اگر من ساحره بودم زمان را به عقب برمی گردوندم و به جایی می رسوندم تا با تام ریدل( لردولدمورت ) هم گروهی می شدم و با هم دنیا را فتح می کردیم بعدشم این هری پاترو از سرراهم ورمی داشتام و با تام ازدواج می کردم و....
با تشکر پروتی پتیل
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مردمان روشن بین عشقی کامل در دردرون خویش دارند درست مثل همه ی انسان های دیگر تنها تفاوت این است که انها هیچ چیز دیگری در درون خود ندارند
جادوگر که نمیشه اگه ساحره بودم زمان رو به عقب بر می گردوندم و از خیلی اتفاقات جلوگیری می کردم اتفاقاتی که بطور کلی زندگی من رو تغییر می داد و اگر ساحره بودم حتما به سراغ روشنایی می رفتم و لردسیاه رو با همین دستام خفه می کردم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .
اگه جادوگر بودم اولين كار نسل اين محفلي ها و الف دالي ها رو ريشه كن مي كردم.بعدشم اين كه مدير و معلم مدرسمون رو البته به غير از معلم ادبيات كه اللهي قربونش برم به قتل مي رسوندم.
کی میگه من جادوگر نیستم.من خیلی هم جادوگرم.ولی حالا اگه یکم بیشتر جادوگر بودم میرفتم و قبل از همه حال همه مشنگایی که ازشون خوشم نمی اومد میگرفتم.بعد میومدم تو سایت و تعداد پستام رو به پنجاه هزار میرسوندم......خیلی با حال میشد. بعد اگه عمری باقی بود و هاگوارتزی،میرم و جادوگری رو خوب یاد میگیرم و بعد هم احتمالا علافی و خوش گذرونی و حاش رو ببر!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
گفتمش دل ميخري؟پرسيد چند؟ گفتمش دل مال تو تنها بخ�
خوب من اگه جادو گر بودم حتما" خودمو غيب مي کردم تا به برخي کارا رسيدگي کنم!!! زمانو به عقب بر مي گردوندم تا کاراي اشتبامو درست کنم!! خلاصه خيلي با حال بود! که البته اونوقت سرتا پا تغيير بودم!!!!!!!!!!!!!!!
من اگه جادوگر بودم 1.سوالات امتحان رو می دزدیدم. 2.می رفتم هاگوارتز رشته ورد های جادویی. 3.پول تاکسی دربست نمی دادم. 4.ذهن خوانی یاد می گرفتم. 5.5 هزار تومانی وثل گالیون لپرگان درست می کردم. 6.همه جا غیب و ظاهر می شدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق واقعي تنهايي را به يگانگي مبدل مي سازد . اگر ديگري را دوست ميداري ، اگر مي خواهي ياريش كني ، كمك كن تا يگانه شود . نه نبايد او را اشباع كني .?
خب من اگه جادوگر بودم میرفتم توی هاگوارتز درس میخوندم اخه من خیلی دوست دارم برم تو هاگوارتز اصلا درساش خسته کننده نیست. اگه من جادوگر بودم میتونستم خودمو غیب کنم این طوری زود تر به کارام میرسیدم اگه من جادوگر بودم کلی کارای عقب موندمو با جادو حل میکردم اگه من جادوگر بودم...