جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

97 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
96 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگوی جادوگران با وزير !
ارسال شده در: یکشنبه 28 اسفند 1384 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزير!!!!
خوبي؟
من بازم يه پيشنهاد غير سازنده! دارم.... مي گم يه تاپيك باز كن به اسم «آژانس انرژي اتمي »!!!!! مديرش هم من مي شم مديرش حالا مهم نيست...
فقط مشكل اينه كه فقط يه دونه پايگاه هسته‌اي داريم اونم واسه سياهاست كه خيلي وقته فعاليت نمي كنه... ولي كاركنان اين جا مي تونن برن تحقيق كنن و ببينن اگه كار غير قانوني و توليد سلاح شيميايي انجام مي گيره، مسئولين اون جا رو گزارش بدن به كارآگاها و بندازن زندون و تاپيك رو براي مدت كوتاهي ناظر قفل كنه...
گفتم.. ب ايا اين كار بايد چند تا پايگاه هسته اي ديگه ايجاد بشه، مثل پايگاه نطنز!!!!!
اين تيكه آخره شوخيه ها!!: مديرش هم هركي شد شناسه ش رو مي كنه البرادعي!!!

من اين دو سه روزه نظر‌ده‌م ملس شده!!! آخه منمن كه ذهنم پويا و خلاق عيده‌هاي جالب پيدا مي كنم و ارائه مي دم و شما عمل نمي كنين!!
اين باز در مورد جريان محاكمه و دستگيري و ايناست... به نظر من، يه تاپيك زده بشه به اسم كانون وكلا!! اون يه رئيسي داشته باشه و ملت بيان به عنوان وكيل رول بزنن و اينا جور چيزا و بعد از جند روز اعضاي وكيل مشخص بشن. حالا مثلا كوئيرل رو كه گرفته‌ن و نمي دونم جلب سده يا نه، ولي تو دادگاه كه مطرح مي شه پرونده، اون تو پست خودش اعلام مي كنه كه از بين اون وكلا كي رو انتخاب مي كنه كه وكيل هم مي آد با مداركي كه در دست داره و مصاحبه‌هاش با موكل و درخواست دليل و اينا، اگه فرد حرفه اي باشه شايد بتونه سبب بخشيده شدن فرد بشه...
يكي هم اين كه قاضي كه مي گين ماموراي آزكابانن، مي تونن تبرئه كنن؟ يا هميشه سرنوشت كسي كه پرونده ش مي ره دائگاه جلب شدنه؟
اين وكلا كه مي گم، باعث مي شه اعضاي بيش تر تو كار سياست و حقوق و مشاركت با وزير شركت كنن...

يه سخن ديگه هم داشتم!! مي گم مجلس الان كار نمي كنه؟ اگه نمي كنه به نظرم يه انتخابات راه بندازيم، از هر قشري يه نفر كانديد بشه، مثلا از حيوانات جادويي و جادوگرا و ساحره ها و سياها و سفيدا و گل گلي ها و خاكستري ها كه كميسيون هاي مختلف و رئيس مجلس داشته باشه... كميسيون احزاب هم خوبه !! بعدش اين نماينده ها مشكلات قشر خودشون رو حل و فصل كنن و به نتايجي برسن...
يكي از اختيارات مجلس هم اين باشه كه در صورت توافق اكثريت و عدم صلاحيت وزير رو خلع نمايند

يه پيشنهاد ديگه... تو كه مردمي نيستي، حد اقل براي اين كه اداي مردمي بودن رو در بياري، هر جا نوشته وزير، مثلا همين تاپيك رو بكن گفتگو با «وكيل الرعايا»!!!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوكي در 1384/12/29 16:44:26
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
Re: دفتر ارتباطات مردمی دراکو مالفوی
ارسال شده در: یکشنبه 28 اسفند 1384 10:21
نمایش جزئیات
آفلاین
میزنم تو مختا
جناب وزیر از من به تو نصیحت
امروز میگم اسموت کن
فردا میگم ساعتتو در بیار بده من
پس فردا میگن پولتو بده
پس اون فرداش میگن لباساتو دربیار
با ارتش بهشون حمله کن و دماغ اواتور سرژ را بشکون
پرهای ققی را بکن و باهاش کباب درست کن(چه ربطی داشت)
وایسا
نیش ممد رو صدا کنم(سوژه قدیمی) تا بیاد تمام ملت را اسموت کنه
سرژ یه جور میزنمت یه دونه از من بخوری دو تا از گل دختر , 3 تا از مرلین,4 تا از کیس کامپیوترت
نفرین:
الهی ققی و سرژ برین قزوین بند کفشتون باز بشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 28 اسفند 1384 03:18
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

-رونان- نوشته:
سلام...!
من يه سوالي داشتم و چون نمي‌دونستم كجا بايد مطرحش كنم، و چون جايي رو براي مطرحش پيدا نكردم، همينجا مطرح ميكنم...!
خب...سوالم اينه كه چجوري مي‌خواين حقوق كاركناني زحمت كش مثه ما رو بدين...؟اصلا جريانش چيه و حقوق چي ور شامل ميشه...؟
همين...!
منتظرم...!ببخشيدا من يه فاز عقبم...اخه تازه كارمند شدم خب...چيكار كنم...؟!!!

رونان جون ما به عشق وطن خدمت میکنیم نه به عشق پووول !!
پول اصلا مهم نیست که ... هست ؟!
من خودم فقط ماهی سه گالیون از خزانه وزارت برمیدارم ! تو بمیری راست میگم !
وزير مردمی پول رو میخواد چی کار ؟؟؟ ها ها ها !؟
مهم روح کمک به خلق جادوگريست که شور و عشق زندگی رو به ما میده جيگر !
پول شما هم هر ماهه به حساب بانکی شما پرداخت خواهد شد !
شماره حسابت در پرونده موجوده و مام این پول رو به حساب خواهیم ریخت .

تمام هماهنگی ها با بانک گرين گوتز انجام شده و برای تک تک کارمندان یک حساب بانکی با پیش پرداخت سه ملیون گالیون باز شده !
حقوق حیووون بودن شما هم بعد از تصویب شدن حتما اعلام خواهد شد .
فعلا سر قیمت به توافق نرسیديم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: یکشنبه 28 اسفند 1384 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام...!
من يه سوالي داشتم و چون نمي‌دونستم كجا بايد مطرحش كنم، و چون جايي رو براي مطرحش پيدا نكردم، همينجا مطرح ميكنم...!
خب...سوالم اينه كه چجوري مي‌خواين حقوق كاركناني زحمت كش مثه ما رو بدين...؟اصلا جريانش چيه و حقوق چي ور شامل ميشه...؟
همين...!
منتظرم...!ببخشيدا من يه فاز عقبم...اخه تازه كارمند شدم خب...چيكار كنم...؟!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 20:59
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هوكي نوشته:
به نظرم يه تنوعي ايجاد كنين... تو حالت فعلي، اگه يكي شناسايي بشه كه داره خلاف مي كنه، راهي نداره جز اين كه بعد از 4 يا 5 تا رول دستگيرش كنن... اين طوري جالب نيست، چون مثلا كارآگاها مدركي نداشتن كه كوئيرل رو دستگير كنن، البته نمي دونم شايدم داشتن... ولي من يه نظري دارم
به نظر من، اون تاپيك اين جوري بشه كه كاراگاها شروع به تجسس در سايت كنن و اگه موردي از كسي ديدن، لينك اون صفحه رو يا مثلا جايي كه يكي يه چيزي رو لو داده، مثله چت باكس بنويسن تا هم يه مدركي بشه و هم همه بتونن شهودي ببينن كه اين جرم اتفاق افتاده.
تو حالت فعلي سايت، اگه معلئم بشه دو تا شناسه مال يه نفرن، يه شناسه بسته مي شه يا شايدم هر دوتاش... اين جور ادما بعضي وقتا يه سوتي مي دن(غير از آي پي) مثلا تو چت باكس كه اگه كارآگاها دقيق باشن اونو مي خونن و به همه اطلاع مي دن...
اون مي ره دادگاه و يه دلايلي مي آره مبني بر اين كه شناسه ديگه مثلا مال برادرشه و با اين مدرك ها و اين ها نتيجه دادگاه معلوم مي شه...
بعدش يه قاضي داشتخ باشيم كه تحقيق كنه و منطقي بودن حرفا رو تشخيص بده و ميزان محكوميت يا تبرئه رو اعلام كنه ولي ظاهرا اينا رو ماموراي آزكابان معلوم مي كنن نه؟

ممنون هوکی جووون !
این کاراگاهها الکی کسی رو دستگیر نمیکنند !
فکر میکنم کلا در جريان کارها نباشی ...
اول یک چیزی در مورد اون مبحث دو شناسه بودن بگم ! ببین کلا حیطه کاری وزارت در داخل رول هست ؛ ما اصلا به بیرون رول و مسائل خارجی کاری نداريم .
وزارت از روز اول انتخاب شد تا در قسمت رول فعالیت کنه و کارهای شناسه ای و این مواد اصلا ربطی به وزارت و کاراگاهها نداره .
اما در مورد دستگیری افراد من به همه کاراگاهها گفتم که بدون دلیل کسی رو دستگیر نکنند و اگر در داخل رول مطلبی رو عنوان کرد اون وقت برن دنبالش و دستگیرش کنند .
مثلا همون کوييرل که پروندش بسته شد ... توی مدرسه به بهونه اینکه اجازه داده بود درسی در مورد اسموت کردن داده به دستگیر شد و حتی حکم دستگیری رو هم خودم دادم و کلا مواردی که در داخل رول مثل این هستند جرم شناخته میشند و کاراگاهها دستگیرش میکنند .

اگر کاراگاهها خلافی دیدند میرن تو دادگاه شماره ده که تو وزارت هست و نام فرد و خلافش رو اعلام میکنند و البته من گفتم که لینک اون مورد خلاف رو هم در همونجا اعلام کنند و بعد در تاپیک کاراگاهی عملیات دستگیری رو اجرا میکنند و بعد از دستگیری مسئولین ازکابان در مورد نوع مجازات فرد تصمیم گیری میکنه و مشخص میکنه که فرد خاطی چند تا پست باید توی زندان ازکابان بزنه .
قاضی هم همون مسئولین زندان هستند .
من خودم همیشه کاری میکنم که بچه های بیشتری در وزات دخالت کنند اما دیگه فکر میکنم انتخاب یک فرد به عنوان قاضی یه کمی مشنگ بازی باشه !
البته جا داره همین جا که این موضوع مطرح شد یه تشکر ويژه از کاراگاهها بکنم که خیلی فعال و خوب نشون دادند و زحمت زيادی میکشند .
حقوقتون رو سه برابر میکنم ... بريد حالشو ببريد ! :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام وزير...! من يه پيشنهاد غير سازنده و بي اهميت داشتم...
به نظر من دفتر فرماندهي كاراگاهان اين مدلي خوب نيست، چون بيش تر از تاپيك رول، تو سايت تاپيك رول هستش!! به نظرم يه تنوعي ايجاد كنين... تو حالت فعلي، اگه يكي شناسايي بشه كه داره خلاف مي كنه، راهي نداره جز اين كه بعد از 4 يا 5 تا رول دستگيرش كنن... اين طوري جالب نيست، چون مثلا كارآگاها مدركي نداشتن كه كوئيرل رو دستگير كنن، البته نمي دونم شايدم داشتن... ولي من يه نظري دارم
به نظر من، اون تاپيك اين جوري بشه كه كاراگاها شروع به تجسس در سايت كنن و اگه موردي از كسي ديدن، لينك اون صفحه رو يا مثلا جايي كه يكي يه چيزي رو لو داده، مثله چت باكس بنويسن تا هم يه مدركي بشه و هم همه بتونن شهودي ببينن كه اين جرم اتفاق افتاده.
تو حالت فعلي سايت، اگه معلئم بشه دو تا شناسه مال يه نفرن، يه شناسه بسته مي شه يا شايدم هر دوتاش... اين جور ادما بعضي وقتا يه سوتي مي دن(غير از آي پي) مثلا تو چت باكس كه اگه كارآگاها دقيق باشن اونو مي خونن و به همه اطلاع مي دن...
اون مي ره دادگاه و يه دلايلي مي آره مبني بر اين كه شناسه ديگه مثلا مال برادرشه و با اين مدرك ها و اين ها نتيجه دادگاه معلوم مي شه...
بعدش يه قاضي داشتخ باشيم كه تحقيق كنه و منطقي بودن حرفا رو تشخيص بده و ميزان محكوميت يا تبرئه رو اعلام كنه ولي ظاهرا اينا رو ماموراي آزكابان معلوم مي كنن نه؟
يه مورد ديگه كه اگه باشه اينه كه مثلا همين مثال كه زدم، مثال دو شناسه، يه نفر با يه مداركي اثبات كنه طرف رو مي شناسه و شهادت بده كه اون دو تا برادرن! اگه دروغ گفته باشه دستگير و محاكمه مي شه...

پيچيده وطولاني شد نه؟ گفتم كه... بي اهميته... زياد اهميت ندين...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 06:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مایک لوری نوشته:
به نام او

سلام وزير:

من يك بررسي كردم ديدم كه جادوگران و كارمندان وزارت در ايفاي نقش مفتكي و مجاني كار نمي كنند. اصولا حقوق دريافت مي كنند. بنابراين بانكي مثل گرينگوتز لازم است.
در حال حاضر تاپيك موسسه مالي و اعتباري گرينگوتز در دهكده هاگزميد هست. مي تونيد اون رو به وزارت منقل كنيد يا شعبه اي ديگر ازش در وزارت بذاريد تا كارمندان و شاغلان از آنجا در ايفاي نقش حقوق بگيرن يا حساب باز كنند و قرعه كشي و وام و ... هم داشته باشد..

فقط در حد يه پيشنهاد بود...

با تشكر- مايك لوري

مایکی جوووون ممنون از پیشنهادت ... فکر خوبی میتونه باشه !
من با ناظرين اونجا صحبت میکنم تا اگر شد این مرکز رو به اینجا منتقل کنیم ... پول خوبی هم توش داره !!
گرين گوتز یک مرکز کاملا اداری هستش و وزارتخونه هم مرکز اداره این سازمانهاست .

در ضمن نگران نباش پیش قسط حقوقتون رو هم تو این هفته میدم !!
عیدی چربی هم میزنم تنگش حـــــــــــــــــالشو ببريد !
همتون رو بیمه میکنم ... حقوق بازنشستگی هم میدم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

Re: دفتر معاون اول وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 05:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ققی یه سوال میکردی بد نبود !
من از روز اول بارها گفتم تو جريان کارها باش اما خبری ازت نیست و فکر کنم اول مشورت کنی بد نشه
من روی هر کدومشون با چندين نفر صحبت کردم و حالا یه دفعه یه تصمیم جدید گرفتی ؟
اگر الان دفتر کاراگاهی و ارتش و خیلی از جاهای دیگه راه افتاده سر همین موضوع بوده و بقیش هم تا چند روز دیگه تکلیفش معلوم میشه و تو از خدا بی خبر یه تز جدید دادی ؟! لااقل اگرم میدی در بطن داستان کارها باش تا تصمیم درست رو بگیری ! ( داستان انتخابات وزارت هم همین جور شدا )
مثلا مشکل همین پرسی که هفته قبل به خود من گفت ! اصلا از جريان کار سازمان تفريحات اشنایی داری که داره چی کار میکنه ؟! زير فروم برای این سازمان بدون دلیله و اگر توی کارها دقت کنی و یا سر بزنی همه چیز مشخص میشه و اگر قبول نکردم مطمئنا دلیل داشته دلبندم که حالا الان قول هایی میدی !!!
یا همین دفتر ارتباطات مردمی و گفتگو جادوگران ... فلسفه شروع کارشون کلا با همدیگه فرق داره !
بحث کردن اینجا با همدیگه بی فایدست ... با پیام شخصی شاید جواب خیلی از سوالاتت رو پیدا کنی !
قربون معاون فعال برم من

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

گفتگوی جادوگران با وزير !
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام او

سلام وزير:

من يك بررسي كردم ديدم كه جادوگران و كارمندان وزارت در ايفاي نقش مفتكي و مجاني كار نمي كنند. اصولا حقوق دريافت مي كنند. بنابراين بانكي مثل گرينگوتز لازم است.
در حال حاضر تاپيك موسسه مالي و اعتباري گرينگوتز در دهكده هاگزميد هست. مي تونيد اون رو به وزارت منقل كنيد يا شعبه اي ديگر ازش در وزارت بذاريد تا كارمندان و شاغلان از آنجا در ايفاي نقش حقوق بگيرن يا حساب باز كنند و قرعه كشي و وام و ... هم داشته باشد..

فقط در حد يه پيشنهاد بود...

با تشكر- مايك لوري

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: سه‌شنبه 23 اسفند 1384 15:03
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام بر وزیر محترم جادوگران گل گلی
اینجانب بارتیموس کراوچ مدیریت آزکابان همراه با معاونان ارجمند به نتایجی بس خطیر درباره ی نوع رول نویسی رسیدیم که به عرض ایشان می رسانم.

( 1):همه مي تونن تو آزكابان بنويسن ولي نمی تونن شخصيت خودشونو وارده زندان کنن.

(2):خود مجرم نمیتونه خودشو از ازکابان بیرون ببره ، این کار به وسیله ی ما انجام میشه .( من یا معاونانم )

(3): نمایشنامه ها می تونه هر جوری باشه طنز و جدی بودنش فرقی نمیکنه ، فقط اگر میخوان طنز بنویسن مسخره بازی ننویسن طنز جالب باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتیموس کراوچ(پسر) در 1384/12/24 12:36:33
[مواظب افکارت باش که تبدیل به گفتار می شود.
مواظب گفتارت باش که تبدیل به رفتارت می شود.
مواظب رفتارت