در جواب به این حرفا که گفته میشه داور وقت نداره و کسی نمیاد فصل بعد داور بشه و این حرفا باید بگم: مگه وظیفه ی داور غیر از امتیاز دهی و نقده؟ وقت ندارین خب یکی دیگه بیاد داور شه وظایفش رو انجام بده. کسی که خربزه میخوره پای لرزشم میایسته. این رو نسب به داوری کلی گفتم نه امتیازات تیم خودمون چون واقعا وضع خنده داریه.
آره دوست عزیز، نقد وظیفه ی داور نیست. امتیاز دهی وظیفه ی داوره ولی نقد وظیفه ـش نیست. چون لیگ کوییدیچ جای چیز یاد گرفتن نیست. جای آموزش دادن نیست. جای امتحان گرفتن ـه! اگه کسی میخواد چیز یاد بگیره باید بره توی هاگوارتز شرکت کنه.
شما داور پیدا کن من با کمال میل داوری ها رو بهش میدم. اصلاً مسئول برگزار کننده هم پیدا کن تا من فدراسیون رو هم بهش بدم.
اینجوری که میگی هر کی خربزه میخوره، واقعاً به نظرت داور ها الان چه خربزه ای خوردن دوست عزیز؟ به نظرت خیلی لذت بخشه خوندن خط به خط و با دقت 8 تا پست و امتیاز دادن بهشون؟ یا شاید هم ما داریم پول به داور ها میدیم و خودمون نمی دونیم؟
دوستان عزیز این شیوه ای ـه که من می تونم لیگ رو برگزار کنم. اگه کسی بهتر می تونه بسم الله. من با کمال میل کلیه ی امور رو بهش می سپارم تا به شیوه ی غیر خنده دار لیگ رو اداره کنه.

تاپیک هم قفل میشه. تراورز، شما هم می تونی گزینه های مد نظرت برای داوری و برگزاری لیگ رو توی دفتر نظارت پیشنهاد بدی.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج