اقا اونا جنگ رو رسما شروع کردم بیاین ببریمشون تاپیک نحوه!!!
به مرلین کیف میده! فضای سایت هم عوض میشه در اصل این دعوای نصف سایت با نصف دیگه ی سایت هست لطفا سریع جواب بدید تا خودم اولین پست دعوا رو بزنم!
ویزارد فضولی که اینو میبینی اگه اول شما شروع کنید این نشانه ی ضعفتون هست که ایده ای از خودتون ندارین!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
35 کاربر(ها) آنلاین هستند (16 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
34
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
سازمان بینالمللی حمایت از ساحرهها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1390/10/27
آخرین ورود: پنجشنبه 15 تیر 1396 17:28
از: امدن و رفتن من سودی کو!!!
پستها:
674

جزئیات کاربر

آیلین و آماندای عزیز
ضمن سلام و خسته نباشید باید بگم که من با حرف چو و پادمای عزیز موافقم چون این وضع که نمیشه همین جوری بیان و به ما ساحره های محترم و متشخص تیکه بندازن پس ما چگونه از حق خودمان دفاع کنیم. :vay:
لطفا اگر میشه رسیدگی کنید که تاپیک ما فقط برای اعضا قابل دیدن باشه و آقایون نتونن توش بیان.
باتشکر مینروا مک گونگال
ضمن سلام و خسته نباشید باید بگم که من با حرف چو و پادمای عزیز موافقم چون این وضع که نمیشه همین جوری بیان و به ما ساحره های محترم و متشخص تیکه بندازن پس ما چگونه از حق خودمان دفاع کنیم. :vay:
لطفا اگر میشه رسیدگی کنید که تاپیک ما فقط برای اعضا قابل دیدن باشه و آقایون نتونن توش بیان.
باتشکر مینروا مک گونگال
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
نشان سازمان حمایت از ساحره ها
=
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
نشان سازمان حمایت از ساحره ها
=
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1390/10/27
آخرین ورود: پنجشنبه 15 تیر 1396 17:28
از: امدن و رفتن من سودی کو!!!
پستها:
674

منم طرف پاداما هستم!
ایده ی خوبیه
من دیروز میخواستم برم تو انتی حال همشون رو بگیرم گفتم زشته و لی انگار اینا نوفهمند!
ایده ی خوبیه
من دیروز میخواستم برم تو انتی حال همشون رو بگیرم گفتم زشته و لی انگار اینا نوفهمند!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...
Only Raven
هیچ چیز غیر ممکن نیست
جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

Only Raven
هیچ چیز غیر ممکن نیست
جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

جزئیات کاربر

نقل قول:
پادمای عزیزم.
اگه مشکل ارسال توي تاپيک پاتيل درزدار خطاي 404 هست از پاسخ سريع پايين تاپيک استفاده کن و اگه هم موقع ويرايش پست خطاي 404 ميده از خط فاصله (-) تو پستت استفاده نکن. به جاش اندرلاين (_) بذار. امیدوارم مشکلت حل بشه.
مودی عزیز.
سازمان از پیشنهادت بسیار ممنونه و احتمالا هم لازم بشه اتاقتو ازت اجاره کنیم!
چارلی عزیز.
این تاپیک برای این نیست که ما یه پست فقط برای هم شکلک بذاریم. همونطور که ما حریم تاپیک شمارو رعایت میکنیم خواهشم اینه شما هم همین کارو کنین. برای کل کل کردن تاپیک های دیگه ای هم موجوده.
و این شامل حال شما هم میشه یاکسلیه عزیز. رجز خوانی هاتونو ببرین تاپیک خودتون لطفا!
پادما پاتیل نوشته:
بچه ها مى گم اگه ما كارى كنيم كه سازمان آنتى ساحرگان نتونن پست هاى ما را بخونن خيلى خوب ميشه.
مثل گروه ها كه بچه هاى ديگه نمى تونن وارد شن.
اگه بشه مى تونيم حال بقيه رو بگيريم
آماندا فکر کنم باید تو اتاق مدیریت بگم.
مشکل فقط همونه .
کلی چیز رو امتحان کردم جواب نداد.
چی کار کنم؟
پادمای عزیزم.
اگه مشکل ارسال توي تاپيک پاتيل درزدار خطاي 404 هست از پاسخ سريع پايين تاپيک استفاده کن و اگه هم موقع ويرايش پست خطاي 404 ميده از خط فاصله (-) تو پستت استفاده نکن. به جاش اندرلاين (_) بذار. امیدوارم مشکلت حل بشه.
مودی عزیز.
سازمان از پیشنهادت بسیار ممنونه و احتمالا هم لازم بشه اتاقتو ازت اجاره کنیم!
چارلی عزیز.
این تاپیک برای این نیست که ما یه پست فقط برای هم شکلک بذاریم. همونطور که ما حریم تاپیک شمارو رعایت میکنیم خواهشم اینه شما هم همین کارو کنین. برای کل کل کردن تاپیک های دیگه ای هم موجوده.
و این شامل حال شما هم میشه یاکسلیه عزیز. رجز خوانی هاتونو ببرین تاپیک خودتون لطفا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بچه ها مى گم اگه ما كارى كنيم كه سازمان آنتى ساحرگان نتونن پست هاى ما را بخونن خيلى خوب ميشه.
مشکل فقط همونه .
چی کار کنم؟
مشکل فقط همونه .
چی کار کنم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1392/5/22 13:49:08
به ياد قديما
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/24
آخرین ورود: چهارشنبه 2 خرداد 1397 14:15
از: دور مراقبتم!
پستها:
337

من همچین پیامی رو تو آنتی ساحریالم زدم، اگه دقت کنین! نه که دو طرف خیلی به حال گیری احتیاج دارین، حالا الانو نمی گم، فردا پس فردا که بحثتون بالا گرفت و تشنه ی خون هم شدین رو میگم، اتاق خونی چیزی احتیاج داشتین دو طرف، ما در خدمتیم! اصلا هم از آب گل خون آلود ماهی نمی گیریم! برا شما هم چون دیدیم خیلی همچی پول ندارین و تو این گرونی دارین النگوهاتونو میفروشین بلکه دوقرون گیرتون بیاد سازمان بزنین واسه خودتون یه تخفیف 30 درصدی هم گذاشتیم! اکثرا هم که مرگخوارین حقوق مقوق ندارین که!
این لیست تعرفه هامون بدون احتساب تخفیف سی درصدی:
1-حال گیری از جادوگر محفلی... 100000 گالیون!
2-حال گیری از جادوگر بیطرف... 5000 گالیون!
3-با تحویل هر جادوگر مرگخوار 15 گالیون جایزه ببرید!
شماره حساب هم نمی خواد، جادگره رو که آوردین، دستی گالیون نقد رو میگیریم، نسیه هم نداریم!
باتشکر از گالیون های شوما!
امضاء:الستور مودی چشم باباقوری
پی نوشت: یوخت اگه خواستین بپرسین چرا حال گیری از جادوگر گرونتر تموم میشه، میگم که بدونین:
بالاخره مردا هم مقاوم ترن، هم با انواع شکنجه آشنایی بیشتری دارن نمیشه روشون یه شکنجه ی روانی کامل انجام داد، کلا مشکلش بیشتره!
این لیست تعرفه هامون بدون احتساب تخفیف سی درصدی:
1-حال گیری از جادوگر محفلی... 100000 گالیون!
2-حال گیری از جادوگر بیطرف... 5000 گالیون!
3-با تحویل هر جادوگر مرگخوار 15 گالیون جایزه ببرید!
شماره حساب هم نمی خواد، جادگره رو که آوردین، دستی گالیون نقد رو میگیریم، نسیه هم نداریم!
باتشکر از گالیون های شوما!
امضاء:الستور مودی چشم باباقوری
پی نوشت: یوخت اگه خواستین بپرسین چرا حال گیری از جادوگر گرونتر تموم میشه، میگم که بدونین:
بالاخره مردا هم مقاوم ترن، هم با انواع شکنجه آشنایی بیشتری دارن نمیشه روشون یه شکنجه ی روانی کامل انجام داد، کلا مشکلش بیشتره!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/5/22 9:17:15
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/5/22 9:25:37
ویرایش شده توسط الستور مودی در 1392/5/22 9:25:37
چوبدستی لازم نیست..
به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

به یک ضربه ی عصایم بند هستید!

×××××

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/06/23
آخرین ورود: چهارشنبه 1 شهریور 1396 17:08
از: سوسک سیاه به خاله خرسه
پستها:
416

1.نظر شما در مورد اسطوره ی خانه داری مالی ویزلی چیست؟
آفریـن! احســنت! مرحبا! براوو! زدی تو خال! زن جماعت باید اسطورش مالی ویزلی باشـه! ( از بعد معنوی میگم، از لحاظ اندام ایشون اصلا مثال خوبی نیست
) زن باید بچه تربیت کنه، ظرف بشوره، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، غذا بپزه، لباس بشوره، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، لباسایی که شسته رو پهن کنه، وقتی شوهرش از سر کار برمیگرده ازش استقبال کنه، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، حرف نزنه، غر (قر؟) نزنه و از همه مهم تر، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه 
2.در صورت مواجه شدن با این صحنه چه واکنشی نشان می دهید؟
از فکرش در میام
حالا اینجا سوال پیش میاد که من از کی تو فکرش رفتم، چه جوری تو فکرش رفتم، چرا تو فکرش رفتم، فکرم چی بوده و چرا از فکرش درمیام!
3.کدامیک از وسایل زیر را انتخاب می کنید؟به چه منظوری؟
الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.
گفتید ملاقه، یاد یه خاطره افتادم. من بچه بودم. پنج، شیش سالم بود. تو یه مجلسی شرکت کردیم، تو مایه های قرائت قرآن! عاقا از ما یه سوال پرسیدن، گفتن کتاب حضرت علی چیه. فضا هم خیلی رسمی بود. تصور کنید دیگه خودتون. من تو اون موقعیت داد زدم نهج الملاقه! حالا خنده ناظرین که، بماند. نصف مجلس می خواستن به ما بفهمونن اون نهج البلاقه ـس! منم با قاطعیت جیغ میزدم که نه، همه اشتباه میکنن. اسمش نهج الملاقه ـس! گریه کردم سر اون ماجرا! کار به جایی رسید که برا آروم کردن من، همه قبول کردن که اسمش نهج الملاقه ـس. اصن یه وضـی
4.نظر شما در مورد صاحب این تصویر چیست؟
جوون بوده لئو جون اون موقه. خیلی عاقاست! اما به نظرم بهتر بود عکس جاسم رو میزاشتید، حقایق آشکار بشه
5.چه توقعی از سازمان حمایت از حقوق ساحرگان دارید؟
از حقوق ساپورت دفاع کند و نگزارد جادوگران ازش استفاده کنن
---
این پست صرفا شوخی بود! بنده کاملا واقفم که امکان داره صرفا جهت ضایع کردن من بیاین منو قبول کنین! حالا خلاصه، من اصولا به فرم علاقه زیادی دارم. دلم نیومد اینو پر نکنم
آفریـن! احســنت! مرحبا! براوو! زدی تو خال! زن جماعت باید اسطورش مالی ویزلی باشـه! ( از بعد معنوی میگم، از لحاظ اندام ایشون اصلا مثال خوبی نیست
) زن باید بچه تربیت کنه، ظرف بشوره، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، غذا بپزه، لباس بشوره، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، لباسایی که شسته رو پهن کنه، وقتی شوهرش از سر کار برمیگرده ازش استقبال کنه، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه، حرف نزنه، غر (قر؟) نزنه و از همه مهم تر، برا شوهرش تهدیگ سیب زمینی درست کنه 
2.در صورت مواجه شدن با این صحنه چه واکنشی نشان می دهید؟
از فکرش در میام

حالا اینجا سوال پیش میاد که من از کی تو فکرش رفتم، چه جوری تو فکرش رفتم، چرا تو فکرش رفتم، فکرم چی بوده و چرا از فکرش درمیام!

3.کدامیک از وسایل زیر را انتخاب می کنید؟به چه منظوری؟
الف)ساطور.
ب)دمپایی.
ج)ملاقه.
د)سم.
هـ)جارو.
گفتید ملاقه، یاد یه خاطره افتادم. من بچه بودم. پنج، شیش سالم بود. تو یه مجلسی شرکت کردیم، تو مایه های قرائت قرآن! عاقا از ما یه سوال پرسیدن، گفتن کتاب حضرت علی چیه. فضا هم خیلی رسمی بود. تصور کنید دیگه خودتون. من تو اون موقعیت داد زدم نهج الملاقه! حالا خنده ناظرین که، بماند. نصف مجلس می خواستن به ما بفهمونن اون نهج البلاقه ـس! منم با قاطعیت جیغ میزدم که نه، همه اشتباه میکنن. اسمش نهج الملاقه ـس! گریه کردم سر اون ماجرا! کار به جایی رسید که برا آروم کردن من، همه قبول کردن که اسمش نهج الملاقه ـس. اصن یه وضـی

4.نظر شما در مورد صاحب این تصویر چیست؟
جوون بوده لئو جون اون موقه. خیلی عاقاست! اما به نظرم بهتر بود عکس جاسم رو میزاشتید، حقایق آشکار بشه

5.چه توقعی از سازمان حمایت از حقوق ساحرگان دارید؟
از حقوق ساپورت دفاع کند و نگزارد جادوگران ازش استفاده کنن

---
این پست صرفا شوخی بود! بنده کاملا واقفم که امکان داره صرفا جهت ضایع کردن من بیاین منو قبول کنین! حالا خلاصه، من اصولا به فرم علاقه زیادی دارم. دلم نیومد اینو پر نکنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
I’m ANGRY and I know it
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
I’m ANGRY and I know it

جزئیات کاربر

دست آیلین نیست پادما جان. مرورگرت چیه؟ مال من فایر فاکسه، یه مدتی هست که باهاش نمی تونم پست ارسال کنم حادوگران. با گوگل کروم میام که 100٪ ارسال می کنه. اینو امتحان کن.
بعضی وقتا که می خوای تو یه تاپیک برولی، صفحه ی پاسخو باز می کنی و بعد از قطع کردن اینترنت شروع به نوشتن می کنی، برای من چند بار پیش اومده که بعد از وصل کردن اینترنت و کلیک روی ارسال، ارسال نشده پستم. تو این موقع اگه صفحه رو ریفرش کنی و متنو کپی پیست کنی بفرستی ممکنه درست شه.
اگه فقط با همین یه تاپیک مشکل داری، بهتره تو گفتگو با مدیران اعلام کنی. مطمئن باش حل میشه مشکلت.
پ.ن: مثل الان! الان تاپیک بوقی اجازه ی ویرایش پستم رو نمی ده!
بعضی وقتا که می خوای تو یه تاپیک برولی، صفحه ی پاسخو باز می کنی و بعد از قطع کردن اینترنت شروع به نوشتن می کنی، برای من چند بار پیش اومده که بعد از وصل کردن اینترنت و کلیک روی ارسال، ارسال نشده پستم. تو این موقع اگه صفحه رو ریفرش کنی و متنو کپی پیست کنی بفرستی ممکنه درست شه.
اگه فقط با همین یه تاپیک مشکل داری، بهتره تو گفتگو با مدیران اعلام کنی. مطمئن باش حل میشه مشکلت.
پ.ن: مثل الان! الان تاپیک بوقی اجازه ی ویرایش پستم رو نمی ده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آماندا بروکل هرست در 1392/5/21 23:57:55
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج