جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

74 کاربر(ها) آنلاین هستند (58 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
72 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 12:17
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آندریا نوشته:
برعکس اکثر اعضا که میگفتن جادوگران کل زندگیمه و فلان و بهمان خوشحالم که یکی با من هم عقیدست که هری پاترو زیادی بزرگش کردنو اونجور که میگنم لایف چنجر نیست.(از تمامی دوستداران این اثر هیچ پوزشی به عمل نمی اید زیرا نظر شخصی اینجانب بوده )

برای اولین بار با تک تک کلمات این راسو بوگندوئه موافقم!

جادوگران سایت خاصیه، خیلی خاص! البته باید در نظر گرفت که این سایت خاص رو وقت افراد خاص درک می کنن. از دوسال پیش که عضو این سایت شدم خیلی چیزا تو زندگی من تغییر کرده. سعی کردم بیشتر وقتمو صرف سایت بکنم؛ من عاشق نویسندگیم تا وقتی بیام اینجا فکر می کردم دیگه ته ته خفنای عالمم! به خودم مغرور بودم که نویسندگیم خیلی خوبه. اما وقتی با جادوگران آشنا شدم فهمیدم من چیز کوچیکی بیشتر نیستم. نویسنده هایی اینجا بودن که خیلی خلاق بودن و من سعی کردم که خودمو به اونا برسونم، که البته باید بگم تازه اول راهم.
جادوگران سایتی نیست که همینجوری ازش بگذری و بگی اره اینم یه سایته دیگه مثل همه سایتای دیگه. ولی اینجا یه چیزی داره بقیه ندارن. تو جادوگران می شه زندگی واقعی رو نجسم کرد. یه جایی که می تونی خودتو متفاوت کنی چیزی که همیشه دوست داشتی باشی، بشی! جایی که همیشه مرهمی بوده واسه فرار از مشکلات شخصی من. البته بگم خیلی از نزدیکان من اعتراض می کنن می گن مگه این سایت چی داره که تو چسبیدی بهش؟ ولی من در جوابشون هیچی نمی گم اما تو دل خودم می گم: هر کسی نمی تونه جادوگران رو درک کنه!(:

(این توهین به کسی نیست فقط با توجه به چیزایی که گفته شد منم حسی که نسبت به جادوگران دارمو گفتم. اگه اسپمه پاکش کنین)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر بار گران بودیم رفتیم!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 09:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

یوآن بمپتون نوشته:
نقل قول:

آندریا کگورت نوشته:
برعکس اکثر اعضا که میگفتن جادوگران کل زندگیمه و فلان و بهمان خوشحالم که یکی با من هم عقیدست که هری پاترو زیادی بزرگش کردنو اونجور که میگنم لایف چنجر نیست.

خودِ دنیای هری پاتر خیلی روم اثر نذاشت. ینی باعث نشد از یک یا چند لحاظ تغییر کنم. به قول خودت لایف‌چنجر نبود برام. صرفاً لذت‌بخش بود.
اگه منظورت کتاب و فیلمای هری پاتره، حرفی ندارم.

ولی اگه منظورت سایت جادوگرانه...
بستگی داره چه زمانی عضو سایت شده باشی، از لحاظ اخلاقی و روحی و روانی و اجتماعی توی چه حالتی باشی و عضو سایت شده باشی، چه اعضایی فعال باشن و کلاً سایت توی چه اوضاعی باشه تا بشه جادوگران رو «لایف‌چنجر» دونست یا ندونست.
بعضیا میان و اینجا رو جایی برای تفریحِ خودشون و اعضای آینده می‌کنن. تفریحات به مرور زمان گسترده‌تر میشن. همه‌چی فان‌تر میشه. سایت جادوگران برات پُررنگ میشه. آدرسش میره توی بوکمارکت. پُستا. دوستیا. دشمنیا. موفقیتا. ضایع شدنا. خاطره‌ها. متوجه میشی این سایت یه سایت معمولی نیس. کاراکترت، جزئی از شخصیت واقعیت میشه. حداقل تو درونت. یا اصلاً ممکنه طرز دید و طرز فکرت نسبت به بعضی چیزا عوض بشه. این حداقلشه. چیز کمی نیس. واقعاً چیز کمی نیس. این سایت خیلی جون‌دارتر، باارزش‌تر، مهم‌تر و مفیدتر از خیلی از کانالای فیک با محتوای فیکِ ۱۰۰ هزار عضویِ تلگرامه.

حالا یه یارویی میاد و بی‌توجه به این همه چیزای قشنگی که سایت جادوگران داره، یه پیام خصوصی با محتوای «سلام. یه ورد واقعی می‌خوام که نیاز به چوبدستی هم نداشته باشه. واقعی‌ها!!!!!!!!» واسه یکی از اعضای آنلاین می‌فرسته و وقتی جواب می‌گیره که اینجا جادوگری وجود نداره و در واقع سایت رول‌زنیه، میره و ناپدید میشه و دیگه برنمی‌گرده و هیچوقت هم این همه جادویی که جادوگران و این عبارت «رول‌زنی» داره رو تجربه نمی‌کنه و تا ابد هم ذهنیتش از سایت جادوگران میشه این: «سایتی که یه بار واردش شدم و فهمیدم توش جادوگری آموزش نمیدن.»

لایف‌چنجر بودن یه بخشیش بستگی به خودت داره... که خودت دقیقاً چی می‌خوای از این کتابی که می‌خونی، از این فیلمی که می‌بینی، از این سایتی که توش هستی.
کاملاً معلومه که شخصی که توی کل سایت‌ها و فروم‌ها فقط و فقط دنبال تاپیکای فانِ امثالِ «نفر قبلیتو مسخره کن» می‌گرده، توی سایت جادوگران عضو میشه و یه هفته سیریش تاپیک «کی، کِی، کجا، باکی، چیکار» میشه و بعدش حوصله‌ش سر میره ‌و کلاً ناپدید میشه.
برای همین، برای همچین عضو اسپمری، جادوگران نمی‌تونه لایف‌چنجر باشه.

از سگا متنفرم!

#همون_اسپمری_که_گفتی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 03:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

آندریا کگورت نوشته:
برعکس اکثر اعضا که میگفتن جادوگران کل زندگیمه و فلان و بهمان خوشحالم که یکی با من هم عقیدست که هری پاترو زیادی بزرگش کردنو اونجور که میگنم لایف چنجر نیست.

خودِ دنیای هری پاتر خیلی روم اثر نذاشت. ینی باعث نشد از یک یا چند لحاظ تغییر کنم. به قول خودت لایف‌چنجر نبود برام. صرفاً لذت‌بخش بود.
اگه منظورت کتاب و فیلمای هری پاتره، حرفی ندارم.

ولی اگه منظورت سایت جادوگرانه...
بستگی داره چه زمانی عضو سایت شده باشی، از لحاظ اخلاقی و روحی و روانی و اجتماعی توی چه حالتی باشی و عضو سایت شده باشی، چه اعضایی فعال باشن و کلاً سایت توی چه اوضاعی باشه تا بشه جادوگران رو «لایف‌چنجر» دونست یا ندونست.
بعضیا میان و اینجا رو جایی برای تفریحِ خودشون و اعضای آینده می‌کنن. تفریحات به مرور زمان گسترده‌تر میشن. همه‌چی فان‌تر میشه. سایت جادوگران برات پُررنگ میشه. آدرسش میره توی بوکمارکت. پُستا. دوستیا. دشمنیا. موفقیتا. ضایع شدنا. خاطره‌ها. متوجه میشی این سایت یه سایت معمولی نیس. کاراکترت، جزئی از شخصیت واقعیت میشه. حداقل تو درونت. یا اصلاً ممکنه طرز دید و طرز فکرت نسبت به بعضی چیزا عوض بشه. این حداقلشه. چیز کمی نیس. واقعاً چیز کمی نیس. این سایت خیلی جون‌دارتر، باارزش‌تر، مهم‌تر و مفیدتر از خیلی از کانالای فیک با محتوای فیکِ ۱۰۰ هزار عضویِ تلگرامه.

حالا یه یارویی میاد و بی‌توجه به این همه چیزای قشنگی که سایت جادوگران داره، یه پیام خصوصی با محتوای «سلام. یه ورد واقعی می‌خوام که نیاز به چوبدستی هم نداشته باشه. واقعی‌ها!!!!!!!!» واسه یکی از اعضای آنلاین می‌فرسته و وقتی جواب می‌گیره که اینجا جادوگری وجود نداره و در واقع سایت رول‌زنیه، میره و ناپدید میشه و دیگه برنمی‌گرده و هیچوقت هم این همه جادویی که جادوگران و این عبارت «رول‌زنی» داره رو تجربه نمی‌کنه و تا ابد هم ذهنیتش از سایت جادوگران میشه این: «سایتی که یه بار واردش شدم و فهمیدم توش جادوگری آموزش نمیدن.»

لایف‌چنجر بودن یه بخشیش بستگی به خودت داره... که خودت دقیقاً چی می‌خوای از این کتابی که می‌خونی، از این فیلمی که می‌بینی، از این سایتی که توش هستی.
کاملاً معلومه که شخصی که توی کل سایت‌ها و فروم‌ها فقط و فقط دنبال تاپیکای فانِ امثالِ «نفر قبلیتو مسخره کن» می‌گرده، توی سایت جادوگران عضو میشه و یه هفته سیریش تاپیک «کی، کِی، کجا، باکی، چیکار» میشه و بعدش حوصله‌ش سر میره ‌و کلاً ناپدید میشه.
برای همین، برای همچین عضو اسپمری، جادوگران نمی‌تونه لایف‌چنجر باشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 25 شهریور 1397 01:50
نمایش جزئیات
آفلاین
واو! کم کم داشتم به این باور میرسیدم که تمام سوال های خلاقانم بی جواب میمونه...(یک عدد خودشیفته فرهانی تشریف دارم ) حالا بگذریم ازین که چقد فحشت دادم ولی خدایی مصاحبه باحالی شد ، برعکس اکثر اعضا که میگفتن جادوگران کل زندگیمه و فلان و بهمان خوشحالم که یکی با من هم عقیدست که هری پاترو زیادی بزرگش کردنو اونجور که میگنم لایف چنجر نیست.(از تمامی دوستداران این اثر هیچ پوزشی به عمل نمی اید زیرا نظر شخصی اینجانب بوده )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 شهریور 1397 20:21
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام و درود فراوان و شرمدگی خیلی فراوان برای این تاخیر زیاد! میدونم خیلی مشتاقانه منتظر این مصاحبه ی جنجالی و خون به پا کن بودید، و باید بگم انتظارتون کاملا به جا بوده. این شما و این هم قلم پر هری پاتر!

قلم پر جنجالی و داغ با حضور ستاره ی اصلی کتاب، فیلم و حتی سایت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 295.44 KB; بازدیدها: 29
ویرایش شده توسط آندرومدا بلک در 1397/6/25 18:41:01
All you touch and all you see, is all your life will ever be

ارسال شده در: دوشنبه 5 شهریور 1397 16:47
نمایش جزئیات
آفلاین
هری حوصلم سر رفته ب جون تو...
با رولینگ صحبت کنینی یه ۷ قسمت دیگه بدین بیرون بشه ۱۴ تا ب نیت ۱۴ ققنوس ، خیر از جوونیت ببینی.!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 5 شهریور 1397 10:40
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط یک سوال چرا ارباب رو کشتی ؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Only Raven

ارسال شده در: یکشنبه 4 شهریور 1397 12:57
نمایش جزئیات
آفلاین
هری پاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر

ما یه سوال کاملا واضح داریم! چرا دست از سر ملت بر نمیداری؟ بسه دیگه ! دیگه دوران تو به پایان رسیده باید بذاری ستاره های درخشان تر تر(مثل ما) پا در عرصه ی درخشش بذارن. والا! ای کاش ارباب موفق می شد و تو را از میان بر میداشت که ما امروز درخششمان را به همه نشان دهیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 26 مرداد 1397 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اینطور که من فهمیدم تو می خوای نوزده سال بعد هری رو تو سایت نشون بدی و این هری جدید آدمیه که دچار روزمرگی و یکجورایی افسردگی شده. چرا؟ چرا تصمیم گرفتی شخصیت هری رو به این شکل تغییر بدی و اصلا چرا نوزده سال بعد هری رو شخصیت پردازی می کنی؟
منظورم اینه که ، به نظرت همون هریه نوجوون شجاع و ماجراجو بهتر نبود؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من رو از روی طرز فکر و گفتار و رفتارم بشناس ، نه از روی ظاهرم.
ارسال شده در: جمعه 26 مرداد 1397 12:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به هری پاتر.

۱- برای چی هری پاترو انتخاب کردی؟ مثلا همه ازت توقع بالایی دارن که رول نویسیت خوب باشه و از این جور چیزا.

۲- هری پاتر بودن برات سخت نیست؟

۳- وقتی تازه وارد بودی، تو ترما، نمره هات چی بوده؟

۴- وقتی که تو کارگاه نمایشنامه نویسی، رول نوشتی، دفعه ی اول تاییدت کردن یا دفعه ی دوم یا دفعه ی هزارم؟!

۵- تو بخاطر این که گریفندور تیم محبوب و مشهور کتاب و یا فیلم بود، به اینجا رفتی؟

۶- چرا هری پاترو انتخاب کردی؟ هری پاتر شخصیتیه که همه دوسش دارن و کسیه که از همه مشهور تره. دوست داشتی هری پاتر بشی که به چشم بیای؟

۷- سه نفر از هر گروه رو بگو که باهاشون خوبی و دوستی.

تموم شد. خودمم خسته شدم اما...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Cause i don't wanna lose you now
I'm looking right at the other half of me