جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

39 کاربر(ها) آنلاین هستند (36 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
35
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
دست و هورا و اینا .. کشتی گیر سنگین وزن وارد میشود ....

اول از آرشام تشکر میکنم که از من تشکر کرده که توی این بحث شرکت نکردم اما خب یه سری زوایای پنهان در این بحث هست که در این پست به عنوان پست انتها یی بهتره با چراغ قوه روشنشون کنم.

صحبتی چند در رابطه با نظرات دوستان حذبی:
یادمه یه زمانی ریخته بودیم نحوه داشتیم در مورد ایرادات حذب صحبت میکردیم اما بعد به جای اینکه سعی در بر طرف کردن این اشکالات داشته باشین اومدین و شدیدا از اونها دفاع کردین..

صحبت از این میکردین که خدای رولین و پدر رولین و مادر رولین و فلان رولین و ...
میگفتین اگه توانایشا دارین بیاین توی رول با هم دستو پنجه نرم کنیم چرا بحث رو کشوندید نحوه برخورد؟

بعد چند روزی وقتی من و دوستانم دیدیم از طریق حرف زدن نمیشه شما رو به اشتباهاتتون واقف کرد تصمیم گرفتیم این مسایل رو به رول بکشونیم و ببینیم شما یی که اینقدر ادعای خدا بودن دارین چه جوری از خودتون دفاع میکنید.

ورداشتیم ایرادات حذب را در قالب رول های طنز و غیر طنز بیان کردیم و انتقادات خیلی شدیدی رو در اون پست ها به تصویر کشیدیم .. شمایی که حذب ناموسته مطمئن باش این چند خط پستی که پرسی نوشته در برابر اون نمایشنامه ها هیچی نیست.

اما با هیچ جوابی از سوی شما مواجه نشدیم و حتی افرادی هم که میخواستن از حذب دفاع کنن رو باهاشون صحبت میکردین که پستهایی که در این رابطه زدن رو پاک کنن.

پس خواهشا دیگه در ضمینه رول و ایده دادن به اون ادعایی نفرمایید که به شدت اعصابم به هم میریزه .. به معنای واقعی اون موقع بازنده اون نبرد بودین.

پرسی میگی حذب مرده .. بی دلیل این حرف رو نمیزنه .. اون زمانی که من عضو سایت شده بودم به هر تاپیکی نگاه میکردم به وفور اسم سرژ و ققی و البوس (اسکاور) و برادر حمید و ... رو میدیم اما الان تاپیکی رو نمیتونید پیدا کنید که این اسامی به صورت مستمر توش نوشته شده باشه.

یه زمانی جادوگران چهار تا عضو بیشتر نداشته .. اسم در کردن توی چهار تا عضو سخت تره یا 2000 تا عضو ؟!

در کل این حرفایی بود که تو دلم مونده بود از آرشام و اینا عذر میخوام که این پستو زدم اما خوب به نظرم این چیزا گفته میشد بهتر بود و امیدوارم این پست من پایانی باشه بر این بحث ارزشی.

در ضمن من عکسای گالری رو به هیچ عنوان نمیتونم ببینم یکی منو راهنمایی کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1386/9/1 14:34:42
آستكبار + رفيق بازي + قوانين مغيير ِ من درآوردي = كادر مديريت جادوگرن
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
خواهش میکنم مسوت جان ... عزیز دلم کاری نکردم که فدات شم ... راستی ببین اون عکس هایی که فرستادیم گالری کیفیتش بالا نبود ببخشید ...

هوم....جیگر خودمی خیلی خنده بودند خداییش...اونی که روی صخره بودم اندش بود

باب کیفیتش هم خوب بود.اینی که من فرستادم یه کم افتضاحه کیفیتش

یک جادوگر و یک ماگل

در ضمن این عکسه رو هم بدون اجازه فرستادم.دیدم هر دوتون خوشتیپ افتادید،حیفه ملت نبینند:
جمع کاملا دوستانه

افکت های انگشت رو ببین

در ضمن،سعی میکنم تا قبل از یکشنبه،نتایج داوری کوییدیچ رو بفرستم.بوقیا شونصد تا پست نوشتید،اعصاب میخواد خوندنش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خواهش میکنم مسوت جان ... عزیز دلم کاری نکردم که فدات شم ... راستی ببین اون عکس هایی که فرستادیم گالری کیفیتش بالا نبود ببخشید ...

گفتم گالری یادم افتاد ... من از همینجا نسبت به گالری و عکس هایی که تایید میشه شکایت دارم ... چرا یک عکس خفن از اما واتسون نمیذارید ؟ هان هان ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 06:58
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم من كاري با بحث پرسي ندارم ديگه...
فقط يه معذرت خواهي از چوچانگ كه ديروز قول دادم اگرم فعاليتي كرديم دعوا راه نيفته كه فعاليت نكرده راه افتاده
البته من سعي مي كنم دعوا نبينم اين قضيه رو با هر طرز برخوردي ميشه به چشم يه بحث با افراد غير منطقي ديد
من بي صبرانه منتظر دوتا چيز از طرف دوستاني كه كباده ي ضد حذب بودن مي كشند دارم
1-نقد با منطق حذب از روز اول تا الان اگر ادعا مي كنيد ما هم دفاع مي كنيم اگر انتقادي داريد
2-يه حركت نو كه همه ي اعضاي سايت حتي خود من رو وادار به پست زدن رول بكنه اگر باز هم ادعا داريد!!

و در آخر همونطور كه سرژ گفت اميد وارم متوجه شده باشيد حذب يه تاپيك نيست يه عده از اعضاي سايت هستند با يك ارزش و هدف خاص!!
و ارزوي جنبه و منطق دارم براي شما اميد وارم از حرفي كه پايين مي زنم ناراحت نشيد!!
با رفتن عده اي از سايت جا براي شما باز نشد بلكه ايفاي نقش به چند پله پايين تر سقوط كرد كه در اين مردگي يا سقوط سطح پست هاي كم ارزش و بي محتوا و فاقد سوژه و فضا سازي مناسب براي اعضاي تازه وارد و بي خبر از همه جا پست خوب طلقي شده !!
پس ناراحت نشيد اگه مي گم شما پيشرفتون مورچه وار بوده چون شما پيش رفتي نداشتيد وقتي پست ها رو مي خونم بلكه رول پلينگ انقدر پايين افتاده كه شما يه سر و گردن بالا اومديد

سعي كنيد منطقي سنجش كنيد اين قضيه رو و جنبه ي درك حقيقت هاي تلخ رو داشته باشيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: پنجشنبه 1 آذر 1386 00:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من تصمیم گرفتم دیگه هیچ نظری ندم!!!

طرف کسی هم نیستم...پستها هم طولانی بود کامل نخوندم...فقط اونطور که دیدم ملت داشتن کوتاه میومدن ولی پرسی بحثو ادامه داد...لطفا تمومش کنین دیگه...باب بحثهای تکراریه...به نتیجه هم فکر نمیکنم برسه...تمومش کنین لطفا!!!
(یاد فلور برای آشتی دادنش بخیر! )

لطفا تموم کنین!! از هردوطرف خواهش کردم...یه بار هم در مورد نظراتتون کوتاه بیاین! حتی اگه فکر میکنین خیلی درسته!

همین...تموم کنین لطفا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
با عرض یه ذره سلام بعد از مدتی اومدم یه پست بزنم بره فعلا تو این دوره هیچی نمیتونه منو وادار به پست زدن بکنه جز نام حذب و سرژ وسینا و اون یکی سینا
من الان خیلی وقته نت رو تقریبا گذاشتم کنار یعنی زیاد سر نمیزنم فقط در حد نظارت به ریون میام جادوگران و فقط ایمیل چک میکنم و کامنت میبینم تو 360 کلا فقط همین کارارو میکنم که تقریبا روزی بیست دقیقه هم نمیشه
الان که دارم از دور نگاه میکنم به سایت و رول ها یه چیزائی به نظرم میرسه که به ترتیب میگم
1- من به شخصه هیچ وقت رول زن خوبی نبودم فقط خوب دعوا راه مینداختم و با بچه ها کلی تفریح میکردیم و میخندیدیم پس من هیچ ادعای رول زنی ندارم ولی رول خونیم خوبه یعنی برحسب اینکه فرق بین رول خوب و بد رو میدونم میتونم تا حدودی بفهمم چه رولی خوبه چه رولی بد
2- من بعضی وقتا با بعضی از دوستانم که اصلا نمیدونن جادوگران چیه میام تو سایت و با هم میریم رول میخونیم حتی اونا هم رول های بچه های حذب رو دوست دارن در حالیکه از اصلا نمیدونن هری پاتر چی هست ولی رولشون رو دوست دارن من خودم به شخصه سرژ هرچی پست بزنه میخونم با اینکه حتی یک بار هم باهاش چت نکردم حتی میدونم خیلی هم از من خوشش نمیاد ولی رولاش ارزش خوندن داره
3- اینکه چنتا شناسه میان و به حذب و اعضای قدیمی توهین میکنن خیلی جالبه اولا اینکه نشون میده حذب هنوز بعد از این همه مدت از یاد هیچ کسی نرفته حتی در زمانی که هیچ فعالیتی نمیکنه ولی اینقدر فعالیتش ارزش داشته که هنوز در موردش بحث میشه و همین دعواها باعث میشه افراد جدید هم بدونن حذب چی بوده از این شناسه های معمولی مثل دانگ و آرشام و پرسی تشکر میکنم که به همه یاد آوری میکنین که حذب بوده و اینقدر تاثیر داشته که بعد از یک سال که فعالیتش به حد صفر رسیده ولی هنوز هم میشه در موردش بحث کرد
4- الان این افراد و شناسه های معمولی اومدن مثلا برا خودشون یه چیزی تو سایت درست کردن و با هم هماهنگ هستن و این حرفا جالب اینه که از اعضای حذب تا حالا نشده کسی به اینا کار داشته باشه یا بهشون توهین کنه ولی هر چی شد این افراد اومدن به حذب گیر دادن و توهین کردن سر هر مسئله ای من خودم این قضیه رو دیدم و این نشون میده افرادی که توهین میکنن به حذب در چه شأنی هستند

چون پستم طولانی میشه بقیه حرفامو بعدا میگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا یعنی چی شما اینقدر پست های بلند میزنید؟ بعد از 4 روز کار به شدت فشرده و تحت فشار اومدیم یه دعوا نگاه کنیم چشممون در اومد !!! لطفا کوتاه تر با هم دعوا کنید
با تشکر !!!!!!!!!

* پیشنهاد میکنم این جمعه یه میتینگ بگذارید با هم دعوا کنید خیلی حال میده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 22:29
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم...از ایگور و ماندی و سالازار و گراوپ تشکر میکنم که منو شرمنده کردند.ممنون که پاسخ ندادید به این بحث.
از آرش عزیز شدیدا سپاسگزارم ...مگه میتونم رفقای گلی مثل شما رو ایگنور کنم؟

نقل قول:
آرشام بحث سر این داشت که تغییر گروه بده و به طرز بوقی باهاش مخالفت میشد ... همونقدر که شما دعوا داشتید با مدیرا ماندانگاس ، سر وزارت و ... بحث و دعوا داشت .

ممنون رفیق...کلا کوییرله دیگه.الکی گیر میده...باب سینا جان،من کلی ضجه زدم تا با همین شناسه ی آرشام اجازه ی ورود به ایفای نقش رو گرفتم...ادوارد و نیکلاس یه بار از نظارت استعفا دادند،به کوییرل گفتند که منو بذاره جاشون،گوش نداد درست زمانی که رنک بهترین نویسنده ی سال بالای سرم بود.یادت نیست چه بلایی سر اشویندر اومد تا اجازه ی ورود گرفت؟...شما یادت نیست من به دلیل دو تا پیام در چتر باکس بلاک شدم ولی دوستان دیگه که شش برابر من زده بودند،بلاک نشدند...چندین مورد دیگه هست عزیز من،گیر بده ولی درست و حسابی که اگر یه موقع همدیگه رو دیدیم،شرمنده ی هم نباشیم.

نقل قول:
دوستای من ، کسایی مثل آرشام ، دانگ ، گراپ ، لودو ، ایگور و خود من ... از زمانی که وارد شدیم ، یه فعالیتی داشتیم که ملت سریع آشنا شدن و همین اسم در کردنی که گفتی به حد خودش رسید ، اونها به واسطه نوشته های خوب و رفتار بهترشون ، الان اسم در کردن و برای خودشون به قول شما شاخن !

پرسی جان،منطق دوستان این شکلیه.مدعیان منطق،هنوز هم شماره ی شناسه را اولین پله برای محبوب بودن میدانند...هرکی شماره ی شناسش سه رقمی نباشه،تازه اسم در کرده.
اینند خدایان منطق

نقل قول من
نقل قول:
بر دشت ذهنم،حزب جایگاه یک علف هرز را دارد،که به دورن معده ی بزغاله ای رفته و همینک به صورت شیر درون دستگاه گوارش انسانیست و بعد از آن نیز به کل از بین میرود.

تصور ذهنی یکی از خدایان رول و اولین اعضای سایت که خیلی خفنه و اصلا روی دستش نیست.
نقل قول:
آرشام عزيز رسما داري به يه عده ميگي شما تو معده بزغاله اين يعني دارين پشكل ميشن(ته برداشت خفن بود)

توضیح مورد بالا::یعنی حتی خاطره ی حزب هم از سراچه ی ذهنم به برون رفته

و اما جا داره برای بار دیگر امضای هوریس رو نقل کنم.
نقل قول:
کل دارایی من از این سایت،چند شناست:
سیریوس بلک،ادوارد جک،سامانتا ولدمورت،سارا اوانز،سالازاراسلیترین،پرسی ویزلی،ماندانگاس فلچر،ایگور کارکاروف،فنریر گری بک،سینیسترا،لیلی اوانز،جولیا تراورز،دراکو مالفوی،آناکین مونتاگ،رودولف لسترنج،بلیز زابینی،بلاتریکس لسترنج،لوییس لاوگود،استرجس پادمور،مرلین کبیر،گراپ،بارتی کرواچ،لودو بگمن،پرفسور اسپراوت،لارتن کرپسلی،جرج ویزلی،اسکاور،ویولت،ادوارد بونز،خون آشام،درک،نیکلاس استنبرگ،بادراد ریشو،بلرویچ،فلور دلاکور،سرافینا و ...

چاکر همشون هستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آرشام در 1386/9/1 2:27:06
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ققي جان! عزيز دل من! تو از اونور دنيا نشستي داري جواب اين جماعت رو ميدي؟! واقعا عجيبه!

اگر درست پستهارو خونده باشيد از همون پست اول پرسي متوجه شدم كه اين گروه مخالف چيزي به نام منطق نميشناسن! يا حد اقل چيزي به نام رول و فرقي با غر رول نميشناسن! بحث مثل هميشه بي فايدست و قصد من فقط بيان دلخوري بود!كه حتي اين دلخوري هم سوء تفاهم بود چون اصولا نبايد انتظار حركت منطقي‌اي داشتم كه بعد دلخور شدم!

فقط يك فايده عظيم داشت اين بود كه موقع خوندن پست ماندانگاس كلي حس قهقهه و باحالي در من توليد كرد! مرسي رفيق!
يك سري تهمت هاي آبكي و رو هوا همينجور سرتون رو گذاشتيد پايين و نوشتيد؟!
دقيقا همونكاري كه حذب وقتي به انحراف كشيده شد توي رول به شوخي ميكرد! يعني با ظاهر بيني مفرط كارهاي مديرارو مسخره ميكرد و كاملا مشخص بود فقط قصدش مسخره كردن بود كه هدفي مزخرف و به انحراف كشيده شده هست!
حالا شما اومدين توي نحوه و كاملا جدي همون كاري رو ميكنين كه ما توي رول و بصورت شوخي ميكرديم و خودمون هم قبول داريم كه اواخر كار حذب به انحراف كشيده شد! واقعا جالبه!
يعني يا قاطي كردين يا درجه درك بعضي از اعضا از رول پايين اومده!

يك قسمت شاهكار نوشته بليز زابيني كه حاظرم ده بار نقل قولش كنم:
من نميدونم اگر ميخوايد به اين بچه بازي ها ادامه بديد مسئله اي نيست. منم فقط نظر خودمو گفتم ... اگر فکر ميکنيد من در اشتباهم پس جاي اينکه در اين تاپيک جوابمو بديد با فعاليت درست منو از اين

توهم بيرون بياريد و خودتون رو دست حزب بلند شيد و يک حرکتي بيايد که ملت پستاتونو ميخونن بگن نه بابا شما هم حق داريد. ولي اگر نتونستيد پس انقدر ضد حزب نباشيد يا اگرم هستيد حداقل نگيد حزب کلا کاري نکرده و از اين چيزا!

اين عده كه هيچ!اميدي بهشون نيست!هرچي توضيح بدي بازم حرف خودشون رو ميزنن! قدر مديرا رو ندونستيم اونا خيلي بهتر بودن حد اقل وقتي دعوا ميشد يخورده بحث ها متنوع تر ميشد...

فقط چند نكته رو ميگم همينجوري بي دليل چون ميدونم تاثيري نداره:
1-زمان فعاليت حذب، تاپيك حذب فقط يك پايگاه و مركز بود نه مكان فعاليت!يعني ممكن هست كه حذب به شدت فعال باشه ولي توي تاپيك حذب پست نخوره و بالعكس ممكنه توي تاپيك حذب كلي پست

بخوره اما حقيقتا حذب فعاليتي در راستاي آرمان هاي خودش نداشته باشه! اگر رفقاي خفن ما متوجه اين قضيه نشن كاري از دست من برنمياد چون ده بار هم توضيح بدم متوجه نميشن!
2-حذب رو اعضاش ساختن مثل سايت رو كه مديرا و اعضاش ساختن و مثل مملكت رو كه مردمش ميسازن! پس وقتي بگيم مملكت بوقي يعني مردمي كه ساختنش بوقي هستن!باور كنيد مسئله ساده‌اي هست

اوه! من از جريانات پرسي بيخرم! يعني مديرا هم باهات مشكل دارن! ايول چه عجوبه اي هستي!
پرسي با من حال ميكني؟ چه وحشتناك!پرسي جان ممنون ميشم كه اين لطف عظيم رو در حقم كني و باهام حال نكني! يعني برام كابوسه اين قضيه!

ققي داريم با بچه هاي لج باز كل كل ميكنيم انگار! آيا نتيجه اي داره؟! پس بيخيال جان سرژ!
اينا هر اتهامي باشه همينجوري رو هوا ميزنن و با خودشون هم حال ميكنن! همه ملت كه مثل اينا نيستن! مطمئنم سايت هنوز هم اعضايي مثل بليز زابيني داره كه منطقي فكر كنن!
من شخصا حاظرم با بليز زابيني تا قيامت بحث كنم ولي يك خط ديگه هم جواب اين مخالف هاي آبكي رو ندم!

آخ كه من پاك شدن شناسم رو ترجيح ميدم به همچين كابوسي خنده داري كه دارم ميبينم! كه اعضا اينجوري شدن!ضش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]سرژ تانكيان[/fa][en]serj tankian[/en] در 1386/8/30 22:11:12
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هدف از زدن این پست به هیچ وجه ادامه دعوا نیست ... سینا پست جالبی زده که منطقی هست و منم میخوام منطقی جواب بدم .

نقل قول:
يا پستي كه اعضايي در قالب گروه حذب نوشتن و به خاطر اسمش حتي سعي نمي كنن پست بدي بنويسن انرژي وقت و سوژه خودشون رو ميذارن بعد پاك ميشه شما چه مي كردين؟!!...

بله ، منم شاهد پست های زیادی از حذب بودم که جالب بودن و حذف شدن ، اواخر هم پست حمید بود که پاک شد ! ولی برادر من ... این عادیه ، توی جادوگران خیلی سوژه های خوب رو از بین میبرن ، رول های زیادی نوشتم که حذف شدن ... یا تاپیک های زیادی زده بودم که پاک شدن . مثلا تاپیک بهترین مسابقات هری پاتر با بهترین جوایز ، با اینکه غیر رول بود ، ولی در زمان فعالیتش خیلی اعضا رو سمت خودش جذب کرد و جو رو تغییر داد که در نهایت با جسارت حذف شد ! پس این مشکل ، مشکل ما هم هست و این اتفاق برای ما هم زیاد افتاده .

بهتره "ما " نگیم ، همینایی که اینجا پست میزنن یا توی چت باکس بحث میکنند ، دوستای خوب و صمیمی ای هستن ، پس یکی هستیم !

نقل قول:
آيا پشت سر هم زدن پست در وزارت يك حركت نو حساب ميشه؟!

نه نه ... ببین عزیز اینجا رو منطقی نگفتی ! خوابگاه مختلط یه سوژه جالب و نو بود که جو رو کاملا تغییر کرد ... انجمن ناظرین که کوچکترین ربطی به اونجا نداشت ، مدام پست هایی میخورد که مربوط به اون بود .
من خودم توی خوابگاه مختلط هر یک پست در میون پست میزدم و همونطور که به دوستان گفتم ، اولین تاپیک رولی بود که با میل خودم توش پست میزدم و لذت میبردم ... ولی عزیز من ، تو که گفتی منطقی بحث کنیم میخوام بگم که ، آیا به نظرت برای پست هایی که من میزدم ، وقت نمیگذاشتم ؟ همینطوری از یه جا کپی پیست میکردم و میفرستادم ؟ من یا رول نمینویسم یا وقتی بخوام بنویسم باید یه روز روی سوژش ، فضا سازی ، دیالوگ ها و ... کار کنم ، حالا یا اون پستی که زدم خوب هست یا ارزشی ... فرقی نمیکنه ، براش وقت و انرژی گذاشتم ... بعد یهو چی شد ؟ هیچی ، کوییرل گفت که ما برای ارضای خودم در این مسائل ، میتونیم به سایتهایی که برای این منظور ایجاد شدن مراجعه کنیم !

نقل قول:
پستي كه شما و آرشام نوشتيد اگر من يا يكي از اعضاي ديگر حذب مينوشت كوييرل با چتر وسط اين تاپيك نه تنها اون فرد 6 نفر ديگرو براي اشانتيون بلاك ميكرد فرق ما با شما اينه..

نه ! در این مورد هم فرقی نداریم ... همونقدر که تو ، اسکاور و حمید و ... بلاک شدن ، من هم شدم ... همونقدر که شما بحث داشتید با مدیرا ، آرشام بحث سر این داشت که تغییر گروه بده و به طرز بوقی باهاش مخالفت میشد ... همونقدر که شما دعوا داشتید با مدیرا ماندانگاس ، سر وزارت و ... بحث و دعوا داشت .

پس در این مورد یکی بودیم ... یکی از دوستانی که مرگخوار هست و ما میدونیم که مرگخوارا همه توی اسلیترین بودن به جز یک استثنا ، تغییر گروه داد و وقتی من این مسئله رو عنوان کردم ، از راجو دیویست گرفته تا عله ( تدریس خصوصی داشته زیر نظر دامبلدور ) سر این مسئله بحث کردند که تغییر گروه نمیشه داد ! چرا چون شبیه کتاب نیست این کار ... بابا مگه خوده شما نگفتید اگر فکر میکنید توی گروه دیگه فعالیت بهتری میتونید داشته باشید میتونید اطلاع بدید ، حالا چرا میگید نمیشه ... شبیه کتاب نیست ؟ نباشه ... جسیکا پاتر ، سارا اوانز ، هپزیبا اسمیت و هزار تا اسمه دیگه شبیه کتاب بودن ؟ آهان از قدیم بودن اینا ... خوب باشن ، نمیشه تغییر داد ... بالاخره باید شبیه کتاب باشه دیگه ... نه مدیر محترم ؟ حالا پرسی ویزلی اگر توی یه گروه دیگه بره برای فعالیت مفید تر ... نه کتاب نقض میشه ، هری پاتر کلا بهم میریزه !

دیدی سینا ؟ خود من زیاد توی این مسائل مشکل دارم !

نقل قول:
در مورد كوييرل گفتي هيچ سايتي به خودش نديده
گويا شما سعيد مك گونگال رو نديدي زمان آن لاينيشون از ساعت 0 شب بود تا 0 شب بعدي و اون موقع 600 برابر فكر ميكنم اون بدبخت كار مي كرد دلم سوخت بيچاره با اون عظمتش رو با كويي مقايسه كردي!!

من زمان فعلی رو در نظر دارم ، و گرنه منکر فعالیت سعید نیستم ، ما الان راه اندازی همه بخش ها رو مدیونش هستیم ... آثار فعالیت مفیدش توی مقالات و دریافت فایل و صفحات اول تاپیک ها هست . ولی خوب کوییرل هم فرقی با سعید نداره و شک ندارم اگر از اول بود کار های سعید رو انجام میداد ، فعالیت مفید ، رسیدگی کامل ، گرافیک کار خوب و مثل سعید فعالیتش مختص بخش خاصی نیست ... اینکه دارم این مسائل رو میگم دلیلش این نیست که دوسته منه یا آشنام هست ... کوییرل تنها کسی هست که بیشترین مشکل رو با من داره و تنها عامل پیشرفت نکردن من توی سایت هست !!! چون قرار شد منطقی صحبت کنیم ، منم منطقی در موردش نظر دادم

نقل قول:
و اينكه شما و دوستان ديگر كه به تازگي اسم در كرده ايد لطفا اشتباه نكنيد رول رو زنده نگه نمي شه داشت
شما سعي كنيد از اين اوتو هاي بگيرين بكوبونيد به قلب رول شايد يه تكوني بخوره
زنده نگه دارين؟!مرده برادر زنده كنيد !! ما كه حرفي نداريم گويا شما حرف دارين!!

اسم در کردن ؟
مجددا اینجا از محدوده منطق خارج شدیم ، اینجا یه سایته برای تفریح ما ، انجمن غیر رول برای بحث در مورد کتاب های هری پاتر هست ، انجمن رول برای داستان نویسی هست ، هاگوارتز هم برای آموزش رول و هم برای آزمون و شبیه تر شدن به کتاب هست ، همینطور وزارت . انجمن ناظرین و مدیران هم برای کنترل به این مجموعه تفریحی هست ... مشکلی که ما داریم این هست که فکر میکنیم وقتی مدیر میشیم ، فکر میکنیم دیگه تمومه همه چیز ! نظارت که بگیریم ، نگاه نمیکنیم که دیگه نمیتونیم مثل قبل فعالیت کنیم ، فکر میکنم نسبت به همه اعضا برتر و بهتر شدیم ولی به این واقف نیستیم که همه نگاه ها با ما فرق میکنه باهامون ، وقتی هم یه مسئولیتی میگیریم ، فکر میکنیم توی زندگی واقعیه و دیگه ما الان صاحب یه سمت هستیم . اسم کوییرل هم که میاد فکر میکنیم ، مامور کنترل نامحسوسه !

همین !

دوستای من ، کسایی مثل آرشام ، دانگ ، گراپ ، لودو ، ایگور و خود من ... از زمانی که وارد شدیم ، یه فعالیتی داشتیم که ملت سریع آشنا شدن و همین اسم در کردنی که گفتی به حد خودش رسید ، اونها به واسطه نوشته های خوب و رفتار بهترشون ، الان اسم در کردن و برای خودشون به قول شما شاخن !

در مورد زنده نگه داشتن رول ، باید بگم که کاری که من و این دوستان میکنیم ، این هست که به هر بخشی دست میزنیم ! یکی توی وزارت ، یکی محفل ، یکی مرگخوارا ، من توی هاگوارتز و به همین ترتیب ! پس اگر این رو هم در نظر بگیرید ، متوجه میشی که این دوستان کم کسایی نبودن توی سایت و کم نقشی نداشتن !

البته ، چیزی که من دیر متوجه شدم این بود که اسم در کردن ، هیچ ارزشی نداره ، چه اهمیتی داره که شماره یوزر 1 تا صد هزار منو رو به بهترین شکل بشناسن ولی رفقایی مثل مسعود و بهنام و کمیل و سورنا و علیرضا و دانیال و امثال اینها رو نداشته باشم ، هر چقدر هم اسم در کنی و روی کار بیای به جمله امضای شناسه هوریس میرسی که میگه : دارایی من از سایت همین دوستان است !

مورد آخر اینکه ، حالا از روی درست یا اشتباه ، حذب دیگه چیزی نیست که بشه بهش اکتفا کرد ، منظور تاپیک حذب هست ، ما زیاد فعالیت کردیم و چند بار توی این مدت فعالیتمون ، همون مدت ده ماهی که گفتی رول نزدی ، سر حذب دعوا داشتیم . متاسفانه یا خوشبختانه موضوع حذب یه موضوع مرده هست ... بهتره به جای دعوای الکی و بحث های غیر منطقی و پرداختن به این مورد و خراب کردن بیشتر نظر ها در مورد حذب ، به این مسئله پرداخته نشه دیگه ... شما اعضای ارزشمندی برای سایت بودید و هستید و چه بهتر اینکه به واسطه همکاری با هم توی نویسندگی رول رو ارتقا بدیم و به جای دعواهای نامعقولانه بنویسیم !

بهتر نیست به جای اینکه موضوع حذب و دعواهای مربوطش در میون باشه و پستهایی که توش میخوره حذف بشه و ... با هم هماهنگ بشیم و توی جاهای دیگه پست بزنیم و از بودن کنار هم لذت ببریم !

برای آخرین بار میگم که اینجا یه محیطی برای تفریح هست ، پس حالا که عده زیادی با حذب مخالفن ، کنارش بزاریم و جاهای دیگه تفریح کنیم چرا که میدونیم حذب چیزی به جز دعوا برای ما نداره ! البته ... سود و ارزشی که داشته رو در نظر داریم ، ولی این بود پیشنهاد من !

حالا من ازت یه سوال دارم ؟ اسم در کردن چی هست ؟ چطوری بدست میاد ؟ ... خودم جوابشو میدم ... اسم در کردن از نظر من یعنی اینکه فعالیتی داشته باشی که همه بشناسنت و مفید باشی و وقتی میگی پرسی ویزلی یه فعالیت متوسط و خوب و خشانتی مثل کاراکترش توی کتاب به یاده همه بیاری ، این یعنی اسم در کردن ! حالا یکی با یه فعالیت متوسط اسم در میکنه و ملت میشناسنش یکی هم با یه فعالیت ارزشی باعث میشه هیچ وقت از یاده کسی نره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری