آندریا نوشته:
برعکس اکثر اعضا که میگفتن جادوگران کل زندگیمه و فلان و بهمان خوشحالم که یکی با من هم عقیدست که هری پاترو زیادی بزرگش کردنو اونجور که میگنم لایف چنجر نیست.(از تمامی دوستداران این اثر هیچ پوزشی به عمل نمی اید زیرا نظر شخصی اینجانب بوده )
برای اولین بار با تک تک کلمات این راسو بوگندوئه موافقم!
جادوگران سایت خاصیه، خیلی خاص! البته باید در نظر گرفت که این سایت خاص رو وقت افراد خاص درک می کنن. از دوسال پیش که عضو این سایت شدم خیلی چیزا تو زندگی من تغییر کرده. سعی کردم بیشتر وقتمو صرف سایت بکنم؛ من عاشق نویسندگیم تا وقتی بیام اینجا فکر می کردم دیگه ته ته خفنای عالمم! به خودم مغرور بودم که نویسندگیم خیلی خوبه. اما وقتی با جادوگران آشنا شدم فهمیدم من چیز کوچیکی بیشتر نیستم. نویسنده هایی اینجا بودن که خیلی خلاق بودن و من سعی کردم که خودمو به اونا برسونم، که البته باید بگم تازه اول راهم.
جادوگران سایتی نیست که همینجوری ازش بگذری و بگی اره اینم یه سایته دیگه مثل همه سایتای دیگه. ولی اینجا یه چیزی داره بقیه ندارن. تو جادوگران می شه زندگی واقعی رو نجسم کرد. یه جایی که می تونی خودتو متفاوت کنی چیزی که همیشه دوست داشتی باشی، بشی! جایی که همیشه مرهمی بوده واسه فرار از مشکلات شخصی من. البته بگم خیلی از نزدیکان من اعتراض می کنن می گن مگه این سایت چی داره که تو چسبیدی بهش؟ ولی من در جوابشون هیچی نمی گم اما تو دل خودم می گم: هر کسی نمی تونه جادوگران رو درک کنه!(:
(این توهین به کسی نیست فقط با توجه به چیزایی که گفته شد منم حسی که نسبت به جادوگران دارمو گفتم. اگه اسپمه پاکش کنین)
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

کم کم داشتم به این باور میرسیدم که تمام سوال های خلاقانم بی جواب میمونه...(یک عدد خودشیفته فرهانی تشریف دارم