جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

197 کاربر(ها) آنلاین هستند (183 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
197 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1392 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
متاسفانه بنابـر مشکلاتی، فعلا این مصاحبه لغـو میشه.پرنس عزیـز فعلا قـادر به شرکت در مصاحبه نیستند.لودو جان توصیه میکنم توی ایـن مدت،یک نفر دیگه رو برای مصاحبه معرفی کنی.تا شاید بعـدا (نـه بـه این زودیـا) مصاحبه ای با پرنـس عزیز انجام بشه.

آیلین پرنس!

سوالاتـی که شمـا پرسیـدید هم نگه خواهیم داشت،تا بعدا اگه مصاحبه ای با پرنس انجام بشه،ازشون استفاده کنیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 اردیبهشت 1392 22:15
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام.
ظاهرا من اولین نفرم. البته اولین بارمه و خیلی به نحوه مصاحبه آشنایی ندارم و یحتمل سوالام خیلی یخ از آب درمیان.
موسیو پرنس عزیز(با حفظ حق کپی رایت برای جناب وزیر!)
1- ممکنه خودتونو به طور کامل معرفی کنید؟ و اینکه در حال حاضر به انجام چه کاری مشغول هستید؟(منظورم اینه که مثلا دانش آموز یا دانشجوی کارشناسی یا ارشدین و یا به سلامتی شاغلید و...)
2- اگه پستارو درست خونده باشم قبلا روونا ریونکلا بودید و در حال حاضر پرنس هستید. آیا شناسه ایفای نقش دیگه ای رو هم تجربه کردین؟
3- نظرتون راجع به ایفای نقش چیه؟
4- از اونجاییکه شما هم یه مرگخوارید نظرتون در مورد ارباب ولدمورت و مرگخواران؟
پ.ن: ببخشید فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد که بپرسم.امیدوارم خبط و خطایی ازم سر نزده باشه که جدا از روی ناآگاهی و غیر عمدی صورت گرفته. :worry:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 اردیبهشت 1392 00:59
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان! دشمنان! آشنایان! غریبگان!
این شما و این هم مهمان دوره ی جدید قلم پر به مجری گری وزیر معظّم سحر و جادو: موسیو پرنس یا همان روونا ریونکلای سابق!

تا پایان هفته (جمعه) فرصت دارید سوالات فنی، مهندسی، کارشناسی، کارشناسی ارشد زرد، تستی، تشریحی و ... خود را از شازده بپرسید!

نکات کنکوری:

1. بنده به عنوان مجری از خرده عقل و هوشی در حد نرمال یه ذره کمتر برخوردارم! در نتیجه سوالاتی مانند سن و سال و مقطع تحصیلی و محل زندگی قطعا به ذهن متروکم خواهد رسید! لطفا از پرسیدن سوالات معمول هر مصاحبه خودداری نمایید و در صورتی که سوال خاصی مد نظرتان می باشد مطرح نمایید. خجالت نکشید، یه سوال کوچولو هم داشتید پرسیدنش اسپم حساب نمیشه، بیایید بپرسید و با نوشتن سوالاتی اینچنینی سعی در طویل کردن پست خود ننمایید!

2. از پرسیدن هرگونه سوالات جنجالی و ... نپرهیزید! اما ممکن است برخی سوالات بنا به صلاحدید مجری یا مهمان مطرح نشوند. لطفا کمپینی برای پس گرفتن سوالات خود از بنده راه نیندازید.

3. مصاحبه به صورت زنده و مستقیم (LIVE) در میخانه مسنجر برگزار خواهد شد.

با سپاس!
وزیر اعظم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 25 فروردین 1392 17:41
نمایش جزئیات
آفلاین
گشتــیم و گشتــیم..!

هنوز اندر کف این مسئله هستیم که چه کسی رو به عنوان مهمان دعوت کنیم اما خب در همین حال تحولاتی رو خواهیم داشت.

از این به بعد لـودو بگـمن عزیز به عنوان مجری قلـم پـر به بنده کمک میکنـن و یا بنده به ایشون کمک میکنم! (فرقی نداره) صرفا اینکار برای جذاب تر شدن مصاحبه هاست.اگه مصاحبه بین دو نفر یعنی مجری و مهمان باشه، کمی خسته کننده تر خواهد بود اما سه نفره بودن، مصاحبه رو هیجان انگیز تر خواهد کرد.

ضمن اینکه مصاحبه ها به صورت لایو (!) و زنده انجام خواهد شد.یعنی مهمان به مسنجر دعوت میشه و باهاش مصاحبه خواهیم کرد.گرچه این بیشتر به میل خود مهمان بستگی داره.اگه حاضر باشه حتی به صورت تلفنی مصاحبه خواهیم کرد.

مهمان بعدی رو بزودی لودوی عزیز معرفی میکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/1/25 18:28:35
ارسال شده در: شنبه 24 فروردین 1392 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام
خیلی خیلی شرمنده که دیر جواب دادم.
من این روزا درگیر پروژه های دانشگاه هستم و وقت نمیکنم زیاد به سایت سر بزنم.مثلا الان که میرم شاید تا 15 روز نتونم برگردم.نمیخوام بد قولی کنم.برای همین اگه ممکنه مصاحبه منو بذارین برای یه وقت دیگه.
بازم شرمنده!

این متن پیامی بود که وینسنت عزیز به بنده پیرامون مصاحبه ارسال کردند.متاسفانه در حال حاضر قادر به انجام مصاحبه ای نیستند.باید بریم سراغ همون اما واتسون و رولینگ خودمون!

بزودی مهمان بعدی معرفی خواهـد شـد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 21 فروردین 1392 02:08
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

تام ریدل نوشته:

اما خوب بودنتون در کنار ما باعثه افتـخاره!

این تیـکه اشتباه شده.شما چه بـد بودنتون، چـه خوب بودنتـون برای ما افتخاره!منظور جمله چیزه دیگه ای بوده.

"اما خب...بودنتون در کنار ما باعثه افتخاره"

بگذریم..!

نقل قول:

پس فکر کردی چرا گفتم مجری بشی؟ میخواستم طلسم اینجا بگیرتت! دو نقطه دی هم بلد نیستم بذارم.

هنوز نیومـده طـلسم اینجـا گرفتـارم کـرده! الان که دارم این پست رو میزنم روی تخت تیـمارستان خوابیدم و یکی از دستام هم با دستبند بسته شده.

خوشحال میشم آنتونین جان بدونم توی کدوم بخش بستری هستی تا با هم یه گپ کوچیکی داشته باشیم.

نقل قول:
در مورد کراب هم خودت مختاری. دیگه مجری خودتی و ریش و قیچی و چشم و چال مدعوین دست خودته! هر کی رو دوست داری دعوت کن کراب فقط یه پیشنهاد بود. یادمه گفتی دوشیزه پرنس رو دوس داری دعوت کنی.

چند روزی شده که پیام شخصی برای کراب عزیز پیرامون مصاحبه فرستادم اما هنوز جوابی دریافت نکردم و اصلا هنوز پیام شخصی باز نشده! اگه ایشون تا فردا جواب ندادن،با کمی پارتی بازی،دوشیزه پرنسس خودم رو دعوت خواهم کرد.

در نظر داریم که این مصاحبه رو به دو صورت انجام بدیم.مصاحبه به صورت تلفنی و برای دوستانی که قادر به دریافت فایل صوتی نیستن مصاحبه به صورت متنی در اینجا قرار خواهد گرفت.

در صحنه ایم..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 19 فروردین 1392 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

یه چیـز خاصی توی این تاپیک وجود داره که هر کسـی مجـری میشه،بعد از یه مدت کلا از زندگی نـا امید میشه.

پس فکر کردی چرا گفتم مجری بشی؟ میخواستم طلسم اینجا بگیرتت! دو نقطه دی هم بلد نیستم بذارم.

در مورد کراب هم خودت مختاری. دیگه مجری خودتی و ریش و قیچی و چشم و چال مدعوین دست خودته! هر کی رو دوست داری دعوت کن کراب فقط یه پیشنهاد بود. یادمه گفتی دوشیزه پرنس رو دوس داری دعوت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یه مدت من انجام دادم بد یا خوب فعلا بسه. شما با ایده هاتون برید جلو. بنظرم، تام ریدل تو الان مجری خوبی میشی چون انگیزه و وقت و ایده هاشو داری.

من مجری بودن توی خونمه اصلا!ولی موضـوع انگیزه نیست.گولم زدن دوباره اومدم اینجا !یه چیـز خاصی توی این تاپیک وجود داره که هر کسـی مجـری میشه،بعد از یه مدت کلا از زندگی نـا امید میشه.

قلم پرم که دیگه ایده نمیخواد،جذابیـت لازم داره که اونـم شما بهش میدید!

نقل قول:
منم هستم کنارتون منتها نه بعنوان مجری. تام، خودت مجری باشی تنهایی بهتره چون فرض کن دوتایی بخوایم اینکارو انجام بدیم هی باید پی ام و پسغام بدیم که هماهنگ شیم و تو هم نمیتونی ایده هاتو خوب پیاده سازی کنی. اگه کاری بود هستم. اگه نیاز بود.

هماهنگی چیه؟! اصلا کی گفت ما میخوایم مجری بشیم؟!اگه به عنوان مجری کنارمون نیستی پس به عنوان چی هستی؟!

من نمیدونم.بنده کسی نیستم که شما رو مجبور به کاری کنم.خستـه شدی! اما خوب بودنتون در کنار ما باعثه افتـخاره!

یکی هم لینک پیام شخصی این وینسنت کراب رو برام پیام شخصی کنه تا بعـد بهش در مورد مصاحبه،پیام شخصی کنـم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چقدرم آدم سرش شلوغ باشه وقت بالاخره پیدا میشه. مثلا دو سه روز یه بار بالاخره یه شبی نصفه شبی فرصت میکنی یه مصاحبه انجام بدی ولی نمیخوام دخالت کنم. منظورم دلورس نبودا منظورم خودم بودم. ماها هیچ وقت از زندگی هم خبر نداریم ممکنه یه زمانی هرکدوممون تو یه موقعیتی باشیم که اصلا دسترسی به نتم برامون سخت باشه من بودم تو این موقعیت ها بخاطر همین اصلا در مورد بقیه نمیشه قضاوت کرد آدم فقط میتونه در مورد خودش صحبت کنه.

یه مدت من انجام دادم بد یا خوب فعلا بسه. شما با ایده هاتون برید جلو. بنظرم، تام ریدل تو الان مجری خوبی میشی چون انگیزه و وقت و ایده هاشو داری. ریگولوسم که کارای گرافیکی یا کارایی که نیاز به دسترسی ادمین داره رو انجام میده. منم هستم کنارتون منتها نه بعنوان مجری. تام، خودت مجری باشی تنهایی بهتره چون فرض کن دوتایی بخوایم اینکارو انجام بدیم هی باید پی ام و پسغام بدیم که هماهنگ شیم و تو هم نمیتونی ایده هاتو خوب پیاده سازی کنی. اگه کاری بود هستم. اگه نیاز بود.

____

صد تومنو راست گفتی کم حساب کردم. باید میگفتم صد اودلار یا صد گالیون. مشنگ زده شدیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ای آدمای اسپـم زن!

نقل قول:
سر کار خانم مدیر دلوروس، در ترین های بعدی باید رنک بهترین مدیر هم اضافه کنی چون لیاقتشو داری. وقت داشته باشی کم نمیذاری و دانششم داری.
(صد تومن میشه!)

این همه تعریف کردی، صد تومن؟!به نرخ روز کار نمی کنی،نـه؟!

جـداً دلوروس جان اینو میگم،کارت حرفه نداره! البته خودتم کشیدی از دست این مدیرا،به همین خاطر درک میکنی حرف اعضارو!من یکی که از دست این آنتونین کچل خیلی کشیدم

نقل قول:
مصاحبه بعدی رو تام انجام بده و منم فعلا مصاحبه هام کشش نداشته، در حال حاضر نیاز نیست به من.

مصاحبه هات کشش نداشته؟!کـم لطفی نکن..!

عدم فعالیت سایت رو تقصیر خودت ننداز.مصاحبه،محاسبه است!که البته تو هم توی محاسبه کردن حرف نداری و هم توی مصاحبـه!(والا تعداد دفعاتی که بـــلاک شدم رو خوب محاسبه می کردی یه زمونـی)

بهت نیازه شدید!یعنی دوست دارم خودت روی کار باشی،منم در کنارش بهت کنم توی جذاب تر شدنش.کار بلاک و لوگو رو هم دلوروس عزیز زحمتـشو میکشه.

منتظرمـا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/1/18 16:54:21