تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
34 کاربر(ها) آنلاین هستند (27 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
32
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
نیروی خاص هری پاتر
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 30 شهریور 1385 18:58
از: يه قوطي!!مگه يه سوسك چه قد جا لازم داره؟؟
پستها:
35

به نظر من هم عشق نوع داره.این که شما میگین ولدمورت عشق به قدرت داره,از نظر من اشتباهه.با توجه به چیزایی که تو کتاب 6 فهمیدیم من حدس می زنم ولدمورت هم یه شخصیتی مثل ناپلئون بناپارت داره.اگر کسی فقط از ناپلئون اینو بدونه که یه آدم کشه.مسلما ازش خوشش نمی یاد.اما در واقع با یه کم بررسی متوجه می شیم که بر خلاف نظر عموم ناپلئون یه شخصیت واقع بینانه و مصمم و در عین حال شخصیت درونی مثبتی داره.به نظر من "تام ریدل"یه قربانیه.در واقع( بدتون نیاد ولی) اگه در پایان داستان ولدمورت پیروز بشه (بااین که یه کم...) ولی بازم از نظر من قابل قبوله...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ببين ياراحود جان عشق نوع نداره . يه چيزه كه همه دارن .همه ي ما وارثيم وارث عذاب عشق منتها سهم اونكس بيشتره كه بشه خراب عشق . و اينم كه ميگي تعريف . متاسفانه هيچ عالم و فرزانه و عارف و عاشق و عاقل و خلاصه هيچ ادمي نميتونه عشق و معني كنه .عشق براي هركس يه معني داره . منظورم نوع استفاده از عشق كه گفتي نيست منظورم از اول خلقت هرشخصه . / و اگه بخوايم اونو معني كنيم به هيج جايي نميرسيم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
جزئیات کاربر

ما دقيقا نميتونيم اينو بگيم كه ولدمورت عشق نداره و يا هري داره زيادش رو داره..ما اول بايد عشق رو كاملا اينجا معني كنيم ...چون خيلي طبيعي ميشه گفت ولدمورت هم عشق داره اما عشق به قدرت و افتخار...همه همش ميگيم هري قدرت عشق داره اما نميگيم عشق يعني چي و چرا سعي ميكنيم كه بگيم بقيه ندارن... اما مهم اينه كه كي چجوري از عشقش استفاده كنه و در چه راهي... همونجوري كه ولدمورت به خاطر عشق به قدرت و فرماندهي لرد ولدمورت شد..حالا هري به خاطر چي هري شده؟.... ميشه گفت كه اگاه هري زنده مونده به خاطر قدرت عشق خودش نبوده..به خاطر عشق مادرش بوده..مادر هري به خاطر عشقي كه به هري داشته خودش رو فدا كرده تا هري زنده بمونه...پس ميبينيم هري هيچ كاري براي زندموندن خودش نكرد در ابتدا... فقط مادرش بود كه عاشقش بوده و اونو نجات داده... به نظر من اينكه ميشينيم بحث ميكنيم راجع به قدرت عشق الكي بايد نوع عشق رو مشخص كنيم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
براي شناخت زندگي، زتدگي را بايد شناخت...براي مرگ، مرگ را.. و براي خدا خود را بشناس... پس خود را بشناس تا خدا شوي....
یارا حودد از خاندان میترا
یارا حودد از خاندان میترا
جزئیات کاربر

من یک بار گفتم و دوباره تکرار می کنم
هری به تنهایی دارای نیروی خاصی نبود و تنها نیرویی که باعث شد که او در برابر ورد ولدمورت جان سالم به در ببرد و تنها زخمی کوچک در پیشانی اش به وجود بیاید نیروی عشق است تنها این نیرو است که هری را در همه این مدت نگه داشته است وگرنه خود هری به تنهایی نمی تواند کاری بکند در واقع دارای هیچ نیروی خاصی نیست
هری به تنهایی دارای نیروی خاصی نبود و تنها نیرویی که باعث شد که او در برابر ورد ولدمورت جان سالم به در ببرد و تنها زخمی کوچک در پیشانی اش به وجود بیاید نیروی عشق است تنها این نیرو است که هری را در همه این مدت نگه داشته است وگرنه خود هری به تنهایی نمی تواند کاری بکند در واقع دارای هیچ نیروی خاصی نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اخ نه . اين عادلانه نيست كه بگيم از دركش عاجزه اتفاقا برعكس به طور كامل ميفهمه ولي تظاهر به ندونستن ميكنه . در حقيقت اينه كه ما همه از يه فكر و قدرت هستيم . و هيچ فرقي نداريم باهم / و اينو در نظر بگير كه به نظرم اصلا ادمه بدسرشت و پست فطرت وجود نداره بل همه ي سرشت و فطرت ما خدايي و پاكه .فقط اين خودمونيم كه قصد خدشه وارد كردن به اين سرشت و داريم . و طبيعت همه پاكه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مذهبم ایران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
وجودم سهراب است
مکتبم باران است
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه