سلام سالي.چطوري؟
مي رم سر اصل مطلب:
1-چجور آدمي هستي؟(اين سوال همه جانبس :دي)
2-چي شد تغيير جهت دادي و اين شخصيتو انتخاب كردي؟(آيا اينم بر مي گرده به اين كه چه جور آدمي هستي؟)
3- تاپيك مورد علاقت چيه؟
4- نظرت راجع به استيون هاوكينگ چيه؟
5-بهترين نوع فعاليت توي اين سايت چيه؟
همين ديگه!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: پنجشنبه 18 خرداد 1396 21:41
از: اليا
پستها:
367

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

هووم انگار مینروا یادش رفته.
مصاحبه مینروا باشه بعد این مصاحبه یا اگه شد و هماهنگ شدیم مینروا این مصاحبه رو انجام بده.
فعلا یه مهمان داریم که کلی سوژه با خودش داره. اون کیه؟ کیییییییییه؟ کیییییییییییییییییییییه؟ بله اون کسی نیست جز باباشاه ببخشید:
سالازار اسلایترین
شما تا یکشنبه هفته آینده فرصت دارید سوالاتتونو از ایشون بپرسید.
مصاحبه مینروا باشه بعد این مصاحبه یا اگه شد و هماهنگ شدیم مینروا این مصاحبه رو انجام بده.فعلا یه مهمان داریم که کلی سوژه با خودش داره. اون کیه؟ کیییییییییه؟ کیییییییییییییییییییییه؟ بله اون کسی نیست جز باباشاه ببخشید:
سالازار اسلایترین
شما تا یکشنبه هفته آینده فرصت دارید سوالاتتونو از ایشون بپرسید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: پنجشنبه 18 خرداد 1396 21:41
از: اليا
پستها:
367

عالي بود.
روفوس نوشته:
نقل قول:
a
خيلي عاليه.سعي كن همينطوري بموني.
روفوس نوشته:
نقل قول:
باهات تا حد زيادي موافقم.
اميدوارم همه كسايي كه ميان به عنوان مصاحبه شونده در اين مورد نظر بدن.اينطوري روند جون گرفتني كه گفتي سريع ترم مي شه.
موفق باشي رفيق
روفوس نوشته:
نقل قول:
سیار دلنازک
قابلیت اینو دارم که فوری با یه نفر دوس بشم . برونگرا ، شادم ، کم گریه میکنم ، از غرور و دروغ هم متنفرم . همین دیگه !
a
خيلي عاليه.سعي كن همينطوري بموني.
روفوس نوشته:
نقل قول:
سایت توی وضعیت بسیار عالی قرار داره به نظر من ! داره جون میگیره ... هنوز خیلی راه داره واسه ی بهتر شدن ولی الانم شرایطش خوبه ... اگه پارسال همین موقع رو با الان مقایسه کنید ، به حرف من میرسید .
باهات تا حد زيادي موافقم.
اميدوارم همه كسايي كه ميان به عنوان مصاحبه شونده در اين مورد نظر بدن.اينطوري روند جون گرفتني كه گفتي سريع ترم مي شه.
موفق باشي رفيق
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آمیکوس کرو در 1389/8/15 15:19:06

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/10
آخرین ورود: شنبه 19 مهر 1399 22:11
از: کره آبی
پستها:
2608

خیلی ممنون از جوابای خوبت روفوس جان.
در مورد سوال 8) سگ سه سر کتاب یک بود.
سوال 13) بابای صدراعظم کی بود؟
همون که میگفت کیه کیه؟ ... اگه اون بود خودتی 
سوال 15) واقعا!
25) پیشنهاد میکنم زیست جانوری یا گیاهی بخونی.
28) ذهنت منحرفه دیگه. نمیخوامم منو دوست داشت باشی. استرجس رو دوست داشته باش
30) موافقم بات
32) خونتو حلال کردی
33) خسته نباشید!
34) واقعااااااااا!!! قشنگ گفتی. در مورد کال آو دیوتی همین جمله کفایت میکنه.
35) بابا ما وجه اشتراک زیاد داریما.
من با ادامه تحصیلتم مشکلی ندارم
39) یه وجه اشتراک دیگه. منم خیلی وقته شطرنج بازی میکنم.
40) یاد بدهکاریام افتادم.
44) والا خانوادگی که نمیتونیم همه رو با هم دعوت میکنیم، یکی یکی.
موتوشکرم
------------
به لودو:
آنتونین درسته نه آنتونیون
منم از شما تشکر میکنم که قلم پرو دنبال میکنی. در مورد سوالات هم اگه شد باشه، البته اگه شد و حوصلش بود.
به مینروا:
بله نوبت شماست ولی اول یه بار درست بگو آنتونین ببینم بلدی
به مری:
قربون آدم چیز فهم. از اول نمیگفتی خب. الان یعنی قهر کردی؟
در مورد سوال 8) سگ سه سر کتاب یک بود.

سوال 13) بابای صدراعظم کی بود؟
همون که میگفت کیه کیه؟ ... اگه اون بود خودتی 
سوال 15) واقعا!

25) پیشنهاد میکنم زیست جانوری یا گیاهی بخونی.
28) ذهنت منحرفه دیگه. نمیخوامم منو دوست داشت باشی. استرجس رو دوست داشته باش

30) موافقم بات
32) خونتو حلال کردی

33) خسته نباشید!
34) واقعااااااااا!!! قشنگ گفتی. در مورد کال آو دیوتی همین جمله کفایت میکنه.
35) بابا ما وجه اشتراک زیاد داریما.
من با ادامه تحصیلتم مشکلی ندارم39) یه وجه اشتراک دیگه. منم خیلی وقته شطرنج بازی میکنم.
40) یاد بدهکاریام افتادم.
44) والا خانوادگی که نمیتونیم همه رو با هم دعوت میکنیم، یکی یکی.
موتوشکرم

------------
به لودو:
آنتونین درسته نه آنتونیون
منم از شما تشکر میکنم که قلم پرو دنبال میکنی. در مورد سوالات هم اگه شد باشه، البته اگه شد و حوصلش بود.

به مینروا:
بله نوبت شماست ولی اول یه بار درست بگو آنتونین ببینم بلدی

به مری:
قربون آدم چیز فهم. از اول نمیگفتی خب. الان یعنی قهر کردی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

باید بگم هرچی در مورد سوالا گفتیم فرقی نمیکنه پس دیگه نمیگم!
سلام و درود بر رفوس عزیز
مصاحبه خوبی بود، فقط من حس کردم به سرعت به سوالا جواب دادی چون تناقض بارون شدیم نفهمیدیم مرگخوارا خوب و باابهتن و میری آنجا یا محفل رو انتخاب میکنی؟ یا شخصیت روفوس بهت میخوره یا اگر خالی بود پیوز میشدی!
در کل جوابای جالبی بود .
سلام و درود بر رفوس عزیز
مصاحبه خوبی بود، فقط من حس کردم به سرعت به سوالا جواب دادی چون تناقض بارون شدیم نفهمیدیم مرگخوارا خوب و باابهتن و میری آنجا یا محفل رو انتخاب میکنی؟ یا شخصیت روفوس بهت میخوره یا اگر خالی بود پیوز میشدی!
در کل جوابای جالبی بود .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پستها:
689

جزئیات کاربر

اولا ممنون رفوس بابت مصاحبه و انتونیون عزیز همینطور !
خوشم اومد استقلالی .
یه چند تا سوال رو به نظرم زیاد واقعی جواب ندادی ! مثه سوال در مورد وضعیت سایت .
اواتار سالازار هم عالیه !
واقعا قبول دارم حرفتو فیلمای هری پاتر به جز 1 و 2 بقیه مزخرف بودن ! درسته فیلم چهارم نسبتا از جلوه ی ویژه ی خوبی برخوردار بود !
و اما در مورد مصاحبه ی بعدی فکر کنم نوبت منه ؟!
خوشم اومد استقلالی .
یه چند تا سوال رو به نظرم زیاد واقعی جواب ندادی ! مثه سوال در مورد وضعیت سایت .
اواتار سالازار هم عالیه !
واقعا قبول دارم حرفتو فیلمای هری پاتر به جز 1 و 2 بقیه مزخرف بودن ! درسته فیلم چهارم نسبتا از جلوه ی ویژه ی خوبی برخوردار بود !
و اما در مورد مصاحبه ی بعدی فکر کنم نوبت منه ؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

با تشکر از روفوس عزیز، جواب بقیه سوالامو هم تو مسنجر میگیرم ازت!
همچنین از آنتونیون عزیز هم تشکر میکنم به خاطر مصاحبه ولی شما فکر نمیکنه مصاحبه ها زیادی کوتاه شده؟
درسته زمان پرسی زیاد بلند بود ولی این جوری کوتاه هم خوب نیست، یکمی سوالای درمورد سایتشو بیشتر کنید پلیز.
همچنین از آنتونیون عزیز هم تشکر میکنم به خاطر مصاحبه ولی شما فکر نمیکنه مصاحبه ها زیادی کوتاه شده؟
درسته زمان پرسی زیاد بلند بود ولی این جوری کوتاه هم خوب نیست، یکمی سوالای درمورد سایتشو بیشتر کنید پلیز.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/28
آخرین ورود: دوشنبه 18 آذر 1398 23:15
از: دواج يك امرحسنه است !
پستها:
689

روفوس جان سلام. به قلم پر خوش آمدی. بگو سیب
شما یکی از اعضای محبوب، خوش خلق و طنزپرداز سایت هستید. نمود این خصوصیات در پستهایی که اعضا فرستادن و ابراز خوشحالی کردن که قراره با شما مصاحبه بشه، مشخصه. زودتر بریم سر اصل مطلب.
سلام جیگر ... ممنون ، شما و بچه های سایت همتون لطف دارید ... بریم !
----------
سوالات شخصی و هری پاتری
1) لطفا خودتو معرفی کن. هر چی کاملتر بهتر ولی هیچ اجباری نیست.
اصغر پنجه قوی 85 کیلو از تهران
مهدی ... 14 سالمه ، اول دبیرستان ، توی یکی از شهرای استان خوزستان که اسمش اندیمشک هست زندگی میکنم . یه دونه هم خواهر دارم .
2) بچه ها، در مصاحبه های قبلی ایراد گرفته بودن که خوب نتونستن مهمان را بشناسن. حالا شما از علایق، تنفرات، احساسات، حساسیت ها و شخصیتت بگو. یه جوری که یکی که نمیشناستت خوب بتونه بشناسه.
چه سوال سختی
بسیار دلنازک
قابلیت اینو دارم که فوری با یه نفر دوس بشم . برونگرا ، شادم ، کم گریه میکنم ، از غرور و دروغ هم متنفرم . همین دیگه !
3) بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
بهترین خصوصیت : مهربون
بدترین خصوصیت : زود عصبانی میشم . ( البته زودم پشیمون میشما ! )
4) چی شد که با رولینگ و هری پاتر آشنا شدی؟
فکر کنم 4 یا 5 سال پیش بود که دوست خواهرم واسه تولد خواهرم ، کتابای 1 و 2 رو بهش هدیه داده بود . بعد از اینکه خوند کتابارو ، از بس تعریف کرد از کتابا ، منم وسوسه شدم و نشستم کتابارو خوندم و با رولینگ و هری پاتر آشنا شدم !
5) روفوس اسکریم جیور رو معرفی کن. هر چقد اطلاعات داری بسه نمیخواد به کتابا مراجعه کنی.
یه کاراگاه نسبتا مسن ، که هم قویه و هم شجاع ... و بیشتر عمرش رو صرف مبارزه با جادوی سیاه کرده .
6) فرض کن جلوی آینه نفاق انگیز ایستادی، چی میبینی؟
توی آینه ، خودم رو میبینم که بین کلی درخت سبز ایستادم و از بودن توی این فضا لذت میبرم !
7) اگه بهت فرصت داده میشد که قسمت هایی از کتاب هری پاترو عوض کنی کدوم قسمت ها رو عوض می کردی؟ (آگوستوس پای)
توی کتاب هفتم ، هری رو هم میکشتم . فکر کنم اکثرا دوست داشتن هری کشته شه ... به هرحال باز هم همون سناریو تکرار شد که آدم بده بمیره و آدم خوبه زنده باشه . به نظرم اینجوری تموم شدن بیشتر باب میل بچه های 7 ساله بود ! اونا اینجوری دوست دارن !
8) سوال: کدام یک از موجودات خطرناک کتاب های هری پاتر بود که بوسیله ساز زدن یا آهنگ گذاشتن آرام میشد و به خواب میرفت؟
هیپوگریف بود ؟
تسترال ؟
هردو مورد ؟ هیچکدام ؟
9) اگه دنياي هري پاتر واقعيت داشت و تو داخلش بودي دوست داشتي كدام شخصيت باشي؟ (آمیکوس کرو)
دوست داشتم خود اسکریم جیور میبودم ... شخصیتش یه جور با ابهته و مردم میتونن بش اعتماد کنن ... خوشم میاد از اینجور آدما !
10) کدام یک از کتاب های هفتگانه هری پاترو بیشتر دوست داری؟ چرا؟
کتاب سوم ... هری و زندانی آزکابان ... خیلی چیزای جالب توش بود . اینکه موش رون ، پتی گروئه ... اینکه سیریوس اون چیزی نبود که هری فکر میکرد ، اینکه اون نقشه رو لوپین و پاتر و سیریوس نوشته بودن و از همه مهمتر اینکه ریموس لوپین گرگینه اس !
11) کتاب آخر خوب تموم شد یا بد؟ چرا؟
بد ؛ اون بالا هم راجع بش توضیح دادم ... به نظرم هری باید کشته میشد !
12) کوییدیچ دوست داری؟ اگه میتونستی بازی کنی دوست داشتی تو چه پستی بودی؟
اصلا از کوییدیچ سردر نمیارم ... باور کنید !
ولی اگه سر در میوردم ، بدون شک از بین پستا جستجوگر رو انتخاب میکردم !
زنگ تفریح
13) قهوه ی تلخ رو دیدی؟ اگه دیدی اسمای زیر نزدیک به کدوم شخصیت فیلم هستند ؟
روفوس اسکریم جیور ، لرد ولدمورت ، سالازار کبیر(خودم)، آلبوس دامبلدور ،پرفسور کوییرل و آنتونین دالاهوف. (سالازار اسلایترین)
آره ...
روفوس اسکریم جیور : اون رییس نظمیه ... برزو السلطنه بود ؟
لرد ولدمورت : همون که همش میگه بدهیم پدرت را در بیاورند ، پدر سوخته ؟!
سالازار صغیر
: بابا شاه !
آلبوس دامبلدور : همون مرده که توی آشپزخونه اس ... که اسمش زنش قناریه !
از شانس بد ما اسماشون یادم رفته !
پروفسور کوییریل : مستشارالملک
آنتونین : پدر صدراعظم !
14) چرا اصرار داری پسر ارباب باشی؟!آیا این یه ویروسه که تعدادی از مرگخوارا بهش مبتلا میشن؟! (لرد ولدمورت)
نه پدر ... ینی ارباب ... خبر رسیده که به آقا زاده ها ، وام مسکن میدن ، ما هم اگه سالازار یاری کنه ، قراره مسکنی درست کنیم سایبانش همه عشق !
شما هم آب که از دستتون نمیچکه ... ما هم که پول نداریم ! میجبوریم وام بگیریم دیه که این عیال و بچه ها ، راحت باشن دیه
15) نامه زیر از هاگوارتز برات فرستاده شده. در جواب چی مینویسی؟
" روفوس عزیز با سلام. با افتخار بعرض می رساند مدرسه بزرگ جادوگری هاگوارتز با بهترین کادر آموزشی و اساتید مجرب و همینطور بزرگترین فضای آموزشی از آذر ماه، سال تحصیلی جدید را آغاز میکند. شمام جادوگر نیستی فقط این نامه را فرستادیم که دلت بسوزه. با تشکر"
لعنت بر پدرو مادر مردم آزار ...
) 16 -جناب وزیر، در کتاب دو بار آلبوس دامبلدور حالتان را گرفت. یک بار در دفتر کارش و یک بار در وزارت سحر و جادو. این قضیه با مرگخوار شدنتان ارتباطی ندارد؟
اصولا این پشمک با من مشکل داره
ولی جدا از شوخی ، دوست داشتم مرگخوار بشم چون همیشه این حس رو داشتم که مرگخوار ها قوی تر بودن . در ضمن مرگخواری یه ابهت خاص داره !
سوالات مربوط به سایت
17) بیشترین وقتی که برای یک پست گذاشتی چقدر بوده؟؟ (فرد ویزلی)
واسه همین دوئل با خود جنابالی ... 2 ساعت !
18) تا حالا شده چیزی (اتفاق یا رفتار یا حرفی) تو سایت واقعا عصبانیت کرده باشه؟عصبانی بشی چیکار میکنی؟! (لرد ولدمورت)
بله ارباب ، همین جریان جوخه و الف دال ، پدر مارو درورد ! واقعا عصبانی شدم ولی فوری پخ دادم به رییس الف دال که اون زمون همین سالازار خودمون بود ، جمعش کردیم موضوع رو ...
19) این آواتار شما چه ربطی به وزیر جدی و نسبتا ترسناک توی کتاب داره؟بهتر نبود یه شخصیت شوخ تر انتخاب میکردی؟ (لرد ولدمورت)
خیلی ربط داره !
درسته حرفتون ... قبول دارم ... به نظرم بهترین شخصیت واسم ، پیوز میتونست باشه که گرفته شده بود اون زمانی که من ثبت نام کردم . یک روح مردم آزار و شیطون که فوق العاده میتونسم بلا سرش بیارم .
20) آيا تا به حال شده سر يه مساله تو سايت به شدت بزني زير گريه؟ (سالازار اسلایترین)
آره ، یه روز تابستون بود که سری اتفاقات افتاده بود که واقعا نمیتونستم باورشون کنم یا حداقل باشون کنار بیام ! بعد از کلی صحبت و اینا ، نتونستم تحمل کنم و زدم زیر گریه ...
21) آیا شده تا به حال عاشق یکی از بچه های تو سایت بشی؟! (سالازار اسلایترین)
نخیرم !
میخوام ادامه تحصیل بدم و قصد ازدواج هم ندارم ! 
22) بهترین دوستت توی سایت؟ (نیوت اسکمندر)
والا اینقدر زیادن که میترسم اگه اسم ببرم ، یکیشون از قلم بیفته ... همه اعضا از بهترین دوستای منن !
23) پست جدی خوبه یا طنز؟ (نیوت اسکمندر)
جدیدا به شدت از پست جدی خوشم اومده ... بهترین پستی هم که زدم ( به نظر خودم البته
) جدی بود !
24) چي كار كردي ارباب اينقدر دوست داره:دي؟؟ (ملیندا بوبین)
ارباب ؟
همین ارباب روزی بیستا آوادا واسم میفرسته به همراه کمی هم کروشیو ! ارباب ، عمو اسفند رو دوست داره ! 
25) چرا آواتارات همه جكوجونورن؟ (ملیندا بوبین)
راستش از جونور جماعت خوشم میاد !
قبلیه مارمولک بود ... این هم میکروبه ! احتمالا بعدی قارچه ! 
26) من فک کنم کلاه گروه بندی تو رو یک کم زود تر از موعد گروه بندی کرد(دامبلدور خطاب به اسنیپ): تو واقعا مرگخواری رو انتخاب میکردی یا محفلی؟ (مینروا مک گونگال)
اگه جادوگر بودم بدون شک ، محفل ققنوس رو انتخاب میکردم .
27) چرا توی اکثر پستایی که زده میشه، نقش روفوس، آدمی سر به هواست که اکثر مواقع سوتی میده؟ آیا این ریشه در تاریخ سایت داره؟ (آگوستوس پای)
این کاملا اتفاقی بود . توی اولین رولی که روفوس به عنوان یک مرگخوار بود ، یه آدم سر به هوا بود . دیگه کم کم این جریان ادامه پیدا کرد و الان توی اکثر پستا ، از بین مرگخوارا اگه قراره کسی سوتی بده ، اون روفوسه !
28) با كدوم يكي از مديرا بيشتر حال مي كني؟ (آمیکوس کرو)
استغفر ... همین کارا رو میکنید میزنن سایتو
میکنن !
پدر من ینی چی با کودوم مدیرا حال میکنید ؟
جدا از شوخی ، از بین مدیرا آنتونین و استر رو از همه بیشتر دوس دارم . با اعضا خوب راه میان ...
29) چرا اکثرا تو پستا من و تو رو با هم به ماموریت میفرستن؟ تو خودتو به من میچسبونی یا من خودمو به تو؟ (لودو بگمن)
من خودمو میچسبونم به تو !
30) سایتو چطور میبینی؟ (آمیکوس کرو)
سایت توی وضعیت بسیار عالی قرار داره به نظر من ! داره جون میگیره ... هنوز خیلی راه داره واسه ی بهتر شدن ولی الانم شرایطش خوبه ... اگه پارسال همین موقع رو با الان مقایسه کنید ، به حرف من میرسید .
31) اگه بهت پیشنهاد مدیریت بشه چی جواب میدی؟
از بس از بدی مدیریت و نظارت و اینجور چیزا گفتن ، که این چیزا واسم شده فوبیا !
32) هر انتقادی از مدیرا داری راحت بکن ولی خونت گردن خودت
همه ی مدیرا خوبن جز این آنتونین ... به نظرم باید کلا از سایت اخراج بشه !
سوالات خارج سایت
33) آخرین کتابی که خوندی؟ یه مختصر درباره ش توضیح بده.
یه غلطی کردیم گفتیم بیایم بشینیم از این رمان نامبروانا بخونیم . نشستیم این مرشد و مارگریتا که مال بولگاکوفه رو خوندیم . دریغ از درک یه جمله اش !
34) فیلم مورد علاقت غیر از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر) و همینطور موسیقی، بازیگر و بازی کامپیوتری مورد علاقتو بگو.
الان ینی هری پاتر فیلم محبوب منه ؟
همش شده ...
دزدان دریایی کارائیب و دنیای مردگان فیلمای محبوبمن !
موسیقی هم که خارجی تک و توک لینکین پارکی متالیکایی چیزی گوش میدیم . ایرانی هم که دوتا نفس !
چاووشی و یگانه !
بازیگر مورد علاقه هم کیانو ریوز
بازی کامپیوتری هم بعد از کال آف دیوتی حرام است !
35) فوتبال؟ آبی یا قرمز؟ (مینروا مک گونگال)
استقلال
36) دوست داری چه کاره بشی؟
یا مهندس یا وکیل ! البته الان هم شاغلم ها ... مرگخوارم خب !
37) علم بهتر است یا ثروت یا پارتی؟
آقا اجازه ! علم !
( افکت بچه خرخونا چابلوسا ! )
38) چه غذایی رو دوست داری؟
قرمه سبزی و ته چین
39) چه ورزشی میکنی؟ مبتدی یا حرفه ای؟
کاراته ( کیوکشین ) البته واسه اینکه بدنم رو فرم باشه ، شطرنج هم کار میکنم !
40) اگه خاطرت هست، یه جک بگو.
یه روز یکی توی آشپزخونه دنبال لیوانش میگرده . اینورو نیگا میکنه نیس . اینورو نیگا میکنه ... هست !
پایان
41) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟
سوال دومی استخونمو سوزوند ... نیم ساعت روش فکر کردم !
42) هر مطلبی که دوست داری بگی و تو سوالات گفته نشد رو راحت بگو.
فقط و فقط تشکر میکنم از بچه های گل جادوگران که اینقد لطف دارن ! دوستون دارم زیاد !
43) در کل مصاحبه چطور بود؟
خوب بود ... این سوال دومی نبود بهتر بودا !
44) پیشنهادت برای مهمان بعدی؟
یا لودو یا سیریوس یا نیوت یا آگوستوس یا دابی یا سالازار
خیلی ممنون که وقت گذاشتی و سوالات جواب دادی. موفق و موید.
خواهش میکنم ... حاج آقا شما هم مورید باشید !
شما یکی از اعضای محبوب، خوش خلق و طنزپرداز سایت هستید. نمود این خصوصیات در پستهایی که اعضا فرستادن و ابراز خوشحالی کردن که قراره با شما مصاحبه بشه، مشخصه. زودتر بریم سر اصل مطلب.
سلام جیگر ... ممنون ، شما و بچه های سایت همتون لطف دارید ... بریم !

----------
سوالات شخصی و هری پاتری
1) لطفا خودتو معرفی کن. هر چی کاملتر بهتر ولی هیچ اجباری نیست.
اصغر پنجه قوی 85 کیلو از تهران
مهدی ... 14 سالمه ، اول دبیرستان ، توی یکی از شهرای استان خوزستان که اسمش اندیمشک هست زندگی میکنم . یه دونه هم خواهر دارم .
2) بچه ها، در مصاحبه های قبلی ایراد گرفته بودن که خوب نتونستن مهمان را بشناسن. حالا شما از علایق، تنفرات، احساسات، حساسیت ها و شخصیتت بگو. یه جوری که یکی که نمیشناستت خوب بتونه بشناسه.
چه سوال سختی

بسیار دلنازک
3) بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
بهترین خصوصیت : مهربون
بدترین خصوصیت : زود عصبانی میشم . ( البته زودم پشیمون میشما ! )
4) چی شد که با رولینگ و هری پاتر آشنا شدی؟
فکر کنم 4 یا 5 سال پیش بود که دوست خواهرم واسه تولد خواهرم ، کتابای 1 و 2 رو بهش هدیه داده بود . بعد از اینکه خوند کتابارو ، از بس تعریف کرد از کتابا ، منم وسوسه شدم و نشستم کتابارو خوندم و با رولینگ و هری پاتر آشنا شدم !
5) روفوس اسکریم جیور رو معرفی کن. هر چقد اطلاعات داری بسه نمیخواد به کتابا مراجعه کنی.
یه کاراگاه نسبتا مسن ، که هم قویه و هم شجاع ... و بیشتر عمرش رو صرف مبارزه با جادوی سیاه کرده .
6) فرض کن جلوی آینه نفاق انگیز ایستادی، چی میبینی؟
توی آینه ، خودم رو میبینم که بین کلی درخت سبز ایستادم و از بودن توی این فضا لذت میبرم !
7) اگه بهت فرصت داده میشد که قسمت هایی از کتاب هری پاترو عوض کنی کدوم قسمت ها رو عوض می کردی؟ (آگوستوس پای)
توی کتاب هفتم ، هری رو هم میکشتم . فکر کنم اکثرا دوست داشتن هری کشته شه ... به هرحال باز هم همون سناریو تکرار شد که آدم بده بمیره و آدم خوبه زنده باشه . به نظرم اینجوری تموم شدن بیشتر باب میل بچه های 7 ساله بود ! اونا اینجوری دوست دارن !
8) سوال: کدام یک از موجودات خطرناک کتاب های هری پاتر بود که بوسیله ساز زدن یا آهنگ گذاشتن آرام میشد و به خواب میرفت؟
هیپوگریف بود ؟
تسترال ؟
هردو مورد ؟ هیچکدام ؟
9) اگه دنياي هري پاتر واقعيت داشت و تو داخلش بودي دوست داشتي كدام شخصيت باشي؟ (آمیکوس کرو)
دوست داشتم خود اسکریم جیور میبودم ... شخصیتش یه جور با ابهته و مردم میتونن بش اعتماد کنن ... خوشم میاد از اینجور آدما !
10) کدام یک از کتاب های هفتگانه هری پاترو بیشتر دوست داری؟ چرا؟
کتاب سوم ... هری و زندانی آزکابان ... خیلی چیزای جالب توش بود . اینکه موش رون ، پتی گروئه ... اینکه سیریوس اون چیزی نبود که هری فکر میکرد ، اینکه اون نقشه رو لوپین و پاتر و سیریوس نوشته بودن و از همه مهمتر اینکه ریموس لوپین گرگینه اس !
11) کتاب آخر خوب تموم شد یا بد؟ چرا؟
بد ؛ اون بالا هم راجع بش توضیح دادم ... به نظرم هری باید کشته میشد !
12) کوییدیچ دوست داری؟ اگه میتونستی بازی کنی دوست داشتی تو چه پستی بودی؟
اصلا از کوییدیچ سردر نمیارم ... باور کنید !
ولی اگه سر در میوردم ، بدون شک از بین پستا جستجوگر رو انتخاب میکردم ! زنگ تفریح
13) قهوه ی تلخ رو دیدی؟ اگه دیدی اسمای زیر نزدیک به کدوم شخصیت فیلم هستند ؟
روفوس اسکریم جیور ، لرد ولدمورت ، سالازار کبیر(خودم)، آلبوس دامبلدور ،پرفسور کوییرل و آنتونین دالاهوف. (سالازار اسلایترین)
آره ...
روفوس اسکریم جیور : اون رییس نظمیه ... برزو السلطنه بود ؟
لرد ولدمورت : همون که همش میگه بدهیم پدرت را در بیاورند ، پدر سوخته ؟!

سالازار صغیر
: بابا شاه ! آلبوس دامبلدور : همون مرده که توی آشپزخونه اس ... که اسمش زنش قناریه !
از شانس بد ما اسماشون یادم رفته ! پروفسور کوییریل : مستشارالملک
آنتونین : پدر صدراعظم !
14) چرا اصرار داری پسر ارباب باشی؟!آیا این یه ویروسه که تعدادی از مرگخوارا بهش مبتلا میشن؟! (لرد ولدمورت)
نه پدر ... ینی ارباب ... خبر رسیده که به آقا زاده ها ، وام مسکن میدن ، ما هم اگه سالازار یاری کنه ، قراره مسکنی درست کنیم سایبانش همه عشق !
شما هم آب که از دستتون نمیچکه ... ما هم که پول نداریم ! میجبوریم وام بگیریم دیه که این عیال و بچه ها ، راحت باشن دیه
15) نامه زیر از هاگوارتز برات فرستاده شده. در جواب چی مینویسی؟
" روفوس عزیز با سلام. با افتخار بعرض می رساند مدرسه بزرگ جادوگری هاگوارتز با بهترین کادر آموزشی و اساتید مجرب و همینطور بزرگترین فضای آموزشی از آذر ماه، سال تحصیلی جدید را آغاز میکند. شمام جادوگر نیستی فقط این نامه را فرستادیم که دلت بسوزه. با تشکر"
لعنت بر پدرو مادر مردم آزار ...
) 16 -جناب وزیر، در کتاب دو بار آلبوس دامبلدور حالتان را گرفت. یک بار در دفتر کارش و یک بار در وزارت سحر و جادو. این قضیه با مرگخوار شدنتان ارتباطی ندارد؟
اصولا این پشمک با من مشکل داره
ولی جدا از شوخی ، دوست داشتم مرگخوار بشم چون همیشه این حس رو داشتم که مرگخوار ها قوی تر بودن . در ضمن مرگخواری یه ابهت خاص داره !
سوالات مربوط به سایت
17) بیشترین وقتی که برای یک پست گذاشتی چقدر بوده؟؟ (فرد ویزلی)
واسه همین دوئل با خود جنابالی ... 2 ساعت !

18) تا حالا شده چیزی (اتفاق یا رفتار یا حرفی) تو سایت واقعا عصبانیت کرده باشه؟عصبانی بشی چیکار میکنی؟! (لرد ولدمورت)
بله ارباب ، همین جریان جوخه و الف دال ، پدر مارو درورد ! واقعا عصبانی شدم ولی فوری پخ دادم به رییس الف دال که اون زمون همین سالازار خودمون بود ، جمعش کردیم موضوع رو ...
19) این آواتار شما چه ربطی به وزیر جدی و نسبتا ترسناک توی کتاب داره؟بهتر نبود یه شخصیت شوخ تر انتخاب میکردی؟ (لرد ولدمورت)
خیلی ربط داره !
درسته حرفتون ... قبول دارم ... به نظرم بهترین شخصیت واسم ، پیوز میتونست باشه که گرفته شده بود اون زمانی که من ثبت نام کردم . یک روح مردم آزار و شیطون که فوق العاده میتونسم بلا سرش بیارم . 20) آيا تا به حال شده سر يه مساله تو سايت به شدت بزني زير گريه؟ (سالازار اسلایترین)
آره ، یه روز تابستون بود که سری اتفاقات افتاده بود که واقعا نمیتونستم باورشون کنم یا حداقل باشون کنار بیام ! بعد از کلی صحبت و اینا ، نتونستم تحمل کنم و زدم زیر گریه ...
21) آیا شده تا به حال عاشق یکی از بچه های تو سایت بشی؟! (سالازار اسلایترین)
نخیرم !
میخوام ادامه تحصیل بدم و قصد ازدواج هم ندارم ! 
22) بهترین دوستت توی سایت؟ (نیوت اسکمندر)
والا اینقدر زیادن که میترسم اگه اسم ببرم ، یکیشون از قلم بیفته ... همه اعضا از بهترین دوستای منن !
23) پست جدی خوبه یا طنز؟ (نیوت اسکمندر)
جدیدا به شدت از پست جدی خوشم اومده ... بهترین پستی هم که زدم ( به نظر خودم البته
) جدی بود ! 24) چي كار كردي ارباب اينقدر دوست داره:دي؟؟ (ملیندا بوبین)
ارباب ؟
همین ارباب روزی بیستا آوادا واسم میفرسته به همراه کمی هم کروشیو ! ارباب ، عمو اسفند رو دوست داره ! 
25) چرا آواتارات همه جكوجونورن؟ (ملیندا بوبین)
راستش از جونور جماعت خوشم میاد !
قبلیه مارمولک بود ... این هم میکروبه ! احتمالا بعدی قارچه ! 
26) من فک کنم کلاه گروه بندی تو رو یک کم زود تر از موعد گروه بندی کرد(دامبلدور خطاب به اسنیپ): تو واقعا مرگخواری رو انتخاب میکردی یا محفلی؟ (مینروا مک گونگال)
اگه جادوگر بودم بدون شک ، محفل ققنوس رو انتخاب میکردم .
27) چرا توی اکثر پستایی که زده میشه، نقش روفوس، آدمی سر به هواست که اکثر مواقع سوتی میده؟ آیا این ریشه در تاریخ سایت داره؟ (آگوستوس پای)
این کاملا اتفاقی بود . توی اولین رولی که روفوس به عنوان یک مرگخوار بود ، یه آدم سر به هوا بود . دیگه کم کم این جریان ادامه پیدا کرد و الان توی اکثر پستا ، از بین مرگخوارا اگه قراره کسی سوتی بده ، اون روفوسه !
28) با كدوم يكي از مديرا بيشتر حال مي كني؟ (آمیکوس کرو)
استغفر ... همین کارا رو میکنید میزنن سایتو
میکنن !
پدر من ینی چی با کودوم مدیرا حال میکنید ؟
جدا از شوخی ، از بین مدیرا آنتونین و استر رو از همه بیشتر دوس دارم . با اعضا خوب راه میان ...
29) چرا اکثرا تو پستا من و تو رو با هم به ماموریت میفرستن؟ تو خودتو به من میچسبونی یا من خودمو به تو؟ (لودو بگمن)
من خودمو میچسبونم به تو !
30) سایتو چطور میبینی؟ (آمیکوس کرو)
31) اگه بهت پیشنهاد مدیریت بشه چی جواب میدی؟
از بس از بدی مدیریت و نظارت و اینجور چیزا گفتن ، که این چیزا واسم شده فوبیا !

32) هر انتقادی از مدیرا داری راحت بکن ولی خونت گردن خودت
همه ی مدیرا خوبن جز این آنتونین ... به نظرم باید کلا از سایت اخراج بشه !

سوالات خارج سایت
33) آخرین کتابی که خوندی؟ یه مختصر درباره ش توضیح بده.
یه غلطی کردیم گفتیم بیایم بشینیم از این رمان نامبروانا بخونیم . نشستیم این مرشد و مارگریتا که مال بولگاکوفه رو خوندیم . دریغ از درک یه جمله اش !

34) فیلم مورد علاقت غیر از هری پاتر؟ (نیوت اسکمندر) و همینطور موسیقی، بازیگر و بازی کامپیوتری مورد علاقتو بگو.
الان ینی هری پاتر فیلم محبوب منه ؟
همش شده ... دزدان دریایی کارائیب و دنیای مردگان فیلمای محبوبمن !
موسیقی هم که خارجی تک و توک لینکین پارکی متالیکایی چیزی گوش میدیم . ایرانی هم که دوتا نفس !
چاووشی و یگانه ! بازیگر مورد علاقه هم کیانو ریوز
بازی کامپیوتری هم بعد از کال آف دیوتی حرام است !
35) فوتبال؟ آبی یا قرمز؟ (مینروا مک گونگال)
استقلال
36) دوست داری چه کاره بشی؟
یا مهندس یا وکیل ! البته الان هم شاغلم ها ... مرگخوارم خب !
37) علم بهتر است یا ثروت یا پارتی؟
آقا اجازه ! علم !

( افکت بچه خرخونا چابلوسا ! )38) چه غذایی رو دوست داری؟
قرمه سبزی و ته چین
39) چه ورزشی میکنی؟ مبتدی یا حرفه ای؟
کاراته ( کیوکشین ) البته واسه اینکه بدنم رو فرم باشه ، شطرنج هم کار میکنم !

40) اگه خاطرت هست، یه جک بگو.
یه روز یکی توی آشپزخونه دنبال لیوانش میگرده . اینورو نیگا میکنه نیس . اینورو نیگا میکنه ... هست !
پایان
41) بهترین و بدترین سوال مصاحبه؟
سوال دومی استخونمو سوزوند ... نیم ساعت روش فکر کردم !
42) هر مطلبی که دوست داری بگی و تو سوالات گفته نشد رو راحت بگو.
فقط و فقط تشکر میکنم از بچه های گل جادوگران که اینقد لطف دارن ! دوستون دارم زیاد !

43) در کل مصاحبه چطور بود؟
خوب بود ... این سوال دومی نبود بهتر بودا !
44) پیشنهادت برای مهمان بعدی؟
یا لودو یا سیریوس یا نیوت یا آگوستوس یا دابی یا سالازار
خیلی ممنون که وقت گذاشتی و سوالات جواب دادی. موفق و موید.
خواهش میکنم ... حاج آقا شما هم مورید باشید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج