شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام کلاه گروهبندی عزیز من از اولی که می خواستم عضو سایت بشم هدفم فقط یه گروه بود گریییفینور!ولی بایکی از اعضای گروه ریونکلاو آشنا شدم که منو خیلی به این گروه علاقه مند کرد لطفا منو بفرست تو گروه ریونکلاو
هوم...که اینطور...تو اصلا از اول متعلق بودی و هستی به...ریونکلاو!
سلام کلاه گروهبندی عزیز من از اولی که می خواستم عضو سایت بشم هدفم فقط یه گروه بود گریییفینور!ولی بایکی از اعضای گروه ریونکلاو آشنا شدم که منو خیلی به این گروه علاقه مند کرد لطفا منو بفرست تو گروه ریونکلاو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من همونیم که حتی خانواده ام . . . . وجودم را انکار می کنند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
من همونیم که حتی خانواده ام . . . . وجودم را انکار می کنند.
من واقعا اهل شیطنتم! ترسم میشه گفت اکثر اوقات نمیتونه بهم غالب شه! عاشق هیجانم و واقعا نمیتونم تو هیچ گروهی به جز گریفیندور دووم بیارم بابا من فرد ویزلی ام جز گریفیندور اخه؟ راهی وجود نداره که بتونم گریفیندوری شم؟
خیر...هیچ راهی نداره...مگر اینکه مدتی رو بدون گروه سر کنی تا ظرفیت گریفندور دوباره خالی بشه...که فکر کنم حالا حالا ها خالی نشه! بقیه گروها هم به اندازه گریفندور خوب هستن..ولی اگه میخوای شخصیت فرد ویزلی رو برداری مجبوری که بری گریفندورکه چون ظرفیت گریفندور پره مجبوری بی گروه باشی! ولی من پیشنهاد میکنم که یه شخصیت دیگه برداری و به یکی از گروه های هافلپاف و ریونکلاو بری...اما باز تصمیم با خودته...صبر میکنی و بدون گروه میمونی یا یک شخصیت دیگه انتخاب میکنی؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
من واقعا اهل شیطنتم! ترسم میشه گفت اکثر اوقات نمیتونه بهم غالب شه! عاشق هیجانم و واقعا نمیتونم تو هیچ گروهی به جز گریفیندور دووم بیارم بابا من فرد ویزلی ام جز گریفیندور اخه؟ راهی وجود نداره که بتونم گریفیندوری شم؟
به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه گریفیندور و اسلیترین تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از دو گروه هافلپاف و ریونکلاو باشد.
نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را گریفیندوری یا اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروه گریفیندور و اسلیترین را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.
سلام کلاه جون! من هم از اسلایترین خوشم میاد هم از گریفیندور! خوب برای من فرقی نداره توی کدوم گروه بیوفتم! من شجاعم اما بعضی وقتا مغرور و خود بین میشم! از چیزایی که هیجانی هستن خیلی خوشم میاد و ماجراجویی رو خیلی دوس دارم! دیگه هر جور صلاح میدونی!