شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام به همه ی دوستداران ارتش سفید، محفل ققنوس! ابتدا در پاسخ به چند پست قبلی باید بگم که خوب محفل تا حالا صاحب نداشت چون دامبلدوری نبود، هنوز هم نیست ولی دو تا قیم دلسوز براش پیدا شده! نظارت این جا رو فعلا من و استرجس پادمور عزیز برعهده خواهیم داشت و به لطف مرلین به زودی این گروه را برای نابودی لرد ولدمورت (که یک قاتل سریالی کله پوک بیش نیست ) تجهیز خواهیم کرد.
اعضای قبلی گروه در صورت تمایل به ادامه فعالیت در گروه میتونند با یک پیام (پخ) به بنده اعلام آمادگی کنند، کسانی هم که میخواهند عضو شوند به تاپیک "اعضای محفل، از جلونظام!" مراجعه کنن و پس از پرکردن فرم منتظر تایید باشن.
با نام و یاد ملکه باس بتون بگم که شما واقعا جادوگرید؟ بعد شما که جادوگرید به ما ماگلا می گید مشنگ!؟
این تاپیک که هیچی! این انجمنم کلا هیچی! آقا اینجا صاحبی نداره! به گیس ملکه قسم اینجا کسی نیست جوابتونو بدن ملت جادوگر! برید خونتون .. خوشتون اومده هی می پستید توش برید تو تاپیک مدیران صحبت کنید!
محفل اصن ناظر نداره.. دامبلدوری هم در کار نیس.. باو کسی نیست که جواب بده..یــِستـِردِی؟!
نه نه ! ببین ! از خط دعوا و جنگ محفل و مرگخواران بیان بیرون یه کمی ! سنتی و پوسیده شده این گیس کشی ها !
یه تاپیکی باشه که فرهنگی - هنری - اجتماعی باشه.
اسم تاپیک رو بذار خیابون "گریمولد" موضوع تاپیک هم بر پایه ی الافی و ولگردی و حقارت های خیابانی اعضای محفل بچرخه. مثلا دامبلدوری که تکیه میده به دیوار کوچه، چشم چرونی میکنه در برابر بانوان ماگل ! جیغولی که (جیمزی که) جای تیله بازی و یویو بازی میره قاطی ماگل ها باند گنگستر تشکیل میده. هری پاتری که با لباس مبدل میره توی این خیابون گریمولد گدایی میکنه.
آما ! هدف چیست ؟ اینکه حالا دلتون نشکنه و اون درگیری سنتی بین سپید و سیاه هم باشه، مرگخوارا قاطی سوژه های تاپیک کنید و به شکل های حقارت آمیزی سردرگم این وضعیت عجیب محفلی ها بشه و در قسمت های حتی بپیوندن ناخواسته به محفلی ها و کاراشون و لرد و نجینی تنها در خانه ی ریدل در انتظار بازگشت یاران بسوزند !
اگه طبق توضیحاتی که گفتم میخوای تاپیک بزنی، بزن !
موفق باشی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامـبـلدور در 1389/12/24 10:36:21
راستش اگر قصد فعال کردن داری بهتره از بین تاپیک هایی که هست یه تاپیک خاک خورده ورداری و سوژه جدید بدی. تاپیک جدید رو با این شرط مجوز میدیم که از نظر موضوعی و مکانی در محفل ققنوس جدید و جذاب باشه. بیشتر به تاپیکای فلسفی - هنری مجوز میدیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامـبـلدور در 1389/12/23 16:59:37
اشاره تون محترم و قابل قبول. ای بابا ! نشد دیگه ! یه لینک پست هم میدادی به اون تاپیک دیگه. حالا تمایل داری بگو پیام و پست تاریخی شمارو رو بالای چت باکس به عنوان یک بلاک درج کنن؟!
قبل از شما هم بلیز اعتراض کرد به این موضوع. و اعتراض هردوی شما قابل قبوله. اما قضیه چیز دیگه ایه. وظیفه جهت دهی و رسوندن سوژه به آخرش بر عهده ای افراد خاصی از محفل گذاشته شده بود. بارها هم بهشون تاکید شد و تذکر هم دادم. اما ترجیح دادن این افراد که مصاحبه ی قلم پر انجام بدن یا مثلا ابهت نشون بدن به جاش در نحوه برخورد، چرندیاتی که بهش اسم "انتقاد" میدن رو بار این و اون کنن. یا به جاش توی تاپیک های غیر رول نگارش کنن تراوشات مبارک مغزشون رو. اون وقت به ما که میرسه مدعی میشن امتحان دارن، کنکور دارن. وقت دعوا و چرت و پرت نویسی در حد کیلومتر دارن این دوستان، اما وقت ندارن یکی دو ساعت چند خط مشارکت کنن و دور همی بخندن. کلا الان تمایل جامعه به گریه ست انگار !
بنده هم طبق اخطاری که داده بودم بهشون، هم به انجمن آسیب رسوندم هم کار اونا رو توی چند خط انجام دادم. باید توجه داشته باشن که محفل کارش گروهیه و نخوان که مشارکت کنن منم اینطوری خاتمه میدم. اینقدر به این کار آسیب زدن ادامه خواهم داد که رسما خودم بمونم و مثلا طی یک روز از صبح تا شب ده - دوازده رول پشت سر هم بنویسم. یه جورایی تمرین نویسندگی کنم . بعدشم برم جشن آکادمی جایزه نویسنده ی سال رو کسب کنم.
شما آسیب معنوی دیدی. می فهمم. باید جریمه بشم. آپاندیس پست تاریخی تون ترکید. لطفا شماره حساب تون رو لطف کنید، در اولین فرصت واریز میکنم !
کلا این فرهنگ ویرایش پست اخر بین ناظرین جا نیفتاد که توی پست کسی دست نبرید ، این دوست عزیز که اومده یه سری جمله و محتوای تازه هم به پست من اضافه کرده ، پست در هر وضعیتی که باشه ناظر حق نداره محتواشو عوض کنه ، باهاش مشکل داری نادیده بگیر یا پاک کن. اشاره میکنم به اخرین پستم در بحث های سر میز غذا.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.