شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:دیوید نام خانوادگی:گری بک سن:44یا شاید بیشتر جنس:مرد مشخصات ظاهری:مو مشکی،قد185Cm با ظاهری خشن مثل برادر مضخرفم فنریر متسفانه،با چشمانی قهوه ای لغب:ljght prince(پرنس روشنایی) گروه:یه زمانی ریونکلا توانمندی ها:تغییر شکل ودفاع دربرابر جادوی سیاه البته یکمی علاقهمندی ها:کشتن برادرم و یه هفت هشت تا از رفقاش
نام: پادما نام خانوادگي:پتيل رنگ چشم: دوست دارم مشكي باشه ولي حيف سبزه سن:17 سال جنس:دختر گروه: ريونكلا مهارت ها: در درس خوندن (قاعدتا ريونكلا اي ها بايد اينجوري باشن ديگه) علاقه مندي ها : خواهرم پروتي و گوش كردن به حرف هاي اين و اون توانمنديها:رقصيدن شغل : ندارم دانش آموزم توضيحات اضافه:كپ خواهرم هستم مامان بابام هم خيلي مي ترسن كه من و پروتي بلايي سرمون بياد تا فهميدن دامبلدور مرده ما رو از مدرسه ور داشتن بردن .
من که هرچی فکر کردم دیدم شخصیتی که بخوام نمونده دلیلی هم ندیدم یک شخصیت جدید خلق نکنم: نام: آتورپات نام خانوادگی: اون موقع ها رسم نبود سن: حدود 2200 سال جنس: مرد محل زندگی در 1000 سال اخیر: بالای کوه نفرین شده- دژ سپید (غیر قابل رد یابی) بزرگترین افتخار زندگی : دفاع جانانه تا آخرین نیرو در مقابل الکسیوس سیاه مهارت: توانایی جادو بدون چوب جادویی و در ضمن توانایی برگرداندن طلسم آوادا کداوا و توانایی صحبت با حیوانات آخرین نبرد: جنگ با الکسیوس - طلسم من چند سال بعدباعث مرگ او شد.- بعد از این نبرد محکوم به زندگی در دژ سپید به همراه روح یارانم شدم.(چون در دوِئل با الکسیویس از سیاهترین صلسم موجود استفاده کردم.) تا روزی که طلسمی سیاه تر خلق شود. قیافه: الآن چهره ندارم -فقط موها و چشمهایی مشکی و صورتی نامرئی قد: بسیار بلند(حدود 2.4 متر)
نام : بينز نام خانوادگي : اون زمانا از اين چيزا نبود (باب نبود) سن : يادم نيست جنسیت : مرد شغل : معلم تاريخ جادوگري گروه : گريفندور علاقه ها : حرف زدن در مورد شورش اجنه وحمله ي غول ها و ... توانایی ها : عبور از : در بسته ، ديوار ، تخته ي كلاس و ... افتخارات : مرگمم نتونست از تدريسم جلوگيري كنه ظاهر کلی : به رنگ سفيد شيشه اي و شناور در هوا توضيحات : يه روز كا بيدار شدم جسممو تو دفترم جا گذاشتم و ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور بينز در 1384/6/21 1:36:38 ویرایش شده توسط پروفسور بينز در 1384/6/21 1:39:47
نام کامل:هیبرنیوس تال سن:16 سال:ششم مشخصات ظاهری:رنگ چشم مشکی_مو مشکی(تقریبآ یک سال است که شانه نشده.) گروه:گریفیندور توانمندیها:پیشگویی و آینده نگری خارق العاده (البته اگر کتابهای دارن شان رو خونده باشید به این مسئله واقف هستید.) همچنین مستعد در دفاع در برابر جادوی سیاه.