو به هم بزنید !
( در راستای اینکه مودبانه برخورد بشه ، مودبانه نوشتم ! )
پرسی ویزلی در گریفیندور بوده در گریفیندورم میمونه... اگه میتونی این گروه رو تحمل کنی در همین گروه بمون و گرنه با یه شناسه دیگه تغییر گروه بده. البته یاد آوری کنم کسانیکه چند بار تغییر شناسه یا گروه میدن دیگه شناسه هاشون باز نمیشه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج