جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  184 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  296 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  202 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نقدستان محفل ققنوس
ارسال شده در: یکشنبه 20 بهمن 1387 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام عرض میکنم خدمت پدران روشنایی

می خواستم اگه ممکنه پست شماره 80 تاپیک روانخانه سفید رو برام نقد کنید.(اگه ممکنه با ذکر نکات ریز و امتیاز)
میدونم سرتون خیلی شلوغه ولی شرمنده دیگه.

ممنون
بای

ویرایش جیمز:

نقل قول:
میدونم سرتون خیلی شلوغه ولی شرمنده دیگه.

جمله ی بالا رو هم به جمله های ممنوعه ی محفل اضافه میکنم!حواست باشه تکرار نکنی!
پست شما نقد شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/11/21 11:44:01
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ارسال شده در: یکشنبه 20 بهمن 1387 10:49
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .
جیغول این پستی که برات پخ کردم نقد کن .

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در قلمروی ما چیزی جز تاریکی دیده نمی شود !
اینجا قلمروی فراموش شدگان است !
ارسال شده در: چهارشنبه 16 بهمن 1387 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
[spoiler=نقد پست شماره ی 46 - دنیای وارونه- دورکاس میدوز:]از همون اول پستت شروع میکنیم، اول اینکه سر تیتر هایی مثل " سالها بعد " رو معمولا بولد می کنن تا چهره ی پست رو بهتر کنه، پاراگراف بندیت مناسب نبود، بعد از لااقل سه خط پشت سر هم نوشتن باید دو تا اینتر میزدی.

غلط املایی یا تایپی نداشت. لحن پستت گاهی کتابی و گاهی معمولی میشد که این باعث نامنظم شدن انشای نوشته ات میشه.

داستانت رو خوب اما سریع پیش برده بودی، عکس العمل رون و هرمیون توی بعضی قسمت ها که نباید، به شدت خونسردانه بود. مثلا وقتی خبر کشته شدن آلبوس سورس پاتر رو خوندن، در هر حال اون خواهرزاده ی رونه، نمیشه اینقدر خونسرد برخورد کنن.

گذشته از همه ی اینا، نسبتا داستان جالبی بود ، سوژه ی جدید و بی رحمانه و وارونه ای بود که با موضوع تاپیک مطابقت داشت. مشکل دیگه ای نمی بینم که قابل گفتن باشه، میدونی بزرگترین مشکلت که اول از همه به چش میاد همون پاراگراف بندیه که اگه مناسب ترش کنی بهتره.ولی خوب راه افتادی! الحق که وارونه بود![/spoiler]

[spoiler= نقد پست شماره ی 197 - همانند یک سفید اصیل بنویسید- دورکاس میدوز:]مشکل پاراگراف بندی- که بالا هم بهش اشاره کرده بودم- رو داره، اما خوشحالم که لااقل تیتر رو بولد کردی. از همون پاراگراف اولش شروع میکنیم، دقت کن:

نقل قول:
هوا سرد بود.برف شدیدی آمده بود و راه را پوشانده بود .صدای سکوت همه جا را فرا گرفته بود .

چهار بار استفاده از کلمه ی "بود" فقط تو یک خط، یه جورایی ناجوره. صورت مناسبی نداره، دقیقا مثل مورد بعدی که باز هم تکرار داشتی:

نقل قول:
آن ها همانطور در کوره راه پیش می رفتند و حتی یک کلمه هم با یکدیگر صحبت نمی کردند .
آن ها در زیر شنل نامرئی خود را قایم کرده بودند .

میتونستی به جای "آن ها" ی اول اسم ببری، یا کلماتی دیگه به جاش بگی مثل " سه جادوگر" ، "سه نوجوان" یا...

سوژه ی جالبی داشتی، یه جورایی متنوع و جذاب بود. اما فک میکنم این یکی به چند تا شکلک احتیاج داشت. لااقل توی دیالوگ های بچه ها.
در ضمن اینو هم اضافه کنم که توی دره ی گودریگ، تو اون خونه احتمالا نکته های زیادی بوده که میتونستی بهشون اشاره کنی... منظورم فضاسازیه. فضاسازی داشتی اما ضعیف و کم. بیشتر از دیالوگ استفاده کردی.

روی هم رفته پست قشنگی بود.
[/spoiler]

[spoiler=نقد پست شماره ی 6 – در پایان باز میشوم – دورکاس میدوز : ]
تکان دهنده بود! جیغم دراومد! ( بر وصف اشکم دراومد ) ، مشکل پاراااگراف بندی داشت بازم.
دیالوگ ها نسبتا مناسب بود اما به شرطی که دلیل خوبی برای کم بودن فضاسازی هات نباشن. اینم پست جالبی بود. داستان جالبی هم داشت. بازم تیتر رو بولد نکرده بودیا!:دی

تمام نکاتی رو که باید، توی نقد های قبلی گفتم. فقط یه سوال... ایلیاد پسر کدوم یک از بچه های هری بود؟
[/spoiler]

[spoiler=نقد پست شماره ی 124 – مغازه ی ویزلی ها- دورکاس میدوز :]نقد کردن پستتون توی دیاگون، وظیفه ی ناظر اون انجمنه. اما خب چه میشه کرد. مغازه دایی هامه دیه!

گذشته از شوخی، باید بگم میتونس پست بهتری باشه. یعنی اگر بیشتر روش وقت میذاشتی حتما بهتر میشد. البته شایدم من اشتباه میکنم چون حقیقتش از سوژه ای که در حال حاضر تو اون تاپیک جریان داره، چیزی نمیدونم.

خب این درسته که توی پست های طنز، استفاده از حداقل یک شکلک، یه امر ضروریه. اما شما بیش از حد از شکلکا استفاده کردی. حتی گاهی دوبار پشت سر هم دو تا شکلک تکراری زدی، که البته شاید برای تاکید بیشتر بوده اما واقعا احتیاجی به این کار نداشت.
برعکس پست های بالا، این یکی کوتاه بود و پاراگراف بندیش مناسب. :دی
چند نمونه اشتباه تایپی هم داشتی، قبل از فرستادن پست هات هم حتما یه بار پیش نمایشش رو ببین تا مشکل خراب شدن کد های شکلکا رو رفع کنی.
[/spoiler]

به نقد ها توجه کن. نا امید نشو به هیچ وجه، تمرین کن تمرین کن و تمرین کن. بهت قول میدم که روز به روز کارت بهتر و بهتر شه!
موفق باشی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 19:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

نقد پست شماره 157 ریموس لوپین - پادگان نظامی:

داستان رو کوتاه اما خوب پیش بردی، شکلک نداشتی که زیاد آسیبی وارد نکرده بود به داستانت.
طنز داستان متوسط و خوب بود، پاراگراف بندی عالی، سر تیتر ها مناسب، به تمام نکته های قبلی که اشاره کرده بودم دقت کردی اما هنوز چند نمونه غلط تایپی می بینم تو پستات.
پستت کوتاه اما سفید بود، استفاده از علائم نگارشی مناسب، توش تونستی اقتدار محفلی ها و آلبوس دامبلدور رو به خوبی نشون بدی.

مشکل قابل ذکری نمی بینم.

بابت تاخیر هم واقعا معذرت میخوام، سیستمم خراب بود نتونستم خودمو برسونم.

به دورکاس میدوز :

به زودی پست هاتون نقد میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 بهمن 1387 15:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
دامبلدور عزیز چند تا متن هست که می خوام برام نقد کنی .
دنیای وارونه
زندگی برای عشق
در پایان باز می شوم
مغازه ی ویزلی ها
ممنون می شم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You

[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
ارسال شده در: چهارشنبه 9 بهمن 1387 11:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست ریموس لوپین - در پایان باز میشوم:

پست قشنگی بود!
پاراگراف بندی و استفاده از شکلکات مناسب بود اما غلط های تایپی داشتی. علاوه بر اون آخر بعضی از دیالوگ هات علامت پایانی رو نذاشته بودی، اینجا رو ببین :

نقل قول:

تدی در حالی که هم چنان دست ویکتوریا رو در دست خود می فشرد به حرکت خود ادامه داد، که ناگهان ویکتوریا دست خود رو از دست تدی جدا کرد وبه سرعت به سوی وسط جنگل دوید.

مشکل بعدیت اینکه لحن پستت مشخص نبود، گاهی کتابی میشد و گاهی گفتاری بودش!

بار طنز پستت خوب بود. سیریش بودن جیمزی سیریش رو به خوبی نشون دادی . اما همونطور که گفتم آخر بعضی از دیالوگ ها رو باید حواست باشه که بدون علامت نذاری، مراقب اشتباهات تایپی هم باش و برا اینکه پیش نیان قبل فرستادن پستت حتما یه دور از روش بخون و از امکانات پاسخ مث "پیش نمایش" استفاده کن!

7 از 10!

ویرایش :اونم چشم، ولی حتما نقد های قبلیت رو هم بخون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/11/9 11:08:00
ارسال شده در: چهارشنبه 9 بهمن 1387 10:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

جیمز عزیز زحمت بکش ای یکی هم نقد کن
ممنون

پادگان نظامی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 بهمن 1387 11:59
نمایش جزئیات
آفلاین
جــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــِغ

ا این دیالوگ تو بود اشتباه شد .

عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــو

ای بابا اینم که مال تدی بود اصلا بی خیال .

بزحمت این پست منو بنقد .

ممنون .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 7 بهمن 1387 18:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقد پست شماره ی 258 ریموس لوپین در تاپیک ماجراهای دامبل و خانواده:

ریموس عزیز، پست نسبتا خوبی بود اما یکمی بی دقتی کردی.به بعضی نکته هایی که تو نقد قبلی اشاره کرده بودم زیاد اهمیت ندادی. خب فعلا بریم سراغ نقد:

معمولا برای افکت "تق تق" و امثال این، افکت رو به صورت ایتالیک مشخص میکنن، که خب برای بهتر شدن چهره ی پستت لازمه.

نکته ی دیگه اینکه ،

نقل قول:
لوسیوس به صدای گرفته ای بیا تو .

و
نقل قول:
همه جا رو گشتیم... ولی نیست! من جیمز و می خوام!

جمله های بالا خیلی مبهمن، مورد اول به خاطر اینکه جمله طوری نوشته شده ، که کاملا از معنی اصلی دور شده!
درستش میتونه این باشه:
نقل قول:
لوسیوس با صدای گرفته ای ناله کرد : بیا تو...

ابهام جمله ی دوم فقط میتونس با یکی دو تا علامت که توی نقل قول نشون دادم، از بین بره.

آخر جملاتت نقطه نذاشتی، شکلک هات کم بود ولی بار طنز پست کافی ، مناسب و خوب بود. بیشتر پستت رو دیالوگ تشکیل میداد و فضاسازی نداشتی که کاش اونم یکم بیشتر میکردی.

روی هم رفته پست خوبی بود. شما دومین شکارچی ولدمورتی!
16 از 20!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/11/7 18:08:33
ارسال شده در: دوشنبه 7 بهمن 1387 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام جیغول خوبی .

لطف کن این پست منو نقد کن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!