جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

133 کاربر(ها) آنلاین هستند (68 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
133 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: شنبه 4 آبان 1398 01:38
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید این پست اشتباه اینجا اومد خوب بریم سرکارمون .
من آدمی هستم با هوش رول نویسیم خوبه و تمام اخلاقیاتم به ریوینکلا می خوره قبلا تحقیق کردم و این بهم ثابت شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1398 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید بنده با لینی وارنر راجع به این صحبت کردم لطفا بندازین گریفیندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1398 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هلگاهافلپاف نوشته:
سلام بر کلاه گروه بندی من بسیار شجاعم اگر مجبور نباشم جنگ را شروع یا ادامه نمی دهم از گروهم بسیار دفاع می کنم و هیچ گاه از گروهم دست بر نمی دارم. خلاصه من به گریفیندور خیلی می خورم.

درود بر تو فرزندم.

به این کلاه پیر اما با تجربه اعتماد داری نه؟ مطمئن باش من می‌خوام تو رو به جایی بفرستم که بهتر و بیشتر بتونی خودتو پرورش بدی و اون گروهی نیست به جز... هافلپاف!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

نقل قول:

Rigulus_-_Black نوشته:
سلام بر گلاه گروه بندی بنده آدم مغروری هستم و به خودم می بالم و از هر سو نگاه کنی به اسلایترین می خورم بندازم توش.

درود بر تو فرزندم.

برای منم شک و شبهه‌ای تو انتخابم باقی نذاشتی. پس بی‌معطلی برو ملحق شو به هم گروهیات در... اسلیترین!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

نقل قول:

RON_WEASLY نوشته:
سلام به کلاه گروه بندی من ویژگی هام عده ایش به اسلایترین میخوره و عده ایش به گریفیندور ، البته خود سایت پاترمور به گروه گریفیندور منو فرستاد حالا ببینم بین این دوتا کدومو برام انتخاب میکنی؟

درود بر تو فرزندم.

این دو گروه تفاوت‌های زیادی با هم دارن که وقتی از هر دوشون با هم اسم می‌بری باعث می‌شه فکر کنم فقط چون توی کتاب این دو گروه قوی بودن تو هم انتخابات به این دو گروه محدود شدن. اما گروه‌های این سایت کمی متفاوت از کتاب هستن و همه‌شون خوب و قوی هستن و بهتره با توجه به انتظاری که از فعالیتت تو سایت داری اونی که بیشتر بهت می‌خوره رو انتخاب کنی.

پس ازت می‌خوام این پست رو مطالعه کنی و دوباره برگردی و اسم دو گروهی که بیشتر توجهتو جلب کرده بگی. از هرکدوم خوشت اومد می‌تونی توضیحات تکمیلیشو تو پستای قبل‌تر همون تاپیک دنبال کنی.

منتظرتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1398 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به کلاه گروه بندی من ویژگی هام عده ایش به اسلایترین میخوره و عده ایش به گریفیندور ، البته خود سایت پاترمور به گروه گریفیندور منو فرستاد حالا ببینم بین این دوتا کدومو برام انتخاب میکنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دشمنان واقعی بهتر از دوستان جعلی اند.
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1398 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر گلاه گروه بندی بنده آدم مغروری هستم و به خودم می بالم و از هر سو نگاه کنی به اسلایترین می خورم بندازم توش.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 3 آبان 1398 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر کلاه گروه بندی من بسیار شجاعم اگر مجبور نباشم جنگ را شروع یا ادامه نمی دهم از گروهم بسیار دفاع می کنم و هیچ گاه از گروهم دست بر نمی دارم. خلاصه من به گریفیندور خیلی می خورم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگاهافلپاف در 1398/8/3 14:26:55
من معتقد بودم و هستم که ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »
ارسال شده در: چهارشنبه 1 آبان 1398 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

hogwarts149@gmail.com نوشته:
به دلیل اینکه می خوام تمام گروه ها رو پوشش بدم

فرزندم کار من با شما دیگه تموم شده، پس لزومی نداره مجددا این تاپیک پستی ارسال کنی. هر حرفی هست با مدیرا مطرح کن و با خودشون پیگیری کن نه اینجا.
ضمنا قبل از اینکه سر خود هر تصمیم جدیدی می‌خوای بگیری، قوانین سایت رو مطالعه کن و به حرفایی که مدیرا بهت می‌زنن گوش بده تا به دردسر نیفتی و ورودت به ایفای نقش بی‌دلیل به تاخیر نیفته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مهر 1398 23:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به دلیل اینکه می خوام تمام گروه ها رو پوشش بدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسی است ! »
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مهر 1398 22:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

hogwarts149@gmail.com نوشته:
سلام دوباره بر شما من درخواست رمز رو کردم و الان می خوام گروهبندی دوباره بشم من با یک ایمیل دیگه دوباره ثبت نام می کنم و دوباره بهتون می گم که من رو توی هافلپاف بندازین

درود.

شناسه جدید چرا فرزندم؟
با همین اکانت می‌تونی برای معرفی شخصیت بری و وارد گروه هافلپاف بشی! فقط کافیه مرحله زیرو "با همین شناسه" انجام بدی:

انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 30 مهر 1398 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوباره بر شما من درخواست رمز رو کردم و الان می خوام گروهبندی دوباره بشم من با یک ایمیل دیگه دوباره ثبت نام می کنم و دوباره بهتون می گم که من رو توی هافلپاف بندازین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.