شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب... قبل از اینکه پیوز فایل مصاحبه رو آپلود کنه، به پیشنهاد خودش خلاصهای از مصاحبهی قبلش رو براتون قرار میدم.
Things we already know about Peeves:
۱. سال چهارم یا پنجم دبستان، توسط دوستش با هری پاتر آشنا شده. ۲. اشتباهی به جای اینکه کتاب یک رو بخره و شروع کنه به خوندن، کتاب پنجم رو میخره. بعدا دوستش متنبهش میکنه. ۳. قبل از پیوز، دوتا شناسهی دیگه هم داشته که تا به حال نام نبرده ازشون. یک بار هم مورفین گانت بوده (قبل از مورفین فعلی)، اما نتونسته در اسلی دووم بیاره. ۴. در اولین نظارتش، ناظر هافلپاف شده. ۵. مدتی ناظر محفل بوده، اما به دلیل مسائلی که وجود داشته مجبور به کنارهگیری شده. ۶. تا زمان مصاحبهی قبلیاش یک بار کاندیدای وزارت شده و بعد به نفع عمه مارچ کنار کشیده. بعدترشم من در جریان نیستم دیگه! ۷. روی تلفظ پیوز حساسه. درست بگین دیگه! دهه!
همین دیگه. منتظر بمونید تا مصاحبهی اصلی رو بذاره!
فرض کنین من الآن دارم با زبون برعکس حرف میزنم. فرض کنین...
سلام فیوز! دوتا سؤال ازت دارم.
اولیش... راستش من نمیشناسمت. ولی یه چیزی که در مورد ۹۹ درصد آدما صدق میکنه اینه که نمیتونن با نسل بعد از خودشون ارتباط خوبی داشته باشن. خیلی کم پیش میاد که آدمای جدید به دلشون بشینن. آدما اکثرا با همنسلا و قدیمیتر از خودشون میتونن ارتباط خوبی برقرار کنن. چرا واقعاً؟
دومیش... رابطهت با دنیای حال حاضر چجوریه؟ با ۱۰-۲۰ سال پیش مقایسهش کن. از لحاظ سبک زندگی، اخلاق آدما، تیپشون، دغدغهها، طرز فکر، تقابل سادگی و پیچیدگی، از هر لحاظی که به ذهنت میاد. الآن بهتره یا قبلاً؟ از چه لحاظی؟ و چرا؟
یه سوالی که مدتها ذهنمو به خودش مشغول کرده، اینه که... 1) اونایی که عکس پروفایلشون تو امضاتونه، کیا هستن؟ لینک شناسه شونو دارین بریم زیرابشونو بزنیم؟
2) چرا هرکی به یه جبهه می پیونده فعالیتش کم میشه؟ نمونش گویل! قبل از مرگخوار شدنش تو تازه ترین پیامهای انجمنها میشد اسم گویل رو دید! ولی درست بعد از تایید شدنش غیبش زد! دلیل خاصی داره؟
3) همیشه روی علاقه تون به هافلپاف تاکید کردین، ناظر هم که هستین... اگه یه روز دسترسیتون به هافلپاف از بین بره چیکار میکنید؟ اگه مجبور باشین بین رفتن به یه گروه دیگه و بی گروه موندن، یکی رو انتخاب کنید، انتخاب شما کدومه؟
با سلام و فلان خدمت پیوز و اینا...سوالای اساسی رو که ریتا میپرسه، بیشتر میخوام در مورد هافل و اینا سوال کنم!
1_ از نسل از طلایی دوران هافل هستی که هافل گنگی بود برای خودش در حد مرگخواران و محفل و اینا...چطور میشه که یکی از گروه های چهارگانه اینطور تونست متحد و قوی ظاهر بشه؟ 2_برای بچه های گل توی خونه و نسل جدید (منجمله من) یکم در مورد کمپانی فیلمسازیمون صحبت کن! 3_از اواسط بهار نود سه تا اوایل پاییز نود و شیش چه اتفاقایی افتاد؟دورانی که تو سایت نبودی، سایت کجای زندگیت بود؟کامل انداخته بودیش یه کنار؟ 4_غیر داستان هری پاتر و نویسندگی، چیزی هست که به نظرت بین بچه های سایت مشترک باشه؟ 5_هافل چجوری باشه راضی ای؟و چطور اونجوری میشه که راضی ای؟
بسیار بسیار برای خودم متاسفم که اینجوری باید از قلم پر خدافظی کنم. در حالی که آخرین مصاحبه ام به غایت چرت از آب در اومد و کسی که رو صندلی نشسته بود همه سوالا رو پیچوند! ترجیح میدادم یه دور دیگه مصاحبه ی لینی رو پلی بک میکردم.
نقل قول:
از دست تو یکی که واقعا پیر شدم! =)))
پیر بودی از اولشم. کهولت سنت به من هیچ ربطی نداره.
نقل قول:
ریتا اسکیتر: عامل مرگ من!
نه... خوشم اومد! واقعا جهان بینی داری! بنده آخرش یک روز جهان رو از لوث وجودت پاک خواهم کرد، بونزن. فقط موندم با شات گان این کار رو انجام بدم یا با تبرزین.
نقل قول:
من دهه شصتیم شما گودزیلاهای دهه های بعدی سلیقه موسیقیتون با ما سازگار نی..
دهه شصتی بودنت اتفاقه. کافی بود به قول خودت دو ماه و پنج روز دیرتر به دنیا بیای! اگه موسیقی به نسل ربط داره، پس من معلوم نیست دهه ی سی به دنیا اومدم یا شصت یا هفتاد.
نقل قول:
ریتا: ساعت شماته دار! =))
نقل قول:
مث خودت..
!Wrong بنده نه زودرنج و بداخلاقم، نه سریع ناراحت میشم. اما بعضی از رفتارها رو نمی پذیرم و از نظرم قابل قبول نیست. نکته ی بعدی اینه که من مدلم جدیه. چیزی که ممکنه از نظر دیگران بداخلاق بیاد، رفتار عادیه منه. دیگران دچار سوء تفاهم میشن!
نقل قول:
بله بله.. همونطور که الان فهمیدین ریتا هیچ زحمتی برای این مصاحبه نکشیده! -_-
ریتای بدبخت صد و شش تا سوال رو با گوشی تایپ کرده. -______-
بعد از دو روز تاخیر از زمان در نظر گرفته شده توسط مصاحبه کننده ی خیلی خشنمون (الکی) در نهایت فایل مصاحبه آماده س.. جوابا همه فی البداهه و یهویی و ایناس.. گیر ندین شر درست نکنین! :))
خدمت شوما!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پیوند فایل: اندازه فایل: 981.13 KB; بازدیدها: 20
می تراود مهتاب..
"وقتش رسیده که همهی ما بین چیزی که درسته و چیزی که آسونه، یکی رو انتخاب کنیم." - پروفسور دامبلدور