به نظرم میاد که به نقطه ای رسیدیم که خارج از شخصیت مروپ گانت میتونم یه سری مسائل رو مطرح کنم.
یه مسئله مهمی که من توی این چند سال اخیر با تمام وجود تجربه ش کردم فرق از زمین تا آسمون یه برنامه شفاهی و روی کاغذ با عملی هست که میتونه خیلی خیلی به شرایط و حال سایت کمک کنه.
خوشبختانه توی این سالهایی که عضو کوچیکی از این سایت بودم شاهد تعداد زیادی از همین برنامه ها و ایده پردازی های خلاقانه بودم که برای مدت طولانی حال و هوای سایتو به کلی عوض کرده و هنوزم که هنوزه خاطرات خوبشو برای اعضا باقی گذاشته اما متاسفانه توی سال های اخیر شاهد طوماری از برنامه ها هم بودم که نه تنها هیچ دردی از این سایت دوا نکرده بلکه انگیزه رو از اعضا گرفته و از وزارتخونه ای که کلی پتانسیل داره ناامیدشون کرده.
مدتی قبل من جزو کابینه وزیری بودم که ادعاش به اندازه کل کائنات بود اما در عمل بی لیاقت ترین آدمی بود که توی زندگیم بد شانسی دیدنشو داشتم. رک بگم...خوشحالم که به سرعت نور از این سایت رفت. حداقل این امکانو داد که ادامه وزارتشو افرادی که تواناییشو داشتن جمع کنن و با وجود زمان کمشون یه نتیجه قابل قبول تحویل بدن.
باید بگم ارائه برنامه توی این زمان که هنوز هیچی از شرایط وزارتخونه و میزان اعضای فعال سایت مشخص نیست از دیدگاه من بد گمان کنندس. بارها دیدم که توی اجرای یه برنامه چقدر ایده پردازی نیازه و چقدر موانع موقع انجامش به وجود میاد. از همه مهم تر چقدر تعامل با اعضا احتیاجه تا بشه بهترین نتیجه رو گرفت. با توجه به این مسائل حس می کنم توی شرایط فعلی اینکه بدونیم یه کاندید چقدر ایفای نقشش قدرتمنده و چقدر میتونه برای بروز کردن تاپیک های انجمن وزارتخونه از این ایفای نقش بهره بگیره مهم ترین مسئله هست.
مسئله دیگه ای که بعد ایفای نقش برای یه کاندید مهمه میزان قابل اعتماد بودنشه. اینکه سوابق قبلی نظارتش چقدر تداوم داشته و چقدر موثر بوده. متاسفانه مشکل اصلی ما توی این سایت مسئولیت نپذیری هست! به تعداد زیادی ناظر توی تاریخ سایت داریم که اومدن یک هفته و تهش یک ماه نظارت کردن و بعدم دلشونو زده و رها کردن. به همین سادگی! این تداوم فعالیت خودش مهمترین نشونه هست برای اینکه متوجه بشیم یه عضو چقدر قابل اعتماده.
یه نکته دیگه که واقعا آینده سایتمونو تضمین می کنه پرورش تازه واردای خوب و بها دادن بهشون هست. یعنی اگر می بینیم که قابل اعتمادن و تواناییشو هم دارن از نیروی تازه نفسشون استفاده کنیم. این باعث میشه ایده های نو وارد بخشای مختلف سایت بشن و شور و امید هم با خودشون به ارمغان بیارن.
با توجه به نکات بالا به جرات میتونم بگم ایوا از بهترین تازه واردای سایتمون توی چند سال اخیره. تجربه کافی، حوصله، پشتکار و تعامل عالی با قدیمی ها و تازه واردای سایت داره و به راحتی میتونه از همشون توی کابینه ش استفاده کنه.
بنابراین حمایتمو از الکساندرا ایوانوا اعلام می کنم و خودمو از این انتخابات به نفعش کنار می کشم.
ممنون از همه ی دونه انارای مامان که با نظم و ترتیب یک جا نشستن به صحبت های مامان توجه کردن. سبد میوهی مامان از این به بعد در ستاد ایوا مامان در انتظار شماست.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) میشه لحظه ای از تغذیه چنین فرزند پر ابهت، زیبا و معصومی غافل شد؟!
لب های به پایین برگشته عزیز مامانو ببین. کاملا مشخصه یکی یک دونه مامان چقدر ویتامینش کمه.
نظرت چیه بجای یه موز یه سینی خربزه و عسل میل کنی مامان جان؟
) یه بازهای رو مشخص کنید که یه موز هم بدین آحاد جامعۀ مامان بخورن؟
قول میدن با همون سیر شن.

) و بعد با صبر و شکیبایی مشغول درست کردن قیمه خوش عطرش میشه. تعریف از خود نباشه عطرشم تا دو سه محله اونورتر میره زردآلو های مامان.