جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 19 فروردین 1392 00:07
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

یه چیـز خاصی توی این تاپیک وجود داره که هر کسـی مجـری میشه،بعد از یه مدت کلا از زندگی نـا امید میشه.

پس فکر کردی چرا گفتم مجری بشی؟ میخواستم طلسم اینجا بگیرتت! دو نقطه دی هم بلد نیستم بذارم.

در مورد کراب هم خودت مختاری. دیگه مجری خودتی و ریش و قیچی و چشم و چال مدعوین دست خودته! هر کی رو دوست داری دعوت کن کراب فقط یه پیشنهاد بود. یادمه گفتی دوشیزه پرنس رو دوس داری دعوت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
یه مدت من انجام دادم بد یا خوب فعلا بسه. شما با ایده هاتون برید جلو. بنظرم، تام ریدل تو الان مجری خوبی میشی چون انگیزه و وقت و ایده هاشو داری.

من مجری بودن توی خونمه اصلا!ولی موضـوع انگیزه نیست.گولم زدن دوباره اومدم اینجا !یه چیـز خاصی توی این تاپیک وجود داره که هر کسـی مجـری میشه،بعد از یه مدت کلا از زندگی نـا امید میشه.

قلم پرم که دیگه ایده نمیخواد،جذابیـت لازم داره که اونـم شما بهش میدید!

نقل قول:
منم هستم کنارتون منتها نه بعنوان مجری. تام، خودت مجری باشی تنهایی بهتره چون فرض کن دوتایی بخوایم اینکارو انجام بدیم هی باید پی ام و پسغام بدیم که هماهنگ شیم و تو هم نمیتونی ایده هاتو خوب پیاده سازی کنی. اگه کاری بود هستم. اگه نیاز بود.

هماهنگی چیه؟! اصلا کی گفت ما میخوایم مجری بشیم؟!اگه به عنوان مجری کنارمون نیستی پس به عنوان چی هستی؟!

من نمیدونم.بنده کسی نیستم که شما رو مجبور به کاری کنم.خستـه شدی! اما خوب بودنتون در کنار ما باعثه افتـخاره!

یکی هم لینک پیام شخصی این وینسنت کراب رو برام پیام شخصی کنه تا بعـد بهش در مورد مصاحبه،پیام شخصی کنـم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 20:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هر چقدرم آدم سرش شلوغ باشه وقت بالاخره پیدا میشه. مثلا دو سه روز یه بار بالاخره یه شبی نصفه شبی فرصت میکنی یه مصاحبه انجام بدی ولی نمیخوام دخالت کنم. منظورم دلورس نبودا منظورم خودم بودم. ماها هیچ وقت از زندگی هم خبر نداریم ممکنه یه زمانی هرکدوممون تو یه موقعیتی باشیم که اصلا دسترسی به نتم برامون سخت باشه من بودم تو این موقعیت ها بخاطر همین اصلا در مورد بقیه نمیشه قضاوت کرد آدم فقط میتونه در مورد خودش صحبت کنه.

یه مدت من انجام دادم بد یا خوب فعلا بسه. شما با ایده هاتون برید جلو. بنظرم، تام ریدل تو الان مجری خوبی میشی چون انگیزه و وقت و ایده هاشو داری. ریگولوسم که کارای گرافیکی یا کارایی که نیاز به دسترسی ادمین داره رو انجام میده. منم هستم کنارتون منتها نه بعنوان مجری. تام، خودت مجری باشی تنهایی بهتره چون فرض کن دوتایی بخوایم اینکارو انجام بدیم هی باید پی ام و پسغام بدیم که هماهنگ شیم و تو هم نمیتونی ایده هاتو خوب پیاده سازی کنی. اگه کاری بود هستم. اگه نیاز بود.

____

صد تومنو راست گفتی کم حساب کردم. باید میگفتم صد اودلار یا صد گالیون. مشنگ زده شدیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 15:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ای آدمای اسپـم زن!

نقل قول:
سر کار خانم مدیر دلوروس، در ترین های بعدی باید رنک بهترین مدیر هم اضافه کنی چون لیاقتشو داری. وقت داشته باشی کم نمیذاری و دانششم داری.
(صد تومن میشه!)

این همه تعریف کردی، صد تومن؟!به نرخ روز کار نمی کنی،نـه؟!

جـداً دلوروس جان اینو میگم،کارت حرفه نداره! البته خودتم کشیدی از دست این مدیرا،به همین خاطر درک میکنی حرف اعضارو!من یکی که از دست این آنتونین کچل خیلی کشیدم

نقل قول:
مصاحبه بعدی رو تام انجام بده و منم فعلا مصاحبه هام کشش نداشته، در حال حاضر نیاز نیست به من.

مصاحبه هات کشش نداشته؟!کـم لطفی نکن..!

عدم فعالیت سایت رو تقصیر خودت ننداز.مصاحبه،محاسبه است!که البته تو هم توی محاسبه کردن حرف نداری و هم توی مصاحبـه!(والا تعداد دفعاتی که بـــلاک شدم رو خوب محاسبه می کردی یه زمونـی)

بهت نیازه شدید!یعنی دوست دارم خودت روی کار باشی،منم در کنارش بهت کنم توی جذاب تر شدنش.کار بلاک و لوگو رو هم دلوروس عزیز زحمتـشو میکشه.

منتظرمـا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1392/1/18 16:54:21
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اصلا وقت مصاحبه ندارم. خیلی سرم شلوغه. خیلی.
خودت یا تام.
من میتونم لوگو بذارم و پیام شخصی هاشو بفرستم و تا حدودی استقبال رو تضمین کنم برای اینجا.
اما مصاحبه رو نمیتونم فرصتشو واقعا ندارم. کلی کار عقب مونده هست آنتون جان. اصلا نمیرسم. کارای ماگلی هم که به کنار.

یکی از خودتون مصاحبه با کراب رو انجام بده. هماهنگ کنید باهاش دیگه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 10:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سر کار خانم مدیر دلوروس، در ترین های بعدی باید رنک بهترین مدیر هم اضافه کنی چون لیاقتشو داری. وقت داشته باشی کم نمیذاری و دانششم داری.
(صد تومن میشه!)

اووووم فکر خوبیه البته من هنوز با کراب صحبت نکردم نمیدونم قبول میکنه یا نه منتها برای مصاحبه خودت یا تام خوبید. پیشنهاد میکنم چون خودت ایده های خوبی داری و گرافیستم هستی و میتونی کارای جنبیشو بکنی خودت مصاحبه با کراب رو انجام بده. مصاحبه بعدی رو تام انجام بده و منم فعلا مصاحبه هام کشش نداشته، در حال حاضر نیاز نیست به من.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه قضیه مصاحبه قلم پر جدیه،(همین مصاحبه با کراب) من می تونم بلاک درست کنم، پیام شخصی اطلاع رسانی هم میدم برای سوال پرسیدن اعضا از ایشون. موافقید؟
مجری به نظرم یک برنامه در میون عوض بشه. یک هفته مثلا آنتون باشه، هفته بعدی تام ریدل فرضاً. یعنی برنامه در کل دو مجری داشته باشه واسه تنوع هم بهتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/1/18 10:16:49
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 01:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من حالم خوبه تام! ولی انگار تو رو زدن به پریز مشنگی! سیخ سیخ شدی!

--------

اممم اووووم نمیدونم مساله اینجاست که چت باکس وجود نداره!(جدی میگم) یا سایت دیگه حال و هوای قبلو نداره(بخاطر همون نبودن چت باکس احتمالا-چت باکس موقت رو من اصلا نگاهشم نمیکنم چون رو اعصابه) یا این تاپیک دیگه کششی نداره که احتمالا میتونه بخاطر همین مساله سایتم باشه یا اینکه من مجری جذابی نیستم.

مورد آخری رو میشه یه کاریش کرد ولی بقیه رو فعلا نمیشه و از دست ما خارجه دست مدیراست ما هم اگه بخوایم کاری بکنیم وقت میخواد که فکر میکنم الان بیشتر همه ترجیح میدن به زندگی و درس و کارشون برسن در نتیجه اگه شخصی فکر میکنه میتونه مجری خوبی باشه بگه و مصاحبه شو انجام بده به جای من. ولی بعنوان پیشنهاد، وینسنت کراب رو پیشنهاد میکنم بعنوان مهمان بعدی. امیدوارم مثل موارد قبلی یعنی سر کار خانم ها رولینگ و واتسون اینقدر سوال پرسیده نشه که سرور سایت دان بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 فروردین 1392 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین

آنتونین،پســـرَم!به دکتر روانپزشـک این اَواخـر مراجعه کردی؟!تا اواخــر سال 90 و اینا که یادمه سالم بودی.متاسفانه این چند وقت اخیر نرسیدم چــک آپـت (!) بکنم،نمیدونم چی سرت اومده.نمیدونستم جنون هری پاتری تا این حد خطرناکه مگـر نـه زودتر دست به کار می شدم!

جدا از شوخی!(مـگه من با تو شــوخی دارم؟!)

توصیه میـکنم بعد از مراجعه به روانپزشک یکی رو به دلـخواه خـودت (اگه شخـص "پرنس" نبـاشه لهت می کنم!) مثله آدم بشــونی روی این صنــدلی و ازش سوال بپرسی!همیشه علاقه خـاص من به قلـم پر قابل مشاهده بوده.مخاطب خاص خودش میــدونه!

منتظـر هستـم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1391 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
چون این همه سوال!! و استقبال!!! شد از مصاحبه با سر کار خانم رولینگ تصمیم گرفتم که با سر کار خانم اما واتسون هم مصاحبه کنم. سوالاتون از ایشون رو میتونید تا چهارشنبه، یعنی روز عید بپرسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!