شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1-نام:ستاره 2-سن:15 3-تاريخ تولد:1990 4-جنس:مونث (دختر) 5-تحصيلات:سال 5 6-رنگ چشم: مشكي 7-گروه:گريفندور (عشق است) 8-مو:مشكي 9-ظاهر كلي:كاملا خوش تيپ 10-نام مستعار:ناناز 11-كوييديچ:جستجو گر 12-چوب جادو:از جنس چوب درخت خاس با طول 27/5 سانت كه پر ققنوس در وسط آن قرار دارد. 13-دسته جادو:آذرخش 14-علاقه منديها:هري * الف دال * كوييديچ 15-توانمنديها:كمك به هري در همه ي مواقع * دفاع در برابر جادوي سياه 16-معرفي كوتاه:من دختر عموي هري هستم
1- نام : پدرخوانده(godfather) 2- سن: چند سال و نصفی 3- تاریخ تولد: 24 اسفند چند سال و نصفی پیش 4- تحصیلات : خیلی 5- گروه : گریفیندور 6- دسته جارو : خودتی 7- علاقه ها: فوتبال سابقه ی مربیگری در تیم های آرسنال و رئال مادرید 8- توانمندیها : تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه و خود جادوی سیاه 9- معرفي كوتاه: از دوستان آلبوس دامبیلی
[size=large][color=990000]پدر خوانده که نشد شخصیت[/color][/size]
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط majidoo در 1384/6/17 17:58:39 ویرایش شده توسط majidoo در 1384/6/17 18:22:54 ویرایش شده توسط majidoo در 1384/6/17 18:25:19 ویرایش شده توسط majidoo در 1384/6/17 18:29:40 ویرایش شده توسط majidoo در 1384/6/17 18:32:00 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/26 14:09:41
منو به عنوان یک مرگ خوار قبول میکنید یا به خواهر زادهام میگم نام:مرفین سن:شمارشش از دستم در رفته علاقمندیها:آزاره دادن مردم و خواهرزادهم الاهی دورش بگردم ولدمورت گوگولی مگولی
سلام اسم:هوريس اسلاگهورن سن:57 كوييديچ:يكي از شاگرداي قديمم كاپيتان تيم كوييديچ هارپي هاليه سوابق:تدريس در هاگورتز (درس معجون سازي) حالت تفكر:خودخواه.جان دوست.راحت طلب افتخارات:تشكيل انجمن اسلاگ حالت چهره:كدو حلايي سال تولد:1948ميلادي علاقه ها:گرد اوري دانش اموزان باهوش زيبا شجاع و با استعداد در انجمن اسلاگ گروه:اسلايترين جنسيت:مذكر رنگ چشم:مشكي رنگ مو:سياه(البته كچل) نام مستعار:اسلاگ
نام: كورن اسميت جنس: مذکر سن: 20 تاریخ تولد: 10/6/1985 تحصیلات: فارغ التحصيل از مدرسه ي زانتو اشكول آلمان(كلن) گروه: چون علامت خانوادگيمون عقابه من ريونكلاو رو ترجيح ميدم رنگ مو: طلايي رنگ چشم: آبي چوبدستی:25 سانتي متر از چوب درخت بلوط و به همراه يك پر عقاب کوئیدیچ:كاپيتان تيم ملي آلمان و چادلي كنونزم پست: مهاجم علاقه ها: كوييديچ محل زندگی:فعلا كه تو لندنم ولي توي كلن متولد شدم توانمندی ها: حركات آتروباتيك با كوافل و برقراري ارتباط(محدود) با عقاب ها اطلاعات اضافی: من عضو خانواده ي اصيل آلماني اسميت هستم كه نسبت فاميلي خيلي دوري هم با زاخاريس اسميت دارم كه اجداد او هم زماني در آلمان زندگي مي كردند
تایید شد (لرد ولدمورت) کار تایید بقیه هم فردا.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد ولدمورت در 1384/6/17 2:54:11
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
نام:سیندرلا سن:44 تاریخ تولد:1961 جنس: مونث تحصیلات: فارغ التحصیل از هاگوارتز در سال 1978 گروه:اسلیترین مو : بلوند ظاهر کلی: قد 185 و چشم های آبی با گونه ی برجسته و صورتی همیشه خندان نام مستعار: سیندی کوییدیچ: بازی نمی کنم دسته جارو: نیمبوس 2003 (هدیه از طرف مک گوناگال) علایق:ویلا بودن و داشتن کلکسیون چوب های پر ویلا توانمندیها:تربیت ویلا ها در اروپا محل زندگی:در جنگل های اسپانیا و پرتغال هستم اما به علت اتش سوزی در امازون زندگی می کنم. معرفی کوتاه:دامبلدور با روش کار او مخالفت دارد زیرا اعتقاد دارد او زیاد به درس ویلا ها اهمیت نمی دهد ولی او دوست صمیمی مک گونا کال است.
نام: ساموئل مگنوس جنس: مذکر سن: 16 تاریخ تولد: 9/8/1989 تحصیلات: سال ششم در هاگوارتز گروه: گریفیندور رنگ مو: خرمایی رنگ چشم: قهوه ای چوبدستی: 27cm از چوب درخت کاهو که در اون یک پر کرکس موجوده کوئیدیچ: بازی نمیکنم پست: گفتم بازی نمیکنم علاقه ها: جاسوسی برای محفلی ها محل زندگی:unknown توانمندی ها: ساختن ورد ارتباط با داستان: هیچ ارتباطی با هری پاتر ندارم. فقط یک دانش آموز از گریفیندور هستم. اطلاعات اضافی: من تا 4 سالگی مشنگ بودم اما به دلیلی نا مشخص جادوگر شدم و توانایی عبور دادن طلسم دشمنان رو از بدن خودم دارم
تائید شد(کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط samuel magnus در 1384/6/16 12:34:19 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/26 12:36:44