جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه قضیه مصاحبه قلم پر جدیه،(همین مصاحبه با کراب) من می تونم بلاک درست کنم، پیام شخصی اطلاع رسانی هم میدم برای سوال پرسیدن اعضا از ایشون. موافقید؟
مجری به نظرم یک برنامه در میون عوض بشه. یک هفته مثلا آنتون باشه، هفته بعدی تام ریدل فرضاً. یعنی برنامه در کل دو مجری داشته باشه واسه تنوع هم بهتره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/1/18 10:16:49
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 18 فروردین 1392 01:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من حالم خوبه تام! ولی انگار تو رو زدن به پریز مشنگی! سیخ سیخ شدی!

--------

اممم اووووم نمیدونم مساله اینجاست که چت باکس وجود نداره!(جدی میگم) یا سایت دیگه حال و هوای قبلو نداره(بخاطر همون نبودن چت باکس احتمالا-چت باکس موقت رو من اصلا نگاهشم نمیکنم چون رو اعصابه) یا این تاپیک دیگه کششی نداره که احتمالا میتونه بخاطر همین مساله سایتم باشه یا اینکه من مجری جذابی نیستم.

مورد آخری رو میشه یه کاریش کرد ولی بقیه رو فعلا نمیشه و از دست ما خارجه دست مدیراست ما هم اگه بخوایم کاری بکنیم وقت میخواد که فکر میکنم الان بیشتر همه ترجیح میدن به زندگی و درس و کارشون برسن در نتیجه اگه شخصی فکر میکنه میتونه مجری خوبی باشه بگه و مصاحبه شو انجام بده به جای من. ولی بعنوان پیشنهاد، وینسنت کراب رو پیشنهاد میکنم بعنوان مهمان بعدی. امیدوارم مثل موارد قبلی یعنی سر کار خانم ها رولینگ و واتسون اینقدر سوال پرسیده نشه که سرور سایت دان بشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 فروردین 1392 18:31
نمایش جزئیات
آفلاین

آنتونین،پســـرَم!به دکتر روانپزشـک این اَواخـر مراجعه کردی؟!تا اواخــر سال 90 و اینا که یادمه سالم بودی.متاسفانه این چند وقت اخیر نرسیدم چــک آپـت (!) بکنم،نمیدونم چی سرت اومده.نمیدونستم جنون هری پاتری تا این حد خطرناکه مگـر نـه زودتر دست به کار می شدم!

جدا از شوخی!(مـگه من با تو شــوخی دارم؟!)

توصیه میـکنم بعد از مراجعه به روانپزشک یکی رو به دلـخواه خـودت (اگه شخـص "پرنس" نبـاشه لهت می کنم!) مثله آدم بشــونی روی این صنــدلی و ازش سوال بپرسی!همیشه علاقه خـاص من به قلـم پر قابل مشاهده بوده.مخاطب خاص خودش میــدونه!

منتظـر هستـم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1391 21:49
نمایش جزئیات
آفلاین
چون این همه سوال!! و استقبال!!! شد از مصاحبه با سر کار خانم رولینگ تصمیم گرفتم که با سر کار خانم اما واتسون هم مصاحبه کنم. سوالاتون از ایشون رو میتونید تا چهارشنبه، یعنی روز عید بپرسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 اسفند 1391 02:22
نمایش جزئیات
آفلاین
جناب آقای دالاهوف در همین لحظه به بنده اس ام اس داند که خیل عظیم طرفدارانم در جادوگران منتظر به دست گرفتن قلم پر از جانب من میباشند و البته من گلایه کردم که در این سایت حتی بنده را به عنوان یک عضو ایفای نقش به رسمیت نمیشناسند و تاییدم نکردند و حتی پستم را ویرایش کردند!!!(چه جنایتی) و گفتند شما تایید نمیشید ولی جناب آقای دالاهوف گفتند که اینا نمیفهمن!نفهمن!که منم بزرگواری کردم و خلاصه آمدم.البته جناب اقای دالاهوف یک مطالبی را به روا یا ناروا به ادمین سایت جناب آقای پسری که زنده ماند نسبت دادند که از من خواهش کردند جهت جلوگیری از بلاک شدنشان آنها را ذکر نکنم که نمیکنم!

بعد از اینکه این تایپک را خواندم متوجه شدم تنها یک مورفین نامی از من سوال پرسیده که جناب آقای دالاهوف گفتند این آقای مورفین به نمایندگی از حدود سی هزار عضو جادوگران این سوالات را پرسیده.اگه غیر از این بود که وقت نمیگذاشتم تا شش سوال!!!!ایشان را جواب بدهم! و تازه فارسی هم یاد بگیرم!یعنی عمرا اگه کمتر از سی هزار تا بود جواب میدادم! ماگل نت روزی بیست هزار تا آدم میاره تجمع میکنن پشت در خونه مون عمرا یه سوالشونم جواب نمیدم. حالا در هر صورت بریم سراغ سوالات:

1. مورفین گانت معتاد به مواد مخدر بوده؟

صد در صد!مورفین گانت یک انسان عملی و دائم الخمر بوده بوده که البته به پیشینیان مشنگ ها هم گرایش داشته و بعنوان مثال از در و درخت بالا میرفته و البته آب دهانش را هم به بیرون می انداخته.کلا من وقتی یک روز به باغ وحش رفته بودم و پیشینیان عزیزمان یعنی میمون های عزیز را دیدم که موز میخورند و حالشان به حالی میشود و انگار اسفناج خورده باشند از در و درخت بالا می روند به فکر خلق شخصیت دایی لرد ولدمورت افتادم.بالاخره بچه حلال زاده به داییــ...اووووووی!بنظر میرسه لرد ولدمورت مقتدری در سایت دارید.بگذریم ...

2. ایوان روزیه لاغرترین مرگخوار بوده؟

این مورد را کاملا تکذیب میکنم!ایوان روزیه چاقترین فرد در بین مرگخواران بوده.حال اگر در سایت شما اینجوری به شما القا کرده اند که ایشان لاغرترین بوده حتما دست مافیای قدرت و مدیریت در کار است!

3. لرد ولدمورت از کوییدیچ متنفر بوده؟

حقیقت این است که لرد ولدمورت نه تنها از کوییدیچ متنفر نبوده که عاشق تیم دسته اولی سیاه جامگان بوده منتها چون هیچ استعدادی در این زمینه نداشتـــ .... اووووووووووووی! بگذریم...

4. آنتونین دالاهوف از نوادگان آنتوان چخوف بوده؟

بله صد در صد!جناب آقای آنتونین دالاهوف از نویسندگان قهار هستند و بنده اصلا وقتی نوشته های آنتوان چخوف بزرگ را خواندم به فکر خلق شخصیت جناب اقای آنتونین دالاهوف افتادم.

5. سالازار اسلیترین در اواخر عمر به آلزایمر مبتلا شده بوده؟

بله ایشان حتی نام خودشان را نیز فراموش کرده بودند و میگفتند بنده را بابا شاه صدا کنید منتها فرصت نشد در کتاب به این مورد بپردازیم. ممنون از تیز بینی شما.

6. لودو بگمن تمایل داشته به وزارت برسه و یک حکومت دیکتاتوری پوپولیستی ایجاد کنه؟

دقیقا همینطوری است که شما میفرمایید.البته بنده در ابتدا لودو بگمن را صرفا برای شاد کردن مزاج مردم و اسباب تفریح و خنده درست کردم بخصوص آن قسمت شرط بندیش با جرج و فرد در جام جهانی کوییدیچ ولی به مرور متوجه شدم این شخصیت پتانسیل زیاده خواهی و سلطه طلبی هم دارد و به فکر افتادم که حتی به وزارت برسانم ایشان را ولی باز هم فرصت پرداختن به این موضع در کتاب ها پیش نیامد.

فعلا!
کاری با من داشتید به جناب اقای دالاهوف بگید که به من اس ام اس بزنه یا میس بندازه من خودم باهاشون تماس میگیرم.متشکرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رفتم اگر نیستم، گر نروم میرم...
ارسال شده در: جمعه 4 اسفند 1391 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لطفا از رولینگ بپرسید که آیا این شایعات درسته که:

1. مورفین گانت معتاد به مواد مخدر بوده؟
2. ایوان روزیه لاغرترین مرگخوار بوده؟
3. لرد ولدمورت از کوییدیچ متنفر بوده؟
4. آنتونین دالاهوف از نوادگان آنتوان چخوف بوده؟
5. سالازار اسلیترین در اواخر عمر به آلزایمر مبتلا شده بوده؟
6. لودو بگمن تمایل داشته به وزارت برسه و یک حکومت دیکتاتوری پوپولیستی ایجاد کنه؟

فعلا همینا.
لطفا اون اولی رو حتما حتما بپرس! من برای اثبات پاک بودنم یه سند محکم احتیاج دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 4 اسفند 1391 01:02
نمایش جزئیات
آفلاین
مهمان بعدی قلم پر: جی کی رولینگ

سوالاتون از ایشون رو میتونید تا سه شنبه هفته بعد بپرسید که اگه بخواین بازم تمدید میشه!

چی؟ چی گفتی؟ ببند نیشتو! من مرگخوار مگه با تو شوخی دارم؟! بله خود خانم رولینگ نویسنده هری پاتر منظورمه! سر کاریم نیست! تنور گرمی هم نیست! شعیده بازیم نیست و صد البته جادوگری هم نیست! دوباره میخنده! آقا بیاین اینو ببرید آزکابان چند تا تخم مرغ پخته هم بیارید من خودم شکنجه گر بودم میدونم چیکارش کنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 27 دی 1391 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه عضوی مهمان خاصی مد نظرش هست یا فکر میکنه میتونه مصاحبه انجام بده بگه وگرنه من به زودی مهمان بعدی رو معرفی میکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1391 11:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ایول، مختصر و مفید جواب دادی و همینطور پستت ظاهر خوبی داره آدم خسته نمیشه میخونتش. یه سری چیزا به ذهنم میرسه میگم اگه دوست داشتی جواب بده وگرنه که ممنون.

نقل قول:

یکی از مهمترین عقاید من تو زندگی ، یک جهان کامل ( Perfect World) هست . این جهان ممکنه به زودی ها امکان پذیر نباشه ولی ما میتونیم شروعش باشیم . هر فردی به تنهایی اگر شروع کنه به زندگی بهتر با حتی خیلی چیزهای کوچیک مثل نریختن آشغال تو خیابون یا توهین نکردن به دیگران بدون دلیل و غیره و غیره ، به سمت بهتری تو زندگی هممون میریم.

اووووپس خیلی ایده دور از دسترسی به نظر میاد ولی خوبه چون به نظر من داشتن یه ایده آل خیلی بزرگ بهتر از نداشتن هدف تو زندگیه. منتها یه چیزی میخوام بگم چون جامعه شناسی هم خوندی شاید مسلط تر باشی از من اما شنیدم که نیچه یه مساله ای مطرح کرده با عنوان مدینه فاضله یا ابرشهر. اما حتی نیچه هم جرات کرده فقط در مورد یک شهر این مساله رو مطرح کنه نه کل جهان.

نقل قول:

کار میکنم تو یک شرکت کامپیوتری . ماشین هم اینجا زیاد به درد نمیخوره . همه جا اتوبوس و مترو و این وسایل نقل و انتقال عمومی وجود داره.

باریکلا کارت درسته

نقل قول:

بعضی اوقات بحث هایی پیش میاد با اعضا که عادی هست . من خودم وقتی مدیر نبودم ، خیلی بحث داشتم با مدیر ها و در نتیجه اعضا رو درک میکنم .

درسته. منم وقتی مدیر بودم از یه بعد دیگه به قضیه نگاه میکردم منتها الان اگه گیر میدم یا چیزی میگم بیشتر جنبه فان داره. اینجا چون یه جامعه مجازیه فکر میکنم آدم وقتی یه عضو عادی باشه بیشتر احساس قدرت میکنه و کلا حالم میده گیر دادن به مدیرا چون تو جادوگران غلط یا درست جا افتاده که مدیرا باید خیلی مراقب باشن در برخورد با اعضا.

نقل قول:

من شخصا از شخصیت هری پاتر خوشم نمیاد در نتیجه ضایع شدنش رو دوست دارم ببینم

اوه واقعا؟ هری پاتر از پشت صحنه اشاره میکنه تا ثانیه هایی دیگر از مدیریت برکنار میشی!

نقل قول:

والا چی بگم ؟ هری از خیلی از نظر ها عالی هست . از نظر فنی ، زبانی و اطلاعات داشتن بسیار در سطح بالایی قرار داره .

اوکی اوکی میگه بخشیدمت!

نقل قول:

آنتونین دالاهوف : درگیری های زیادی داشتیم در قدیم بنا به مسائلی که اتفاق افتاده بود ولی خب خوشحالم که تونستیم دوتایی اون مسائل رو پشت سر بذاریم و به عنوان دو عضو خوب جادوگران فعالیت کنیم . زمانی که مدیر اخبار شد من زیاد بهش اعتقادی نداشتم ولی وقتی کارش رو دیدم ، متوجه شدم که اشتباه میکردم . در حال حاضر یکی از اعضای خوب جادوگران به حساب میان .

یادش بخیر. گهی پشت بر زین و گهی زین به پشت...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 23 دی 1391 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
1) اسم، سن، فامیل، قد، وزن، میزان تحصیلات، رشته تحصیلی، تعداد برادر، تعداد خواهر، مادر و پدر؟، زن و بچه؟ و هرگونه مساله و مورد شخصی را زود تند سریع بگو! بدون لطفا!

سورنا هستم ، 21 سال ، 175 سانتی متر ، 80 کیلو ، لیسانس جامعه شناسی ، تک فرزند ، مادر و پدرم که دارم . زن که ندارم و خوشبختانه هنوز پدر هم نشدم .

2) چرا رفتی فرانسه؟ خوش میگذره اونجا؟ (الفیاس دوج)

برای تحصیل و تفریح و بودن در یک کشور بهتر و لذت بردن از زندگی !

3) راسته که تو مدرسه کلاس میپیچوندی و فحش مینداختی تو صندوق انتقادات و پیشنهادات؟ الان پشیمونی؟ تو دانشگاه چطوری؟ (پروفسور مری تاوت)

دوران ما پیشنهادات و انتقادات وجود نداشت تو مدرسه ولی کلاس زیاد میپیچوندم ! یکی از لذت های مدرسه پیچوندن کلاس هاست اصلا .

4) فکر میکنم سورنا یکی از سرداران ایرانی بوده درسته؟ اگه توضیح خاصی در موردش داری بگو.

خانواده من علاقه زیادی به تاریخ ایران دارن و به همین دلیل اسم سورنا رو که یک سردار اشکانی بوده و اسمی هم هست که تقریبا زیاد استفاده نمیشه و واقعا هم به نظر خودم زیبا هست ، برام انتخاب کردن . خوشحالم که اسمم سورنا هست چون یک روحیه خوبی بهم میده .

5) عاشق شدی تا حالا؟<اگه شدی که غلط کردی>(پروفسور مری تاوت)

افرادی بوده که دوستشون داشتم ولی عاشق کسی نبودم تا حالا . به نظر من ، عشق چیزی نیست که آدم تو یه لحظه پیدا کنه . وقتی با یک فردی هستی و دوستش داری ، به مرور زمان بهش وابسته میشی و عاشقش میشی .

6) مردم کشوری که توش هستی رو با مردم ایران و همینطور زندگی در اونجا رو با ایران مقایسه کن.(بدون مطالب سیاسی)

سوال پیچیده ای هست این مساله . مطمئنا شرایط فرهنگی اینجا از ایران بهتر هست . مثال های کوچیک و بزرگ زیادی هست که اینجا جاش نیست بهش بررسی بشه . از یک طرف هم به هر حال اون محبت و گرم بودن ایرانی ها واقعا ارزشش خیلی زیاد هست . خیلی ها که هنوز خارج نیومدن ، متوجه این قضیه نمیشن ولی این محبت و گرم بودن ایرانی ها در کشور های اروپایی وجود نداره اصلا .

7) جهان بینیت چطوریه؟ دستور العمل خاصی برای زندگیت داری؟ از زندگی چی فهمیدی؟

یکی از مهمترین عقاید من تو زندگی ، یک جهان کامل ( Perfect World) هست . این جهان ممکنه به زودی ها امکان پذیر نباشه ولی ما میتونیم شروعش باشیم . هر فردی به تنهایی اگر شروع کنه به زندگی بهتر با حتی خیلی چیزهای کوچیک مثل نریختن آشغال تو خیابون یا توهین نکردن به دیگران بدون دلیل و غیره و غیره ، به سمت بهتری تو زندگی هممون میریم .

8) منبع مالی (مطمئنا جیب بابا )؟ ماشین<اگه داری>؟ (پروفسور مری تاوت)

کار میکنم تو یک شرکت کامپیوتری . ماشین هم اینجا زیاد به درد نمیخوره . همه جا اتوبوس و مترو و این وسایل نقل و انتقال عمومی وجود داره .

9) چه نوع موسیقی گوش میدی؟ (پنه لوپه کلیر واتر)

الکترونیک

10) خیلی چیزا میشه پرسید که صد در صد به ذهن من و سوال کننده ها نرسیده. اگه مطلب شخصی خاصی داری بگو.

چیز خاصی مد نظرم نیست منم .

جـــــــــادوگــــــــــران

11) هدفت از تغییر شناسه از مرلین به ایگور کارکاروف و از اون به اسنیپ چه بود؟ (پنه لوپه کلیر واتر)

از ایگور رفتم به مرلین ، چون احساس کردم که در اون زمان نیاز به یک شخصیت جدید برای داشتن سوژه برای رول نوشتن و همچنین تزریق سوژه های جدید به سایت هست . بعد از مدتی از سایت کنار رفتم و بعد از برگشتن مدت کوتاهی ایگور بودم تا زمانی که متوجه شدم جو سایت و مطالبش به طور کامل تغییر کرده و به این نتیجه رسیدم که دیگه ایگور با تمام داستان هایی که پشتش بوده جایی تو این سایت نداره . میخواستم تمام اون داستان ها رو کنار بذارم و با یه شخصیت جدید ، تو جادوگرانی جدید فعالیت داشته باشم . همچنین سایت به یه اسنیپ نیاز داشت تا سوژه های جدید تزریق بشه به سایت .

12) چی شد که مدیر شدی؟ اولین نفر چه کسی پیشنهاد داده بود مدیر بشی؟

اولین نفر مونالیزا بود که 6 7 سال پیش منو پیشنهاد داد ولی خب موافقت نشد باهاش . بعدا پیشنهاد مدیریت گالری بهم داده شد که اون رو هم قبول نکردم چون به نظرم فعالیتی در اون زمان تو گالری نمیتونستم انجام بدم . در این دوره ، احساس کردم که بهم نیاز هست تا مدیر بشم تا یک کمکی به سایت کرده باشم و خب بعد از 8 سال فعالیت تو جادوگران فک کردم که میتونم مفید باشم واقعا .

13) بهترین ناظر فعلی سایت شدی. اعضا، بخاطر مدیریت هاگوارتز این رنکو بهت دادن. دوست داری مدیریت هاگوارتزو؟ توضیح خاصی اگه در موردش داری بگو.

هاگوارتز برای خود من یک نقطه شروع برای بهتر شدن بود . زمانی که خودم یه عضو تازه وارد بودم ، با معلم شدن تو هاگوارتز شروع به رشد کردن کردم و بعد به بقیه جاهای ایفای نقش رسیدم . به نظر من هاگوارتز یکی از بهترین انجمن های جادوگران هست و واقعا توش حس هری پاتری بودن رو ایفا کرد . 3 4 دوره مدیر هاگوارتز بودم خودم و دوره هایی که هم نبودم معلم و جز دانش آموزان نمونه هاگوارتز بودم در نتیجه هاگوارتز یه خاصیت نوستالژی هم برام داره و در آخر اینکه به نظرم هاگوارتز همیشه جای کار داره . اگر به ترم های مختلفی که من توشون مدیر بودم نگاه کنید ، هر بار تغییراتی در کل هاگوارتز ایجاد کردم که تکراری نباشه .

14) در حال حاضر همه مدیران جزو گروه گردانندگان هستند. هنوز تفکیک وظایف وجود داره؟ مشخصا مدیر چه بخشی هستی؟

مشخصا مسوولیت من بخش اخبار و گالری و مقالات به کمک ریگولاس هست ولی با توجه به اینکه در حال حاضر بقیه گردانندگان کمی درگیر هستن ، در بخش انجمن ها هم بهشون کمک میکنم و فعالیت هایی انجام میدم . تفکیک کاری وجود داره ولی بعضی اوقات که نیاز به کمک هست ، من حتما کمک میکنم . در هر صورت گردانندگان سایت یک مسوولیت دارن و اونم درست کردن یه جو مناسب برای فعالیت بقیه اعضا هست .

15) مدیر بودن خوبه یا بده؟ فرضا من، اینکه به همه جا دسترسی داشتم رو دوست داشتم. منتها همیشه یه استرس خاصی هم وجود داشت چون همه ازت توقع دارن.

والا من استرس خاصی در مدیریت کل سایت ندارم . نگرانی بیشتر من در مورد مدیریت هاگوارتز هست . ! ولی آدمی هستم که عقیده دارم اگر تو بهترین کاری که میتونی بکنی رو انجام بدی ، حتی اگر اعتراض وجود داشته باشه زیاد مهم نیست و من فک میکنم که تو این مدت بهترین کاری که از عهدم با توجه به میزان وقتی که دارم انجام دادم . بعضی اوقات بحث هایی پیش میاد با اعضا که عادی هست . من خودم وقتی مدیر نبودم ، خیلی بحث داشتم با مدیر ها و در نتیجه اعضا رو درک میکنم .

16) من وقتی مدیر بودم سعی میکردم چند وقت یه بار یه نفر جدید که فعال و خیلی خوب بود رو معرفی کنم تا مدیر جدید داشته باشیم و اعضا هم احساس کنن اگه فعالیت خوبی داشته باشن به جایی که دوست دارن میرسن. به این قضیه اعتقاد داری یا مخالفی؟

من موافق داشتن مدیر های فعال در سایت هستم اما اگر تعداد مدیر ها زیاد بشه ، بحث های درونی مدیران بیشتر میشه و هماهنگی ها کمتر میشه . ضمن اینکه بخش انجمن ها فقط نیاز به مدیر بیشتر از 2 تا داره چون خودتون میدونید که بخش اخبار و مقالات یا گالری 1 یا نهایت 2 مدیر میتونن کاراش رو انجام بدن و برای انجمن ها من بیشتر معتقد به کارهای ناظران هستم تا مدیر جدید . به نظرم ناظران نقش زیادی در مدیریت انجمن ها دارن تا خود مدیر انجمن . به همین دلیل موافق داشتن تعداد مدیر های زیاد برای انجمن ها نیستم ولی یک زمانی هست که باید مدیر جدید اضافه بشه و نیازش احساس میشه و در اون زمان بهترین عضو سایت باید به این سمت برسه .

17) سایت رو الان با زمانی که تازه عضو شده بودی مقایسه کن. (پروفسور مری تاوت)

زمانی که من تازه عضو سایت شده بودم خب بحث ها متفاوت بود . کتاب های هری پاتر هنوز تمام نشده بود در نتیجه بحث های هری پاتری داغ و خیلی جذابی داشتیم که من یکی از اعضای فعال در اون بخش ها بودم . اولین انجمن نظارت جدی من هم تالار اصلی و اسرار بود ( که الان ادغام شدن) و در مورد ایفای نقش ، فعالیت ها بیشتر بود چون کسی اهمیت نمیداد پستش در چه حدی هست . شاید به دلیل میانگین سنی سایت بود ولی خب کسی به خاطر اینکه "ممکن بود پستش بد بشه" از پست زدن پشیمون نمیشد و این خیلی خوب بود چون اینجا انجمن ادبیات نیست که ما اهمیت بدیم هر کی چطوری مینویسه یا خوبه یا بد . اگر کسی بخواد پیشرفت کنه بهش کمک میشه ولی اگر نمیخواد ، بدون دغدغه میتونه پست بزنه و هیچکس حق نداره بهش بگه چرا ضعیف پست میزنی یا چقد کوتاه نوشتی یا چقد بلند مینویسی و این صحبت ها .
دورانی که من تازه وارد بودم ، رفاقت ها هم بیشتر بود و چند دسته تو سایت حضور داشت . رفاقت ها اینقد زیاد بود که الان شخص خودم یک گروه دوستی بزرگ از جادوگران دارم که با بعضی هاشون رفیق های نزدیک هستیم . در حال حاضر این رفاقت وجود نداره و فعالیت ها محدود به جادوگران و سایت میشه . نمیتونم بگم این خوب هست یا بد ولی خب این فرقی هست که به چشمم میاد .

18) بعد از لی لی به فکر ازدواج نیفتادی؟ (پنه لوپه کلیر واتر)

کلا به ازدواج در سن 21 سالگی اعتقاد ندارم . زوده هنوز !

19) به نظرت ارباب باهوشتره یا دامبلدور؟ (پنه لوپه کلیر واتر)

دو جادوگر بسیار باهوش هستن و هر کدوم اشتباهاتی انجام دادن در هدفی که داشتن . نمیشه گفت که کدوم جادوگران واقعا قوی تر یا باهوش تر هست چون هر دو به موفقیت های بزرگی رسیدن . من خودم شخصا از لرد ولدمورت بیشتر خوشم میاد به این دلیل که فک میکنم دامبلدور زیاد آدم مثبتی هست و این مثبت بودن فقط در داستان ها به نتیجه میرسه .

20) به نظرت سوروس کار درستی کرد که اینقدر روی عشقش پافشاری کرد؟ اگه جای سوروس بودی همین کارو میکردی؟

جواب این سوال سخت هست . نمیشه واقعا حرفی در موردش زد چون تا تو مکان قرار نگیری نمیتونی نظری بدی . چیزی که مشخص هست اینه که خوبه آدم عاشق یک فردی باشه ولی اگر بهش نرسید باید زندگیش رو به جریان بندازه و منتظر اون فرد تا آخر عمر نمونه . این بحث منطقی قضیه هست ولی تو شرایط ممکنه قلب تصمیم ها رو بگیره و نه مغز انسان .

21) منظورت از امضات چیه؟ میخوای بگی هری در برابر سوروس خیلی ضعیف بوده؟ کلا روحیه قدرت طلبی داری؟

در کل به نظرم عکس جالبی رسید و چون به شخصیتی که در اختیارش دارم میخورد گذاشتمش تو امضا . من شخصا از شخصیت هری پاتر خوشم نمیاد در نتیجه ضایع شدنش رو دوست دارم ببینم

روحیه قدرت طلبی زیادی ندارم ولی قدرت داشتن رو دوست دارم . بهم قدرت انتخاب میده .

22) اگه جای سوروس بودی به لرد وفادار میموندی یا طبق کتاب عمل میکردی؟

قبلا گفتم که لرد رو خیلی دوست دارم ولی اگر خودم شخصا تو تمام این ماجرا ها بودم حتما طرف دامبلدور میرفتم . چون اگر واقعا در نظر بگیرید کارهایی که لرد و مرگخواراش کردن ، مثل شکنجه کردن بقیه جادوگر ها و انسان و کشت و کشتار و بقیه مسائل . ضمن اینکه لرد یک ایده نژاد پرسی داره که من به شدت از این مساله تو واقعیت بدم میاد و مخالفش هستم .

23) نظرت در مورد شاخاص زیر:

پنه لوپه کلیر واتر: عضو با انگیزه ای هست . به نظرم اگر فعالیتش رو ایفای نقش سایت رو بیشتر کنه میتونه به موفقیت های خوبی در جادوگران برسه .

الفیاس دوج: فرد با مسوولیتی هست . وقتی یک مسوولیتی رو قبول میکنه تا آخرش پاش میشینه و بهترین کاری که میتونه رو انجام میده تا به موفقیت برسه .

پروفسور مری تاوت : یه مقدار آرامش نیاز داره . تغییرات زیادی که در مورد شخصیتش ، گروهش ، آواتارش ، امضاش و غیره انجام میده نشون میده که دنبال بهتر شدن هست ولی به نظرم باید کمی شعلش رو بیاره پایین و آرامش بیشتری بگیره .

آنتونین دالاهوف : درگیری های زیادی داشتیم در قدیم بنا به مسائلی که اتفاق افتاده بود ولی خب خوشحالم که تونستیم دوتایی اون مسائل رو پشت سر بذاریم و به عنوان دو عضو خوب جادوگران فعالیت کنیم . زمانی که مدیر اخبار شد من زیاد بهش اعتقادی نداشتم ولی وقتی کارش رو دیدم ، متوجه شدم که اشتباه میکردم . در حال حاضر یکی از اعضای خوب جادوگران به حساب میان .

پرسی ویزلی: پرسی یا دامبل فعلی یکی از دوستان صمیمی من در دنیای واقعی هست که از جادوگران باهاش آشنا شدم . حدود 7 8 سالی هست که با هم آشنا شدیم و خب تقریبا همه کار کردیم . مسافرت رفتیم ، خوش گذروندیم و غیره غیره . خیلی خوشحالم که باهاش آشنا شدم .

لرد ولدمورت : از یک مساله لرد خیلی خوشم میاد و اونم ثبات و مسوولیت پذیریش هست . تا به الان هیچ شخصی رو نداشتیم که یک شخصیت مهم سایت رو انتخاب کنه و این همه مدت باهاش فعالیت در سطح بالا داشته باشه . اکثرا تا یک سال فعالیت میکنن و بعد شخصیت رو واگذار میکنن یا فعالیتشون کم میشه . از نظر مدیریت مرگخواران ، میتونم بگم بهترین لرد سایت هستن و یکی از اولین دوستانم در جادوگران بودن که تو تالار اسلیترین با هم اشنا شدیم .

هری پاتر : والا چی بگم ؟ هری از خیلی از نظر ها عالی هست . از نظر فنی ، زبانی و اطلاعات داشتن بسیار در سطح بالایی قرار داره .

ایوان روزیه : ایوان هم یکی از دوستان خوب من در جادوگران و خارج جادوگران هست که با هم خیلی روزهای خوبی داشتیم . یک دوره مدیریت سایت درن شان هم با ما بود . یکی از پسر های خیلی گل جادوگران هست ، شاید تو جادوگران یه مقدار جدی باشه ولی تو واقعیت فک نکنم هیچکسی باشه که نتونه ازش خوشش بیاد !

استرجس پادمور : با استرجس یه مدت دوستان خیلی خوبی بودیم و برنامه های زیادی برای جادوگران کشیدیم و به اجراشون رسوندیم . بعد یه دورانی بود که در قهر به سر بردیم و الان دوباره به اون روزهای اول رسیدیم .

بلیز زابینی : بلیز یکی از عجوبه های جادوگران بود و هست . هم تو ایفای نقش هم تو بحث های هری پاتر یکی از بهترین ها بود . دوران خیلی خوبی با بلیز ، لرد فعلی و دراکو مالفوی قبلی تو اسلیترین داشتیم و اون دوران رو هیچوقت فراموش نمیکنم .

ریگولوس بلک : ریگولوس یکی از اعضای مفید سایت هست بعد از ویلی بودن . یکی از خصوصیت های خوبش کامل انجام دادن کارهاست . تا حالا ندیدم کاری رو ناقص بذاره و همیشه به صورت کامل و خوب انجام میده کار ها رو . وقتی مسوولیتی قبول میکنه تا اونجا که میتونه روش کار میکنه و بهترین نتیجه رو میده بیرون . پسر خیلی خوبی هم هست خیلی دوران خوبی با هم داشتیم .

جسیکا پاتر : جسیکا دختر خیلی خوب هست . خیلی وقت هست باهاش در ارتباط نبودم ولی زمانی که بودم جسیکا یکی از دوستان خوب جادوگرانیم بود .فعالیتش خوب هست و عاشق گریفیندوره !

آرشام : آرشام هم مثل آرش یکی از داداش هام هست و همیشه با هم خیلی خوش گذرونیم . جز یکی از بهترین دوست هام در خارج سایت هست و یکی از بهترین و گل ترین پسر های تهران به حساب میاد .

آسپ : آسپ پسر خوبی هست . کمی قدرت طلب بود و همیشه دنبال رسیدن به جاهای بالاتر و بهتر بود که البته چیز خوبیه . زمانی که دامبلدور بودم معاونم بود تو محفل و با هم تونستیم محفل رو دوباره زنده کنیم و به طوری که در آخرین ماموریت کامل مرگخواران رو خورد کردیم (لرد یادشه )

جیمز : یه مدت سر یه مساله ای با جیمز درگیر شدم که الان راستش رو بخواین یادم نیست اصلا سر چی بود اون قضایا . تو محفل یکی از اعضای خوب بود و فعالیت خوبی داشت .

مورفین : نمیدونم مورفین قبلا چه شخصیتی داشته ولی در حال حاضر یکی از بهترین رول نویس های سایت هست و واقعا از خوندن پست هاش لذت میبرم . شاید بعد از مدت ها ، شخصی هست که واقعا میتونه احساسات طنز وارد پست هاش بکنه .

فلور : یکی از فعالترین اعضای سایت که خب اینقد خوب هست که به مدیریت رسید . فک کنم همین مساله که مدیر انجمن شد تمام حرف های لازم رو در موردش میزنه و نشون میده که چقد عضو خوب و مفیدی برای سایت بوده و هست .

دافنه : بهترین دانش آموز هاگوارتز تو ترم قبل و این ترم . بهترین عضو تازه وارد در حال حاضر و این ها همه نشون میده که چقد فعالیت مفید داشته و چه پیشرفتی در این مدت کوتاه کرده . فک کنم به زودی به نظارت هم برسه . (اه لو دادم مطالب انجمن مدیرانو )

وزیر : با وزیر یه مدت درگیر شدم فک کنم ، زمانی که دامبلدور بود ولی خب واقعا عضو مفیدی برای سایت بوده و هست . تو محفل هم فعالیت های خیلی خوبی داشت به عنوان دامبلدور . در حال حاضر فعالیتش تو راونکلاو محدود شده که واقعا سخت میکنه نظر دادن در موردش ولی فک کنم با توجه به اینکه راونکلاو در حال حاضر بیشترین امتیاز رو کسب کرده میشه گفت که موفق بوده .

کینگزلی : خوبی کینگزلی انگیزه بالاش هست که هیچوقت متوقف نمیشه . همیشه میخواد تا به بهترین جاها برسه و هیچوقت به کم قانع نیست . وقتی به جادوگران برگشت ، یه انگیزه و روحیه جدیدی به بقیه اعضا هم داد با پست هاش .

چو : چو یکی از اعضای با انگیزه سایت هست . تو هاگوارتز به خاطر نظمی که داشت به عنوان یه معلم ، به عنوان معلم نمونه انتخاب شد . همین نشون میده که چقد به کاری که میکنه اعتقاد داره و وقت میذاره براش .

گودریک : شخصیا گودریک رو خیلی قبول دارم . به نظر من یکی از بهترین اعضای در حال حاضر سایت و یکی از منطقی ترین و با مسوولیت ترین اعضای حاضر هست . در سطح نمایشنامه نویسی هم اینقد خوب هست که رنک های مختلف به عنوان بهترین نویسنده رو میگیره و تو جام آتش هم به مراحل خوبی رسید .

لی : از آواتارش زیاد خوشم نمیاد ولی فعالیتش خوب و هدفمند هست . زیاد آشنایی باهاش ندارم ولی به نظرم مفید فعالیت میکنه تو سایت .

سالازار : سالازار یکی از اعضای نسبتا قدیمی سایت هست و خب با تجربه و انگیزه ای که داره ، تو وزارت خونه بسیار خوب عمل کرد . به نظرم در حال حاضر یک مقدار درگیر هست ولی اگر وقت کافی داشته باشه میتونه یکی از بهترین ناظر های سایت باشه و تو انجمن ها خیلی کمک بکنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد