جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  119 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم!به شدت عصبانیم.

چند وقت به علت پاره ای از مشکلات نتونستم تو کلاسا شرکت کنم ولی دوباره حالا برگشتنم.ولی میبینم که به اعتراضم پاسخ داده نشده!
من دو هفته پیش تو دفتر مدیریت اعتراض کرده بودم که استاد درس مراقبت از موجودات جادویی در جلسه اولش وقتی به همه نمره داد،اسم منو فقط تو تاپیک کلاس خودش اورد.ولی همون نمراتو تو شرح امتیازات بدون اسم من وارد کرد که این باعث شد بیست و چند امتیاز از ریونکلاو محاسبه نشه.
این اخرین اعتراض من تو اینجا بود وگرنه این رو به مقامات بالاتر گزارش میدم.تعجب میکنم پس این بازرس ها اینجا چی کاره ان؟فقط بلدن به اینکه استادی برنامه های اینده شو نوشته یا ننوشته دقت کنن به جای اینکه به چنین مسائل مهمی که باعث شد امتیازات ریونکلاو محاسبه نشه.
توجه کنید که این اتفاق در اولین جلسه مراقبت از موجودات جادویی افتاده.و من میخوام دوباره امتیازات مدرسه به روز بشه و حق ریونکلاو ضایع نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
ارسال شده در: یکشنبه 18 تیر 1385 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من می خواستم بپرسم ترم بعد از کی شروع می شه؟من برای درس هتل داری و خدمات مسافر بری جادویی مجوز می خوام تا در ترم بعد تدریس کنم.این تاپیک به آموزش هتل داری و خدمات مسافربری جادویی می پردازه

شما باید این درخواستتون رو در تاپیک دفتر مدیریت بدید نه اینجا.ترم آینده اول دی آغاز میشه مدرسه برای ثبت نام اساتید و دانش آموزان در اول آذر به مدت بیست و سه روز باز میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/4/18 22:56:21
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 02:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اوتو بگمن نوشته:
خب رفتنم که رفتن نبود و برگشتم.اماکلاس پیشگوئی به دربز داده شده ،
اما اعلام میکنم اگه ایشون نتونند از عهده این کلاس بربیان من باز حاضرم این کلاس رو اداره کنم.

ممنون پروفسور

جناب اوتو بگمن...
اولا دریز کیه؟ من دزیره ام...
ثانیا به نظرتون یه خورده قضیه قاطی پاطی نشده؟ که هی استاد عوض کنیم؟
ثلثا ...شما خیالت راحت باشه من تا آخره این ترم تو این کلاس تدریس میکنم....
امید وارم پرفسور کوییریل حرف منو تایید کنن...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 17 تیر 1385 01:47
نمایش جزئیات
آفلاین
خب رفتنم که رفتن نبود و برگشتم.اماکلاس پیشگوئی به دربزه داده شده ،
اما اعلام میکنم اگه ایشون نتونند از عهده این کلاس بربیان من باز حاضرم این کلاس رو اداره کنم.
----------------
در جواب دربزه
خب درستش کردم.
در مورده عوض شدن استاد به شما بگم که برا من مشکلی پیش اومده بود که نتونستم بیام به همین خاطر استعفا دادم اما حالا که میبینی هستم .این دیگه کجاش قاطی پاطی شده
من خیالم راحت هست شما نگران نباش فقط گفتم اگه نتونستی اونجا رو بچرخونی من بیام بجات.

حرف شما تائید شده است.

ببخشید پروفسور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/4/17 3:15:47
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: چهارشنبه 14 تیر 1385 17:23
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید دولوروس جان!!
شما خوابید؟!!
من پست جلسه اولم رو همون روز ویرایشس کردم!!
راست میگم...
شما بیجهت اخطار دادید!!
لطفا رسیدگی شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 تیر 1385 12:27
نمایش جزئیات
آفلاین
به سامانتا و فلور:
امتیازات کلاس گیاهشناسی شخصا توسط خودم رسیدگی خواهد شد.

به مورگان:
ایشون طبق حرفی که من زدم امتیاز کم کردن شما طبق چیزی که من گفتم و در شرح امتیازات هم زدم باید امتیازات رو در کل هم بنویسید و امتیازی رو اشباها به گروه دیگه ای ندید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 13 تیر 1385 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من یک اعتراض دارم

در مورد کلاس گیاهشناسی هست
من وقتی پست سامنتا ولدمورت رو خوندم دیدم بسیار خوب نوشتن و حقشون این نیست که فقط پنج امتیاز بگیرن اوکی ایشون مشکل دارن با شما

منم مشکل دارم چون اولین نفر تو کلاس شرکت کردم و حتی و حتی یک امتیاز هم به خاطر حضورم نگرفتم حداقل پروفسور توی امتیاز دادن می نوشتن پست فلور دلاکور مردود یا هر چیز ئیگه یا اینکه صفر امتیاز ولی ایشون بی دلیل امتیازی ندادن درست من بسیار کم نوشتم ولی شرکت که کردم حداقل یک امتیاز برای حضور واقعا توی ذوق آدم می خوره حداقل من مقداری از زمانم رو روی این گذاشتم بازم می گم من کم نوشتم ولی کم بودن مقاله باعث ندادن هیچ امتیاز نمی شه لطفا رسیدگی کنن

کلاس گیاهشناسی جلسه ی اول

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 تیر 1385 18:27
نمایش جزئیات
آفلاین
آنتونین جان
خوب این آنیتا دامبلدور قبلا توی گریف بود منم که لیست رو دوباره ویرایش کردم دیگه نگاه ننداختم.بعدشم فکر کنم منظور این قانون این بوده که امتیاز کم یا زیادی به دانش آموز دادن بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 تیر 1385 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
رشد ترمیمی چیست؟

رشد ترمیمی عبارت است از جایگزین شدن غلاف میلین پرتئینی جدید بر روی غلاف های قدیمی و در زبانی علمی تر جایگزین شدن پارانشیم جدید به جای پارانشیم قبلی که در مواقع ضروری که گیاه در خطر انقراض قرار می گیرد انجام می شود.
در این رشد کلاهک ریشه یا همان محافظ ریشه هنگامی که ریشه را در خطر خشک شدن و از بین رفتن بیابد و تشخیص دهد که آبی د رمحل وجود ندارد تا به ریشه برسد سریعا با استفاده از همان مقدار نیتروژن ذخیره ایی باقی مانده در گیاه به سلول های همراه یا بسته به نوع گیاه می تواند تراکئید ها یا عناصر آوندی باشد که در بخش ساقه و برگ های گیاه قرار گرفته اند دستور ساخت پارانشیم یا همان روپوست جدیدی را صادر می کند.
در این هنگام غلاف میلین ماده سازنده اصلی پارانشیم توسط این سلول ها ساخته می شود و با پیوند دادن آن ها به یکدیگر در مناطق مختلف گیاه پوسته جدید روی قبلی را می پوشاند و به این ترتیب سراسر گیاه را احاطه می کند. حال این پارانشیم یا همان روپوست جدید با جذب بخار آب موجود در هوا در گیاه تولید H2O می کند و آن را سریعا به ریشه می رساند و از این طریق ریشه و در مجوع کل گیاه از خطر مرگ نجات می یابد.
در رشد ترمیمی در گیاهان گلدار عناصر آوندی بالافاصله پس از دریافت نیبروژن شروع به ساختن غلاف میلین نمی کند بلکه به دلیل فرایند متابولیسمی بسیار شدید در این گیاهان و احتیاج زیاد تر به نیتروژن کمی صبر می کند تا با خشک شدن گل گیاه از کپسول آن که حاوی مقادیر بسیار بالای نیتروژن است استفاده کند و مقدار نیتروژن بیشتری را فراهم آورد.
گرچه ژن رشد ترمیمی در اکثر گیاهان وجود دارد اما گیاهان نواحی گرمسیری ، قطب و در کل مناطقی که آب و هوای استوایی و خشک دارند از این روش برای حفظ حیات خود بهره گیری کامل می برند!

بهترین راه برای نگهداری گیاه فلارین چیست؟در کدام مکان بهتر رشد میکند؟

گیاه فلارین که دارای گونه های مختلف می باشد باعث شده تا در مجوع گونه های مختلف این گیاه در مناطق متضاد امکان رشد و تکثیر را دارا باشند.
گونه ایی از این گیاه که به فلارین تیفون مشهور است تنها قادر است بر روی بزرگترین تپه های جهان که حدود 2000 کیلومتر طول دارد زندگی کند. این نوع فلارین اغلب این طور می نماید که بهترین مکان برای رشدش درون دریا و دور از سواحل و در قسمت شمال شرقی استرالیا می باشد . اکثرا در زیر آب قرار گرفته و خطر بزرگی برای رفت و آمد کشتی ها محسوب می شود. فلارین تیفون از آهک ساخته شده و گروهی از مرجان های دریایی با نام شقایق های دریایی را به وجود آورده است . در دهه 1960 قسمت عمده ایی از این نوع فلارین در اثر حمله ستارگان دریایی که از سازندگان بسیار ریز این تپه ها تغذیه می کردند از بین رفتند.
فلارین کک که اغلب در تعیین زغال سنگ کک دخالت دارد تنها قادر است در محیط های گرم که سرشار از گروهی از آرکی باکتری ها با نام ترموفیل ها می باشد از جمله مناطق مردابی و باتلاقی زندگی کند . همچنین می توان این نوع فلارین را در چشمه های آب گرم نیز یافت.
فلارین برگ سوزنی که بیشتر در مناطق گرم و حاره ایی به ویژه در بیابان ها قادر به زندگی و رشد است به منظور حفاظت از خود پوسته سختی را به دور خود ایجاد می کند . این نوع فلارین اغلب قادر است به صورت گروهی زندگی کرده و به شکل های مختلف از جمله بادبزن های مشبک و یا شاخه های ضخیم و رنگ های بسیار زیبا دیده می شود.
فلارین بنفش که اغلب در نواحی معتدل به خصوص نواحی دلتاها و بالاتر از مدار راس السرطان زندگی می کند یکی از مهمترین محصولات کشاورزی جادوگران است که توسط مردم کشت شده و دانه ها و الیاف آن مورد استفاده قرار می گیرد . این نوع فلارین بیشتر در بخش نساجی جادویی مورد استفاده قرار می گیرد.

فایده کاهوی جادویی چیست؟(نوع دریایی ان)

کاهوی جادویی دریایی که در میان مردم سواحل به گوشت سبز مشهور است با داشتن برگ های بسیار پهن یکی از کمیاب ترین سبزیجات جادویی می باشد . کاهوی دریایی از آن جهت نادر است که اکثرا در عمق های 800 متر به پایین زیر دریاها که اصولا هیچ نوری ندارد زندگی می کند . این کاهو برعکس نوع زمینی آن به دلیل این که فوتوسیستم های آن تنها قادر است فوتون های اغلب پایین تر از 500 نانومتر را جذب کند به رنگ قرمز می باشد.
بزرگترین کاربرد کاهوی دریایی این است که به عنوان بهترین پادزهر و تنهاترین آن در مقابل انواع گزیدگی ها و مسمومیت ها می باشد . به دلیل آن که مردم سواحل بیشتر از مردم تمام نقاط جهان با جانوران مختلف دریایی سر و کار دارند و جانوران دریایی نیز عده کثیری از آنها دارای زبان های سمی ؛ پاها و دست ها و یا حتی گوشت سمی می باشند و یا موجوداتی با نام استرون ها یا همان پشه های دریای بزرگ می باشند جدا از ماهی های باله دار سمی و یا مار های سمی همیشه در خطر نیش این موجودات قرار دارند وبهترین راه مقابله با آنان کاهوی جادویی دریایی می باشد.
گرچه برای بیشتر این سموم پادزهر کشف شده اما عده ایی نیز به دلیل گزیدگی ها و مسمویت های ناشناخته می میرند!
کاهوی دریایی به غیر از پادزهر در ساختن انواع معجون های پیچیده و انواع جارو های پرنده ، چوب جادو نیز کاربرد دارد. از رگه های موجود در این گیاهان حتی تا همین قرن اخیر برای پیشگویی آینده استفاده می شده است . به علاوه هر زمان که سخن ازیکی از طلسم های سیاه و یا ورد های جادویی مهلک به میان آید کاهوی دریایی به عنوان یکی از مهمترین پماد ها و جوشنده آن به عنوان قطره شفا بخش استفاده می شود.
نوعی کاهوی دریایی جادویی که در گلخانه های مصنوعی کشت می شود یک گل آدم خوار است که فیلم موفق " آدلا هنوز شام نخورده " از آن گرفته شد که توانست در جشنواره کن 1984 برند ه نخل طلایی گردد و نظر بسیاری از منتقدان را به خود جلب کند!

با سلام به مدیریت محترم:

بابا من خسته شدم...یک عالمه به پروفسور اسپروات و بازرس عالی رتبه دولوروس آمبریج پیام شخصی زدم. سه ساعت تمام تو سایت تشریف داشتن ..انگار نه انگار که من 2000 تا پیام شخصی براشون فرستادم .
من می دونم که هم اینک پروفسور اسپروات براشون مشکلی اومده و نمی تونن رسیدگی کنن. دولوروس آمبریج هم که اصلا محل نمی ده ....پس من به کی بگم.
باور بفرمایید اگر امتیازم هم 10 بود نمی یومدم اعتراض کنم ..یه جوری تو کلاسای دیگه جبران می کردم. ولی نمره 5 واقعا جای تاسف داره...من می خوام خودتون برید قضاوت کنید.من تمام یک روز کامل رو وقت گذاشتم . اگر روش نمی کردم یا چیزه الکی بود عمرا الان نمی یومدم اینجا از نوشتم دفاع کنم. اما من جوری نوشته هامو می زنم که برای تک تکشون ارزش قائلم و شاید 20 بار هر کدوم رو می خونم.
تا دیشب ساعت 3 جناب آمبریج من رو اینجا الاف کردن. این واقعا درست نیست این جور برخورد. چون قول دادم تو قسمت چت باکس هم دیگه هیچ وقت هم ننویسم متاسفانه هیچ دسترسی به ایشون پیدا نکردم. جناب آنتونین دالاهوف هم گفتن که کلاس گیاه شناسی با من نیست.
من همین جا از شما مدیریت محترم تقاضا دارم که خودتون روی پست بالای من قضاوت کنید. این همه کار فقط 5 امتیاز!؟؟؟؟
من روی نمره 28 به بلاش حساب کرده بودم. این اوج بی انصافیه!!!
من این امتیاز رو دیدم 1 ساعت فقط بر می گشتم دوباره می خوندمش که باورم بشه....این طور امتیاز دادن تمام انرژیه آدمو می گیره. دیگه اصلا دلش نمی خواد جایی پست بزنه. من به زور دیشب کلاس تغییر شکل روتموم کردم که متاسفانه امتیاز خوبی هم نگرفتم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از دفتر خاطراتم :

از او می ترسم... گاه تصور می کنم با هیبتی عظیم در مقابل من ایستاده و م
ارسال شده در: دوشنبه 12 تیر 1385 19:58
نمایش جزئیات
آفلاین
اخطار دوم براي آنيتا دامبلدور استاد درس طلسم ها و ورد هاي جادويي
بابا پروفسور جون
جون ننم اين دومين باره دارم مي گم
بابا 10 جلسه اي رو كه مي خواي درس بدي بايد تو اولين جلست مي گفتي. بعدش ننوشتي گفتم حتما تو جلسه دوم مي نويسي. حالا هم كه ننوشتي. بابا به خدا دارم واسه بار آخر مي گم تو جلسه سوم حد اقل بنويس. به جان خودم اگه بار سوم ننوشتي مجبورم 30 امتياز از گروهت كن مي كنم( راونكلاو) كم كنم.
نعوذ و با الله اگه بار 4 هم ننوشتي مجبورم اخراجت كنم. گرفتي؟
با تشكر
سربازرس عالي رتبه هاگوارتز
دولوروس آمبريج

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
طراح سوال مسابقه ي شماره 8 هري پاتر در سايت
نفر اول مسابقه ي شماره ي 8 هري پاتر و اخذ آرم خد