جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  55 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  169 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  289 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  195 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس ماگل شناسي
خب از اونجايي كه من بچه ي خوبي ام توي نت دنبال اين عكسا نميرم ...متاسفم!
-----------------------------
ايران-سوريه-قطر-لبنان-مصر-عراق-فلسطين-ايالات متحده
عربي_تركيه_آذربايجان_عمان_كويت_عربستان سعودي_الجزيره_مراكش(مغرب)_سودان-ليبي-پاكستان-افغانستان-يمن-اتيوپي-افريقاي جنوبي-هند(قسمتي از آن)-کنياو...
-----------------------------
فرقش اينه كه ما ميتونيم آسلام رو تغيير بديم ولي اسلام فقط توسط مارمولاكا قابل تغييره
يه چيز ديگه هم هست...توي آسلام قرآن حميد داريم كه همش به اون اضافه ميشه و هر كي يه چي نازل ميكنه ولي توي اسلام يه قرآن مجيد(يا كريم)داريم كه از همون اول اين بوده و هست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج دیویس در 1384/8/24 17:24:34
ارسال شده در: یکشنبه 22 آبان 1384 19:35
نمایش جزئیات
آفلاین
كشور هاي اسلامي : ايران مصر عربستان اتيوپي افريقاي جنوبي افغانستان پاكستان هند قطر عمان دبي تركيه اذربايجان تركمنستان و ....

تفاوت فرعي در دين آسلام حجاب واجب است اما در دين اسلام ازادي وجود داره و ميتوني روسري نپوشي
عكس رو بعدا ميذارم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هافلپاف هرم نبض آتشين ماست در شرجي عشق و اشتياق
ارسال شده در: یکشنبه 22 آبان 1384 18:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!:

هه...بنده عكس نداشته بيدم!
ولي اسم كشورهاي اسلامي رو ميدونم!ميگين نه...خودتون نيگا كنين!
ايران-لبنان-مصر-سودان-ليبي-عراق-پاكستان-عربستان-افغانستان-يمن-كويت-امارات متحده و ......

استعدادم زياده ها!نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: یکشنبه 22 آبان 1384 17:32
نمایش جزئیات
آفلاین
1--عكس يكي از پارتي هاي ماگلي(توجه كنيد!...لطفا لينك عكس رو بگذاريد و كل عكس رو اگر بگذارين امتياز كم ميشه!!!!)

عكس بارتي اول

2-نام كشور هايي كه دين اسلام در آنها رواج دارد.
ايران-سوريه-قتر-لبنان-مصر-عراق-فلستين-اسراييل-ايالات متحىه
عربي-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: یکشنبه 22 آبان 1384 17:00
نمایش جزئیات
آفلاین
لينك:http://www.stage-door.org/eastside/images/Birthday-Party-1.jpg
كشور: ايران_قطر_سوريه_عراق_تركيه_آذربايجان_عمان_كويت_عربستان_مصر_الجزيره_مراكش_امارات متحده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: یکشنبه 22 آبان 1384 16:41
نمایش جزئیات
آفلاین
كشورها:
عربستان_ايران_عراق_سوريه_دوبي_قطر
لينك:
www.jimwegryn.com/Photos/Birthday%20party.jpg

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط -رونان- در 1384/8/22 17:11:37
ارسال شده در: شنبه 21 آبان 1384 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1--عكس يكي از پارتي هاي ماگلي(توجه كنيد!...لطفا لينك عكس رو بگذاريد و كل عكس رو اگر بگذارين امتياز كم ميشه!!!!)
عکس اول خب این یه عکسیه از یه پارتی که ملت توش بی جنبه بازی دراوردن، البته از ماگلای بیجنبه منگوله دار انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت.
پرفسور دامبلدور : چی؟ به موگلا توهین میکنی؟ انگار داری به درس من توهین میکنی....الان که ازت 10 امتیاز رفت.....
آوریل : نه پروفسور غلط کردم، یه چیزی هم خوردم، اونا گلن، تاج سره مان.
عکس دوم اینم عکس یه مهمونی تولده که بچه هاش عینه بچه مثبتا واستادن و دست میزنن، واقعا خیلی بی بخارن اینا.
کلا میشه گقت کشورهای خاورمیانه شامل ایران، عربستان، افغانستان، پاکستان، یمن، عراق، قسمتی از ترکیه، هندوستان (بعضی نواحی آن)، کشورای دیگه ای مثل لیبی، مصر، سودان، کنیا و خیلی کشورای دیگه که اگه بخوام همشو بگم موهای همه سفید میشه و شما هم احتمالا به رحمت خدا میرین(یک اصطلاح موگلی)
3-يك تفاوت فرعي ولي مهم بين دين اسلام و آسلام:
در دین اسلام مردم رو همش به انجام کارایی مجبور میکنن و هی بهشون زور میگن و از روش استکباری که روش خیلی بدیه استفاده میکنن ولی در دین مبین ما، ما از روش آستکباری که زمین تا زیرزمین با روش استکباری تفاوت داره استفاده میکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
جلسه دوم
ارسال شده در: شنبه 14 آبان 1384 00:24
نمایش جزئیات
آفلاین
~~~~~~~~~~~جلسه دوم~~~~~~~~~~~
پروفسور دامبلدور با سرعت وارد كلاس ميشه...مثل جلسه قبل وسايل ماگليش رو به همراه داره.
"سلام به همگي!....خب بچه ها!سريع وسايلاتون رو بزارين رو ميز كه امروز زياد وقت نداريم.من بايد كلاس رو 5 دقيقه زودتر تعطيل كنم"
دامبلدور با نگاههاي متفكر بچه ها مواجه ميشه
"خب...راستش با جناب وزير قرار دارم...خب اول از همه بايد جواب سوالاتي رو كه جلسه قبل دادم رو براتون بگم"
"خب در مورد سوال اول كه گفته بوديم«چه كلماتي در سير به وجود اومدن كلمه ماگل نقش دارن» خب ازتون خواسته بودم خودتون چند كلمه رو حدس بزنين.متاسفانه در جوابهايي كه بهم داده بودين ديدم كه بعضيا همون كلماتي رو كه من گفته بودم رو دوباره تكرار كرده بودن و به عبارت ديگه سوالمو متوجه نشده بودن....من گفته بودم كه به غير از اونايي كه گفتم....حالا مهم نيست.در بين كلماتي كه شماها حدس زده بودين فقط يك كلمه رو كاملا درست نوشته بودين كه در مقاله آوريل عزيزم! بود كه ازشون نهايت تشكر رو دارم.همون طور كه آوريل نوشته بود كلمات منگوله در اين سير سعودي مؤثر بودن....البته چون اين سوال حدسي بود از ارزش بقيه چيزي كم نميشه و از بقيه هم تشكر ميكنم"
"و اما در مورد سوال دوم....همون طور كه چندي نفري اين سوال رو جواب دادن مبصر نميتونه امتياز كم كنه بلكه به طور غير مستقيم اين كارو انجام ميده....يعني با گزارش به دبيران"
"همين جا دو تا نكته رو بهتون بگم!....اگه دوست دارين بنويسين.ماگل ها به پروفسور ما ميگن دبير،معلم و يا sir يا همون آقا.....نكته دوم اينه كه اونا به جاي امتياز گروهي امتيازات يا نمرات انفرادي دارن و گروهي نمراتشون حساب نميشه.زياد وارد اين بحث نميشيم.انشاالله اگر وقت شد حتما در اين مورد بحث ميكنيم...خب اين از اين دو نكته!"
"خب بريم سراغ درس جلسه دوم"
دامبلدور دستاشو به هم سايش ميده تا كمي گرم بشه و بعد...
"خب امروز ميخوايم در مورد دين ماگل ها حرف بزنيم.براي اينكه بهتر متوجه بشين با دين خودمون آسلام مقايسش ميكنيم.در ضمن توجه كنين كه اين درس با درس تاريخ جادوگري كمي در ارتباطه."
"ماگل ها اديان مختلفي دارن و مثل ما تك ديني نيستن.اين اديان عبارتند از....."دامبلدور به بچه ها نگاه ميكنه و بعد...
"من پيشنهاد ميكنم اين چيزايي رو كه ميگم بنويسين!...داشتم ميگفتم.اينم اديان عبارتند از:مسيحيت-يهوديت-زرتشتي-كليمي و از همه مهمتر اسلام!!!"
"بقيه دينا همشون كشكه!(با عرض معذرت از دوستاني كه دينهاي ديگه دارن!درسه ديگه!)ميريم سراغ اسلام.اين دين مانند دين ما آسلام است فقط با تفاوت هاي كوچكي كه ميگم شما مينويسين.
خب بنويسين.....1-كتاب مقدسي به نام**قرآن** كه مردم از آن كمك ميگيرند.2-عذاداري ها و مهماني ها و همچنين پارتي ها!2-افرادي به نام مارمولك! كه مردم را گول ميزنند و مردم بايد دقت بكنند كه در دين اسلام گول آنها را نخورند(در اين قسمت به علت اطلاع رساني ضعيف كشور ايران دامبلدور چون فيلم مارمولك رو ديده بود اشتباه كرده و ما در همين جا از همه شما پوزش ميخواهيم!)
همون طور كه ميدونيد ما در نيمون چيزي به نام عذاداري نداريم و همش بيجامه يا پيژامه پارتيه!
در مورد سومين فرق هم يه عكس براتون آوردم كه چهره ي يكي از همين مارمولك ها و ويژگيهاي ظاهريشون رو ميبينيد:

دامبلدور به ساعت ماگليش نگاه ميكنه و ....
""خب من ديگه وقتي برام نمونده و بايد هر چه سريعتر برم.فقط اينو بگم كه براي جلسه بعد تمرينات آخر درس دوم رو مينويسين و به من تحول ميدين....خسته نباشيد!""
-----------------------------------------------------------------------
تمرينات آخر درس دوم:
--------------------------
1-عكس يكي از پارتي هاي ماگلي(توجه كنيد!...لطفا لينك عكس رو بگذاريد و كل عكس رو اگر بگذارين امتياز كم ميشه!!!!)
3-يك تفاوت فرعي ولي مهم بين دين اسلام و آسلام

در مجموع برلي پاسخ به سوالات به هر نفر 15 امتياز تعلق ميگيره!
--------------------------------------------------------------------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: پنجشنبه 12 آبان 1384 07:10
نمایش جزئیات
آفلاین
1)ايا *مبصر* ميتواند از دانش آموزان امتياز كم كند يا نه؟چرا؟توضيح دهيد!(تاكيد!:توضيح دهيد!)

به هیچ وجه مبصر این اجازه رو نداره و میتونه فقط به اساتید یا مسئولان گروهها گزارش بده تا اونا رسیدگی کنن و اگر لازم بود اونا کم کنن ولی خودشون حق کم کردن امتیاز از بچه ها رو ندارن و فقط باید نظم رو برقرار کنن ! اگر قرار بود که اونا کم کنن اون وقت دیگه همه گروهها از ده امتیاز بالاتر نمیرفتن !
2-
منگل : ابتدا این نامی بود که به انسانها از طرف جادوگران اطلاق میشد اما بعد از مدتی متوجه شدند که این کلمه بین انسانهای غیر جادوگر خودش یه معنی داره و وقتی جلوی اونا ، این اصطلاح رو به کار میبردن دچار مشکل میشدند و برای همین بود که به ماگول اونو تغییر دادن .
اوف غول : در زمانهای بسیار قدیم نام انسانهای غیر جادوگر شاسگول بود ! به این دلیل که اووف در زمان جادوگری به معنای شباهت هستش و در سخنها داريم که جادوگران ابتدایی کوچک بوده اند و در نتیجه وقتی انسانهای غیر خودشون رو بزرگ میدیدند از این عنوان استفاده می کردند و اونا رو اووف غول ( به معنای شبهه غول ) می نامیدند اما به مرور حادثه ای باعث شد که اونا به اندازه انسانهای دیگر در بیان و ماگول رو انتخاب کردن و گول در زبان جادوگری به معنای اندازه است و ماگول یعنی هم اندازگان ما !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
ارسال شده در: چهارشنبه 11 آبان 1384 20:26
نمایش جزئیات
آفلاین
کلماتی که در به وجود اومدن لغت موگل یا ماگل تاثیر داشتن:
منگوله : یکی از لغتایی که باعث بوجود اومدن این کلمه کذایی! شد کلمه منگوله بود..در این باره باید گفت که روزی روزگاری یا شایدم شبی شبگزاری (کوچکترین اطلاعاتی در مورد زمان این حادثه در دسترس نیست) وقتی دوران کریسمس بوده یه جادوگر بدبخت بیچاره فلک زده اسمون جل پا بینوا داشته زیر برف و با وجود سرما و باد زیاد قدم میزده تا به یه سرپناهی برسه*. یک شخص غیر جادوگر به نام بابانوئل (در اون زمان هنوز لغت کذایی! موگل وجود نداشته و گزارشگر ما هیچ چیزی در باره این لغت نمیدونه) میرسه به این جادوگر بدبخت بیچاره فلک زده اسمون جل پا بینوا و میگه : برادر اتفاقی افتاده؟ چرا هوا به این سردی زیر برف راه میرین؟(از قضا این شخص غیر حادوگر بابانوئل شخصی اسلامی بوده!). جادوگر نگاهی بس سفیهانه به وی میکنه و میگه نخیر جناب.....برای من اتفاقی نیفتاده ولی فکر کنم برای شما اتفاقی افتاده. بابانوئل با نگاهی میکنه و میگه : چه اتفاقی؟
جادوگر : احتمالا اتفاقی برای مغزتون رخ داده که اون کلاه مسخره رو سرتون گذاشتین.
بابانوئل میزنه زیر خنده و میگه : برادر من اگه این سرم نباشه هیشکی منو نمیشناسه......من بابانوئلم.....این کلاه مخصوص منه.....کلاه منگوله دار.
جادوگر با تعجب نگاهی میکنه و میگه : کلاه منگوله دار؟ چه اسم عجیبی....راستی گفتی بهت چی میگن؟
بابانوئل : بابانوئل
جادوگر : جادوگر
جادوگر : جادوگر
جادوگر : جاد.....ها؟ اها....ببخشید من دیدم شما دوبار ازت یاد شده...گفتم منم لابد باید اسمم دوبار نوشته بشه. ولی اسم سختی داریا......بابا ننه؟
بابانوئل : نه بابا...بابانوئل
جادوگر : اها پس بابانویل......پدر نویلی تو.
بابانوئل : نویل چیه؟ میگم نوئل.
جادوگر : اسمت خیلی سخته...من بهت میگم منگوله.
اون شب بابانوئل جادوگر رو به خونش برد و ازش پذیرایی کرد و از اون موقع زمینه ای برای اسم موگل آماده شد.
نکته قضیه : فهمیدین جادوگر کی بوده؟
بله کاملا غلط فهیمیدین....اون جادوگر بدبخت بیچاره فلک زده بینوا همین آلبوس دامبلدور معلم خودمون بوده.....براتون سوال پیش نیومده بود که چرا انقده اون به کلاهای منگوله دار علاقه داره؟ دلیلش همینه دیگه.
پروفسور دامبلدور : 10 امتیاز که ازت کم شد میفهمی در اینجور مواقع باید چی بگی.
آوریل : نه.........من منظورم شما نبودین که.....داشتم دامبلدور سابق رو میگفتم.
* این ستاره نکته داره و نتیجه اخلاقی : اگه در یه همچین شبی چشمتون به یه همچین آدمی افتاد دوراه دارین : 1-دلتون براش بسوزه و گریه کنین و برین کمکش ولی مواظب باشین اگه خیلی در دنیای موگلا غرق شدین چیزه تابلویی با خودتون نداشته باشین وگرنه اسم جدید میگیرین.2- بزنین بکشینش تا زمین از دست یه حادوگر بیمصرف مثه دامبلدور....اهم...یعنی دامبلدور سابق راحت شه.
بر اثر مرور زمان منگوله تبدیل میشه به منگول......از اون ور از اونجایی که در یه شهر غیر جادوگری شخص فوق العاده احمقی به نام وگوور بوده (برره)...اون منگول میشه موگول....و چون موگول شبیه گوگول بوده میشه موگل .
سوال بعدی :
خب برادر من....یعنی پروفسور من معلومه که مبصر نمیتونه امتیاز کم کنه.....وگرنه فرقش با معلم چیه؟ اگه مبصر بتونه امتیاز کم کنه درست میشه مثه معلم....شما جه جوری میتونین تحمل کنین که گراپ با شما از یه لحاظ مثه این یکسان باشه....در واقع شما رو بوقی هم حساب نکنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?