جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

39 کاربر(ها) آنلاین هستند (35 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  63 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  180 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  197 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: دوشنبه 23 خرداد 1390 05:05
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه ی دوستداران ارتش سفید، محفل ققنوس!
ابتدا در پاسخ به چند پست قبلی باید بگم که خوب محفل تا حالا صاحب نداشت چون دامبلدوری نبود، هنوز هم نیست ولی دو تا قیم دلسوز براش پیدا شده! نظارت این جا رو فعلا من و استرجس پادمور عزیز برعهده خواهیم داشت و به لطف مرلین به زودی این گروه را برای نابودی لرد ولدمورت (که یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست ) تجهیز خواهیم کرد.

اعضای قبلی گروه در صورت تمایل به ادامه فعالیت در گروه میتونند با یک پیام (پخ) به بنده اعلام آمادگی کنند، کسانی هم که میخواهند عضو شوند به تاپیک "اعضای محفل، از جلونظام!" مراجعه کنن و پس از پرکردن فرم منتظر تایید باشن.

به جبهه ی روشنایی بپیوندید، ان المرلین یحب النور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ولدمورت یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 19 خرداد 1390 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
اهم اهم!

با نام و یاد ملکه باس بتون بگم که شما واقعا جادوگرید؟ بعد شما که جادوگرید به ما ماگلا می گید مشنگ!؟

این تاپیک که هیچی! این انجمنم کلا هیچی! آقا اینجا صاحبی نداره! به گیس ملکه قسم اینجا کسی نیست جوابتونو بدن ملت جادوگر! برید خونتون .. خوشتون اومده هی می پستید توش برید تو تاپیک مدیران صحبت کنید!

محفل اصن ناظر نداره.. دامبلدوری هم در کار نیس.. باو کسی نیست که جواب بده..یــِستـِردِی؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!

به یاد اغتشاشگران خوف:

ارسال شده در: چهارشنبه 18 خرداد 1390 18:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

چرا پس پست من رو تایید نمی کنید.

آخه دارم دیوونه می شم تورو خدا من رو تایید کنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گودریک گریفندور معتقد بود:
اصالت بدون شجاعت مایه ننگ و کوشش بدون فداکاری باعث تفرقه و دانش بدون تواضع شروع تکبر است.
ارسال شده در: یکشنبه 15 خرداد 1390 01:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سوال:اين محفله يا خونه خرابه?
لطفا هرجه زودتر جواب دهيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از خانم رولينگ متشكرم كه همه ي مان را آفريد

---------
ارسال شده در: شنبه 14 خرداد 1390 19:29
نمایش جزئیات
آفلاین
پس آلبوس چی شد؟اکه هی!! مهلت ارسال تموم شد اما دامبلدور

پیداش نشد!یه کاری بکنید برای این محفل اگر آلبوس دامبلدوری

نیست که حاضر به راه اندازیش بشه یه فرد دیگه رو(مثلا گودریک

گریفیندور)که هم فعال باشه هم پی گیر رو به عنوان مسوول بذارید

گفتم گودریک چون بچه های گریفیندور خوب میدونن چی میگم نه؟

امیدوارم موفق باشد محفلیان خفته!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یه بزرگی(فرد یا جرج ویزلی) میگه:بخند تا دنیا بروت بخنده!([color=006600][font=Arial]صبر �
ارسال شده در: شنبه 14 خرداد 1390 11:47
نمایش جزئیات
آفلاین
لطفا یه سری هم به بد بخت بیچاره هایی که به قول خودتون(چادر نشین) اند بندازین...
منتظر تایید شما هستن به خدا.

با تشکر
آرکوس الیواندر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 اسفند 1389 08:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

سلامی دوباره بر یالار ریش سفیدان

راستش من خیلی جستجو کردم () اما تاپیک خوبی پیدا نکردم و می خوام یک تاپیک باز کنم.

اینبار برای تاپیک "خیابان نتزن"

خب شما فرض کنید این جا نزدیک به گردان محفل هست و مبارزات زیادی بین مرگخوارا و محفلیان در این جا انجام خواهد شد.

با تشکر

-------------------------------------------------------

نه نه ! ببین ! از خط دعوا و جنگ محفل و مرگخواران بیان بیرون یه کمی ! سنتی و پوسیده شده این گیس کشی ها !

یه تاپیکی باشه که فرهنگی - هنری - اجتماعی باشه.

اسم تاپیک رو بذار خیابون "گریمولد"
موضوع تاپیک هم بر پایه ی الافی و ولگردی و حقارت های خیابانی اعضای محفل بچرخه. مثلا دامبلدوری که تکیه میده به دیوار کوچه، چشم چرونی میکنه در برابر بانوان ماگل ! جیغولی که (جیمزی که) جای تیله بازی و یویو بازی میره قاطی ماگل ها باند گنگستر تشکیل میده. هری پاتری که با لباس مبدل میره توی این خیابون گریمولد گدایی میکنه.

آما ! هدف چیست ؟ اینکه حالا دلتون نشکنه و اون درگیری سنتی بین سپید و سیاه هم باشه، مرگخوارا قاطی سوژه های تاپیک کنید و به شکل های حقارت آمیزی سردرگم این وضعیت عجیب محفلی ها بشه و در قسمت های حتی بپیوندن ناخواسته به محفلی ها و کاراشون و لرد و نجینی تنها در خانه ی ریدل در انتظار بازگشت یاران بسوزند !

اگه طبق توضیحاتی که گفتم میخوای تاپیک بزنی، بزن !

موفق باشی !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامـبـلدور در 1389/12/24 10:36:21
ارسال شده در: دوشنبه 23 اسفند 1389 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا

سلام بر سالار ریش سفیدان

یه مجوز می خوام برای تاپیک "آسمان همیشه سفید"

خب این جا هم به مبارزات جانانه با سیاهی می پردازیم.
فقط می خوام این انجمن رو زنده کنم فقط همین
لطفا مجوز بده

با تشکر

--------------------------------------------------------

نه نمیشه.

راستش اگر قصد فعال کردن داری بهتره از بین تاپیک هایی که هست یه تاپیک خاک خورده ورداری و سوژه جدید بدی. تاپیک جدید رو با این شرط مجوز میدیم که از نظر موضوعی و مکانی در محفل ققنوس جدید و جذاب باشه. بیشتر به تاپیکای فلسفی - هنری مجوز میدیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامـبـلدور در 1389/12/23 16:59:37
گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: چهارشنبه 13 بهمن 1389 15:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اشاره تون محترم و قابل قبول. ای بابا ! نشد دیگه ! یه لینک پست هم میدادی به اون تاپیک دیگه. حالا تمایل داری بگو پیام و پست تاریخی شمارو رو بالای چت باکس به عنوان یک بلاک درج کنن؟!

قبل از شما هم بلیز اعتراض کرد به این موضوع. و اعتراض هردوی شما قابل قبوله. اما قضیه چیز دیگه ایه. وظیفه جهت دهی و رسوندن سوژه به آخرش بر عهده ای افراد خاصی از محفل گذاشته شده بود. بارها هم بهشون تاکید شد و تذکر هم دادم. اما ترجیح دادن این افراد که مصاحبه ی قلم پر انجام بدن یا مثلا ابهت نشون بدن به جاش در نحوه برخورد، چرندیاتی که بهش اسم "انتقاد" میدن رو بار این و اون کنن. یا به جاش توی تاپیک های غیر رول نگارش کنن تراوشات مبارک مغزشون رو. اون وقت به ما که میرسه مدعی میشن امتحان دارن، کنکور دارن. وقت دعوا و چرت و پرت نویسی در حد کیلومتر دارن این دوستان، اما وقت ندارن یکی دو ساعت چند خط مشارکت کنن و دور همی بخندن. کلا الان تمایل جامعه به گریه ست انگار !

بنده هم طبق اخطاری که داده بودم بهشون، هم به انجمن آسیب رسوندم هم کار اونا رو توی چند خط انجام دادم. باید توجه داشته باشن که محفل کارش گروهیه و نخوان که مشارکت کنن منم اینطوری خاتمه میدم. اینقدر به این کار آسیب زدن ادامه خواهم داد که رسما خودم بمونم و مثلا طی یک روز از صبح تا شب ده - دوازده رول پشت سر هم بنویسم. یه جورایی تمرین نویسندگی کنم . بعدشم برم جشن آکادمی جایزه نویسنده ی سال رو کسب کنم.

شما آسیب معنوی دیدی. می فهمم. باید جریمه بشم. آپاندیس پست تاریخی تون ترکید. لطفا شماره حساب تون رو لطف کنید، در اولین فرصت واریز میکنم !

شب بخیر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: چهارشنبه 13 بهمن 1389 02:11
نمایش جزئیات
آفلاین
کلا این فرهنگ ویرایش پست اخر بین ناظرین جا نیفتاد که توی پست کسی دست نبرید ، این دوست عزیز که اومده یه سری جمله و محتوای تازه هم به پست من اضافه کرده ، پست در هر وضعیتی که باشه ناظر حق نداره محتواشو عوض کنه ، باهاش مشکل داری نادیده بگیر یا پاک کن.
اشاره میکنم به اخرین پستم در بحث های سر میز غذا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها