جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  241 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 13:47
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا رنگ سرخگون قرمز انتخاب شد؟
برای اینکه وقتی توپ بر روی زمین گل آلود میفتاد پیدا کردن سرخگون یا کوافل فوق العاده دشوار بود.
چرا از سرب براي ساختن توپ هاي بازدارنده استقاده نميشه!؟
چون سرب برای بلوجر بیش از اندازه نرمه و وقتی با چماق به اونا ضربه وارد میشه فرورفتگی هایی روش بوجود میومد که روی قابلیت پرواز مستقیم اون تاثیر میذاشت.
چرا امروزه توپ هاي سرخ گون به زمين نمي افتند؟
برای اینکه ساحره ای به نام دیزی پنی فولد پیشنهاد مرد سرخگون رو طوری جادو کنن که اگر از دست بازیکنی رها شد سرعت سقوطش مثه سرعت سقوط توپ در آب باشه بدین ترتیب مهاجما میتونستن توپ رو قبل از افتادن به زمین بگیرن. امروزه هم از همچنان از کوافل پنی فولد استفاده میشه.
يك سوال هم درمورد سرخگوني كه من خريدم داشتم كه هر كس بتونه به من كمك كنه بفهمم اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته.
احتمال داره چون اونو از کوچه ناکترن خریدین خصوصیت جادوی خاصی داشته که از وجود اون بیخبر بودین، یا اسنکه اون قدر قدیمی بوده که ارزش تاریخی داشته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
1- چرا رنگ سرخگون قرمز انتخاب شد؟
اين رنگ به اين دليل انتخاب شد كه در مسابقه اي در سال 1711 به دليل بارش سنگين بارون توپ هر وقت كه بر روي زمين ميفتاد ديده نميشد و پيدا كردنش سخت ميشد.

2- چرا از سرب براي ساختن توپ هاي بازدارنده استقاده نميشه!؟
به دليل نرمي سرب را نيز كنار گذاشتن يعني پس از ضربه چماق ها فرورفتگي هايي بر روي آنها ايجاد ميشد كه بر روي قابليت پرواز مستقيم اونا تاثير ميذاره

3- چرا امروزه توپ هاي سرخ گون به زمين نمي افتند؟
چون هر بار توپ روی زمین گل آلود می افتاد پیدا کردن آن بی اندازه دشوار بود. از سوی دیگر ، بازیکنان مهاجم از این شکایت داشتند که هر بار به هر دلیلی توپ از دستشان به زمین می افتاد ناچارند به سمت زمین پرواز کنند و توپ را بردارند. در نتیجه اندکی پس از تغییر رنگ کوافل ساحره ای به نام دیزی پنی فولد پیشنهاد کرد سرخگون را طوری جادو کنند که اگر از دست بازیکنی رها شد سرعت سقوط آن مشابه سرعت سقوط توپ در آب باشد. بدین ترتیب بازیکنان مهاجم می توانستند توپ را قبل از افتادن بر روی زمین بگیرند. امروزه همچنان از کوافل پنی فولد استفاده می شود.

4- يك سوال هم درمورد سرخگوني كه من خريدم داشتم كه هر كس بتونه به من كمك كنه بفهمم اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته؟
پروفسور من فکر می کنم اون توپ سرخگون نبوده بلکه یک تخم اژدها بوده و برای همین روش خا خال سفید داشته و پس از اینکه روی آتیش گذاشتینش از تخم در اومده و خونرو خراب کرده و با آتیشی که از دهانش خارج میشه همه جارو خراب کرده و رفته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

کارآگاه و بازرس ویژه
----------
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
برای اینکه تو شرایط سخت مثل برف و بارون قلبل رویت باشه

بدلیل اینکه وقتی با چماغ بهش ضربه میزدند به راختی خرد میشد و حالا بیا جمعش کن

چون با یه طلسم جادوش کردند که به سمت زمین فرود نیاد چون اگه هروقت توپ به زمین بیوفته ممکنه بازیکنا آسیب ببینن

اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته؟
آقا ببخشین چون اون اصلا سرخگون نبوده بلکه تخم اژدها بود وقتی رو آتیش گزاشتینش از تخم بیرون اومده و پرواز کرده و رفته آتیش سوزیم بخاطر آتش بوده که از دهانش بیرون می اومده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 09:17
نمایش جزئیات
آفلاین
در زمستان سال 1711 بعد از مسابقه اي كه هنگام ريزش باران سنگيني انجام شد رنگ توپ را به رنگ سرخ در آوردند زيرا در مسابقه ي مذكور هر بار توپ بر روي زمين گل آلود مي افتاد پيدا كردن آن بي اندازه دشوار بود
سرب براي توليد توپ بازدارنده بيش از اندازه نرم است هر فرورفتگي كه بر روي توپ بازدارنده ايجاد شود بر روي قابليت پرواز مستقيم آن تاثير مي گذارد
در همان مسابقه مذكور بازيكنان مهاجم از اين شكايت داشتند كه هر بار به هر دليلي توپ از دستشان به زمين ميافتد ناچارند به مست زمين پرواز كنند و توپ را بردارند در نتيجه اندكي پس از تغيير رنگ سرخگون ساحره اي به نام ديزي پني فولد پيشنهاد كرد سرخگون را طوري جادو كنند كه اگر از دست بازيكني رها شد سرعت سقوط آن مشابه سرعت سقوط توپ در آب باشد بيدن ترتيب بازيكنان مهاجم مي توانستند توپ را قبل از افتادن بر روي زمين بگيرند
يك سوال هم درمورد سرخگوني كه من خريدم داشتم كه هر كس بتونه به من كمك كنه بفهمم اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته؟
چون عتيقه بوده(فكر كنم)

--------------------------
اميدوارم جواب كاملي داده باشم( )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

چون كه سرخگون راحت ديده بشه.

چون وقتي چماق به سرب ميخورد توپ تورفتگي پيدا ميكرد.
------------------
چون توپ رو روي آتيش گزاشته بوديد اون سوخته و هه جاي خوه آتيش گرفته يا اينكه آتيش به يه جاي خونه خورده و خونه آتيش گرفته بعد سرخگون سوخته.(خدا ميدونه كدوم درسته)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 آبان 1384 01:04
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور: هوم پرفسور مسخره ي عزيز هيج معلوم هست كجايي؟
من: متاسفم دامبلدور عزيز خودم كلاس داشتم نتونستم به كلاسم برسم!
دامبلدور" عجب! خب به خاطر اينكارت ده امتياز از گروهت كم ميشه تا ديگه كلاس نذاري!

-بابا كلاس نذاشتم كه ! گفتم خودم كلاس داشتم!
-خب كلاس گذاشتي ميگي كلاس داشتم!
-
- بيا برو تو كلاس
و با اجراي افسوني ماندانگاس به داخل كلاس شوت ميشود و همين جور كه در حال شوت شدن است با سر ميره تو كمد جاروها!

-------
بچه ها : :lol2:
اهم اهم
با عرض تبريك به خاطر شروع سال تحصيلي جديد، جلسه اول درسمون رو شروع ميكنيم البته يكم سرم شلوغ بود پس با تاخير شروع ميكنيم!
همونجور كه همتون ميدونيد كوييديچ و پرواز يكي از محبوب ترين كارها و ورزش در بين جادوگران است و هميشه طرف داراي خودشو داشته ،اكثر شماها كوييديچ رو ديدين پس من زياد توضيح نميدم! امروز ميخوايم بيشتر در مورد توپ هاي مورد استفاده اتو كوييديچ صحبت كنيم.
به طور كلي سه نوع توپ در بازي وجود داره:
سرخگون
بازدارنده
گوي زرين
كه بيشترتون با شكل اين توپ ها آشنا هستيد
سرخگون كه يك توپ چرميه، هيچگاه در بازي افسون نميشد و در گذشته به اون نواري متصل بوده كه كار حمل اون با يك دست راحت تر بشه ولي با كشف افسون هاي گيرشي در سال 1875 اين نوار از روي توپ برداشته شد و با اجراي اين افسون ها ، توپ خيلي راحت با يك دست حمل ميشد.
سرخگون سي سانتيمتر قطر داره و همون طور كه از اسمش پيداست به رنگ سرخه. اين رنگ به اين دليل انتخاب شد كه در مسابقه اي در سال 1711 به دليل بارش سنگين بارون توپ هر وقت كه بر روي زمين ميفتاد ديده نميشد و پيدا كردنش سخت ميشد.
چه رنگ خوشگلي ، البته يادمه يه توپ سرخگون از كوچه ناكترن از يه ساحره پير خريدم ولي چند تا خال خال سفيد هم داشت ، به من گفت توپ رو چند روز روي آتيش بذارم كه گرم بمونه منم كه ميخواستم برم مسافرت اين كارو كردم وقتي برگشتم يكي خونمو خراب كرده بود و توپ رو دزديده بود ، همه جا رو هم آتيش زده بود خلاصه فهميدم كه سرخگون بايد ارزش داشته باشه كه به خاطرش اين كارو كردن!
خب بگذريم، ميرسيم به بازدارنده ها
اولين سري بازدارنده ها، سنگ هاي پرنده بودن ولي يك مشكل داشتن كه بر اثر ضربه چماق هاي سحر آميز تقويت شده ي قرن پونزده خورد ميشدند و تا پايان مسابقه خورده هاي سنگ به تعقيب بازيكنان ميپرداختن
پس از اون از توپ هاي بازدارنده فلزي استفاده شد كه از سرب براي اين كار استفاده كردند ولي به دليل نرمي سرب را نيز كنار گذاشتن يعني پس از ضربه چماق ها فرورفتگي هايي بر روي آنها ايجاد ميشد كه بر روي قابليت پرواز مستقيم اونا تاثير ميذاره. و امروزه جنس همه اونها از آهنه و قطرشون 25 سانتيمتره و كارخونه ذوب آهن اصفهان توليد انبوده اين توپ ها رو بر عهده داره!
البته تيم كوييديچ ذوب آهن اصفهان صدر جدوله و خيلي ها ميگن توپ هاي بازدارنده اي كه در مسابقات اين تيم استفاده ميشه يه كلكي توشونه
ولي استقلال چيز ديگه ايه خب حالا ميرسيم به گوي زرين كه اندازه ي يه گردوئه و طوري جادو شده كه در حد امكان از به دام افتادن بگريزد توي يه مسابقه يه گوي زرين شيش ماه داشته فرار ميكرده كه ميگن هنوزم پيدا نشده و مسابقه لغو شده ...
يكي از دوستام ميگفت كه اسم گوي زرين تبليغي بيش نيست!؟ ميتونستن از اسم گوي طلايي استفاده كنن ولي شركت خيارشور زرين از اداره ورزش هاي جادويي خواسته كه اين اسم انتخاب بشه و در عوض اونها گوي هاي زرين اين اداره رو تامين ميكنن و اگر دقت كنين روي اين گوي ها به خط بسيار ريزي نوشته : يه ساندويج ميخواستم بدون خيارشور...

خب بسه ديگه سرتونو درد آوردم براي جلسه اول سوالهاي سختي مطرح نميكنم :

دو تا سوال هم اضافه مطرح ميكنم كه در صورت پاسخ امتياز اضافي داره:
يك سوال هم درمورد سرخگوني كه من خريدم داشتم كه هر كس بتونه به من كمك كنه بفهمم اون سرخگوني كه خريدم چرا اينقدر ارزش داشته.
جواب سوال اول رو در صورتي كه كسي پاسخ نداد هفته ديگه بهتون ميگم
اگه سوالي داشتين بپرسين،
خب خسته نباشين...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: جمعه 29 مهر 1384 01:23
نمایش جزئیات
آفلاین
اين كلاس يك شنبه ها توسط پروفسور ماندانگاس اداره ميشود.
مدير مدرسه....آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
سلام ! دوباره شنبه شد و كلاس كوييديچ ! خوشحالم از اينكه دوباره شمارو ميبينم !
ميبينم كه چقدر فعال بوديد و به سوالا جواب دادين ! مسئله اي نيست ! هروقت جواب داديد داديد ! هيچ عجله اي نيست!
براي همين امروز جواب سوالا رو نميگم . پس امتيازي رد و بدل نميشه ! ببخشيد ! يادم رفت ! دريكو، جواب خيلي ساده تر از اينهاست !
بحثمون ادامه درس هفته پيشتون نيست . ولي اين به اين معنا نيست كه من درسي رو كه قولشو دادم ول كنم به امون خدا !
همونجور كه گفتم درساي شما يك روند كلي رو طي ميكنه ؛ ولي درساش براي تنوع پشت سر هم و يكنواخت نيست . و به نظر من اين نه تنها به كلاس لطمه اي وارد نميكنه بلكه ميل و رغبت دانش آموزا رو براي شنيدن حرف استادشون بيشتر ميكنه . و علاقه رو به درس افزايش ميده .
خب امروز ميخوايم در مورد خطاهاي بازي صحبت بكنيم . قانون و خطا رو اشتباه نگيريد، هرچند كه به هم ربط دارن . هوم ... اصلا بذارين خطا و قانون رو تعريف كنيم .
قانون چيزيه كه بازي بر اساس اون انجام ميشه و باعث ميشه كه بازي نظم داشته باشه .
مثلا، اساس كوييديچ اينه كه در آخر جستجو گر اسنيچ رو بگيره يا مثلا يك گل به ثمر برسه . و از نظري كه بازي نظم داشته باشه هم ميشه اين مثال رو زد كه بازيكنا نبايد از زمين كوييديچ خارج بشن تا بازي نظم داشته باشه . يا مثلا هر تيم يك جستجو گر داره چند تا مهاجم و چند تا مدافع و يك دروازه بان كه در همه تيم ها اين چيز مشتركه و تيمي نيست كه مثلا جستجوگر نداشته باشه . به اين ميگن نظم .
ولي خطا . خطا در كل به هر كاري گفته ميشه كه باعث ميشه اختلال در كار بازيكن تيم مقابل يا اختلال در خود بازي به وجود بياد و بازيكنان انجام دهنده اين عمل مجازات بشه .
مثلا اگر كه يه بازيكن به هر شكلي مانع پرواز بازيكن تيم مقابل بشه خطا انجام داده كه براي اين كارش بايد مجازات بشه . البته مجازات بيشتر به شكل يه اصطلاحه وگرنه بيشتر خطاها به تسليم كردن كوافل به تيمي كه روي بازيكنش خطا انجام شده ختم ميشه .
در كل ميشه گفت كه گرفتن خطا كه توسط داور انجام ميشه، يكي از دستورهاي قوانينه كه باعث نظم بخشيدن به بازي ميشه . براي همين به گرفتن خطا توسط داور يكي از بزرگترين زير مجموعه هاي قوانينه .
بگذريم ! اصلا قانون كي كجا و توسط كي به وجود اومده ؟
خب جالبه بدونيد كه اين سوالا هنوز كه هنوزه بدون جواب موندن !!! و كسي تاريخ دقيقي از پيدايش اوليه خطاها نداره . ولي حدس زدنش تا حدودي آسونه آخه ميدونيد كه بازي كه بدون قوانين و مقررات و خطا باشه بازي محسوب نميشه و از زمان پيدايش كوييديچ خطاهاي بودن، اما در اوايل هيچ وقت هفتصد تا نبودن !
بله ! هفتصد تا ! اين تعداد برميگرده به قرن 14 زماني كه يك آدم وسواسي در رياست اداره ورزشهاي جادويي بود . دن وسكارلوس در سال 1389 ميلادي بهترين كارشناساي كوييديچ رو از تمام جهان به مدت يك هفته در اختيار گرفت . قصد وسكارلوس تعيين كردن خطا هاي كوييديچ بود كه اين كار رو با تصويب 700 خطا انجام داد ! مدتي بعد از اولين دوره جام جهاني كوييديچ كه تمام 700 خطا در بازي فينالش اتفاق افتاد، مردم اون رو ديگه به وسكارلوس بي مغز صدا زدن كه وسكارلوس بعد از اين حركت مردم سه سال بعد از اين سمت استعفا داد .
بعد از اون ماجرا خطاهاي بازي جمع و جور شدن و به صورت 10 خطاي رايج در اومدند . خيلي جالبه ! 700 خطا تبديل شد به 10 خطا ! اين ده خطا در سال 1701 ميلادي به رسميت شناخته شد .
خب توضيح ديگه اي مد نظرم نيست . خطا ها رو ميگم با توضيحشون .

1- گرفتن دم جاروي حريف توسط هر بازيكني به منظور كند كردن يا متوقف ساختن طرف
2- پيشرويه هر بازكني به قصد برخورد با بازيكن حريف
3- قفل كردن دستگيره هاي جارو توسط هر بازيكني به منظور منحرف كردن بازيكن از مسير
4- پرتاب بلاجر به سمت جمعيت توسط مدافعين كه منجر به توقف بازي و دخات مسئولين براي حفظ امنيت تماشاگران مي شود .
5- استفاده از أرنج توسط هر بازيكني در برابر حريف
6- استفاده از هرقسمت بدن براي برگرداندن سرخگون از درون حلقه . دروازه بان بايد در جلوي حلقه قرار داشته باشه .
7- تماس دست منهاجمين با سرخگون هنگام عبور از حلقه
8- دستكري كردن سرخگون كه موجب انحراف سرخگون بشه
9- گرفتن اسنيچ توسط هر كسي به غير از جستجو گر
10- ورود بيش از يك مهاجم به منطقه گل زني

روز خوبي داشته باشيد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 مرداد 1384 08:54
نمایش جزئیات
آفلاین
والا فکر میکنم برای دور زدن با جارو باید چند کارو انجام داد !
1 - جارو رو باید از پنج انگشتی انتهای اون بگیری که کامل بتونی اونو بچرخونی و دورت کامل و سریع باشه .
2 - روی جارو باید به طور کامل خم بشی و پشتت تنها کمی راست باشه وگرنه باد مانع دور زدن میشه
3 - یکی از دستهات رو باید کمی باز کنی تا باد از زير بغل دستت عبور کنه و باید دست مخالف هم باشه یعنی در دور زدن به چپ بایذ دست راست رو باز کرد !
4 سرت رو هم باید در جهتی که می خوای بچرخی باید بگیری
5 - ابتدا نوک جارو رو کمی کج کنی و بعد از دو ثانیه تهش رو هم بگردونی !
این تجربه من بود که ارایه کردم !
البته فراموش نکنید که دراکو بهترین پرنده انگلیسه !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: شنبه 29 مرداد 1384 19:12
نمایش جزئیات
آفلاین
استاد مي خواستم بدونم با جارو مي شه به ماه سفر كرد و اگر ميشه تا حالا كسي اين كارو كرده ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!