شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1 : شما در یک جنگل با یه گله سانتور مواجه شدید اولین اقدامی که می کنید چیست ؟ از آن جایی که سانتور ها از انسان ها متنفر هستند دو راه داریم : 1: جنگیدن با آن ها (از آنجایی که یک گاه اند زیاد عاقلانه نیست) 2:فرار با جسم یابی یا هر چیز دیگر
2: روش مقابله با یک هیپو گرف وحشی چیست؟ دادن مقداری موش کور به آن و بعد تعظیم کردن به حیوان و در صورتی که حیوان نیز تعظیم کرد می توانید آرام از آن دور شده یا برای نوازش کردن آن نزدیک شوید.
3: آیا نسل مانتیگور منقرض شده یا نه؟ این حیوان کمیاب است ولی هنوز منقرض نشده قابل یافت در جنگل های بریتانیا و جنگل ممنوع.
4: برقک چیست؟ حیوانی کوچک و پشمالو که به چیز های براق بسیار علاقه دارد و به جمع آوری آن می پردازد.
5: آیا حیونی با وفا تر از هیپو گریف وجود دارد؟ اگر دارد نام حیوان را بنویسید. خیر هیچ حیوانی با وفاتر از یک هیپوگریف رام شده نیست.
1 : شما در یک جنگل با یه گله سانتور مواجه شدید اولین اقدامی که می کنید چیست ؟
تنها کاری که می کنم میرم جلو و می گم :برادران ما با گفتگوی تمدن ها می تونیم با هم دیگر کنار بیایم اگر جواب نداد می گم : میتونیم خشکه حساب کنیم ، اگر جواب نداد فورا در خواست نیروی کمکی میکنم و طبق قانون که هیچ حیوان جادویی حق حمله به آدم ها رو نداره همشون رو می کشم . 2: روش مقابله با یک هیپو گرف وحشی چیست؟ اصولی ترین کار عقب رفتن و فرار کردنه ولی یک کار دیگر هم میشه کرد ، چوب دستی رو در بیاریم و آوداکداورا بارونش کنیم . 3: آیا نسل مانتیگور منقرض شده یا نه؟
نه هنوز ، این موجودات در جنگل ها هاگوارتز زندگی می کنند و در کل در جنگل های اطراف لندن می شود آنها رو پیدا کرد . 4: برقک چیست؟ همونطور که از اسمش پیداست موجودی است که نسبت به اشیاء درخشنده حساس است و در کل این اشیاء رو میدزده .
5: آیا حیونی با وفا تر از هیپو گریف وجود دارد؟ اگر دارد نام حیوان را بنویسید.
بله سگ و اسب تک شاخ و ققنوس اگر سانتورها رو هم حیوان بدونیم موجوداتی با وفا هستند البته تو دوستی .
ممنون از این که این جا پست زدید آرتور و الستور عزیز می تونی کارتون رو شروع کنید من سعی می کنم تا قبل از فردا سوالاتی رو قرار بدم تا شما به اون پاسخ بدید.
نام: آلستور نام خانوادگی: مودی جنسیت: مرد طول چوب جادو: 39 سانتی قد: 170 وزن: 64 سابقه فعالیت های قبلی: معاون رئیس ارتش وزارت / بازیکن دفاع بوق 1960 / رئیس سازمان نگهداری و پرورش موجودات جادویی / کارآگاه البته تو داستان
من می خواستم این تاپیک رو در مورد سازمانه انهدامه موجودات جادویی خطرناک و طلسم باطل کردن فعال کنم که اعضا می تونن طبق فرم زیر خودشونو معرفی و بعد از قبول شدن شروع به کار کنند: نام: نام خانوادگی: جنسیت: طول چوب جادو: قد: وزن: سابقه فعالیت های قبلی:
نام:ندارم به خدا نام خانوادگی:اسپراوت جنسیت:زن طول چوب جادو:70 سانتیمتر قد:150 سانتیمتر وزن:500 کیلوگرم سابقه فعالیت های قبلی:ریاست سازمان فرهنگ جادویی وزارتخانه.کاپیتان تیم کوییدیچ هافلپاف.کاپیتان تیم کوییدیچ ریش سفیدان.استاد گیاه شناسی هاگوارتز