سلام
هدف از زدن این پست به هیچ وجه ادامه دعوا نیست ... سینا پست جالبی زده که منطقی هست و منم میخوام منطقی جواب بدم .
نقل قول:
يا پستي كه اعضايي در قالب گروه حذب نوشتن و به خاطر اسمش حتي سعي نمي كنن پست بدي بنويسن انرژي وقت و سوژه خودشون رو ميذارن بعد پاك ميشه شما چه مي كردين؟!!...
بله ، منم شاهد پست های زیادی از حذب بودم که جالب بودن و حذف شدن ، اواخر هم پست حمید بود که پاک شد ! ولی برادر من ... این عادیه ، توی جادوگران خیلی سوژه های خوب رو از بین میبرن ، رول های زیادی نوشتم که حذف شدن ... یا تاپیک های زیادی زده بودم که پاک شدن . مثلا تاپیک بهترین مسابقات هری پاتر با بهترین جوایز ، با اینکه غیر رول بود ، ولی در زمان فعالیتش خیلی اعضا رو سمت خودش جذب کرد و جو رو تغییر داد که در نهایت با جسارت حذف شد ! پس این مشکل ، مشکل ما هم هست و این اتفاق برای ما هم زیاد افتاده .
بهتره "ما " نگیم ، همینایی که اینجا پست میزنن یا توی چت باکس بحث میکنند ، دوستای خوب و صمیمی ای هستن ، پس یکی هستیم !
نقل قول:
آيا پشت سر هم زدن پست در وزارت يك حركت نو حساب ميشه؟!
نه نه ... ببین عزیز اینجا رو منطقی نگفتی ! خوابگاه مختلط یه سوژه جالب و نو بود که جو رو کاملا تغییر کرد ... انجمن ناظرین که کوچکترین ربطی به اونجا نداشت ، مدام پست هایی میخورد که مربوط به اون بود .
من خودم توی خوابگاه مختلط هر یک پست در میون پست میزدم و همونطور که به دوستان گفتم ، اولین تاپیک رولی بود که با میل خودم توش پست میزدم و لذت میبردم ... ولی عزیز من ، تو که گفتی منطقی بحث کنیم میخوام بگم که ، آیا به نظرت برای پست هایی که من میزدم ، وقت نمیگذاشتم ؟ همینطوری از یه جا کپی پیست میکردم و میفرستادم ؟ من یا رول نمینویسم یا وقتی بخوام بنویسم باید یه روز روی سوژش ، فضا سازی ، دیالوگ ها و ... کار کنم ، حالا یا اون پستی که زدم خوب هست یا ارزشی ... فرقی نمیکنه ، براش وقت و انرژی گذاشتم ... بعد یهو چی شد ؟ هیچی ، کوییرل گفت که ما برای ارضای خودم در این مسائل ، میتونیم به سایتهایی که برای این منظور ایجاد شدن مراجعه کنیم !
نقل قول:
پستي كه شما و آرشام نوشتيد اگر من يا يكي از اعضاي ديگر حذب مينوشت كوييرل با چتر وسط اين تاپيك نه تنها اون فرد 6 نفر ديگرو براي اشانتيون بلاك ميكرد فرق ما با شما اينه..
نه ! در این مورد هم فرقی نداریم ... همونقدر که تو ، اسکاور و حمید و ... بلاک شدن ، من هم شدم ... همونقدر که شما بحث داشتید با مدیرا ، آرشام بحث سر این داشت که تغییر گروه بده و به طرز بوقی باهاش مخالفت میشد ... همونقدر که شما دعوا داشتید با مدیرا ماندانگاس ، سر وزارت و ... بحث و دعوا داشت .
پس در این مورد یکی بودیم ... یکی از دوستانی که مرگخوار هست و ما میدونیم که مرگخوارا همه توی اسلیترین بودن به جز یک استثنا ، تغییر گروه داد و وقتی من این مسئله رو عنوان کردم ، از راجو دیویست گرفته تا عله ( تدریس خصوصی داشته زیر نظر دامبلدور ) سر این مسئله بحث کردند که تغییر گروه نمیشه داد ! چرا چون شبیه کتاب نیست این کار ... بابا مگه خوده شما نگفتید اگر فکر میکنید توی گروه دیگه فعالیت بهتری میتونید داشته باشید میتونید اطلاع بدید ، حالا چرا میگید نمیشه ... شبیه کتاب نیست ؟ نباشه ... جسیکا پاتر ، سارا اوانز ، هپزیبا اسمیت و هزار تا اسمه دیگه شبیه کتاب بودن ؟ آهان از قدیم بودن اینا ... خوب باشن ، نمیشه تغییر داد ... بالاخره باید شبیه کتاب باشه دیگه ... نه مدیر محترم ؟ حالا پرسی ویزلی اگر توی یه گروه دیگه بره برای فعالیت مفید تر ... نه کتاب نقض میشه ، هری پاتر کلا بهم میریزه !
دیدی سینا ؟ خود من زیاد توی این مسائل مشکل دارم !
نقل قول:
در مورد كوييرل گفتي هيچ سايتي به خودش نديده
گويا شما سعيد مك گونگال رو نديدي زمان آن لاينيشون از ساعت 0 شب بود تا 0 شب بعدي و اون موقع 600 برابر فكر ميكنم اون بدبخت كار مي كرد دلم سوخت بيچاره با اون عظمتش رو با كويي مقايسه كردي!!
من زمان فعلی رو در نظر دارم ، و گرنه منکر فعالیت سعید نیستم ، ما الان راه اندازی همه بخش ها رو مدیونش هستیم ... آثار فعالیت مفیدش توی مقالات و دریافت فایل و صفحات اول تاپیک ها هست . ولی خوب کوییرل هم فرقی با سعید نداره و شک ندارم اگر از اول بود کار های سعید رو انجام میداد ، فعالیت مفید ، رسیدگی کامل ، گرافیک کار خوب و مثل سعید فعالیتش مختص بخش خاصی نیست ... اینکه دارم این مسائل رو میگم دلیلش این نیست که دوسته منه یا آشنام هست ... کوییرل تنها کسی هست که بیشترین مشکل رو با من داره و تنها عامل پیشرفت نکردن من توی سایت هست !!! چون قرار شد منطقی صحبت کنیم ، منم منطقی در موردش نظر دادم
نقل قول:
و اينكه شما و دوستان ديگر كه به تازگي اسم در كرده ايد لطفا اشتباه نكنيد رول رو زنده نگه نمي شه داشت
شما سعي كنيد از اين اوتو هاي بگيرين بكوبونيد به قلب رول شايد يه تكوني بخوره
زنده نگه دارين؟!مرده برادر زنده كنيد !! ما كه حرفي نداريم گويا شما حرف دارين!!
اسم در کردن ؟
مجددا اینجا از محدوده منطق خارج شدیم ، اینجا یه سایته برای تفریح ما ، انجمن غیر رول برای بحث در مورد کتاب های هری پاتر هست ، انجمن رول برای داستان نویسی هست ، هاگوارتز هم برای آموزش رول و هم برای آزمون و شبیه تر شدن به کتاب هست ، همینطور وزارت . انجمن ناظرین و مدیران هم برای کنترل به این مجموعه تفریحی هست ... مشکلی که ما داریم این هست که فکر میکنیم وقتی مدیر میشیم ، فکر میکنیم دیگه تمومه همه چیز ! نظارت که بگیریم ، نگاه نمیکنیم که دیگه نمیتونیم مثل قبل فعالیت کنیم ، فکر میکنم نسبت به همه اعضا برتر و بهتر شدیم ولی به این واقف نیستیم که همه نگاه ها با ما فرق میکنه باهامون ، وقتی هم یه مسئولیتی میگیریم ، فکر میکنیم توی زندگی واقعیه و دیگه ما الان صاحب یه سمت هستیم . اسم کوییرل هم که میاد فکر میکنیم ، مامور کنترل نامحسوسه

!
همین !
دوستای من ، کسایی مثل آرشام ، دانگ ، گراپ ، لودو ، ایگور و خود من ... از زمانی که وارد شدیم ، یه فعالیتی داشتیم که ملت سریع آشنا شدن و همین اسم در کردنی که گفتی به حد خودش رسید ، اونها به واسطه نوشته های خوب و رفتار بهترشون ، الان اسم در کردن و برای خودشون به قول شما شاخن !
در مورد زنده نگه داشتن رول ، باید بگم که کاری که من و این دوستان میکنیم ، این هست که به هر بخشی دست میزنیم ! یکی توی وزارت ، یکی محفل ، یکی مرگخوارا ، من توی هاگوارتز و به همین ترتیب ! پس اگر این رو هم در نظر بگیرید ، متوجه میشی که این دوستان کم کسایی نبودن توی سایت و کم نقشی نداشتن !
البته ، چیزی که من دیر متوجه شدم این بود که اسم در کردن ، هیچ ارزشی نداره ، چه اهمیتی داره که شماره یوزر 1 تا صد هزار منو رو به بهترین شکل بشناسن ولی رفقایی مثل مسعود و بهنام و کمیل و سورنا و علیرضا و دانیال و امثال اینها رو نداشته باشم ، هر چقدر هم اسم در کنی و روی کار بیای به جمله امضای شناسه هوریس میرسی که میگه : دارایی من از سایت همین دوستان است !
مورد آخر اینکه ، حالا از روی درست یا اشتباه ، حذب دیگه چیزی نیست که بشه بهش اکتفا کرد ، منظور تاپیک حذب هست ، ما زیاد فعالیت کردیم و چند بار توی این مدت فعالیتمون ، همون مدت ده ماهی که گفتی رول نزدی ، سر حذب دعوا داشتیم . متاسفانه یا خوشبختانه موضوع حذب یه موضوع مرده هست ... بهتره به جای دعوای الکی و بحث های غیر منطقی و پرداختن به این مورد و خراب کردن بیشتر نظر ها در مورد حذب ، به این مسئله پرداخته نشه دیگه ... شما اعضای ارزشمندی برای سایت بودید و هستید و چه بهتر اینکه به واسطه همکاری با هم توی نویسندگی رول رو ارتقا بدیم و به جای دعواهای نامعقولانه بنویسیم !
بهتر نیست به جای اینکه موضوع حذب و دعواهای مربوطش در میون باشه و پستهایی که توش میخوره حذف بشه و ... با هم هماهنگ بشیم و توی جاهای دیگه پست بزنیم و از بودن کنار هم لذت ببریم !
برای آخرین بار میگم که اینجا یه محیطی برای تفریح هست ، پس حالا که عده زیادی با حذب مخالفن ، کنارش بزاریم و جاهای دیگه تفریح کنیم چرا که میدونیم حذب چیزی به جز دعوا برای ما نداره ! البته ... سود و ارزشی که داشته رو در نظر داریم ، ولی این بود پیشنهاد من !
حالا من ازت یه سوال دارم ؟ اسم در کردن چی هست ؟ چطوری بدست میاد ؟ ... خودم جوابشو میدم ... اسم در کردن از نظر من یعنی اینکه فعالیتی داشته باشی که همه بشناسنت و مفید باشی و وقتی میگی پرسی ویزلی یه فعالیت متوسط و خوب و خشانتی مثل کاراکترش توی کتاب به یاده همه بیاری ، این یعنی اسم در کردن ! حالا یکی با یه فعالیت متوسط اسم در میکنه و ملت میشناسنش یکی هم با یه فعالیت ارزشی باعث میشه هیچ وقت از یاده کسی نره !