بهترین نویسنده سال در بحث های هری پاتری (غیر رول)
بلیز زابینی = 6
----
هری پاتر = 1
گیدیون پریوت = 1
*نظر سنجی گذاشته نخواهد شد .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بهترین نویسنده سال در بحث های هری پاتری (غیر رول)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
خوب من برای این بحث آنتونین دالاهوف رو در نظر داشتم ، ولی خوب ، نمیشه از بحث های خیلی خوبی که بلیز میکنه و براشون خیلی وقت میزاره و دلایل خوب میاره گذشت .
من خودم اگر بخوام توی بحثی شرکت کنم ، دلایل رو برای بحث ارائه میکنم ، ولی بلیز علاوه بر دلایل مواردی رو میگه که کاملا قانع میکنه همه رو
بلیز زابینی
خوب من برای این بحث آنتونین دالاهوف رو در نظر داشتم ، ولی خوب ، نمیشه از بحث های خیلی خوبی که بلیز میکنه و براشون خیلی وقت میزاره و دلایل خوب میاره گذشت .
من خودم اگر بخوام توی بحثی شرکت کنم ، دلایل رو برای بحث ارائه میکنم ، ولی بلیز علاوه بر دلایل مواردی رو میگه که کاملا قانع میکنه همه رو
بلیز زابینی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

بلیز زابینی!
در همه ی بحث ها شرکت می کنه! همیشه بهترین جواب ها رو میده! این رنک حق اونه!
در همه ی بحث ها شرکت می کنه! همیشه بهترین جواب ها رو میده! این رنک حق اونه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

خب به نظر من تو اين عنوان بايد كيفيت رو در نظر گرفت!
من خودم سال پيش اين رنك رو گرفتم خيلي خوشحال بودم ولي همون موقع هم بيشتر حق يه شخصيت ديگه بود.اگرچه اعضا لطف داشتن و به خاطر نظارت و اينا بر تمام انجمن هاي كتب هري پاتري!به هر حال امسال هم اون شخصيت خيلي بهتر از بقيه ظاهر شده و بحث هاي جالب و كاملي كرده!
راي من بليز زابيني!
من خودم سال پيش اين رنك رو گرفتم خيلي خوشحال بودم ولي همون موقع هم بيشتر حق يه شخصيت ديگه بود.اگرچه اعضا لطف داشتن و به خاطر نظارت و اينا بر تمام انجمن هاي كتب هري پاتري!به هر حال امسال هم اون شخصيت خيلي بهتر از بقيه ظاهر شده و بحث هاي جالب و كاملي كرده!
راي من بليز زابيني!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

جزئیات کاربر

من به نظرم همه افراد حذب و نيو چرچ و همه مديران به علت درگيري هايي كه داشتن در بحث هاي غير هري پاتري بايد برنده اين رنك باشند...
اما در بحث غير رول جالب تر از همه بحث هاي خانوادگي كه در سايت صورت گرفت و همه به نامزد هم ديگه گير دادند از بهترين بحث هاي هري پاتري بود
همين طور خاطرات فنگ و دانگ از زمان مدرسه و اون زماني كه دانگ پيرهن ورساچه باباش از دوبي آورد ولي روي يقش مارك لاكوست بود...
البته باز هم بحث اينكه وزير سايت در حقيقت نامزد داشته يا نداشته و آخرشم مشخص نشد براي من و اين بحث رو نيمه كاره ول كردند...
بهر حال بهترين بحث خارج رول بحث نامزد بود كه آرشام و سيريوس خيلي روش مانور دادن به نظر من آرشام بهتر بحث كرد و لي چون از بين ما رفته من رايم رو به سيروس مي دم(سيروس كيه؟!!)
اما در بحث غير رول جالب تر از همه بحث هاي خانوادگي كه در سايت صورت گرفت و همه به نامزد هم ديگه گير دادند از بهترين بحث هاي هري پاتري بود
همين طور خاطرات فنگ و دانگ از زمان مدرسه و اون زماني كه دانگ پيرهن ورساچه باباش از دوبي آورد ولي روي يقش مارك لاكوست بود...
البته باز هم بحث اينكه وزير سايت در حقيقت نامزد داشته يا نداشته و آخرشم مشخص نشد براي من و اين بحث رو نيمه كاره ول كردند...
بهر حال بهترين بحث خارج رول بحث نامزد بود كه آرشام و سيريوس خيلي روش مانور دادن به نظر من آرشام بهتر بحث كرد و لي چون از بين ما رفته من رايم رو به سيروس مي دم(سيروس كيه؟!!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

بله فوكس جان! حق با شماست من كمي در محاسباتم اشتباه كردم!
من رايمو پس ميگيرم و به جاش به هري پاتر راي ميدم! انصافا هري پاتر عزيز در اين يك سال توي فروم هاي هري پاتري فعاليت چشمگيري داشته و خوب و منطقي مسائل رو تحليل كرده و گاها درز ها و نقاط مبهم و تاريك كتاب رو روشن كرده!(اين كار هر كسي نيست)
فعاليت ايشون خيلي خوبه چون با همون يه ربعي كه براي سايت وقت ميذارن به همه چيز رسيدگي ميكنن و ما و تمامي اعضاي حذب راضي هستيم از ايشون و بقيه مديران، كه خب چون هري پاتر رئيسه پس از هري پاتر بيشتر راضي هستيم!
ما كلا از وضعيت سايت راضي هستيم بهتره همينجور ادامه بده موفق ميشيم بالاخره!
مرسي از تذكر به موقعت فوكس جان
راي من: هري پاتر
من رايمو پس ميگيرم و به جاش به هري پاتر راي ميدم! انصافا هري پاتر عزيز در اين يك سال توي فروم هاي هري پاتري فعاليت چشمگيري داشته و خوب و منطقي مسائل رو تحليل كرده و گاها درز ها و نقاط مبهم و تاريك كتاب رو روشن كرده!(اين كار هر كسي نيست)
فعاليت ايشون خيلي خوبه چون با همون يه ربعي كه براي سايت وقت ميذارن به همه چيز رسيدگي ميكنن و ما و تمامي اعضاي حذب راضي هستيم از ايشون و بقيه مديران، كه خب چون هري پاتر رئيسه پس از هري پاتر بيشتر راضي هستيم!
ما كلا از وضعيت سايت راضي هستيم بهتره همينجور ادامه بده موفق ميشيم بالاخره!
مرسي از تذكر به موقعت فوكس جان
راي من: هري پاتر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ببین سرژ درسته که ناظری و احترانت واجب...ولی مطمعنی که "گفتگو با مدیران" جزو بحث های هری پاتری حساب میشه؟
ولی من گمان نمی کنم که این تبلیغ خوبی واسه کسی باشه اکه بگیم که توی تاپیکی پست زده که در طول دو ماه گذشته سرتاسرش درگیری بوده و نتنها هیچ ربطی به هری پاتر نداشته بلکه باعث شده که فعالیت اعضا هم کمتر بشه!
در صورتی که کاندید شما بدون این بحث ها میتونه گزینه ی خوبی برای انتخاب شدن در این بخش باشه!
ولی من گمان نمی کنم که این تبلیغ خوبی واسه کسی باشه اکه بگیم که توی تاپیکی پست زده که در طول دو ماه گذشته سرتاسرش درگیری بوده و نتنها هیچ ربطی به هری پاتر نداشته بلکه باعث شده که فعالیت اعضا هم کمتر بشه!
در صورتی که کاندید شما بدون این بحث ها میتونه گزینه ی خوبی برای انتخاب شدن در این بخش باشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آخرين باري که مي دونستم و گفتم کسي جدي نگرفت پس از اين به بعد
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2168]مودونوم او نوموگوم[/u
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2168]مودونوم او نوموگوم[/u
جزئیات کاربر

راي من: امپراطور تاريكي!
ايشون در يك سال گذشته بحث هاي خوب و مفيدي در بخش غير رول پلينگ و خصوصا تاپيك گفتگو با مديران راه انداختند و باعث فعال شدن اين بخش شدند!
هرچند حضور ايشون براي بعضي مخالفانشون زياد به چشم نيومد اما براي من خيلي به چشم اومد!
اميدوارم كه به همين روال ادامه بدند و درجا نزنند!
ايشون در يك سال گذشته بحث هاي خوب و مفيدي در بخش غير رول پلينگ و خصوصا تاپيك گفتگو با مديران راه انداختند و باعث فعال شدن اين بخش شدند!
هرچند حضور ايشون براي بعضي مخالفانشون زياد به چشم نيومد اما براي من خيلي به چشم اومد!
اميدوارم كه به همين روال ادامه بدند و درجا نزنند!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج