شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نویل لانگ باتم نوشته: ببخشيد پروفسور، ولي منظور منو متوجه نشديد! منظور من از " ببينيد خوبه يا نه؟ " اين بود كه پستي كه تو خاطرات ياران ققنوس زدم براي عضويت در محفل كافي بود يا نه؟ البته اون پست بهترين پست من نبود. ولي اگه كافي هس كه هيچي ولي اگه كافي نيس يه چندتا تاپيك بديد تا توشون پست بزنم!
اوه آقای لانگ باتم! در واقع این طور که فکر می کنی نیست.
خب بیا برات توضیح بدم فرزندم. کسایی که برای عضویت توی محفل ققنوس درخواست می دن یا شرایطشون مطابق خواسته های ماست یا نیست.
در صورتی که نباشه، همون طور که خودت توی این صفحه می بینی بهشون گفته میشه که ضعف کار کجاست تا برن و برطرفش کنن و دوباره وقتی برگردن که شرایطشون مطابق با خواسته های ما باشه.
و کسانی هم که مطابق هستن. (به عنوان مثال) در جواب درخواستشون یه ماموریت خاص بهشون می دم که انجام بدن و بلافاصله پس از انجام ماموریت به عضویت محفل در میان.
در واقع اون پستی که برای عضویت تو محفل کافیه پست ماموریته. و به ریش همین مرلین قسم که من متوجه ی منظورت شدم نویل واسه همین بهت گفتم: نقل قول:
همین روند ایفای نقش نویل لانگ باتم باید توی نوشته های طنز یا جدی ـت ادامه پیدا کنه.
اینطوری می تونی به یه ماموریت برای عضویت توی محفل ققنوس هم بری!
اون موقع همین یه پست خاطرات ققنوس رو داشتی ولی بعد پست کافه محفل اضافه شد بعد هالی ویزارد و منظور منم همین بود. می خواستم فعالیت توی ایفای عمومی داشته باشی در نقش نویل خودت که انجام شد همینا هم دیگه به نظرم کافیه الان میشه بهت ماموریت عضویت رو بدم.
بیشتر از این نه خودمو خسته می کنم نه تو رو باباجان شرح ماموریتت اینه:
به محفل به روایت فتح برو. پست آخر رو بخونی می بینی که قراره پسرهای جوون فارغ التحصیل از هاگوارتز رو ببرن خدمت سربازی... هووم! خب ادامه ش بده، اگه نویلم یه نقشی داشته باشه که فوق العاده میشه.. البته اجباری نیست.
هوووم! تو نویسنده ی خوبی هستی نویل، شکی درش نیست که آینده ی خیلی خوبی داری و اینو قبلا هم گفتم پسرم.
البته این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن سوال ِ "ببینید خوبه یا نه؟" نبود، اینجا فقط درخواستهای عضویت رو بررسی می کنیم. میشد ازتاپیک نقدستان محفل یا در محضر بزرگان محفل ققنوس استفاده کنی.
با این حال باید بگم که تغییراتت خوشحال کننده ست فرزندم و اگه یه نگاهی بندازی می بینی که ریش های منم دارن لبخند وسیع می زنن .. همین روند ایفای نقش نویل لانگ باتم باید توی نوشته های طنز یا جدی ـت ادامه پیدا کنه.
ببخشيد پروفسور، ولي منظور منو متوجه نشديد! منظور من از " ببينيد خوبه يا نه؟ " اين بود كه پستي كه تو خاطرات ياران ققنوس زدم براي عضويت در محفل كافي بود يا نه؟ البته اون پست بهترين پست من نبود. ولي اگه كافي هس كه هيچي ولي اگه كافي نيس يه چندتا تاپيك بديد تا توشون پست بزنم!
دوباره سلام! من يه پستي تو خاطرات ياران ققنوس فرستادم ببينيد خوبه يا نه؟ www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=280757#
هوووم! تو نویسنده ی خوبی هستی نویل، شکی درش نیست که آینده ی خیلی خوبی داری و اینو قبلا هم گفتم پسرم.
البته این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن سوال ِ "ببینید خوبه یا نه؟" نبود، اینجا فقط درخواستهای عضویت رو بررسی می کنیم. میشد ازتاپیک نقدستان محفل یا در محضر بزرگان محفل ققنوس استفاده کنی.
با این حال باید بگم که تغییراتت خوشحال کننده ست فرزندم و اگه یه نگاهی بندازی می بینی که ریش های منم دارن لبخند وسیع می زنن .. همین روند ایفای نقش نویل لانگ باتم باید توی نوشته های طنز یا جدی ـت ادامه پیدا کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1393/3/4 9:35:46
شما اگه به بلوک عنوان های سمت راست صفحه نگاهی بندازی. می بینی که اولیش نوشته "پاسخ های جدید در انجمن ها" که اتفاقا اکثریت فعالیتت اینجا بود. از این باید بگذریم چون خیلی مد نظر ما نیست.
اون بخشی که تمرکز بیشتری روش باید داشته باشی و بیشتر مورد توجه ماست این بخش که نوشته: "پاسخ های جدید در ایفای نقش" تمام انجمن هایی که در بخش ایفای نقش قرار میگیره و پست هاش اینجا نشون داده میشه مد نظر ماست.
اگه به لیست انجمن ها هم نگاه کنی می تونی انجمن های ایفای نقش رو بهتر ببینی و باهاشون آشنا بشی.
و البته ناظر هر انجمن و جادوکاران ویزنگاموت هم هر جا که سوالی برات پیش اومد می تونن کمکت کن.
با سلام گفته بودید فعال تر باشم بعد بیام! منم سعی خودم رو کردم ولی هنوز کافی نیست. فقط یه مسیله ایییی! غالب فعالیت باید فقط تو "محفل ققنوس" باشه یا اینکه کلا همه ی تالار ها مد نظره؟
گفتید برم فعال باشم بیام میخواستم بدونم آیا فعالیتم ان قدری است که بتونم عضو محفل بشم یا بازم باید فعال تر باشم؟
جناب پریوت! در جریان فعالیت ها و رول نوشتنتات بودم قبل از این که دوباره با درخواستت برگردی. به نظر قابل قبول میاد اما طبق روال همیشگی باید یه سری ماموریت انجام بدی. می خوام به آینه ی ویزنگاموت بری و ما رو با شخصیت گیدیون پریوت بیشتر آشنا کنی. بعد از انجام اون دوباره برگرد همینجا که یه کار دیگه هم داریم.
منتظرم!
قبلا اونجا پست دادم پروف
اوه عجب اشتباهی!
پس یه پست جدی بزن که سفید باشه، در واقع روحیه ی محفلی بودن رو توش بشه دید. می تونی تو تاپیکهای تک پستی محفل ققنوس بنویسیش:
خانوم بونز.. من یک رفاقت قدیمی ای با بونزها دارم و به خانواده ی بونز علاقه مندم اما خانوم با فقط یک بار نوشتن شخصیت شما ساخته نمیشه و استمراری توی فعالیتتون به وجود نمیاد.
یه کم فعالیتتون باید بیشتر از این باشه.. یقینا این دفعه جواب نه هستش.
موفق باشی
نقل قول:
هاي پروفسور! من تا به اينجا فعاليتم همش تو تالار گريف بوده اما از اين به بعد ميخوام تو كل ايفاي نقش مخصوصا محفل فعاليت داشته باشم. آيا من واجد شرايطم؟ (شما كه گريفيندوري هستيد ميتونيد پست هامو تو تالار خصوصي ببينيد) باي!
نویل!
یقینا فعالیتت رو دیدم و پستهات رو هم خوندم ولی فعالیتت مستمر نیس، خیلی وقتها ناگهانی میری و پیدات نمیشه. به این نمی گن استمرار.
و اینکه باید یه کمی روی شخصیت سازیت کار کنیم. قراره ایفای نقش نویل لانگ باتم رو داشته باشی ولی عملا نویلی دیده نمیشه، مثلا همین پیرزن بنده ی خدا! چه ربطی داره آواتار نویل باشه؟!
قراره برای تابستون آماده بشیم آقای لانگ باتم.. اتفاقا به نظرم جنگجوی خوبی برای روزهای تابستونی، پس باید این مشکل رو رفع کنیم و بعد در خدمت شما هستیم.
هاي پروفسور! من تا به اينجا فعاليتم همش تو تالار گريف بوده اما از اين به بعد ميخوام تو كل ايفاي نقش مخصوصا محفل فعاليت داشته باشم. آيا من واجد شرايطم؟ (شما كه گريفيندوري هستيد ميتونيد پست هامو تو تالار خصوصي ببينيد) باي!
گفتید برم فعال باشم بیام میخواستم بدونم آیا فعالیتم ان قدری است که بتونم عضو محفل بشم یا بازم باید فعال تر باشم؟
جناب پریوت! در جریان فعالیت ها و رول نوشتنتات بودم قبل از این که دوباره با درخواستت برگردی. به نظر قابل قبول میاد اما طبق روال همیشگی باید یه سری ماموریت انجام بدی. می خوام به آینه ی ویزنگاموت بری و ما رو با شخصیت گیدیون پریوت بیشتر آشنا کنی. بعد از انجام اون دوباره برگرد همینجا که یه کار دیگه هم داریم.
منتظرم!
قبلا اونجا پست دادم پروف
اوه عجب اشتباهی!
پس یه پست جدی بزن که سفید باشه، در واقع روحیه ی محفلی بودن رو توش بشه دید. می تونی تو تاپیکهای تک پستی محفل ققنوس بنویسیش: