تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
168 کاربر(ها) آنلاین هستند (148 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
167
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
سالاولیها از این طرف: کلاه گروهبندی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
3 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
درود بر تو فرزندم.
به این کلاه پیر اما با تجربه اعتماد داری نه؟ مطمئن باش من میخوام تو رو به جایی بفرستم که بهتر و بیشتر بتونی خودتو پرورش بدی و اون گروهی نیست به جز... هافلپاف!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.
نقل قول:
درود بر تو فرزندم.
برای منم شک و شبههای تو انتخابم باقی نذاشتی. پس بیمعطلی برو ملحق شو به هم گروهیات در... اسلیترین!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.
نقل قول:
درود بر تو فرزندم.
این دو گروه تفاوتهای زیادی با هم دارن که وقتی از هر دوشون با هم اسم میبری باعث میشه فکر کنم فقط چون توی کتاب این دو گروه قوی بودن تو هم انتخابات به این دو گروه محدود شدن. اما گروههای این سایت کمی متفاوت از کتاب هستن و همهشون خوب و قوی هستن و بهتره با توجه به انتظاری که از فعالیتت تو سایت داری اونی که بیشتر بهت میخوره رو انتخاب کنی.
پس ازت میخوام این پست رو مطالعه کنی و دوباره برگردی و اسم دو گروهی که بیشتر توجهتو جلب کرده بگی. از هرکدوم خوشت اومد میتونی توضیحات تکمیلیشو تو پستای قبلتر همون تاپیک دنبال کنی.
منتظرتم.
هلگاهافلپاف نوشته:
سلام بر کلاه گروه بندی من بسیار شجاعم اگر مجبور نباشم جنگ را شروع یا ادامه نمی دهم از گروهم بسیار دفاع می کنم و هیچ گاه از گروهم دست بر نمی دارم. خلاصه من به گریفیندور خیلی می خورم.
درود بر تو فرزندم.
به این کلاه پیر اما با تجربه اعتماد داری نه؟ مطمئن باش من میخوام تو رو به جایی بفرستم که بهتر و بیشتر بتونی خودتو پرورش بدی و اون گروهی نیست به جز... هافلپاف!
نقل قول:
Rigulus_-_Black نوشته:
سلام بر گلاه گروه بندی بنده آدم مغروری هستم و به خودم می بالم و از هر سو نگاه کنی به اسلایترین می خورم بندازم توش.
درود بر تو فرزندم.
برای منم شک و شبههای تو انتخابم باقی نذاشتی. پس بیمعطلی برو ملحق شو به هم گروهیات در... اسلیترین!
نقل قول:
RON_WEASLY نوشته:
سلام به کلاه گروه بندی من ویژگی هام عده ایش به اسلایترین میخوره و عده ایش به گریفیندور ، البته خود سایت پاترمور به گروه گریفیندور منو فرستاد حالا ببینم بین این دوتا کدومو برام انتخاب میکنی؟
درود بر تو فرزندم.
این دو گروه تفاوتهای زیادی با هم دارن که وقتی از هر دوشون با هم اسم میبری باعث میشه فکر کنم فقط چون توی کتاب این دو گروه قوی بودن تو هم انتخابات به این دو گروه محدود شدن. اما گروههای این سایت کمی متفاوت از کتاب هستن و همهشون خوب و قوی هستن و بهتره با توجه به انتظاری که از فعالیتت تو سایت داری اونی که بیشتر بهت میخوره رو انتخاب کنی.
پس ازت میخوام این پست رو مطالعه کنی و دوباره برگردی و اسم دو گروهی که بیشتر توجهتو جلب کرده بگی. از هرکدوم خوشت اومد میتونی توضیحات تکمیلیشو تو پستای قبلتر همون تاپیک دنبال کنی.
منتظرتم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام بر کلاه گروه بندی من بسیار شجاعم اگر مجبور نباشم جنگ را شروع یا ادامه نمی دهم از گروهم بسیار دفاع می کنم و هیچ گاه از گروهم دست بر نمی دارم. خلاصه من به گریفیندور خیلی می خورم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگاهافلپاف در 1398/8/3 14:26:55
من معتقد بودم و هستم که ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »
جزئیات کاربر

نقل قول:
فرزندم کار من با شما دیگه تموم شده، پس لزومی نداره مجددا این تاپیک پستی ارسال کنی. هر حرفی هست با مدیرا مطرح کن و با خودشون پیگیری کن نه اینجا.
ضمنا قبل از اینکه سر خود هر تصمیم جدیدی میخوای بگیری، قوانین سایت رو مطالعه کن و به حرفایی که مدیرا بهت میزنن گوش بده تا به دردسر نیفتی و ورودت به ایفای نقش بیدلیل به تاخیر نیفته.
hogwarts149@gmail.com نوشته:
به دلیل اینکه می خوام تمام گروه ها رو پوشش بدم
فرزندم کار من با شما دیگه تموم شده، پس لزومی نداره مجددا این تاپیک پستی ارسال کنی. هر حرفی هست با مدیرا مطرح کن و با خودشون پیگیری کن نه اینجا.
ضمنا قبل از اینکه سر خود هر تصمیم جدیدی میخوای بگیری، قوانین سایت رو مطالعه کن و به حرفایی که مدیرا بهت میزنن گوش بده تا به دردسر نیفتی و ورودت به ایفای نقش بیدلیل به تاخیر نیفته.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/08/02
آخرین ورود: جمعه 27 دی 1398 23:34
از: هاگزمید
پستها:
9

جزئیات کاربر

نقل قول:
درود.
شناسه جدید چرا فرزندم؟
با همین اکانت میتونی برای معرفی شخصیت بری و وارد گروه هافلپاف بشی! فقط کافیه مرحله زیرو "با همین شناسه" انجام بدی:
انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.
hogwarts149@gmail.com نوشته:
سلام دوباره بر شما من درخواست رمز رو کردم و الان می خوام گروهبندی دوباره بشم من با یک ایمیل دیگه دوباره ثبت نام می کنم و دوباره بهتون می گم که من رو توی هافلپاف بندازین
درود.
شناسه جدید چرا فرزندم؟

با همین اکانت میتونی برای معرفی شخصیت بری و وارد گروه هافلپاف بشی! فقط کافیه مرحله زیرو "با همین شناسه" انجام بدی:
انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/08/02
آخرین ورود: جمعه 27 دی 1398 23:34
از: هاگزمید
پستها:
9

سلام دوباره بر شما من درخواست رمز رو کردم و الان می خوام گروهبندی دوباره بشم من با یک ایمیل دیگه دوباره ثبت نام می کنم و دوباره بهتون می گم که من رو توی هافلپاف بندازین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من معتقد بودم و هستم که ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج